Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte kočky ,tak mame za sebou poradňu ,ale len taku narýchlo ,neviem koľko meriame iba že je všetko v poriadku ,male sa mrvilo a aj foto sa dalo len veľmi ťažko spraviť...teším sa že je všetko ok . Nepribrala som nič od poslednej poradne a to bolo pred 5-timi týždňami ,ale bruško zato narástlo....Tiež mi brali krv ,tak som zvedavá na výsledky. Prikladám foto a bežím sa venovať synovi papa...ozaj skoro som zabudla ,pýtala som sa na tie krče a vraj je to tak ako to tu už niekto spomínal ,maternica je teraz plná a tak sa to všetko naťahuje ...čiže to nieje nič vážne a babätku to neubližuje....
Tak světe div se, registrace proběhla bez řečí! akorát se jako tvářila že jako 12. října jo? no nevim.. ale nakonec to bylo v pořádku a jsme registrovaní! 😀.. ale musela jsem jet s malým, tak jsem se bála že ten autobus tam jede půl hodiny, že to na něj bude dlouhý a on naopak plakal když jsme vystupovali -by se býval ještě vozil.. ale nakonec ač nerad, asi pochopil že už dál nepojedeme tak udělal pápá 🙂
@chavallee Taky mě to napadlo, tak nejdřív zavolat, ale jsou tam strašně nepříjemní -normálně už bych tam rodit nešla, ale je to nejblíž.. tak jsem si sřekla že pokud to nevyjde, tak budu rodit v Kladenský porodnici kde se navíc registrace nedělá! koukala jsem na to ještě po internetu a zjistila že registr je výmysl pouze pražských porodnic, že prý se tím varují náporu rodiček... docela vtipný, ale zase už to řešit nemusím když to razítko mám 🙂
Ahojte kočky, zajtra mám termín na 3Dčko, úplne nečakane, dnes som volala a zajtra už aj idem. Len strašne dúfam že mi už budú vedieť povedať čo to bude. Ide so mnou aj priateľ, takže uvidí drobca aj on. Na klasický UV k mojej lekárke nechodieva, tak aspoň teraz maličké uvidí 🙂 . Neviem sa dočkať, dúfam že je všetko v poriadku a že sa dozvieme čo budeme mať 🙂
ahojte tehulky..ale ste toho popisali,dnes som od rana do 13h stravila v nemocnici na vysetreni skoro ma porazilo a zajtra idem na 1den si polezat lebo mi idu robit tu amniocentezu tak mi drzte palce nech to vsetko dobre dopadne 😉
@zuzul1310 nech ti zajtra vsetko dobre dopadne a uvidis pohlavie babatka 🙂
@zuzinka_26 nemas zaco, prajem prijemne tehulkovanie az do konca a zdrave a spokojne babetko 🙂
@natalii6 ahoj...a ty si si sama vyziadala amniocentezu? alebo ti odporucili, rozmyslam aj ja kedze mam 36 rokov...zajtra idem na krv kvoli downovemu syndromu a o tyzden mam poradnu
Ahojte 🙂
Bavite sa o AMC... Ja som ju prave dnes odmietla... A to mam 41 rokov. To iste bolo aj pri 1.tehu, tripple testy vysli pozitivne, ale ja som sla radsej na podrobny morfologicky uzv a tam nic nebolo vidiet. Malinka je uplne v poriadku. teraz som bola na kombinovany NT screening a vysiel super, je presnejsi ako tripple testy. Pocitam, ze tripple mi zasa vyjde katastrofalne, ale to pre mna nema vypovednu hodnotu, nikde sa uz totiz nerobi.... Prechadza sa na NT screening. Pre mna je riziko komplikacii pri AMC neprijatelne, neriskla by som to.
