Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@michaela18 tak to aj ja som na konci na smeralovej
@14petulka88 no ved podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze i ked je topekne ale aj tak
@zuzanazuzana Taky bych ho měla.. ostatně ho mám vždycky když musím na testy.. stále na tebe myslím a držím tobě i mimču pěsti... sestřička halt nic řikat ani nemůže, ale Dr je teda docela masér/ka že ani nekvákne..
@nelynka18 to je v pohode.. ja si domyslím, že to patrí mne.. 😀 😀
ja si epi nebudem dávať... teda asi do zalohy hej, ale radšej vydržím pár hodín bolestí a potom budem mať kludný spanok a budem si užívať drobca ako naopak.. tiež poznám prípady, ked epi narobila neplechu po pôrode.. a teda dufam, že druhé bábo len vyplujem.. 😀
Holky musím se s vámi podělit... už měsíc plánuji slavnostní večeři -páč budu mít narozky a chtěla jsem nejbližší osoby pozvat na večeři do místní restaurace kde výtečně vaří! tak jsem to naplánovala, před týdnem oznámila -aby měli všichni čas a dnes slavnostně zrušila. Tchýně řekla že nepůjde že by jí bylo zle -přitom před týdnem řikala jak to zní bezvadně... švagrová neřekla nic, ale jakmile nejde máma, tak nejde ani ona -ji znám, to je totiž pravidlo a řekla by to těsně před odchodem.. takže spolu budou sedět u seriálů... brácha má noční, takže nemůže -ale přijede alespoň odpoledne a toho si děsně cením, protože to je snad poprvé co ví že mám narozeniny... máma moje odjíždí do Berlína -jezdí pro autopůjčovnu na přivýdělek.. dnes jí volali jestli by to nechtěla jet, tak hned ochotně souhlasila.... a když jsem řekla že to teda zrušíme, tak ani nenamítal manžel -on chce zase furt sedět doma.. takže jak jsem dopadla? všichni se na mě normálně vysrali -kromě bráchy.. to už se nedá říct jinak..
a dnes bylo v plánu že pojedu s manžou a malym na koupák... včera jsem všechno zabalila a připravila a když mi ráno všichni začali odříkat večeři až jsem to obrečela, tak řek manžel že se mu ani nechce na ten koupák že je unavený.. takže teď spí a já dřepim doma jako slepice.. takhle doma dřepim už dva roky a fakt mi to leze na mozek..
Opravdu neni nad to, když vidíte jak vás mají příbuzní rádi..
@bettyx soucítím s tebou..:( to fakt nasere..ale tyhle ty rodinné akce znám....člověk chce vypadnou pokecat s příbuznýma jako rodina atd..a oni se na mě den před vyserou....a pak mě ještě nas...přítel:D
hlavu vzhůru...tak vyraž někam sama jen s kamarádkou na koupák a pak si dejte super véču a dezertík;)
@bettyx, ja preto radsej ani ziadne akcie s rodinou ani s nikym neplanujem, lebo clovek sa len nahana, stresuje, aby bolo vsetko ok a potom ta este poohovaraju v najlepsom pripade, alebo sa vsetci pohadame 😀
aj teraz sa ma vsetci vypytuju, kedy bude svadba, ale mne sa do toho absolutne nechce.. keby to bolo mozne, najradsej by som absolvovala sobas iba ja s muzom vo dvojici a hotovo a mali by sme pokoj 🙂
vsetko naj k narodeninam ti prajem, kasli na nich a urob si nejaku radost aspon sama sebe
ahojte dievčatá, ako sa Vám darí. Som tu dlhšie nebola, boli sme na sviatky odcestovaný a tento týždeň ležím s takou nádchou a bolesťou hrdla, že mám pocit, že ma prešiel parný valec.. Skúšam všetky babské recepty, ale nejako sa to nelepší.. 😔
@bibi13 tak to som rada,ze si taka domyslava 🙂 ved jasne niekto s epi nema dobre skusenosti ale ja len tie najlepsie 🙂
@bettyx tak z toho si nic nerob aj to velmi dobre poznam 😠 a hlavne z muzovej strany,oni su taky negativisti a pozitivne naladeny a nevedia si vychutnavat zivot.ich ked kdesi pozveme,tak nam odpovedia: aaaale naco,take vydavky a setrite a neminajte a stale cosi 😖 ale uz si z toho nic nerobim a ani moc akcie neplanujem lebo väcsinou to dopadne tak ze mam pocit,ze som zlyhala ja....hlavu hore takyto problem je skoro bezi 🙂
@tehuli jenže bych s sebou musela táhnout malýho.. navíc moje kámoška se odstěhovala hrozně daleko 😒 .. takže z toho nic asi nebude...
@reanda děkuju... s těmito narozkami jsem skončila s jakýmkoliv plánováním čehokoliv... a pokud jde o svatbu, tak se nedivim! já tu naši plánovala celou sama! do poslední drobnosti.. a bylo to obdobný.. sice přišel kdo měl, ale restaurace kde jsme měli oběd dělali jaký nejsou skvělý a co všechno nebude a nakonec všechno pokazili -jenom oběd (polévka, svíčková) podávali čtyři hodiny! hostům se nevěnovali, každej měl hlad a žízeň a nakonec si mi pak stěžovali kde to jako máme a nálada byla pryč -každej se jen xichtil...
