Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@tinika Presne ako píšeš ,moja sesterka tiež nemala bruško a chcela 😀 a s tým termínom to mám tiež tak ,sa každý diví ,že až ??? Ale je to tak ako hovoríš my zato nemôžeme a ja som to mala aj v prvom tehu takto ,už v treťom mesiaci každý vedel ,že som tehu....teraz som doma na MD ,tak nosím široké trička a niesom moc s ľudmi ,tak zatiaľ sa o tom nehovorilo ,ale je teplo a častejšie chodíme na prechádzky ,tak pomaly začínam odpovedať na otázky typu ....kedy čakáte ?...... 🙂
@lawli no presne ze az ?? to poznam 🙂) no ja som bola teraz v nemocke chvilu a este bolo chladno tak vetrovka a dnes uz tričko a zrazu ze jeeeej ake uz mas brusko a fajne gulate 🙂) tak sa smejem ze vyzeram ako pred porodom a este som aj 2kg schudla .))) a kazdy si vravi ze chudaaak mama, take male dieta a uz čakadruhe :DDD a pritom budu mat rozdiel dva roky .))
@lawli Ďakujem pekne 🙂 vyzerá že je to istý chlapec, ešte aj na fotkách to vidieť, na jednej 3Dčkovej a mám vytlačené tri 2D fotky a tam to tiež vidno, takže už to tak asi bude, ale zasa ani lekár to nepovedal na 120 percent, povedal že vyzerá to na chlapca, ale všetci traja sme videli že má pipíka takže už budem pozerať po chalanských veciach. A fotky si pozerám, už ich mám nahraté aj do mobilu, aby som ich mala stále pri sebe a teraz si idem vybrať ktoré vytlačím aby som ich mohla ukazovať 🙂 Ale zatiaľ som nehovorila nikomu že to bude chlapec, iba mojej mame, ani svokrovcom ani kamoškám sa to zatiaľ nechystám hovoriť, páči sa mi že to vieme iba my a Danka som sa len tak pýtala že či by chcel sestričku alebo bračeka a on, že "bračeka, bračekovi dám jeden vláčik ja budem mať druhý a budeme sa spolu hrať 🙂 a keď pôjdeme do Dráčika tak bračekovi kúpime malé autíčko, lebo on bude maličký, ale mne kúpime veľké auto lebo ja budem veľký brat 😀 ) Expert ten môj syn 🙂
@tinika teraz som mala prvý 3D UV, v 20 tt budem mať druhý 3D a okolo 25 tt budem mať tretí a ešte v 24 tt mám ísť do Blavy na morfologický a u nás tiež stojí okolo 50 eur, ale vybavil mi to jeden kamarát a tak som to mala zadarmo 🙂 a ešte mi to hodil aj na kľúč 🙂
Mne teraz tiež vyšlo v priebehu pár dní obrovské brucho a pritom som nič moc nepribrala ale tiež vyzerám ako v šiestom mesiaci. Pri Dankovi som tiež mala už v treťom mesiaci obrovské brucho keďže som mohla iba ležať, teraz sa to trocha posunulo, ale už to na mne poriadne vidieť 🙂
ahojte zeny, mam otazku. Mali ste niektora podobnu skusenost ako ja dnes?-vysla som na ulicu a akoby som mala krce v maternici a bolelo ma aj zvnutra, taka kracovita bolest pri chodzi, az som si musela sadnut na lavicku. neboli to kontrakcie, ani bolesti podobne menstruacnym, neviem, co to bolo, dufam, ze nic zle a ze sa neotvaram. Mate niektora podobnu skusenost?
@tinika hej vyšlo to super ,taky odstup sme aj plánovali. Nam sa pri prvom tiež nedarilo a to skoro tri roky. Teraz sme sa začali snažiť skôr a tiež na prvý šup ,čo som bola z toho až udivená ,ale som veeeeľmi rada... 🙂
@zuzul1310 to je teda expert malý ,no v podstate má pravdu ,aj my mame doma kopec chlapčenských hračiek a aj obečko by sa využilo v plnej miere...no uvidíme 🙂
@zuzul1310 jeeej,krasne fotky a hlavne babetko.blahozelam.
@lawli jojo ja som tiez bola prekvapena, pri prvom ze sa to konečn podarilo a pri druhom ze ta rychlo 🙂 a som rada, ze sme sa rozhodli uz teraz 🙂 hoci sa troska potrapime ako kazdy hovori ale sak nase mamky mali ročne rozdiely a zvladli tak mi nezvladneme? ked mame ovela lepsie moznosti?
ahojte baby,ja som si pred 2 tyzdnami objednala cez net monitor na pocuvanie srdiecka babetka.dnes mi dosiel a hned som ho aj vyskusala.funguje to uzasne.krasne som pocula srdiecko.dokonca babo sa presuvalo po brusku zo strany na stranu a ja som ho sledovala monitorom.dokopy aj s postovnym ma to vyslo na 20 eur.myslim si ,ze to je super cena.dam vam tu link ak by ste nahodou niektora mali zaujem.ale mozno aj nad tym premyslate,tak mozem garantovat ze to funguje.som z toho uplne mimo,ze som dnes mohla pocut nase babo.dokonca je tam aj kabel na pripojenie na pocitac ,mozte si to nahrat na pamiatku.
http://cgi.ebay.ie/Prenatal-Baby-Heartbeat-Moni...
inac chcem popriat vsetkym vam veselu velku noc, vela jedla.hlavne aby nam nebolo zle a mohli si ho vychutnat.hi hi.
