icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
28. apr 2011

@bibi13 ahoj ked chodis k tomu doktorovi do Brna musis si za vsetky vysetrenia platit ci ako to mas?

chavallee
28. apr 2011

prajem krásny deň, baby!

jana86
28. apr 2011

caute baby,ako sa mate?my sme mali dnes poradnu, vsetko v poriadku,babetku krasne bilo srdiecko,mame sa dobre.o tri tyzdne ideme na morfologocky ultrazvuk,dnes sme sa objednavali a ze sa plati 20 eur.pytala som sa aj na 3D tak za to sa plati 66eur! muz na to,ze ten za 20 mi postaci ale mozno ho este nejako prehovorim aj ked sa mi to zda dost vela 🙂 a termin nam zase presunuli z 8 na 5.10. prajem vam pekny den 🙂

lucka1371987
28. apr 2011

ahojte babenky tak dnes uz sme po kontrole male nam ukazalo znova rucky ako s nimi vie kyvat ale co cakame sami nevieme,mozno az na dalsej kontrole.vcera som pisala ze som zatial nic neplatila tak dnes padlo 50eur 😀
citam tu ze rozoberate temu o farbeni vlasov tak ja si ich farbym kazdy mesiac . 😎

dnes ma boli hlava snad to v robote vydrzim ale tie bolesti hlavy mate viacere som citala 😕tak niesom jedina
😀dalsie moje trapenie ludia ja chodim cikat nonstop jak nejaka benzinka uz si normalne asi zariadim postel a telku na zachode lebo kazdych 15minut panecky chodim a v noci ked chcem spat tak na intervaly 🙂
no co uz my nevydrzime pre nase male buchticky 😀

enrikad
28. apr 2011

ahojte baby.... včera som absolvovala poradňu a brali mi krv na tripl testy.... v pondelok mám zavolať za výsledky... mám trocha strach, tak sa len modlím aby dopadli dobre.... 😉

nelustek
28. apr 2011

ahojte mate vybrate mana pre deturence? Ja som stale neni rozhodnuta nedate nejake napady? Mne sa pre dievca paci napr. Karolinka,Šarlotka a Linda a pre chlapca Adamko,Lukaško.Ale aj tak to stale menim,bojim sa ze nebudem vediet vybrat 😀

kubkomatko
28. apr 2011

@enrikad ahoj, mne brali krv na triple testy 14teho, a výsledky som sa dozvedela včera. Bolo to o nervy, čakať či je všetko ok, ale našťastie mimi je v poriadku. Držím palce nech aj ty máš pozitívne výsledky... 😉

kubkomatko
28. apr 2011

@nelustek u nás je taká dohoda, že keď bude dievčatko, vyberám meno ja, a keď chlapec tak mm, len ten mi nechce stále prezradiť aké má nápady, že keď už budeme vedieť čo to bude, dovtedy je to prekvapenie.... 🤐

viviem
28. apr 2011

@enrikad tak to si na tom ok, ked uz budes vediet v pondelok vysledky krvi, lebo ja budem mat este nervy dlho, mne brali 21.4. a povedali ze o take dva tyzdne 😒

duska88
28. apr 2011

ahojte 😎 , ako sa dnes mame??? mne tie vcerajsie bolesti hlavy konecne ustupili..dala som pred spanim paralen a nastastie zabral..dnes uz v pohode 😅
@nelustek my sme sa s priatelom dohodli, ze meno budeme vyberat, az ked sa dozvieme pohlavie...ale z babskych sa mi velmi paci dominika, selina...a z chlapcenskych dominik, daniel, sandro, nikolas... 😉 , tych mien je tak straaasne vela, ze je tazke si vybrat 🙂

nelynka18
28. apr 2011

@nelustek ahoj tak mne sa paci Nella (ako tvoja 🙂 ),Karolinka,Klara a Bibiana a z chlapcenskych Patrik a ine ma vobec nenapada.ak to bude chlapec,tak ma asi porazi pri vyberani mena 🙂 no na dievcenske mena mame skoro rovnaky vkus... 😉

nelynka18
28. apr 2011

@bibi13 😀 vsimla som si,ze ste pri malom mali(este mate) kocar bexa.aky je?ja som si totiz zatial vybrala presne ten isty,aj farbu tu istu....

