icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

misickab3
2. máj 2011

Ahojte baby, v piatok som bola na poradni- genetické sú v poriadku 🙂 a aj bábo. Zatiaľ sme ale nevideli pohlavie... ☹ už som dúfala, že mi niečo povie lekár...tak si ešte musím počkať..

misickab3
2. máj 2011

@zuzinr ja som mala o týždeň výsledky...možno boli aj skôr, ale ja som sa ich dozvedela po týždni.. 🙂

duska88
2. máj 2011

dobree ranko 🙂 ..no mna to ekg caka zajtra, mna doki poslal, pretoze som mu hovorila, ze uz sa mi parkrat stalo, ze sa mi rozbusilo srdce aj v klude..hovoril, ze v tehotenstve sa to stava, lebo organizmus je ovela viac zatazeny a vraj by to nemalo byt nic vazne..(dal mi magne b6)... tak dufam, ze vysetrenie dopadne dobre..neviem stalo sa aj vam niektorej??..juuj som trosku smutna a mam aj obavy, vacsina z vas pise, babo uz kope a moj drobec stale nic :(, max. som pocitila iba take steklenie..ale este ziadny kopanec, ze by som si bola fakt ista, ze je to mimi..:(

zuzinka_26
2. máj 2011

ahojte babulky, tak som sa vratila z 3D ultrazvuku - drobec bol tak zle otoceny, ze sa nedali ziadne fotky spravit. Bol hlavickou dole a na ten UTZ je vraj najlepsie, ked je vo vodorovnej polohe...a este ho aj dost zakryvala placenta :( ...tak som bola trosku smutna...ale som rada, ze sme ho aspon videli, srdiecko bilo, aj trosku zamavalo a parkrat nam vypucilo ritku 🙂 bolo to zlate. Pohlavie teda stale nevieme :( co uz, pockame si.

drtka
2. máj 2011

@duska88 Neboj sa ani ja ešte necítim pohyby ☹ Čoskoro sa dočkáme aj my. A to s tým srdcom mávam aj ja a teraz dosť často. Akurát včera som to aj mužovi hovorila. Mávala som to aj predtým ale teraz je to oveľa častejšie. Tak si ma teraz tak trochu ukľudnila 🙂

nelynka18
2. máj 2011

@jana86 tesim sa s tebou,je to krasny pocit,ze? 🙂
@zuzinka_26 ja som naposledy videla drobca 15.4. a teraz az 17.5. pre mna to je teda vecnost ☹ ale uz sa velmi tesim a aj mne by uz mal povedat co to bude.tak nech je drobec spravne otoceny 🙂

nelynka18
2. máj 2011

@zuzinka_26 je teraz som si vsimla,ze si tu uz pisala.ale ved to neva,hlavne ze mimco je ok 😉

nelynka18
2. máj 2011

@duska88 neboj aj to bude.ja ked som bola prvy raz tehu,tak som riadny kopanec ucitila neako v 20 tt,takze sete mas na kopance cas.... 😉

zuzinka_26
2. máj 2011

@nelynka18 ja sa velmi tesim aj tomu, ze som ho vobec videla a ze priatel ho vlastne videl prvykrat 🙂

duska88
2. máj 2011

@nelynka18 🙂 dakujem za povzbudenie..xixi, tak dufam, ze s drobcom je vsetko ok aj ked ho zatial necitim..ja mam tiez 17. poradnu a pevne verim, ze aj ten moj sa uz ukaze 😉 neviem sa dockat...
@drtka takze ani tvoje mimi este nekope? ale hadam sa uz coskoro dockame..tak ako si napisala 😉 a co sa tyka toho srdca aj si hovorila dokimu, ze mavas take busenie srdca?alebo planujes ist na vysetrenie? skus si v lekarni kupit ten magne b6, ja odkedy ho beriem tak mozem si zaklopat sa to viac neopakovalo..1 tabletu denne beriem.., a dufam, ze aj vys. dobre dopadne ..fuuu

jana86
2. máj 2011

@nelynka18 no je to nadherny pocit,najkrajsi aky moze byt 🙂

drtka
2. máj 2011

@duska88 Nie ani moje ešte nekopú ☹ . Ja mám až dvoch lumpov v bruchu 🙂 a čítala som žte pri dvojičkách sú prvé pohyby až neskôr tak okolo 20-23 tt, tak tiež sa neviem dočkať. Asi to nebudem hovoriť doktorke pretože ja som už kedysi chodila ku kardiologovi mám šelest. Takže ja som to mávala aj predtým len nie tak často ako teraz, tak ty si ma ukludnila že je to normálne. Ja Magne B6 musím brať od začiatku tehu a beriem až 2x denne takže ostáva mi iba veriť že je všetko v poriadku.

bibi13
2. máj 2011

@drtka jeeeeej, ty čakaš dvojičky... 😵 😵 😵 😵 krasa..

dadusa26
2. máj 2011

@wewe22 ahoj..ja som pri piestanoch...zvazovala som aj trnavu..ale nakoniec sa chystam rodit v piestanoch ...citala som rozne nazory na tuto porodnicu..ako u kazdej..aj pozitivne aj negativne..takze uvidim aku budem mat ja skusenost osobne

duska88
2. máj 2011

@drtka jeee...takze dvojicky..🙂 blahozelam xixi..noo ja som u kardiologa bola este niekedy na zakladke..tiez kvoli selesti, ale vtedy mi lekarka povedala, ze to nic, vraj uplne slabucka selest..tak uvidim zajtra ako dopadnem..a prvykrat si teraz tehu?

berus222
3. máj 2011

@dadusa26 @wewe22 podte rodit do tt, stretneme sa tam 🙂

bibi13
3. máj 2011

dobréé ranko..