Vam, ktore sa pre nu odhodlate, zelam zakrok bez komplikacii a hlavne super vysledky a pokoj na dusicke 🙂 Ja ho mam uz teraz 😵
skore dobre ranko celu noc som sa prehadzovala takze som dobre nevyspata a na 7h uz musim byt v nemocnici 😒
@zuzanazuzana ahoj nie ja som si ju nevyziadala vcera som bola ohladom vysledkov na ten downov syndrom a lekar mal somnou pohovor a povedal mi ze aj ked mi krvne testy vysli ako 20r tak ze tie su neni take spolahlive ako ta AMC ☹ a doki mi este polozil taku otazku ci keby som neisla na tu AMC vedela vychovavat dieta s takym postihnutim ☹ ono to rozhodovanie nebolo take lahke lebo stat sa moze vselico ale dufam ze vsetko dopadne na 1 😉
@zuzul1310 dakujem a aj ja tebe drzim dneska palceky
@katy2 ono je to na kazdom ako sa rozhodne a ja dufam ze som spravila spravne a nebudem to lutovat a dik za zelanie super vysledkov a tebe prajem krasne zdravucke babatko 🙂
majte sa pekne a krasny dnik 🙂
@natalii6 tak ti drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo.....mne dnes rano zobrali krv na downov syndrom....takze v utorok mi budu volat kvoli tomu...ja som tiez uz skoro rozhodnuta ist na amniocentezu....je to vec nazoru...
@lawli ahoj krasna fotka,male tam lezi ako na plazi 😀 ja tiez cakam na vysledky z krvi,tak myslim na teba 🙂
@zuzul1310 drzim palec aby sa male dobre otocilo a vy aby ste videli pohlavie 😉 daj vediet,vy vsetky to uz budete vediet a ja az 17.5.neviem sa dockat 🙂
@natalii6 tak drzim palec na dobre vysledky... 🙂
@zuzinr dakujem velmi pekne - to iste prajem aj ja Tebe 🙂
Tak holky, včera večer při převlíkání do pyžama jsem si zahlídla něco na břiše! tak si řikám nikdy to tam nebylo, tak na to koukámm víc a holky, z výletu za registrem jsem si přivezla slušně zakousnutý klíště! vůbec jsem se ho nemohla zbavit...
A dnes jsem chtěla něco dělat -mám tu trochu práce -prádlo atd., a asi z toho nic nebude, páč se opět vrátili nevolnosti a udělalo se mi silně blivno... jdu si lehnout!
ahojte dievcata tak ja som uz na pocudovanie z tej AMC doma bolo nas tam az18 tak sme boli velka atrakcia lebo bezne mavaju max10 😀 a kedze je nedostatok lozok tak nas pustili domov...samotny zakrok nebolo nic co by sa nedalo vydrzat len ssom mala taky pocit tepla a sa mi zda ze aj ta plodova voda bola nejaka tepla 😉 ale uz to mam za sebou teraz cakat 3 tyzdne naa vysledky
@nelynka18 @viviem @zuzanazuzana: dievcata dakujem za povzbudive slova a dufam ze vysledky budu dobre
@bettyx : to je na figu ze ti je zase zle pekne si oddychni ved robota pocka..a to si co isla cez les ze si dostala kliesta?
ahojte...tak ako vas citam,zistujem, ze vacsina z vas ma teda kopec testov za sebou....ja som dnes bola na druhom odbere krvi a 1x som niesla moc...(minule som akosi na to zabudla 😢 ).....moj dr je fajn aj ho mnohe pacientky doporucuju...mam vsak dojem, ze ked sa neopytam moc toho nepovie..esteze cakam druhe a viem do coho idem...ale aj tak mnoho z tych testov ako spominate som neabsolvovala....dnes som videla babo...som spokojnejsia 😎 ...ma vraj nejake dlhe nohy a cosi vraj medzi nimi haha....ale este je velmi skoro nie? 15+2 takze muz sa aspon zatial vytesuje...ja stale dufam v babu...kto bude so mnou chodit na kavu a upratovat? 😀 neviem veru ako vydrzim vyse mesiaca cakat na 3d...
Tak čaute kočky, som doma z 3Dčka, dnes som 14+1 mám plno krásnych fotiek na kľúči, najbližšie mám prísť na 3Dčko v 20tt a potom tretí krát okolo 25 tt a vtedy dostanem aj DVDčko zo všetkých troch UV. Ale fotky aj videá nám dal na USB kľúč takže už teraz mám všetky 🙂 Čo sa pohlavia týka, tak to vyzerá na chlapca, ešte mám aj jednu fotku kde to zreteľne vidieť že to bude asi chlapec. bábo bolo aktívne strašne veľa skákalo a pohybovalo sa, stále si rúčkami chytalo hlavičku (to robí aj Danko stále 😀 ) Priateľ bol vnútri so mnou takže to celé videl.

dobra stranka ohladom antibiotik v tehotenstve http://www.antibiotika.sk/odborne_informacie.php