icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
28. apr 2011

@kocica51 ja ked som si neni v niecom ista tak si volam na gyndu.Ale neplas sa teraz sa ti to vsetko roztahuje

zuzanazuzana
28. apr 2011

@santerra
@natalii6
@katy2
@nelustek ....dakujem vam velmi pekne za podporu....viem, ze vysledky byvaju skreslene a cim neskor sa robia, tym viac su skreslene.....keby aspon otocil ten monitor na mna ako vzdy!!!!!!!....a ako bonus mam od obeda migrenu, takze mam postarane aspon o dva dni.....

dadusa26
28. apr 2011

ahojte...tak sa pridavam k tomu vyberu mien....keby to bola dcera, mne sa paci Klara ale muz tuzi po Lolite 🙂 hlavne vraj to bude skvele ked bude mat 15 rokov a pojde s nim na kofolu 😀 ....aj Greta je fajn...a ked chlapcek tak mozno Henrich po tatovi alebo aj Hugo,,mne osobne sa paci meno Fedor ale muz o tom nechce ani pocut...takze ako pri prvom to bude celkom na poslednu chvilu...sestra caka dievcatko a ma na vyber z Anicky, Hany a Adely....veru..tych moznosti je pozehnane....hlavne ked si spominam ako som sa ja v detstve hanbila za svoje meno Dagmar...budem teda dlllho uvazovat nad tym spravnym

bibi13
28. apr 2011

@natalii6 hej hej, platím si.. za nt+ som platila 1450 czk a teraz za morfologický budem platiť 1000 czk a daju mi aj dvd..

@nelynka18 podla mna je ten kočík za tie prachy uplne super.. teraz su tam vychytané veci, ktoré chýbali pri staršej verzii.. len som počula že na športiaku je to madlo krátke, že to je dosť na tesno..ked napr. dávaš aj fusak.. a farba je krásna.. ja som si kupila takej istej farby aj fusak a kedže bexičku teraz predavam, tak musím vymeniť aj fusak, alebo nejako zakryt tu zelenu farbu.. len neviem ako. nemáte niekto tip?

renatkas
28. apr 2011

@kocica51 neboj sa tej bolesti nic to nie je, aj ja citim ako sa mi roztahuje panva a z toho krize a aj brucho. A porodu sa vobec bat nemusis, tie bolesti nie su vobec take strasne ako kazdy hovori a ked budes mat epiduralku tak nezacitis vobec nic, nemaj strach.

Baby inak uz kopkate ci este nie?

renatkas
28. apr 2011

@bibi13 ahoj, vidim ze aj vy budete mat taky mensi vekovy rozdiel medzi detickami, ako budes riesit kocikovanie? Kupujes nejaky surodenecky kocik alebo kupis len skejt ci to pridavne sedatko? Prosim ta porad lebo z tohto mam hlavu v smutku

jani74
28. apr 2011

@zuzanazuzana zuzi nebuď smutná, verím, že všetko dobre dopadne. Ja som síce mala dobré krvné výsledky a zajtra idem na genetiku ale hrozne sa bojím i tak. Som tiež veľký stresátor ak napr. necítim pohyb drobčeka aj celý deň. Musíme veriť, že bude všetko ok! Drž sa!

jani74
28. apr 2011

k menám dievčenské máme vybrané Karolínka - ešte od prvého pôrodu (ale nikomu neprezraďte ja drobčeka volám Hanka 😀 toto meno mi ešte na začiatku tehu zrazu cinklo v mysli a odvtedy je to dievčatko Hanka 😀) a z chlapčenských asi Jakub ale to meno je už veľmi rozšítené tak vôbec neviem ak by to bol chlapec.

bibi13
28. apr 2011

@renatkas no podla mna zálež dosť od toho, či chodíš všade s kočíkom (myslím nákupy atd.).. ja bývam na dedine, na prechdzky sice chodím, ale viac sme s malym na dvore alebo na terase.. a ked ideme na nakupy, neberieme kočík.. max. ked ideme do ba a aj to som niekedy len zobrala manducu.. ja surodenecký kočík určite kupovať nebudem.. kupim len skejtík.. cez zimu malý aj tak nebude môcť byť nejako extremne dlho vonku, tak ho nechám u svokrovcov a pôjdem von so starším bud na sankach alebo v kočíku.. zatial to planujem takto nejako, či to bude ok, zistíme až za pochodu.. 😀 😀 ale kamoška bude mať tiež taký maly vekový rozdiel a kupuje surodenecký kočík.. taký čo su dve budy za sebou, keby kupovala vedla seba, nedá sa do obchodu atd..
moc som ti asi neporadila, čo? 😅 😅

jani74
28. apr 2011

@uhlopriecka ako si dopadla s výsledkami?Ja ich mám vraj ok čomu sa hrozne teším ale v skrytu duše mám aj tak strach. Zajtra idem na genetiku tak som zvedavá čo tam.