jana86
3. máj 2011

dobre ranko baby,akurat tak pozeram na nete,ze ako je to s krvnymi skupinami.ked som ja negativ a manzel je pozitiv co to znamena?

happy_mum
3. máj 2011

dobre ranko tehulienky. ako sa mate? moc casto sem neprispievam, ale zato poctivo vsetko citam 🙂
zavidim vam, co uz citite pohyby, mne sa obcas zda, ked vecer lezim, ze tiez nieco citim, ale nie som si ista. velmi sa na to tesim! ja som teraz 16ty-17ty tt, na poslednom sone, teda druhom sone som bola pred dvomi tyzdnami aj s manzelom, bolo to krasne, ale dalsie sono mame az o mesiac, neviem sa dockat. chcem sa opytat, niektore tu pisete o 3D, to sa objednavate same ci vas lekar vam robi aj 3D, popripade kolko za to platite. aka som zvedava 😉
a este sa vas chcem opytat, ako ste na tom s vahou a priberanim. ja som zacala na 66, z coho som bola uz vtedy dost deprimovana 😉 a teraz mam 69!!! skoro som rano na tej vahe zamdlela 😀
prajem krasny den 🙂

nelynka18
3. máj 2011

@bibi13 aj tebe....aj ked mne to rano sa akosi nevydarilo ☹ boli ma hlava ako by mi ju islo utrhat a este k tomu tu aj prsi.......

nelynka18
3. máj 2011

@happy_mum ahoj,na 3D sa objednava,ja idem tiez ale az okolo 25tt aby sme mali zazitok.na obycajne sono idem idem o dva tyzdne a neviem sa dockat ked drobca uvidim a dufam,ze sa nam uz aj ukaze 😀 naposledy spalo a ani sa nepohlo 😒 ja som zacala na 63 kg a teraz mam 66 kg.....ale pri prvom som mala o takomto case 6kg navyse 😨

zuzinr
3. máj 2011

@happy_mum no ja som zacinala na vahe 60 kg a teraz uz mam 64kg hroza 🙂 radsej sa ani nevazim, len ked idem do poradne. A pritom jem normalne nejako extra sa neprejedam, len vecer pri telke mi nejakoviac chuti, tak ti bude asi aj tym 😀

berus222
3. máj 2011

@happy_mum to si este dobra. ja som pri prvom zacinala so 66 kg a rodila som ako 84 kg slon 😝 . dufam, ze teraz tak nedopadnem. ja uz mam spat 2 kg, co som schudla na zaciatku, takze este len zacinam priberat.
ja sa na 3D objednavam sama. chcem ist okolo 25-27tt. Pri prvom som bola v 29.tt a bolo krasne vsetko vidiet. aj sa uz podobal na seba. vtedy som platila 40€, teraz je to uz urcite ale 50€ 😒

motylik08
3. máj 2011

ahojte mamičky októbrovky, už dlhšiu dobu čítam celú túto zaujímavú tému týkajúcu sa aj mňa 🙂 a rozhodla som sa k vám do vášho klubu pridať 🙂 teda ak môžem ? :P, dúfam, že ste všetky zdravé a šťastné, že nosíte pod srdiečkom krásneho krpca, krpcov 🙂, prajem nám krásne a nezabudnuteľné tehotenstvo bez akýchkoľvek komplikácií .....držte sa kočky 🙂

nelynka18
3. máj 2011

ja platim za 4D 60€ a budeme mat na kluci fotky a videa.....
jeminenku baby,som sa teraz zobudila 😅 dnes som uplne mimo,tu stale prsi a ja som ako mrtvolka 😀

@motylik08 ahoj,tak ze si sa aj rozhodla napisat 🙂 a v kedy mas termin?aj tebe pekne tehulkovanie 😉

motylik08
3. máj 2011

@nelynka18 ahoj nelynka 🙂 aký krásny nick 🙂, termín mám 24.10.2011, ďakujem, zaklopkám si, zatiaľ som v pohode a som veľmi šťastná 🙂 a ty? kedy príde bábatko na svet hmmm?

nelynka18
3. máj 2011

@motylik08 dakujem 🙂 tak to je super,ze sa mate super.a cakas prve? ja uz tiez dobre,zozaciatku mi byvalo trosku blbo ale teraz sa da az nato,ze ma hlava 😒 ja mam termin 1.10. ale myslim si,ze to bude skor 🙂

jana86
3. máj 2011

baby neviete poradit nieco na paleni zahy?

motylik08
3. máj 2011

@nelynka18 jáááááááj to máš za chvílinku....to nám ubehne.....veľmi rýchlo idú tieto týždne....áno toto bude moje prvorodené a zároveň s mojím priateľom vysnívané bábatenko 🙂...ja som ani nevedela, že bábo čakám.....mne nič neni...vôbec nič......keby mi nemeškala tá návšteva 🙂 tak by som asi ani nevedela......jedine čo mi je...veľmi ma bolia oči, ale to je z PC, v práci doň čumím osem hodín denne...ale to s krpcom nejako nesúvisí.......už sa veľmi teším na ďalšiu poradňu 🙂....idem teraz 11steho a ty máš kedy najbližšiu poradňu?

nelynka18
3. máj 2011

@motylik08 to ano prve mesiace isli prudom ale pockaj posledne dva tie sa budu vliect,neskutocne 🙂 hovorim z vlastnej skusenosti.... no mne zacalo byt zle az v neako 12tt a prestalo to myslim v 15tt ale to bolo len sem-tam,takze to bolo uplne v poho 🙂 ja idem 17.5. uz na ten prvy velky ultrazvuk a velmi sa tesim a doky by mal tiez uz vediet co to bude,takze sa nevieme s muzom dockat 🙂 takze ty si teraz 16-17 tt?