icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

viviem
26. apr 2011

@natalii6 dakujem 🙂 tak morfo utz sa robi v 12.,20.,30tt....tak to mam na papieroch co som dostala z toho utz

viviem
26. apr 2011

@bibi13 takze lekar sa trafil do pohlavia uz v 13tt, aj mne povedali uz v 9 a 12tt, ale vraj tomu nemam verit...som zvedava ci sa ich teoria chlapca potvrdi, nemusela by sa...a vy ste chceli babu?....ja som si chcela nohavice objednat z netu, ale este som nikdy neobjednavala nohavice a bojim sa ci nekupim zle, asi lepsie priamo v obchode, aspon tie prve tehu nohavice, tiez nemam rada ked mam nohavice na pupku...zatial sa zapnem do vsetkeho, len dokedy 🙂

viviem
26. apr 2011

@peta_k ahojky, ja zatial este nejak specialne pohyby babatka necitim, mozno bublinky ale stale cakam na poriadny kopanec 🙂 ....brusko tiez viac/menej ploche, rano nic, vecer trosku vidno...dnes som mala hrcu pod pupkom, tak som sa tesila ako mala 🙂 ...gratulujem ku svadbe, som na tom podobne ako ty, ja mam svadbu o tyzden...v pondelok idem na skusku ucesu, tak to vyzera na farbenie alebo melir...ja by som isla aj na kozmetiku, ale este som nebola a pri mojej nepredvidatelnej reakcii pleti sa bojim, co ak si pohorsim plet...a odkial si? vsetko povybavovane podla predstav?

peta_k
26. apr 2011

@viviem ahoj, ja som z oravy... Viac-menej je vsetko zariadene, este to dotiahnut uspesne do konca, tak si drzme palce... 🙂

viviem
26. apr 2011

@peta_k tak to nemame daleko od seba, ja som z liptova...no uz by som to mala rada za sebou, uz teraz sa bojim, som tremistka, tak nech nas obchadzaju trapasy a vsetko islo podla predstav 🙂 ...a nech nam vyjde pekne slecne a teple pocasie...pekne vsetko rozkvitnute a zelene 🙂

nelynka18
26. apr 2011

@zuzaxa tak si to mala aj ty pekne vesele 😀 ja snad este tento tyzden neako prezijem a na druhy tyzden vegetim 😀 uz sa tesim....tak uz aj ty citis pohyby?super 😉 moj maly tiez skusal ci to uciti ale tiez to necitil,uz sa tesi. tak bacha na vahu 😀 ale nie.vies co,mne akosi nechuti jest.....jablka to by som jedla stale ale inak sa musim donutit aspon ranajky a obed a na veceru len neaky jogurt alebo tak.inak si davam hlavne ovocie,to je moje 🙂

nelynka18
26. apr 2011

@stanka25 tak mas krasny termin 1.11.11 same jednotky 😀 sranda,....

tinika
26. apr 2011

@nelynka18 jednym z mojich terminov je tiez 1.11. ale az ked čitam tvoj prispevok mi doslo ze aj rok je 2011 🙂) a ja nechcela na prveho rodit to na hroby chodime 🙂)
inac ja mam patrika a chceme riska hihi a ty mas riska a chces patrika 🙂

nelynka18
26. apr 2011

@tinika 😀 risko je fajn meno aj patrik,mame rovnaky vkus 😉 takze aj ty mas taky termin?no by si musela rodit neskor,pretoze ked to bude skor,tak aj tak tie hroby asi nestihnes 🙂

lucy56
26. apr 2011

@duska88 ahoj aj ja mam termin 10.10, a momentalne mam za sebou branie krvi na AFP testy a cakam na vysledky a dufam ze budu ok

duska88
26. apr 2011

@lucy56 🙂 ahoojj..no ja som prave dnes volala na vysledky..negativne..takze sa tesim..a ako prezivas tehotenstvo?? ja v pohode, zo zaciatku nechutilo papat..ale teraz jem vsetko doradu..a bolesti zatial nemavam, co som tiez rada...a male este nekope, obcas zacitim iba ako take steklenie 😀 ..a vies uz pohlavie?

