Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Nikde nikoho tak ideme spat a tesime sa na zajtrajsi kotlikovy gulas..
@michaela18 ja som tiez zo sekcova,vyrastala som na Cergovskej a teraz byvame na Karpatskej 🙂
@nelynka18 tako captiva slide je teraz novinka a je vraj prepracovanejší ako bexa.. len teraz čakám na rozmery športovej časti a výšku kočíka a ked aj to bude ok, nebudem premyšlať..
ja som rodila bez epiduralky.. bolelo to jak svina, ale dalo sa prežiť.. ale do zalohy by som si ju určite dala..
Ja by som už radšej neriskovala tiež, epiduralka to istí :-/// 😨
@kocica51 no ano je to tak, ja si tiez myslim. Sme spolu 4/5 roka a som spokojna velmi, ziadne hadky ani nic podobne takze ten papier mi nejak nechyba 🙂
@14petulka88 tak sak sa uvidi,ja mam sice favorita ale mozno sa to rychlo zmeni 🙂
mne stacili tie prve kontrakcie a bolesti 😖 som rada,ze som si dala epi,potom to bola balada 😀
baby ja mam kocik Jane a som max. spokojna, tak lahko sa ziadny kocik neovlada a nekocikuje ako tento 😉 Len jedna nevyhoda, nema prehadzovaciu rucku co je dost podstatne hlavne ked svieti slnko alebo fuka vietor tak by to bodlo.
Baby ja som pri porode mala epi a mala som potom strasne problemy, som maleho nemohla mat pri sebe lebo som odpadavala a dusila sa celu noc a ta sibnuta sestricka co mala sluzbu sa na mna len pozerala a ani lekara mi nechcela zavolat. Ale napriek tomu pojdem na epi zase, tu noc tazkosti prezijem.
@jani74 ahoj...no ako si dopadla na genetike?
@bettyx
@natalii6 no dnes mi volala este aj sestricka, ze mam ist este skor na genetiku ako som mala....idem 3.5.....ked som sa jej pytala ako mi dopadli vysledky, tak mi povedala, ze to sa musim rozpravat s doktorkou....bude to dlhe cakanie a aj ked viem, ze velakrat byva zbytocny poplach, ale mam velky strach
@baby213 ahoj 😉 jeeej tak to nás tu nejak pribúda z NR a okolia 🙂 komu chodíš k Dr.? Ja k Turbovi. O koľkej si bola na genetike a u koho? Ja asi 9.15h v nemocnici u Dr. Barošovej. Výsledky som mala 1,05 dobré čo som neskutočne rada. Vraj ak je hodnota do 2,5 tak je to ok. A tak som odmietla amniocentezu a v pondelok sa idem objednať na morfologicke sono do Hlohovca. Vraj sa v NR nikde nerobí.
@zuzanazuzana a
@uhlopriečka - dopadla som dobre, čomu sa veľmi teším. Podľa krvných výsledkov som mala 1,05 čo je vzhľadom na všetky okolnosti vraj podľa Dr. veľmi dobré. Ak je hodnota do 2,5 je to dobré. Dr. na genetike sa na povypytovala na moju a manželovu širšiu rodinnú anamnézu ohľadne chorôb, všetko mi pekne vysvetlila. Rozhodla som sa, že nepôjdem na amnio ale vždy sa môžem ešte rozhodnúť, že pôjdem. Odporučila mi ešte ak by som chcela morfologické sono ale to sa v NR nerobí vraj tak v pondelok sa idem objednať do Hlohovca.
😀 ja mám v brušku veľkého hokejového fanúšika 😀 😀 😀
@michaela18 ja teraz tiez byvam na 3 🙂)
dobre ranko vsetkym 😉
@zuzanazuzana ahoj to ti teda nemohla dat lekarku aby si vedela ako ti tie vysledky dopadly ? 😠 ale verim ze to nie je take hrozne lebo som aj ja pocula ze velakrat su tie vysledky skreslene...ale ked tu citam prispevky ohladom tej amnio tak mam z toho chaoz lebo jednej vijdu vysledky z krvi dobre a nemusi ist na amnio a druha aj ked jej vijdu dobre tak ju poslu mi to pripada ako v kocurkove

@renatkas jaaj mno tak aspon uz viem 🙂) dik