icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

duska88
27. apr 2011

@viviem graatulujeem k syncekovi 😎

bibi13
27. apr 2011

@viviem gratulacia k chlapčekovii ..

nelynka18
27. apr 2011

@zuzanazuzana ano to moze byt,pretoze ked sa dam na styri tak vtedy ma tam nic neboli.....
@viviem 😀 tak to ano,moj muz v tomto uplne uzasny a ako citam tak aj tvoj 😉 takze to bude chlapcek.ja mam tiez prveho chlapceka a teraz dufam,ze to bude baba a nas maly bude velky ochranca 🙂 ty si za sono platis?ja nie ale zase moj doky nema az taky skvely ultrazvuk.sice tam bolo tiez pekne vsetko vidno.....joj sak sa uz tesim ked toho mojho drobca zase uvidim 🙂

lucka1371987
27. apr 2011

ahojte baby tak zajtra rano na kontrolu dufam ze nam uz povedia co to asi bude 😀 potesila by som sa. doktorov nemam moc v laske ale teraz to vydrzim ked viem ze uvidim skriatka jak si hraje futbal.znova som si musela kupit vecsie podpiry vsetko je mi male panecky tak to som zvedava ako budem vyzerat ku koncu hihi ale to neva ved po porode to zhodim pomalicky 🙂 ma tu niektora termin 16oktobra ako ja?aj ked vraj len 5percent deticiek sa narodi v stanoveny termin .moj chlap sa so mna smeje ze na posedenie zjem polovicu vodneho melona a chudakovy nic neostane dufam ze niesom najpazravejsia tehulka na svete 😀 pekny dnik vsetkym

nelustek
27. apr 2011

Ahojte tak poradna u mna dopadla dobre,sice ma pozeral iba zo spodu..nerobil mi sono a to mi je moc luto lebo som si myslela ze mi to uz povie.Ale na dalsiu poradnu idem 30.5. a bude mi robit morfologicky ultrazvuk tak to mi uz na isto povie co to je 🙂 jooj tak mi dnes postlacal brucho ze som si myslela ze malinke vytlaci von 😀 pekne som ho citila kde je ked zatlacil 🙂

michaela18
27. apr 2011

@lucka1371987 ahoj ja mam 17 oktobra termin.tak uvidime kedy sa vlastne bude chciet tym nasim deturencom na svet.

dievcata ako tak citam ,tak vacsina z vas(aspon tie co uz vedia pohlavie) caka chlapceka.mam pocit, ze oktober bude mesiac chlapcov.som zvedava na to nase ale to budeme vediet az o 4 tyzdne.ja mam vsak pocit ,ze to bude chlapec.tak uvidime ci mam pravdu.a troska sa mi nepaci pristup nasich lekarov co sa tyka spoplatnenia vsetkeho o com sa nam ani nesniva.platit za to,ze vam lekar povie pohlavie dietatka to uz je riadne zderstvo.a aj 5 eur za jednu fotku je hnus.som tym znechutena.tu je vsetko zadarmo.neplatite pocas tehu a pri porode ani cent.aj ked zasa vedomosti lekarov su lepsie na sk.vsetko ma plusy aj minusy,no co uz. 😒

lucka1371987
27. apr 2011

@michaela18 ja zijem v rakusku za kontroly neplatim nic ani za fotky aspon zatial ale tu je iny system ako na slovensku.som rada ze rodit budem tu nie na sk.

minuly rok vsetky moje zname mali dievcatka tak mozno tento rok je rok chlapcov ktovie aj ked si prajem dievcatko hlavne nech je to zdrave a nech sa nam zajtra postasti u doktora

lucy56
27. apr 2011

@santerra co sa toho farbenia tyka, tam mne sestricka u mojho doktora povedala ze je to somarina, cez vlasy sa k babatku nemozu dostat ziadne latky skodlive a ja som bola na melir v prvom trimestri

viviem
27. apr 2011

duska88 bibi13 nelynka18 dakujem 🙂 ...takze vyzera to, ze oktober bude mesiac chlapcov 🙂

santerra
27. apr 2011

@lucy56 hm...tak sa musim objednat konečne ku kaderničke 🙂 Uz sa nemožem na seba pozerat 😀 Dikes za odpoved 🙂

nelynka18
27. apr 2011

@santerra mne doktor aj kadernicka povedali,ze do troch mesiacov by sa nemalo farbit a kadernicka(teda moja)by to ani neurobila....vraj az po prvom trimestri sa moze ale mali by sa vyberat bez amoniakove farby.ale ja si aj tak nedam zafarbit pretoze z vlasou to ide do krvy a z krvy k babetku....neviem vraj to nevadi po tom 1.trimestri ale ja som to vydrzala pri prvom vydrzim aj pri druhom 🙂
@michaela18 tak to mas pravdu takto zdierat.....ja si teda u svojho neplatim nic len 4D si potom zaplatim ale fotky teraz a urcenie pohlavia to si neplatim.....
@nelustek tak si trosku sklamana,co?presne ako ja.ja ked som bola pred 2 tyzdnami tiez som cakala nieco viac a bolo to presne ako pises ty 😒 ale teraz idem 17.5.a uz sa neviem dockat 🙂

nelynka18
27. apr 2011

a baby nestraste,ze rok chlapcov ja chcem babu 😀 😀

misickab3
27. apr 2011

No, tak to teda uvidíme potom, keď začnem kojiť, ako a čo...