@nelynka18 no, mě nakonec manžel řek že teda půjdeme sami, ale mě by bylo jen líto že se na mě zbytek do posledního člověk vykvák.. pozvala jsem pět lidí a všichni odřekli..
Navíc holky, opět mě přepadla slušná nevolnost a půl dne mám hlavu v záchodu.. navíc mě ta hlava pěkně bolí! A kluci šli před chvilkou sami na lampionový průvod a pálení hranice, tak jsem tu zůstala sama ☹ ..
@nelynka18 hej, počula som aj pre aj proti čo sa týka epi.
@katy31 ja som takéto niečo rozchodila vdaka grepovej štave.. kupila som si grepy, pekne odsťavovala, dužinu som zjedla a teraz je mi fajn.. klop klop.. ale ja som to zachytila v štádiu, ked som to nemala rozbehnuté..
@bettyx je mi luto, že ti to takto dopadlo.. ja som pred nedávnom tiež niečo také zažila, ked som synovi organizovala oslavu k 1. rôčiku.. a bolo z toho také halo až sa mi rozum nad tým pozastavuje.. aj by som ti poradila aby si si dala frťana, ale to sa teraz nehodí.. a pekne si teraz zapni telku, vylož nohy a pekne odpočívaj ked si sama..
dobre ranko 😉 dnesna noc na figu stale som sa prehadzovala na lavej strane sa mi spi zle ako keby ma tam nieco tlacilo ☹ no proste hruza od 4h som hore nato krpec vstal pred 5h tak dneska po obede bude povinny spanok 😉
@jani74 ahoj tak to dufam aj ja ze fanusicka ale to sa uvidi az 10.5 ale som uz sama napata co to v tom brusku mam 😀 ale pri tej prevahe chapcov co tu skoro kazda caka tak neviem neviem 😀 😀
@lea1333 tak pekne vonku sa oteplieva a ty chora 😠 aj ja ti zelam aby sa ti splnilo pocom tak velmi tuzis 🙂 😉
Dobre ranko dievčence 🙂 Dnes este na posteli si idem pohladkat bruško a tam taka hrča vedla pupku 😀 Az ma vystrelo 😀 Este sa mi tak mimi neukazalo 😀 Inak kazdy sa ma pyta ci ich odrbavam ze som tehu, lebo na mne nic nevidno 😀 Tak snad mi uz aj bruško vylezie coskoro. Prajem vam krasny dnik ak ked tu u nas pod mrakom.
@bibi13 a tak to je.. dopadlo to tak, že jsem zůstala úplně sama.. chtěla jsem jít alespoň do kina, ale jaksi se na to zapomělo -a to jsem o tom mluvila před polednem... pak jsem se dověděla že nic nedávaj, přitom byl film vybraný a až se malý vzbudí, tak už bude hodně hodin.. takže sedim u počítače, občas zkouknu malýho jak sladce spinká a to je vše... manžel, švagrová i tchýně sedí spolu o patro výš, pijou kávu a maj k ní dort.. pochopitelně si ho dát nemůžu protože jsem se do dnešního dne opět prozvracela tak je krém nevhodný...
ahojte baby.ako sa dari?mne teda brusko vyrastlo a male kopka a rozvaluje sa odusu.konecne uz som sa nemohla dockat 🙂
ahojte je tu niekto od Piestan? alebo co sa chysta rodit v Piestanoch?
dievcata straasne dlho som tu nebola, ale poctivo som precitala zatial 15 stran a 15 ma este caka 😎 drzim vsetkym paste, ja som mala vysledky ok, zatial, len ekg vraj mensia arytmia tak musim na dalsie vysetrenia, vy ste vsetky mali srdce ok? doteraz som nepocitovala nejake problemy so srdcom, hadam to nie je pre babo skodlive, dufam...
ahojte kocky.volala som si o vysledky na tie vrodene vady a vsetko je OK....kamen mi padol zo srdca 🙂
@zuzinka_26 jeej ty sa mas aj ja by som uz chcela vidiet drobca 😉 tak drzim palce nech je vsetko tak ako ma byt 🙂 a inak na to EKG ja som pri prvom bola az v neakom 7 mesiaci a teraz este neviem,doky nic nespominal....
dobre ranko baby,mne sa zacal den nadherne,konecne som rano citila mojho drobca v brusku 🙂 ,som myslela,ze sa ani nedockam,ale ked som tak lezala na posteli a hladkala brusko,tak som citila ako sa mi tam hybe akoby robil kotrmelce 🙂 juj som taka rada 🙂
@nelynka18 ja uz sa na drobca velmi tesim, nevidela som ho od 1.4., pride mi to ako vecnost. Dakujem, dufam, ze bude vsetko v najlepsom poriadku a hadam sa nam aj ukaze, ci je to dievcatko alebo chlapec...uvidime. potom urcite napisem.
Pekny den Vam vsetkym prajem

@tinika vazne?my na prostejovskej,uplne na konecnej.skoda, ze nie som doma.kocikovali by sme spolu
@jana86 ja som vyrastala na martina benku vo vyskovom bloku.a myslim ,ze karpatska nie je az tak daleko.dufam ,ze sa stretnete v porodnici. 🙂