renatkas
28. apr 2011

@bibi13 a ty dokazes ist s malym niekam bez kocika? no paaani, ja som to skusila raz, mali sme namierene do obchodu asi 100m od nas a dostali sme sa tam az za hodinu a aj to bol len na rukach inak by sme tam ani nedosli, lebo on sleduje chrobacikov a havkov a vsetkych prenasleduje samozrejme inym smerom ako mame ist 🙂 Ja som tiez rozmyslala nad skejtom, len neviem v obchode mi povedali ze maly tolko chodit nevydrzi ked pojdeme von. A preco nechces nosit babo von v zime? My budeme chodit, nech ma nejaku imunitu. Surodenecky kocik zase do vytahu nedostanem a to pridavne sedatko je take priserne male ze to podla mna nema zmysel kupovat. Ty to mas teda skvele ked mas male kam dat... tisko zavidim 🙂

bettyx
28. apr 2011

@zuzanazuzana ano, výsledky z krve nejsou jednoznačné! je dobře že máš rodinu u sebe.. pokud jde o věk, tak jsou i starší! jedna naše zpěvačka má mimčo -nevím přesně ale je mu kolem roku, ale jí je 47! Budu věřit tomu že to nakonec nic nebude.. oni někdy doktoři taky přehání -někdy moc dramatizují... budu na tebe i miminko moc myslet aby vše dobře dopadlo! však jsi nic nebrala -myslím léky které bys nemohla... odpočíváš, syn ti teď dopřál hezký zprávy..
Hlavně nehledej po internetu informace..

bettina
29. apr 2011

@natalii6 áno dopláca sa za amnio. ale ako sme sa dozvedeli, že výsledky môžu byť do dvoch dní, tak to mi veľmi odľahlo. nevedela som si predstaviť čakať tri týždne. samozrejme, ak by iná možnosť nebola, tak by sme aj čakali. tieto výsledky robia v Prahe.

tinika
29. apr 2011

ahojte, sa tu bavite o menach, u nas je to tiez tazke, lebo mm sa pačia uplne ine ako mne .)
@jana86 hihi ty novakova, ja novacka .)) a som z PO 🙂)

zuzinr
29. apr 2011

@baby213 no to ano ja sa tesim ze tento rok uz budeme na vianoce 5, tak uz mozme kupovat darceky aj pre dalsiu osobku navysse 😀 😀

natalii6
29. apr 2011

dobre ranko dievcata 😉
@bettina tak to mas super ze nemusis trpiet 3 tyzdne ako ja 😉 drzim palce aby dobre dopadly..a ty si zkade ze to posielaju do Prahy?
@renatkas moja kamoska ma na kocari to pridavne sedatko a je stym spokojna...ja asi kupim ten skejtik kedze moj krpec tiez rad vsetko obzera a hlavne vsetky dopravne prostriedky a asi by som takto nikde neprisla 😀
@bibi13 tak nie su to celkom male palky ale dolezite je ze si s tym doktorom spokojna 🙂 lebo nie kazda mame dobreho doktora s ktorym sme spokojne 😠
@zuzanazuzana aaaach ty lekari ☹ clovek k nim ide s pocitom radosti ze ocakavame to najkrajsie co zenu moze postihnut a oni sa spravaju niekedy otrasne..asi je to pre nich rutina a neberu to ako mi ze sa tesime na kazdu malickost..moj doktor mi robil ultrazvuk naposledy v 12tt a na poslednej len pozrel zospodu tak uz sa neviem dockat ked pojdem na to morfo lebo tam uvidim moj pokladik konecne 😉 a ta migrena nech odide co najskor 😠
@kocica51 ahoj neboj miliony zien to prezili a prezijes to aj ty aj ked kazda mame iny prah citlivosti 😀
inac dievcata caka tu nejaka tehulka konecne aj dievcatko? lebo zatial co registrujem su tu sami chlapcekovia 😉
prajem krasny slnieckovy den vsetkym

bibi13
29. apr 2011

@renatkas ja ked idem s malým niekam dalej, zoberem auto.. a chodím nakupovať do mesta niekoľko km od nás a to idem vždy autom.. také že, busom, alebo nakupovať tu u nas v dedine nehrozí..
cez zimu budem chodiť s malým von.. len hovorím, že pokial bude veľká zima, tak dlho nebude môcť byť vonku.. záleží od počasia.. a pokial mi pekne bude spať v kočíku, tak ho šupnem svokrovi a ja zoberem malého na sánky.. to už si nejako doriešim.. ked pôjdem na malu vychadzku, tak skejtík bude stačiť.. tento rok na výlet niekam určite nepôjdeme a na rok, ked Alex nebude vladať chodiť, mladšieho šupnem do manducy a Alex sa môže voziť... alebo tatinovi pôjde na kona.. alebo zobereme aj golfač.. ako hovorím, uvidíme, či to bude podla predstáv ale určite by som nechcela kupovať surodenecký kočík..