nelustek
28. apr 2011

@nelynka18 presne len mi mame Nelu s jednym L. Ty by si dala dve?Ale tie dievcenske mame teda ozaj take iste 😉

reanda
28. apr 2011

cau cau
ja som dievcenske uz jedno take vaznejsie vybrala, aj tak malemu v bruchu hovorime, aj ked je to mozno chudak chlapec :D lenze aj ked by to bolo dievca a to meno sa mi paci, tak neviem preco mi to na to moje dieta nejak nesedi 😖 asi budem musiet este pockat, ci ma osvieti

nelustek
28. apr 2011

@duska88 kamaratka ma Nikolasa a teraz sa jej narodil Dárius

viviem
28. apr 2011

ahojte, tak mne sa paci strasne vela mien, vyber sa zuzil uz len na chlapcenske...ja som dala na vyber mojmu muzovi niekolko cize dost mien a jemu sa paci z mojho vyberu iba Benjamin, asi to uz ostane tak, ale uvidim, paci sa mi aj Noah 🙂 ...inac ja este nemam nic kupene pre malinkeho, okrem sklenenej dojceneckej flasky, velmi rada by som uz kupovala, sice nemam ani nic na vyhliadke, lebo ked pocujem moju mamu, tak mam nervy na cely den, stale, ze nemam sa tesit na dietatko, ze preco som stastna, ze ked sa budem tesit, tak sa nieco stane, uplne primitivne nazory

nelynka18
28. apr 2011

@nelustek ano ja by som dala dve.... dobre,ze ta napadlo sa opytat na mena a dufam,ze na to odpise co najviac tehuliek lebo to chlapcenske meno je fakt pre mna hruza.hadam cosi vymyslime 🙂
@reanda a ake je to meno? hmmm...... 🙂

viviem
28. apr 2011

keby sme mali dievcatko tak by sme jej dali meno Jasmin, chcela som Olivia ale muzovi sa nepaci

nelynka18
28. apr 2011

@viviem benjamin je pekne ale zase mojmu muzovi sa nepaci.... tak to je smutne,ze sa nemas tesit..... 😒 ja tiez este nic nemam kupene len jedny ruzove saticky...a to len zo srandy som kupila,ze ak nahodou to bude dievcatko aj ked mavam dost casto pocit,ze to bude chlapec 😒

viviem
28. apr 2011

@nelynka18 vsak u nas je to boj o meno, kedze mojmu sa nepaci co mne a mne sa nepaci co jemu, iba toto jedine meno naslo zhodu...vsak mame este dost casu vymyslat mena, rada by som si este prestudovala vyznam mien...raz mi moj zahlasil, ze sa mu paci eduard, tak som zostala v soku 😨 ...teraz ani nemam cas chodit po obchodoch, tak ma nema co lakat, ale po svadbe a skuskach sa budem realizovat, tesim sa na tie malinke vecicky 🙂 ..my s muzom sme chceli velmi dievcatko, povedali nam v 12tt ze chlapcek a este sme dufali ze bude dievcatko, aj tie rozne kalendare co urcuju pohlavie mi vysli vsetky ze dievcatko a je to chlapcek, ale hlavne, ze sa ma fajn a je zdravucky 🙂 ...vsak ak vies kedy si mala ovu a kedy ste mali styk, tak skoro presne by si mala vediet co budete mat 🙂 ...zelam dievcatko, ale ak bude chlapcek, mozno este do tretice 🙂

zuzaxa
28. apr 2011

Ahojte!
Olivia je prekrásne meno, jééééé ! Mne sa veľmi páči Nelka , a máme Lenku, tak to by bolo podobné aj y tých istých písmeniek to je. A z chlapčenských sa mi páči Hugo, hotová som z neho, ale môj muž chce po sebe Marcel, tak neprotestujem, a už si aj zvykám nato. Dcére som vybrala meno ja, on chcel Heidi, to jak z lazov 😀 !!! Tak máme Lenku, a úplne jej to meno sedí.
No a tá dohoda, že ak bude dievča vyberám ja a ak chlapec tak muž, tak to bolo pri dcére, ale teraz mi povedal , že keby máme 10 dievčat, tak akože on čo??? Tak teraz by vyberal aj pre babu meno on, a jemu sa páči Zoe, ako pekné, ale k priezvisku sa nám to vôbec nehodí, tak radšej ten Marcelko nech je.
@viviem S tým tešením, vieš ona sa asi bojí,nemaj jej to za zlé, asi ťa chce chrániť, ja som minulý rok čakala bábenko , o ktoré sme prišli, a veru som povďačná zato, že som nemala ešte nič nakúpené, by ma to bolelo viac a asi by som všetko roztrhala a zahodila. Ale teraz, dúfam, že už bude teda všetko OK a aj tomu verím, a vraj to bude chlapček, tak už mám asi 10 súpravičiek nakúpených a tenisečky také hnedé Nike, po dcére máme skoro všetko ružové, tak ma to láka nakupovať, a minulý týždeň mal Marcel meniny 20.4. tak sme mu nakúpili s mužom. Najsvetovejšie sú dvoje tepláčky, také s tým padnutým sedom, neviem jak sa volajú, asi viete čo myslím, akoby naložené v nich bolo, hihi.

