Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lawli no nechcem vas strasit ale u mna to ci som mala vyrazky alebo nie neplatilo. Pri dcere som mala krasnu plet, inac normalne ked som nebola tehotna tak ked som mala MS tak som bola vzdy vyhadzana ako pubertacka, a kazdy mi hovoril ze budem mat chlapca este aj brucho som mala take skor do predu a hovori sa ze pri dievcatach je brucho skor tak do bokov, no a narodilo sa dievcatko. Najlepsie na tom je ze po porode uz ked som mala pravidelnu MS tak som mala super plet nerobili sa mi vyrazky, az teraz ked som oteghotnela tak prvy mesiac som bola vyhadzana a uz to zase pekne zmyzlo, este aj kozmeticka hovorila ze mam dobru plet, tak som zvedava co to bude 🙂
ozaj baby tak ma napadlo chystate sa aj cvicit? chodit na nejake cvicenia pre tehotne?
@lenuska20 tak sa mi podarilo najsť niečo podobné čo som našla predtým ,ale je to iná stránka ,ak najdem aj tu povodnu tiež hodím link 😉
pohlavie http://www.baby2see.com/gender/external_genital...
@lawli ahoj tak mne ked to povedal moj lekar v 9tt+6 a na morfologickom utz jeden z naj odbornikov v 12tt+5, ze to bude chlapcek, tak to nemusi o byt pravda, tak nechapem preco mi to povedali ked to nie je este vyvinute? ani sa neopytali ci chcem vediet rovno to na mna vytiahli...este aj snubenec cely hrdy, ze ho ma poriadne velky ked ho uz videli 🙂 ...obaja sme chceli dievcatko, tak sme boli trosku smutny ale este nadej existuje, ale potesime sa vsetkemu, len nech je zdravucke, o 2 tyzdne idem ku lekarovi, tak som nedockava ci bude nieco vidiet 🙂
@zuzinr ahoj ja by som sa ani nemala v podstate hybat kvoli mojim zdravotnym tazkostiam, ale asi by som sa zblaznila, tak doma kazdy ten po troche cvicievam, take natahovacie cviky, som zvyknuta, vzdy som cvicila...aj ked mavam bolesti...neskor ked bolesti dufam pominu, tak mam doma fit loptu budem cvicit na nej, aby som porod lepsie zvladla...mozno ked sa budem moc nudit, v lete budem chodit na cvicenia pre tehotne 🙂
k tej kave,mna okolie strasilo ze sa nesmie pit kava a vysadila som ju na cele tri mesiace, ved niektore dni mi bolo zle a nesla mi na chut,ale na poslednej poradni tento tyzden mi sestricka ledva namerala tlak na 3 krat taky som ho mala nizky a poradila mi ze jednu denne si na udrzanie tlaku mam dat, si myslim ze je to individualne, ked ti chuti a nerobi zle treba si dat
aj ja by som chcela chodit na predporodnu pripravu a cvicenie pre tehule, ale netusim ci to popri praci budem stihat, lebo v Bojniciach robia najblizsie ale cez den teda doobeda tusim a to som v robote, neviete poradit ze keby som na marodke a chcem chodit na pripravu ci sa to rata do vychadzok alebo ako, ci z toho mozem mat zle v poistovni?
ahoj holky tak poo vcerej si vilocebnteze nam dnes potvrdili dalsi holciku--- jsme 11 plus3 vse v poradku jen je o neco men si a nema jeste zavrenou cast briska ale mnelo by byt vse v porradku
ahojte
par dni som nebola na nete, boli sme mu mojej mamy a ledva vas zvladam docitat 🙂
dnes som volala so sestrickou z gyndy - vysledky krvi z 12 TT mame OK, tak sa tesim🙂
@katy2 - ja som bola v poradni o 13:00, normalne naobedovana a sestricka mi brala v pohode krv...
inac gratulujem vsetkym ku krasnym foteckam 🙂
@lucy56 a digifotak nemate ? ja tiez nemam scaner, tak vytlacenu fotku z UTZ ofotim a tak to sem davam
@lindt -ja som sa pred poradnou s UTZ pytala ci mozu ist pozriet aj decka s manzelom - a doktorka ze sak ked to mne nevadi... vysetrovala ma zospodu, rodinka stala bokom, potom robila UTZ... vecer sa ma Nelka pytala ze preco mam chlpaty zadok 🙂
kto si chce pokecat viac v sukromi, uz davno je tu zalozena aj sukromna skupina pre oktobrovky
, treba napisat zakladatelke (zuzka88) nech vas tam prida 🙂
@zuzinr, @nelynka18 ja tiez mam uz tyzden pocit ze citim pohyby - pri prvej som ich citila v 17 TT (ale nebola som si ista), v 18 ma tak kopla, ze ma hodilo pol metra dopredu 🙂, druhu som citila uz v 16 TT.... teraz si vravim ze su to asi len creva, ale ktovie ?
pred par dnami sme boli v Tescu, take krasne dievcenske vecicky tam mali a o 50 % pozlacnovane.... ale nakoniec som odolala, mam plne skrine veci po babach.... ale ked mi aj na UTZ potvrdia ze je to baba, tak uz asi neodolam a urcite jej nieco kupim 🙂
@bettina Nelka uz tak dlho vsetkym rozpravala ze budeme mat babo (aj ked sme sa on este ani nesnazili), ze ked sme naozaj boli tehotni, uz tomu nikto neveril 🙂 ale oznamuje to kazdemu koho stretne 🙂
Ahojky, som tu nová, ale termín mi lekár určil na 7.10.2011. A teda ak sa nás bábo nerozhodne prekvapiť alebo potrápiť dlhšie, tak som tiež "októbrovka" 🙂
Mimichodom, ja som tiež narodená v októbri, takže by to celkom pekne vyšlo 😉
@bettina teraz neviem co myslis.tie pohyby?ja dam ruku do ohna za to,ze je to male.pri prvom som nevedela co ma caka a tak som citila az silne kopnutie ale teraz viem co mozem ocakavat a ake to je a toto co citim su creva neni 🙂
@masinka u nas v tescu nic moc nebolo akurat jedny take saticky a tym som neodolala a kupila som ich 😅 a ak to bude chlapec saticky podarujem netery pre babiku 😀

@lenuska20 objednava sa tam ked budes v 17tt