icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
29. apr 2011

@nelustek to bolo prvy krat tak ze to maly citil pred tym som citila iba take prevalovanie a to citil aj muz na dlani.dnes cely den mam ruku na bruchu ak by zase nahodou kopalo ale nic ani naznak.teraz bude zase par dni ticho 🙂 no spravne dotazy...mne sice doky vzdy robi vnutorne sono,pozrema z nutra a aj brucho prehmata.to je teda cudne,ze bez ultrazvuku ti dokaze povedat,ze babo sa hybe.... 😖 nechapem....ja ked sa pred vecerom troska ponatahujem(akoze pocvicim si) osprchujem sa a lahnem na gauc tak za chvilku citim,ze male sa prehadzuje ale vcera to bolo poobede a bolo to prvykrat....skus aj ty si lahnut na rovinu,uvolnit sa a sustred sa na male,mozno to pocitis 😉

nelynka18
29. apr 2011

@dadusa26 diky za odpoved.....ako hlboky sa mi velmi paci ale ta sportova cast sa mi nezda ked je to take stiesnene 😒 ale mam este jedneho favorita 😉

jana86
29. apr 2011

@tinika no to je super,som sa bala ze som sama z PO a nakoniec sme tu dva Novacky 🙂 kedy mas termin? ja 5.10,mozno sa stretneme v porodnici 🙂

enrikad
29. apr 2011

@jani74 : ahoj... a ja moje bábo volám Nelinka a vôbec neviem, či som sa trafila s pohlavím...😀... a dokonca aj môj synček volá dieťatko Nelinka... neviem, ako mu to potom vysvetlím, keď bude další chlapec 😅

reanda
29. apr 2011

ahojte,
tak som zvladla dnes ten odber krvi a aj doktora som poprosila, ci by nepozrel na utz, ci je male v poriadku, ked som bola chora, tak ma upokojoval, ze vsetko ja ok.. mala bola otocena spredu a natahovala vsetky styri koncatiny ako mala jastericka 🙂
tak som pokojna.. aj som sa zabudla opytat, ze kedy si mozem zavolat o vysledky.. takze sa budem informovat az 20. maja na poradni.. snad vydrzim... ale nejak mi tie tyzdne hrozne letia

tinika
29. apr 2011

@jana86 ja mam podla ms 31,10 a potom 1,2 a 7.11. takze teoreticky sa stretneme 🙂) lebo sn siel o dva tyzdne skor ale zrejme ty bude skor rodit

bibi13
29. apr 2011

@nelynka18 to asi patrilo mne ohladom toho kočíka, že? 🙂 neviem či to je teda až tak stiesnené musela by si sa spýtať na téme bexa.. a akého máš favorita? ja idem pravdepodobne objednávať tako captiva slide..

nelustek
29. apr 2011

@nelynka18 ahoj,asi som to zle napisala.Myslela som to tak ,ze ako moze vediet ze babo je v poriadku ked mi to sono nerobil.Nepovedal ze sa hybe,ale ako moze vediet ze je v poriadku,ked nepocuval srdiecko cez ten ich pristroj co maju ani tym vnutornym sonom ma nepozrel.Mozno som blba ale pokial ja osobne pohyby necitim tak ako napr,ty tak by mohol pozriet sonom,nie?Muz mi uz nadava ze stresujem a nemam takto premyslat.Noo neviem ci ma chapes co chcem poveda 😎

nelustek
29. apr 2011

Ideme kupovat novu detsku izbu,nemate nejaky dobry typ na webovu stranku? Dakujem

nelynka18
29. apr 2011

@bibi13 😀 som blba...... 😀 ano patrilo to tebe....velmi sa mi paci austin coletto 4 asi ten budeme.no ten je tiez pekny a akej farby?tako som mala aj ja vyhliadnuty ale jedna mamicka mi napisala,ze je dost tazky a nemotorny ale to bol iny tako.....
@nelustek no ale aj tak,preco ti neurobil sono???neboj,nestresuj....bude urcite ok 😉 skus si zohnat fonendoskop,tym sa da od 18tt pocut srdiecko....