lucy56
26. apr 2011

@duska88 no ja este neviem kedy budu vysledky, ale ked je vsetko ok tak mi nebudu volat a keby nieco tak volaju, pohlavie neviem lebo mam babo stale s nozickami spolu na utz a prve tri mesiace nic moc v tehu, nevracala som ale jest som nemohla vsetko, teraz je to ok s jednom ale zacali mi krce v bruchu, bolesti krizov a podbruska ale asi koli praci tak sa idem dat vypisat od maja

tinika
26. apr 2011

@nelynka18 🙂) no ako som nemyslela tak ze chcem ist na hroby ale ze vtedy nechcem rodit 🙂) bud skor abo neskor ale to si asi sama fazulka vyberie 🙂 aj starsi mal byt mikulasovy a narodil sa o 2tt skor .)

duska88
26. apr 2011

@lucy56 juuj..takze ty este do prace..ale teraz fajn, ked pojdes na pn..ja uz 2 mesiace nepracujem..ale uz z toho blaznim, lebo som stale doma a nemam skoro ziaden pohyb..ja tiez este neviem pohlavie..ale tuzim po chlapcekovi 😉

peta_k
26. apr 2011

@viviem to si ozaj blizko, super

lucy56
26. apr 2011

@duska88 no som si myslela ze sa mi bude dat chodit do prace aspon do 6 mes ale aj vela stojim v praci aj soferujem a nerobi mi to moc dobre, a na pn sa tesim aj netesim, tesim sa ze budem oddychovat a venovat sa sebe,ale zas som velmi aktivny typ a spolocensky a nebudem moct nikam chodit, za rodinou,kamosmi a tak to sa asi tiez vela casu budem nudit,a mne je jedno co to bude hlavne nech je to zdrave, my mozno nebudeme vobec vediet pohlavie lebo mam maternicu opacne otocenu a tym padom aj dietatko je uplne naopak
a si na pn? a ako casto mas vychadzky?

duska88
26. apr 2011

@lucy56 ..no ono to ma aj vyhody aj nevyhody, ked nepracujes...mozes oddychovat, nemusis sa nahanat..ale aj to po case cloveka omrzi a ako ti pises zacne sa nudit.. 😒 ..tak aspon sa nechate prekvapit, ked nebude vidno.. 🙂..a si vydata? nie ja som neni na pn, ja som pred 2 mesiacmi odisla z prace..ale nebola som sa nahlasit na UP, som dobrovolne nezamestnana..

lucy56
26. apr 2011

@duska88 aha takze mozes v podstate ist kdekolvek, na ja budem pn a vtedy su len vychadzky,ale koli babu vydrzim aj pol roka byt nespolocenska, a som vydata druhy rok, a ty? a prekvapenia moc nemusim ale budem dufat ze sa nam ukaze, chcem ist na 3D tak hadam tam uvidim viac, chcem vediet pohlavie koli vybavicke

reanda
26. apr 2011

baby,
od vas pytal doktor nejake peniaze za to, ze vam povie pohlavie dietata? 😨

berus222
26. apr 2011

@reanda ja som pri prvom platila. neviem uz kolko, ale dost za to, ze som si to sama odcitala z obrazovky. teraz mam inu doktorku a ta mi to povie bez platenia.

duska88
26. apr 2011

@lucy56 ja to iste..lebo ved bez toho sa da sice vybavicka tiez nakupit..ale tak uz to neni ono.. 😖 ..aale to zvladnes, urcite si aj doma najdes nejaku cinnost aby ti den rychlejsie ubehol 🙂 ..ja mozem chodit kedykolvek, ale vacsinou som doma..nie ja som vydata este neni, svadbu planujeme az po narodeni..( teda pravdepodobne ), uz do porodu asi nee..uvidime ako nam to vyde 😀

natalii6
26. apr 2011

@bv_alexandra jaj tak ty ides asi do nejakej sukromnej kliniky lebo ja som si myslela ze na Antolsku 😉
@lea1333 mas pravdu kto nezazije nevie...chodis uz do prace?..my sa mame celkom fajn minuly tyzden som bola na tom AMC tak teraz musim 3 tyzdne cakat na vysledky
@duska88 AMC je amniocenteza co je odobratie plodovej vody co robia zenam po 35 😉
skoro kazda tu pisete o 3D tak som sa bola pytat nedaleko mojho bydliskaa co to stoji tak asi aj ja pojdem 🙂 nech kracam aj ja zdobou 😀 😀 😀

