icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

kocica51
29. apr 2011

@renatkas jaaj mno tak aspon uz viem 🙂) dik

kocica51
29. apr 2011

@nelustek ved jasnee ja dufaam ze moj priatel neni taký no ale aj tak chcem radsej s tou svadbou pockat neni sa kde ponahlat

natalii6
29. apr 2011

@lea1333 ahoj to hadam nie ze do Pezinka 😀 ono ked to budes najmenej cakat tak sa to podari 😉 drzim palceky

nelustek
29. apr 2011

Nikde nikoho tak ideme spat a tesime sa na zajtrajsi kotlikovy gulas..

nelustek
29. apr 2011

@kocica51 no ved to je vase rozhodnutie,ale mne by bolo osobne luto keby sa babo nevolalo po mne priezviskom 😒

jana86
29. apr 2011

@michaela18 ja som tiez zo sekcova,vyrastala som na Cergovskej a teraz byvame na Karpatskej 🙂

bibi13
29. apr 2011

@nelynka18 tako captiva slide je teraz novinka a je vraj prepracovanejší ako bexa.. len teraz čakám na rozmery športovej časti a výšku kočíka a ked aj to bude ok, nebudem premyšlať..

ja som rodila bez epiduralky.. bolelo to jak svina, ale dalo sa prežiť.. ale do zalohy by som si ju určite dala..

tun1ska
29. apr 2011

Ja by som už radšej neriskovala tiež, epiduralka to istí :-/// 😨

14petulka88
29. apr 2011

@kocica51 no ano je to tak, ja si tiez myslim. Sme spolu 4/5 roka a som spokojna velmi, ziadne hadky ani nic podobne takze ten papier mi nejak nechyba 🙂

nelynka18
29. apr 2011

@14petulka88 tak sak sa uvidi,ja mam sice favorita ale mozno sa to rychlo zmeni 🙂
mne stacili tie prve kontrakcie a bolesti 😖 som rada,ze som si dala epi,potom to bola balada 😀

renatkas
29. apr 2011

baby ja mam kocik Jane a som max. spokojna, tak lahko sa ziadny kocik neovlada a nekocikuje ako tento 😉 Len jedna nevyhoda, nema prehadzovaciu rucku co je dost podstatne hlavne ked svieti slnko alebo fuka vietor tak by to bodlo.

Baby ja som pri porode mala epi a mala som potom strasne problemy, som maleho nemohla mat pri sebe lebo som odpadavala a dusila sa celu noc a ta sibnuta sestricka co mala sluzbu sa na mna len pozerala a ani lekara mi nechcela zavolat. Ale napriek tomu pojdem na epi zase, tu noc tazkosti prezijem.

zuzanazuzana
29. apr 2011

@jani74 ahoj...no ako si dopadla na genetike?

zuzanazuzana
29. apr 2011

@bettyx
@natalii6 no dnes mi volala este aj sestricka, ze mam ist este skor na genetiku ako som mala....idem 3.5.....ked som sa jej pytala ako mi dopadli vysledky, tak mi povedala, ze to sa musim rozpravat s doktorkou....bude to dlhe cakanie a aj ked viem, ze velakrat byva zbytocny poplach, ale mam velky strach

jani74
29. apr 2011

@baby213 ahoj 😉 jeeej tak to nás tu nejak pribúda z NR a okolia 🙂 komu chodíš k Dr.? Ja k Turbovi. O koľkej si bola na genetike a u koho? Ja asi 9.15h v nemocnici u Dr. Barošovej. Výsledky som mala 1,05 dobré čo som neskutočne rada. Vraj ak je hodnota do 2,5 tak je to ok. A tak som odmietla amniocentezu a v pondelok sa idem objednať na morfologicke sono do Hlohovca. Vraj sa v NR nikde nerobí.

jani74
29. apr 2011

@lea1333 juj držím Ti veľmi palčeky nech to je čím skôr 😉 drž sa!

jani74
29. apr 2011

@zuzanazuzana a
@uhlopriečka - dopadla som dobre, čomu sa veľmi teším. Podľa krvných výsledkov som mala 1,05 čo je vzhľadom na všetky okolnosti vraj podľa Dr. veľmi dobré. Ak je hodnota do 2,5 je to dobré. Dr. na genetike sa na povypytovala na moju a manželovu širšiu rodinnú anamnézu ohľadne chorôb, všetko mi pekne vysvetlila. Rozhodla som sa, že nepôjdem na amnio ale vždy sa môžem ešte rozhodnúť, že pôjdem. Odporučila mi ešte ak by som chcela morfologické sono ale to sa v NR nerobí vraj tak v pondelok sa idem objednať do Hlohovca.

jani74
29. apr 2011

@zuzinr zuzi mňa tam poslal môj dr. kôli veku.

jani74
29. apr 2011

😀 ja mám v brušku veľkého hokejového fanúšika 😀 😀 😀

tinika
29. apr 2011

@jana86 nie v novej 🙂 takze ty v starej?

tinika
29. apr 2011

@michaela18 ja teraz tiez byvam na 3 🙂)

natalii6
30. apr 2011

dobre ranko vsetkym 😉
@zuzanazuzana ahoj to ti teda nemohla dat lekarku aby si vedela ako ti tie vysledky dopadly ? 😠 ale verim ze to nie je take hrozne lebo som aj ja pocula ze velakrat su tie vysledky skreslene...ale ked tu citam prispevky ohladom tej amnio tak mam z toho chaoz lebo jednej vijdu vysledky z krvi dobre a nemusi ist na amnio a druha aj ked jej vijdu dobre tak ju poslu mi to pripada ako v kocurkove

natalii6
30. apr 2011

@jani74 gratulacia..takze dalsi chlapec v oktobrovkach 🙂

bibi13
30. apr 2011

@nelynka18 ohladom toho favorita to patrilo zase mne? či? :D
inak dobré ranko.. my sme včera pozerali hokej a maly v brušku hral futbal.. 😀

lea1333
30. apr 2011

@natalii6 dakujem....a najhorsie je za zase teraz som ostala chora soplim no katastrfa ale dufam ze ked budem tehu tak sa mi to vyhne ja Vam vsetkym drzim palce nech mate s porodu krasny zazitok a nie traumu babizne moje sak ja sa budem priebezne hlasit!

lea1333
30. apr 2011

@jani74 dakujem aj ja Vam drzim vsetky palce nech je tehotenstvo to najkrajsie obdobie Vasho zivota! 😉

nelynka18
30. apr 2011

@bibi13 ja to nechapem 😢 vsetkym napisem spravne a tebe uz 2x na ine meno,mne asi fakt prasi 😀 ano tebe.... aj mne vcera male hralo hokej v bruchu,kopance nie ale tocilo sa ako na lade 😀 budu to hokejisti alebo spravny fanusikovia 😀

nelynka18
30. apr 2011

@renatkas a to si mala z epi???to ti niekto povedal?ja som ziadne tazkosti nemala,nastastie....a tiez ked stihnem,tak si ju dam ale bodaj by to bol rychly a nekomplikovany porod 🙂

viviem
30. apr 2011

@reanda uplne s tvojim nazorom suhlasim, ani to nepocuvam, take reci su hrozne na psychiku, tak mi to pride luto...predsa su to nase najvacsie lasky a stastie v zivote 🙂

jana86
30. apr 2011

@tinika ja pojdem asi do starej,a koho mas gynekologa,pozeram ze byvas na 3,tak ci nechodis nahodou ku Ligusovi ako ja 🙂

tinika
30. apr 2011

@jana86 jojo chodim k nemu 🙂