reanda
29. apr 2011

@nelustek, to chapem, ze si nervozna, ked ti utz nespravi, ja sa vzdy len na to tesim 🙂 mne robi zakazdym a teraz som bola len na krvi u sestricky a aj tak mi spravil, ked som ho poprosila, ze chcem vediet, ci je male ok.. tebe nespravi, ani ked poprosis? ci si neskusala

nelustek
29. apr 2011

@nelynka18 to uz dufam ze zacnem citit pohyby,Nelku som citila od 18 tt

nelynka18
29. apr 2011

@nelustek ale ved si pisal minule,ze take slabunke citits,ci?

nelustek
29. apr 2011

@reanda ano hovoril ze ked mamina chce tak urobi sono navyse bezplatne.Lebo ze jemu poistovna preplati iba tri

nelustek
29. apr 2011

@nelynka18 ano take slabunke citim ale nie kazdy den a stale

kocica51
29. apr 2011

@nelustek no ved tomi povedala aj mama

kocica51
29. apr 2011

@renatkas a co je ta epiduralka hm??

nelustek
29. apr 2011

@kocica51 mozem sa spytat kolko mas rokov a ci si vydata? Dufam ze som neni neslusna 😉

kocica51
29. apr 2011

no za mesiac idem mat 19-nast a niesoom vydata vlastne ani neviem ci sa chcem vydavat podla mna je to este skoro.

nelustek
29. apr 2011

@kocica51 no veru mlada 😉 na vydaj ja som sa v 21 rokoch vydavala to uz sme tiez cakali Nelku

kocica51
29. apr 2011

len ked ja sa bojiim svadby lebo teras moju starsiu sestru podviedol manzel a bojiiim sa ze sa to aj mne stane

nelustek
29. apr 2011

@kocica51 to keby sme mali vsetky takto premyslat kam by sme dospeli? Farari by nemali po sobotach co robit 😀 Samozrejme si robim srandu.To je smutne co sa jej stalo,ale nie kazdy je taky ,vies.

jana86
29. apr 2011

@tinika no tak neviem,ked ty mas az koncom oktobra a ja zaciatkom,mne najprv povedal ze to bude 17,potom 13,a teraz ze 5.10. no nakoniec to bude este v septembri 🙂 mozno ja budem odchadzat a ty prichadzat 🙂 a to bude tvoje druhe,ze?budes rodit v starej porodnici?

renatkas
29. apr 2011

@kocica51 epiduralka je to co si mozes dat pichnut na znecitlivenie bolesti, je to taka trubicka co ti zavedu do chrbtice a potom cez to ti avaju nieco ako injekciu, neboli to a necitis kontrakcie. Ja by som bez nej nerodila

nelynka18
29. apr 2011

@nelustek novidis takze sa neboj ja tiez kazdy den necitim male 😉 tak sa nestrachuj,zachvilu tie kopanceky budu stale 🙂
@kocica51 ahoj,ja som epiduralku mala tiez,odporucam 😉 inak mne sa maly tiez narodil v 19 rokoch 🙂

michaela18
29. apr 2011

@kocica51 ahoj,ja mam posledne 2 tyzdne to iste.2x sa mi stalo ze som v noci dostala krc do jedneho z bokov a potom som tu bolest nemohla rozchodit cely dalsi den.ale vraj su to len svalove upony,troska musia zosilniet aby udrzali tu vahu v nasom bruchu.takze bud v pohode.
@zuzanazuzana neboj,krvne testy su vraj ani nie na 50% spolahlive,takze som si ista, ze je u teba vsetko v poriadku.troska to s tymi genetickymi vysetreniami prehanaju na tom slovensku.zbytocne stresuju zeny.

michaela18
29. apr 2011

@tinika
@jana86
baby aj ja som z PO,kde byvate.ja som vyrastala na sekcove a teraz mame byt na sidl3,aj ked momentalne som v irsku urcite sa planujeme domov vratit

14petulka88
29. apr 2011

@kocica51 Ahoj my uz cakame druhe prve som porodila v 19tich mesiac pred 20kou, rodicia tiez zo zaciatku nadavali ze niesme spolu a nakoniec sa stym zmierili, teraz cakame druhe a vydavat sa chcem maximalne tak najskor o dva roky 🙂

kocica51
29. apr 2011

@14petulka88 jeej tak gratulujem podla mna neni sa kde ponahlat s tou svadbou lebo potoom to nemusi dopadnut dobre a ako sa vravý svadbou sa vsetko pokazí

kocica51
29. apr 2011

@michaela18 dakujem 🙂