duska88
26. apr 2011

@reanda ajoj...ja chodim sukromnemu lekarovi..on za to peniazky nepyta, ale zato platim za kazdy utz.., ale ja myslim, ze aj u ostatnych sa za to neplati..?! 😖

duska88
26. apr 2011

@natalii6 ahaa amniocenteza..mna to v tej skratke vobec nenapadlo 😀 ..nejaka som prispata dnes.. 😀 ..a preco ti ju vlastne robili??..no ja chcem ist urcite ci uz na 3D alebo 4D..moj lekar robi obidvoje..sa mi zda, ze to stoji okolo 30, 40e nie som si ista...ale zase kazdy lekar ma iny cennik..

natalii6
26. apr 2011

@viviem ja co si pamatam pri prvom tak som bola iba v tom 20tt a to ma poslal k inemu lekarovi tak teraz neviem preco to ja mam ine...a co sa tyka svadby neboj ja ked som sa vydavala tak mi kadernicka povedala ze taku kludnu nevestu este nemala ja som si znicoho nerobila tazku hlavu brala som to ako kazdy iny den 😀 a svadba dopadla na 1 😀
@reanda ja som sa pohlavie dozvedela az na morfologickom ale myslim si ze moj doki za to nic nepyta

reanda
26. apr 2011

@berus222 a ako to prebiehalo, to ako sa ta doktor spytal, ci chces vediet pohlavie a az potom ti to povedal? keby nezaplatis, tak nepovie? ved prave, ze ved to na obrazovke aj sama mozem vidiet.. mne sa to zda na hlavu padnute, aby som platila za to, ze mi povie, co vidi 😒 .. pytam sa, lebo aj moja sestra mi hovorila, ze pri prvom dietati si za to platila a pri druhom povedala, ze sa necha prekvapit

nie, ze by mi az tak islo o tie peniaze ( aj ked aj o to mi ide, lebo nimi prave zrovna neoplyvame a bude dietatu treba na dolezitejsie veci), ale zda sa mi to strasne sproste, za take nieco platit.. ved je to normalna informacia o mojom dietati, to ako keby mi odmietli povedat, ci je zdrave a ci ma vsetko v poriadku, az ked si zaplatim... mi to pripada uz ako ozaj zdieranie z penazi

santerra
26. apr 2011

@peta_k Ahojky 🙂 Tak to farbenie vlasov by zaujimalo aj mna, u kadernika som nebola od februara 🙂Vyzeram jak strasidlo pomalicky,melir odrasteny a nehovorim o srtihu :-/ Ako babky vravia ze sa nesmu farbit vlasy ale nikde som sa este nestretla s nejakym odborným nazorom. Snad baby co uz maju babatka poradia 🙂

reanda
26. apr 2011

@natalii6, no ved ja sa to tiez dozviem asi az na tom morfologickom, len som zvedava, co mam cakat, ci si nebudu za to nieco pytat.. lebo za fotecku vypytali 5 eur a to tiez az potom sestricka povedala, ked uz foto bola hotova, nevraveli dopredu, ze sa plati.. tak nie, ze sa opytam, ci to bude dievca alebo chlapec a pri odchode z ordinacie si sestra vypyta dvacku za to 😀
viem, ze je to teraz vsade inak.. ja mojmu gynekologovi neplatim nic a ultrazvuk mi robi na kazdej poradni... na skriningovom v nemocnici som bola prvy raz v 12tom tyzdni, tiez som neplatila (len za tu fotku) ..

reanda
26. apr 2011

farbit vlasy by sa nemali tymi agresivnymi farbami, co obsahuju amoniak a tak, lebo sa to dostava cez kozu do krvi a moze to babu uskodit.. ale teraz sa uz vacsinou vyrabaju setrne farby, tak myslim, ze by to nemal byt zas problem... ale stava sa, ze v tehotenstve farba vobec nechyti, alebo chyti uple inak, na iny odtien, tak aj tam je riziko..
ja si vlasy nefarbim uz davnejsie a mam bez problemov :D

katulka74
26. apr 2011

duska88,mne povedal ze na 80% chlapcek,aj sme videli malinkeho pindurka,tak uvidime 🙂