Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
ahojte,
tak som zvladla dnes ten odber krvi a aj doktora som poprosila, ci by nepozrel na utz, ci je male v poriadku, ked som bola chora, tak ma upokojoval, ze vsetko ja ok.. mala bola otocena spredu a natahovala vsetky styri koncatiny ako mala jastericka 🙂
tak som pokojna.. aj som sa zabudla opytat, ze kedy si mozem zavolat o vysledky.. takze sa budem informovat az 20. maja na poradni.. snad vydrzim... ale nejak mi tie tyzdne hrozne letia
@nelynka18 ahoj,asi som to zle napisala.Myslela som to tak ,ze ako moze vediet ze babo je v poriadku ked mi to sono nerobil.Nepovedal ze sa hybe,ale ako moze vediet ze je v poriadku,ked nepocuval srdiecko cez ten ich pristroj co maju ani tym vnutornym sonom ma nepozrel.Mozno som blba ale pokial ja osobne pohyby necitim tak ako napr,ty tak by mohol pozriet sonom,nie?Muz mi uz nadava ze stresujem a nemam takto premyslat.Noo neviem ci ma chapes co chcem poveda 😎
Ideme kupovat novu detsku izbu,nemate nejaky dobry typ na webovu stranku? Dakujem
@bibi13 😀 som blba...... 😀 ano patrilo to tebe....velmi sa mi paci austin coletto 4 asi ten budeme.no ten je tiez pekny a akej farby?tako som mala aj ja vyhliadnuty ale jedna mamicka mi napisala,ze je dost tazky a nemotorny ale to bol iny tako.....
@nelustek no ale aj tak,preco ti neurobil sono???neboj,nestresuj....bude urcite ok 😉 skus si zohnat fonendoskop,tym sa da od 18tt pocut srdiecko....
no za mesiac idem mat 19-nast a niesoom vydata vlastne ani neviem ci sa chcem vydavat podla mna je to este skoro.
len ked ja sa bojiim svadby lebo teras moju starsiu sestru podviedol manzel a bojiiim sa ze sa to aj mne stane
@kocica51 ahoj,ja mam posledne 2 tyzdne to iste.2x sa mi stalo ze som v noci dostala krc do jedneho z bokov a potom som tu bolest nemohla rozchodit cely dalsi den.ale vraj su to len svalove upony,troska musia zosilniet aby udrzali tu vahu v nasom bruchu.takze bud v pohode.
@zuzanazuzana neboj,krvne testy su vraj ani nie na 50% spolahlive,takze som si ista, ze je u teba vsetko v poriadku.troska to s tymi genetickymi vysetreniami prehanaju na tom slovensku.zbytocne stresuju zeny.
@kocica51 Ahoj my uz cakame druhe prve som porodila v 19tich mesiac pred 20kou, rodicia tiez zo zaciatku nadavali ze niesme spolu a nakoniec sa stym zmierili, teraz cakame druhe a vydavat sa chcem maximalne tak najskor o dva roky 🙂
@14petulka88 jeej tak gratulujem podla mna neni sa kde ponahlat s tou svadbou lebo potoom to nemusi dopadnut dobre a ako sa vravý svadbou sa vsetko pokazí
@michaela18 dakujem 🙂

@nelustek to bolo prvy krat tak ze to maly citil pred tym som citila iba take prevalovanie a to citil aj muz na dlani.dnes cely den mam ruku na bruchu ak by zase nahodou kopalo ale nic ani naznak.teraz bude zase par dni ticho 🙂 no spravne dotazy...mne sice doky vzdy robi vnutorne sono,pozrema z nutra a aj brucho prehmata.to je teda cudne,ze bez ultrazvuku ti dokaze povedat,ze babo sa hybe.... 😖 nechapem....ja ked sa pred vecerom troska ponatahujem(akoze pocvicim si) osprchujem sa a lahnem na gauc tak za chvilku citim,ze male sa prehadzuje ale vcera to bolo poobede a bolo to prvykrat....skus aj ty si lahnut na rovinu,uvolnit sa a sustred sa na male,mozno to pocitis 😉