Baby, ja teda už veeeeeeľmi dlho nosím len gumičkové, šnúrkové veci, resp. legíny....mne bruško vyhuklo veľmi rýchlo a teraz už je absolútne jasné, že čakáme baby....pekne do špicu 🙂 všetci sa za mňa smejú, že o chvíľku budem úplne ako pavúk- rukatá, nohatá a len jedno veľké bruško.... 🙂

jani74
27. apr 2011

@uhlopriecka ahoj, tak ako čakanie?už nech je zajtra, že? 😉

jani74
27. apr 2011

@santerra aj ja som si farbila pred 2 týždňami vlasy

stanka25
27. apr 2011

Veru a nech to len pekne ubieha a nech je oktober a november, este nikdy som sa takto netesila na jeseň a zimu. 🙂

bettyx
27. apr 2011

tak holky, už se opět raduji.. od setmění se mi zvedá žaludek, tak jsem zvědavá jestli se z toho vyspím! dobrou noc!

lucy56
28. apr 2011

@stanka25 tiez nemam rada zimu ale na tuto sa tesim,budeme mat nasich drobcov pri sebe
inak ja strasne zle spim, zobudim sa v noci okolo 4 a potom uz nezaspim az do rana a cez den som unavena v paci,mate to tiez niekto?

zuzinr
28. apr 2011

@santerra no ja si farbim vlasy kazdy mesiac, bez toho by som bola cela sediva, no co narobim genetika 🙂 farbila som si aj pri Natalke a vsetko bolo ok a aj farba mi stale chyta rovnako 🙂

nelynka18
28. apr 2011

baby rano aka novina muzov brat s frajerkou cakaju baby.....toto bude rok 😀 1.svagrova cakaju koncom juna,ja zaciatok oktobra a 2.svagrova pravdepodobne v januari... 😀 v januari mam ja aj muz narodky.on 13.1. ja 18.1. a dufam,ze malicke sa narodi na moje narodky 😀

marikac
28. apr 2011

@lucy56 áno, ja som vcera vstala o 4,00 na strasny hlad a uz som nezaspala, az vecer o 22,00 🙄 🙄 🙄

lucy56
28. apr 2011

@marikac ja ani nebyvam hladna, len proste uz nezaspim a mam z toho nervy kedze musim cez den fungovat,ale uz len dnes a zajtra a vegetiiim

lucy56
28. apr 2011

@nelynka18 riadny baby boom mate v rodine, tento rok co si vsimam je strasne vela tehul

nelynka18
28. apr 2011

@lucy56 no to ano najskor 3 rocna pauza a teraz buuum vsetky naraz 😀 babky budu mat co robit 😀 ano ja mam tiez vo svojom okoli vela tehuliek.

bibi13
28. apr 2011

@nelynka18 ja mám tiež 13.1. narodky.. :D

nelynka18
28. apr 2011

@bibi13 tak to si potom taky skvely clovek ako my 😀 a si zober,ze kozorozci su vlastne tvrdohlavci a teraz my s muzom obydvaja rovnakeho znamenia....mame doma veselo 😀 aleee nie 😉

bibi13
28. apr 2011

@nelynka18 hej hej, skvely človek som určite.. 😀 😀
tak pokial ste tvrdohlaví ako ja, tak mate doma fakt veselo.. 😀 😝 😎

baby213
28. apr 2011

@stanka25 Ahoj! my cakame prve mimi, 7. oktobra a chcem potvrdit co si napisala, ze takto sme sa na jesen a zimu este netesili 😉 ked si to vsetko krasne predstavim, idem od radosti vyletiet z koze 😀

baby213
28. apr 2011

@lucy56 Ahoj! ja mavam presne to iste, ze zle spim a potom som hore. Ked sa idem okolo tej 4-5- vycikat alebo sa zobudim na zle sny, ktore ma v poslednej dobe tiez trapia (co je u mna dost nezvycajne) 😒

natalii6
28. apr 2011

@lucy56 ahoj ja tiez spavam tak vsekiak milionkrat sa prevalujem na lavej strane sa mi dlho spat neda proste hruza a najviac mi lezie na nervy to nocne chodenie na zachod 😠 a dnes som uz bola hore o 5h ale ja nastastie mozem ist ked sa mi chce po obede spat z malym tak aspon nejaku vyhodu mam 😉