viviem
28. apr 2011

http://www.ekoporadna.sk/poradca-ekospotrebitel...
dobra stranka ak pijete caje a pouzivate bylinky do varenia

reanda
28. apr 2011

@nelynka18 to je tajomstvo 😀
@viviem, tak take reci by ma teda poriadne nastvali a este od vlastnej mamy.. ja som sa tiez uplne zo zaciatku bala tesit, ze sa moze este hocico stat, nejako mi neslo si to uvedomit, ze budem mat babo.. ako keby som sa to bala zakriknut.. ale to su strasne hovadiny, akoze preco by si nemala byt stastna? ved stat sa moze hocico hocikedy, to sa ma clovek akoze stale niecoho obavat? nie je dost casu byt smutny potom, ked sa to stane? vsak to by sa clovek nemohol tesit vobec, ved trebars ma poobede moze zrazit auto, tak co sa mam co tesit zo zivota... 🤐

chlapcenske ma napadlo bernard... ale my predsa budeme mat DIEVCA!!! 😀 😀

nelynka18
28. apr 2011

@viviem no mne tiez vychadza dievcatko ale neviem.....ale ked bude chlapec,urobime este tretie 😀 a ta stranka dakujem je super ja teda milujem caje a kadeake knizky teraz studujem 🙂

reanda
28. apr 2011

my sme zatial babu na privitanie kupili len body - s pasikmi a s opicami 🙂 a svagrina ustrikovala nejake ciapocky a rukavicky ... a este usila deku (modru 🙄 🙂 )
lenze ja prave strasne nerada nakupujem... tak mam obavy, ako zvladnem dat celu vybavicku vobec dokopy

nelynka18
28. apr 2011

🙂 male ma dnes aktivnu fazu od obeda sa prevaluje a tak jemnumko kopka 🙂 konecne je to take skutocne a moj synator to citil tiez....polozil rucicku a cakal a male koplo a ja som cakala ci to zaregistroval a on sa tak na mna pozrel,ze co to a potom sa pozrel na dlan,tak nechapavo.....je to krasny pocit a velmi som stastna,ze to citili aj moji chlapy 🙂

bettina
28. apr 2011

my ešte nevieme pohlavie, ale všetci ho voláme janko 😉 no uvidíme
11.5. ideme na amnio,a 13.5 budú výsledky, tak už aj pohlavie budeme na isto vedieť. sme zvedaví 🙂

jana86
28. apr 2011

vidim,ze rozoberate mena 🙂 my este sice nevieme co budeme mat,ale ja mam pocit ze to bude chlapec.pre chlapca mame vybrate zatial len jedno meno a to Tobias,a keby to bolo dievcatko tak manzelovi sa paci velmi Noemi,lebo mu to sadne ku priezisku-Noemi Novakova, co na to poviete?mne sa paci aj Sofia,aj Eliska sa mi pacila,ale mm sa nepaci.tak uvidime 🙂 a ja este nemam nic kupene aj keby som uz rada zacala nakupovat,ale mm mi zakazal,ze este skoro 😢 a ozaj,ste niektora z Presova? ci som sama?

bettyx
28. apr 2011

@zuzanazuzana
Ahoj, tak jak moc miminko vyrostlo? povídej, přeháněj! určitě to byla nádhera! 🙂.... už se těším na středu! určitě mi zase udělá UZ když si nejsem pohyby na 100% jistá -dnes jsem zas něco zacítila, ale pochybuju -to bylo moc nehoře na to aby to mohl být svišť..
ale dnes jsem si udělala radost a koupila si šaty pro těhule, tak se na ně těším.. a ještě mám rozjednané kraŤasy -obojí v laclu... 🙂.. poprvé jsem si to kupovat nechtěla -bříško mi vylezlo až po Vánocích a v únoru jsme rodili, tak se nic nevyplatilo, ale teď na to léto jsem si řekla že něco bude! 🙂

santerra
28. apr 2011

@jana86 Ahojky, niesom z PO ale velmi rada by som bola, oblubila som si to mesto a stale verim ze sa tam raz vrátime s manželom 🙂 Študovali sme tam na VŠ 5 rokov 🙂