Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzanazuzana ano to moze byt,pretoze ked sa dam na styri tak vtedy ma tam nic neboli.....
@viviem 😀 tak to ano,moj muz v tomto uplne uzasny a ako citam tak aj tvoj 😉 takze to bude chlapcek.ja mam tiez prveho chlapceka a teraz dufam,ze to bude baba a nas maly bude velky ochranca 🙂 ty si za sono platis?ja nie ale zase moj doky nema az taky skvely ultrazvuk.sice tam bolo tiez pekne vsetko vidno.....joj sak sa uz tesim ked toho mojho drobca zase uvidim 🙂
ahojte baby tak zajtra rano na kontrolu dufam ze nam uz povedia co to asi bude 😀 potesila by som sa. doktorov nemam moc v laske ale teraz to vydrzim ked viem ze uvidim skriatka jak si hraje futbal.znova som si musela kupit vecsie podpiry vsetko je mi male panecky tak to som zvedava ako budem vyzerat ku koncu hihi ale to neva ved po porode to zhodim pomalicky 🙂 ma tu niektora termin 16oktobra ako ja?aj ked vraj len 5percent deticiek sa narodi v stanoveny termin .moj chlap sa so mna smeje ze na posedenie zjem polovicu vodneho melona a chudakovy nic neostane dufam ze niesom najpazravejsia tehulka na svete 😀 pekny dnik vsetkym
Ahojte tak poradna u mna dopadla dobre,sice ma pozeral iba zo spodu..nerobil mi sono a to mi je moc luto lebo som si myslela ze mi to uz povie.Ale na dalsiu poradnu idem 30.5. a bude mi robit morfologicky ultrazvuk tak to mi uz na isto povie co to je 🙂 jooj tak mi dnes postlacal brucho ze som si myslela ze malinke vytlaci von 😀 pekne som ho citila kde je ked zatlacil 🙂
@lucka1371987 ahoj ja mam 17 oktobra termin.tak uvidime kedy sa vlastne bude chciet tym nasim deturencom na svet.
dievcata ako tak citam ,tak vacsina z vas(aspon tie co uz vedia pohlavie) caka chlapceka.mam pocit, ze oktober bude mesiac chlapcov.som zvedava na to nase ale to budeme vediet az o 4 tyzdne.ja mam vsak pocit ,ze to bude chlapec.tak uvidime ci mam pravdu.a troska sa mi nepaci pristup nasich lekarov co sa tyka spoplatnenia vsetkeho o com sa nam ani nesniva.platit za to,ze vam lekar povie pohlavie dietatka to uz je riadne zderstvo.a aj 5 eur za jednu fotku je hnus.som tym znechutena.tu je vsetko zadarmo.neplatite pocas tehu a pri porode ani cent.aj ked zasa vedomosti lekarov su lepsie na sk.vsetko ma plusy aj minusy,no co uz. 😒
@michaela18 ja zijem v rakusku za kontroly neplatim nic ani za fotky aspon zatial ale tu je iny system ako na slovensku.som rada ze rodit budem tu nie na sk.
minuly rok vsetky moje zname mali dievcatka tak mozno tento rok je rok chlapcov ktovie aj ked si prajem dievcatko hlavne nech je to zdrave a nech sa nam zajtra postasti u doktora
duska88 bibi13 nelynka18 dakujem 🙂 ...takze vyzera to, ze oktober bude mesiac chlapcov 🙂
@santerra mne doktor aj kadernicka povedali,ze do troch mesiacov by sa nemalo farbit a kadernicka(teda moja)by to ani neurobila....vraj az po prvom trimestri sa moze ale mali by sa vyberat bez amoniakove farby.ale ja si aj tak nedam zafarbit pretoze z vlasou to ide do krvy a z krvy k babetku....neviem vraj to nevadi po tom 1.trimestri ale ja som to vydrzala pri prvom vydrzim aj pri druhom 🙂
@michaela18 tak to mas pravdu takto zdierat.....ja si teda u svojho neplatim nic len 4D si potom zaplatim ale fotky teraz a urcenie pohlavia to si neplatim.....
@nelustek tak si trosku sklamana,co?presne ako ja.ja ked som bola pred 2 tyzdnami tiez som cakala nieco viac a bolo to presne ako pises ty 😒 ale teraz idem 17.5.a uz sa neviem dockat 🙂
a baby nestraste,ze rok chlapcov ja chcem babu 😀 😀
No, tak to teda uvidíme potom, keď začnem kojiť, ako a čo...
Baby, ja teda už veeeeeeľmi dlho nosím len gumičkové, šnúrkové veci, resp. legíny....mne bruško vyhuklo veľmi rýchlo a teraz už je absolútne jasné, že čakáme baby....pekne do špicu 🙂 všetci sa za mňa smejú, že o chvíľku budem úplne ako pavúk- rukatá, nohatá a len jedno veľké bruško.... 🙂
@uhlopriecka ahoj, tak ako čakanie?už nech je zajtra, že? 😉
Veru a nech to len pekne ubieha a nech je oktober a november, este nikdy som sa takto netesila na jeseň a zimu. 🙂
tak holky, už se opět raduji.. od setmění se mi zvedá žaludek, tak jsem zvědavá jestli se z toho vyspím! dobrou noc!
baby rano aka novina muzov brat s frajerkou cakaju baby.....toto bude rok 😀 1.svagrova cakaju koncom juna,ja zaciatok oktobra a 2.svagrova pravdepodobne v januari... 😀 v januari mam ja aj muz narodky.on 13.1. ja 18.1. a dufam,ze malicke sa narodi na moje narodky 😀
@lucy56 ahoj ja tiez spavam tak vsekiak milionkrat sa prevalujem na lavej strane sa mi dlho spat neda proste hruza a najviac mi lezie na nervy to nocne chodenie na zachod 😠 a dnes som uz bola hore o 5h ale ja nastastie mozem ist ked sa mi chce po obede spat z malym tak aspon nejaku vyhodu mam 😉

@viviem graatulujeem k syncekovi 😎