baby213
29. apr 2011

@jani74 Ahoj! aj ja som z Nr a idem dnes na genetiku, nechodime niekam spolu? 🙂

baby213
29. apr 2011

@zuzinr xixi, vy uz budete mat take kraaaasne velko-rodinne Vianoce 🙂 kazdy kto sniva o velkej rodine ti moze zavidiet. My mame v dome este plno miesta a asi aj preto nam tu tak strasne chyba nejaky drobcek...takze treba zacat zapllllnat 😀

bibi13
29. apr 2011

@natalii6 môj lekár nie je zlý, ale má slabý utz.. a tento lekár v brne je vraj expert na vrodené vady a kedže sa mi páčilo jeho jednanie, tak som sa objednala aj na morfologicky..

baby213
29. apr 2011

ahojte! k tym menam, od zaciatku tehu som mala ja vybrate meno pre dievcatko Terezia-volali vy sme ju Zia a pre chlapceka Henrik-Henko vyberal mm. Ale vcera vecer nastal velky zlom a zacali sme vyberat nove mena pretoze buduci stari rodicia nam stale prizvukuju preco chceme tie nase deturence takto potrestat. Po 3hod sme presli kalendare, internet a zhodli sme sa na tom ze chlapec bude bud Maxim alebo Henko a dievca Ema alebo Terezka. Zvazovali sme este Olivera toje the best ale maju ho uz skoro vsetky kamosky a Davida. A Lilianu (to si vsak vybrala kamoska s terminom 10.10), Vanesa, Zoe, Kira a Laura 😀 bolo z coho vyberat!

lea1333
29. apr 2011

@natalii6 ahoj jasne ze chodim uz do prace a uz sme sa dali aj na vyrobu noveho babetka 😀 tak ale bojim sa toho lebo si plna ocakavania a ak by to nevislo opet tak ma dojdite pozriet do pezinka.... 😖

wewe22
29. apr 2011

ahojte ja mam termin 20.10. teraz cakam na vysledky na dawnov syndrom dufam ze bude vsetko v poriadku ja by som ani nebola nervozna no moja mama ma znervoznuje ked mi kazdy den vola ci uz su vysledky (ja som mala mat DS tak ona je strasne nedockava toto mi robila aj pri prvom)

k tim menam chlapcek bude Samko aj ked ich je uz vela ja som vzdy chcela no a dievcenske vobec neviem ja chcem Ninu a manzel Viktoriu no nevieme sa dohodnut doma mame Sašku

bettina
29. apr 2011

@natalii6 odbery robia v Košiciach, a ak chceme to mať o tie dva dni výsledky, tak to posielajú do Prahy, kde to do dvoch dní určia, ale aj výsledky sú presné.
@zuzinr a my už šiesti 😵
@lea1333 veľmi Ti prajem

lea1333
29. apr 2011

@bettina dakujem aj ja vam zdravie!

uhlopriecka
29. apr 2011

@jani74 ahoooj, to je super! juj, aj ja sa strasne tesim lebo screeningove testy z krvi mi dopadli dobre 🙂 vcera som volala po vysledok. odpadol mi kamen zo srdca...
a tie geneticke testy sa ako robia? tiez z krvi? je to tvoja specialna poziadavka? napis prosim ako ti to dnes dopadlo.
mna caka teraz najblizsie dalsia poradna 17.maja a objednavam sa na morfologicky ultrazvuk - na kramare.
pa

zuzinr
29. apr 2011

@baby213 baby a preco idete na genetiku? koli comu Vas tam poslali?

nelustek
29. apr 2011

Chcela som sa spytat ten morfologicky ultrazvuk sa treba objednavat? Neni to povinne? Ja idem na ultrazvuk v 22 tt mala som ist v 21 tt ,ale som si to posunula.Dr. povedal ze sa to musi stihnut najneskor do toho 22 tt. Sestricka povedala ze bude trvat tak 10-15 min. To bude ten morf.ult.?

katulka74
29. apr 2011

zuzanazuzana Ahoj,ja idem na krv teraz v pondelok,doktor mi povedal ze ked budem mat testy ok,tak nemusim ist na amnio,ze uvidime.uz to chcem mat za sebou.

katulka74
29. apr 2011

Ahojte babinec,po dvoch dnoch v praci,konecne tri dni volna,tiez ma velmi bolia krize posledne dni,mne povedali na 3D v 16 tyz ze na 80% chlapcek tak som zvedava ci mi to potvrdia na dalsom ult.Tiez mam pohyby uz asi tyz,take vlnenie a steklenie v brusku a som treto rodicka,tak snad sa nemylim 🙂