@michaela18 ten monitor musi byt super, ale z ebaya sa da aj na sr objednavat, to som nevedela, aj ja by som to chcela lebo momentalne mam pocit ze ani tehu niesom, keby nemam bruchi , babo necitim a do pohybov je este daleko
dnes idem na krv na AFP testy a downow syndrom, dufam ze budu dobre vysledky
@zuzul1310 jeeeeeeeeeej krasne fotky 🙂 na tej stvrtej fotke vidno pipik?ci to sa mi len zda? musis mat zazitok ako svet 😉
@lawli dakujem 😉 skakalo ako lopticka,co? 🙂 to len to moje muselo zrovna spinkat ani sa nepohlo 😒 takze 17.5.?mne uz hadam povie aj pohlavie a budem vediet viac infa ako teraz,teraz to bolo cele akesi rychle....uz sa tesim,potom si popiseme zazitky 😀 citam,ze s tinkou ste schudli a ze bruska vam vyskakuju.aj ja som okolo 12-13tt scudla 1,5 a teraz mam 1,5 kg navyse a brusko mi uz tiez konecne narastlo.rano ho mam malicke a vecer velke a take akoby naliate tvrde ako 6mes. 😀 deticky si robia co chcu,len nech pekne rastu.mna to tak tesi,ze cim dalej tym viac citim pohyby.niekedy take kotrmelce a buchoty,super 🙂
@michaela18 no toto keby som vedela skor tak si to urcite objednam skvela cena.ja som nasla len same nad 35-50€ a to sa mi zdalo moc.no a teraz sa mi to uz moc neoplati,pretoze mame stetoskop a od 18tt sa da srdiecko pocut aj nim aj pri prvom sme to tak robili....skoda no tak si to uzi a aj tebe peknu a veselu velku noc 😉
dnes som bola u dokiho na krv na APF testy a postazovala som sa na tie krce co som pisala a uz ma aj chcel nechat na pn, ale dohodli sme sa ze dokoncim tento mesiac a potom uz pojdem na pn, aj mi napisal nejaky buscopan a Magne B6,
a mam aj novu fotky babetka,uz je velike riadne a stale je otocene tak ze nic nevidno
Tak holky včerejší bilance! normálně jsem si pozvracela půlku postele a dokonce i mobil! celý den nefungoval, ale pak se zmátořil -alespoň něco... a od začátku těhotenství jenom hubnu a teď jsem pracně nabrala 2kila! a ty jsem během včerejška úspěšně schodila.. takže počet nabraných kil během těhotenství? 0!
Jinak dnes je to o trochu lepší, ale slovo trochu je velmi podstatný..
@natalii6 ale špunta jsem táhla s sebou na ten registr a tam chtěl nastoupit do všech autobusů, tak jsem ho vysadila na takový panel kde bylo i křoví a tam, si myslím že jsem ho sebrala -jinak nevím kde bych ho vzala...
@lucy56 ano da sa to od 18tt aj podla toho ake je babo velke a ako je otocene,takze mozno aj neskor ale je to pocut,my sme s tym zacali u prveho asi neako okolo 21 tt nepamätam si presne....ja mam uja gynekologa-porodnika takze ten stetoskop mam tiez od neho a uz ma asi 100 rokov,teda ten stetoskop 🙂
@michaela18 ahoj, super tip, asi si to objednam...s ebayom mame dobre skusenosti, uz mame dost veci odtial 🙂
@michaela18 Ďakujeme krásne 🙂
Ten počúvací prístroj musí byť super, škoda že už ďalšie bábo neplánujeme
@nelynka18 Ďakujem pekne, zážitok to bol pre oboch a áno na jednej z fotiek je vidno aj pipík. Inak my sme tiež pri Dankovi srdiečko počúvali fonendoskopom, na to som si ho kúpila a dalo sa to v pohode počuť.
@lucy56 Gratulujem k dobrým výsledkom, ten náš drobec ani náhodou nebol v jednej polohe ale poskakoval celý čas, snáď ti najbližšie už povedia čo to bude a ten stetoskop fakt funguje 🙂
@bettyx To musí byť hrozné, už by ti to naozaj mohlo prejsť, chúďatko koľko si vytrpíš ☹

@zuzul1310 jeeee tebe uz teraz dali foto 3D? u nas robia len v 20tt aj to za 66eur s videom