icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

zuzanazuzana
4. máj 2011

@skybaby no ja som PN od zaciatku tehotenstva, takze isto budem doma a aj viem, ze vysledky vzdy byvaju skreslene.....tak urcite sa kazdy boji, kym nema vysledky

shafqa
4. máj 2011

myslis,ze sa tvoje druhe tehotenstvo az tak lisi od toho prveho? 🙂 je pravda,ze kazde tehu je ine, ale u jednej zeny by zase taky rozdiel nemal byt 🙂

ivettka74
4. máj 2011

Ahojte zienky, mam termin 29.oktobra tak sa k vam s radostou pridavam 🙂

duska88
4. máj 2011

juuuj baby, šak tuším ste ma už od toho kočíka aj odhovorili.. 😀 , ale som rada, že ste poradili, napríklad to s tými kolesami na zimu do snehu..priznám sa..na to som vôbec nepomyslela.. 😨 ..myslím, že najlepšie bude kuk v obchode a hotovo 🙂 ..inak akurát som sa vrátila z ekg vyšetrenia.. nič mi nezistili, tak lekárka povedala, že treba ešte echo spraviť, vraj je to istejšie 😖 ..
@nelynka18 v ktorom tt plánuješ ísť na 4D?? ja sa tiež na najbližšej poradni chcem už objednať 🙂

nelynka18
4. máj 2011

@shafqa tak to teda ano.je to uplny opak.....rovnake je iba to,ze aj v prvom aj v druhom ma bolievalo a boli podbrusko,to tou maternicou rastucou....ale inak je to uplne ine 🙂
@duska88 jasne najlepsie je si popozerat v obchode 🙂 no ja neviem dohodnem sa s doktorom.minule vravel,ze najlepsie je medzi 24-30 tt....tak asi sa dam na 26tt uvidim co mi na to povie.a ty?

duska88
4. máj 2011

@nelynka18 tiež asi tak nejako 25-26tt..už teraz sa ale neviem dočkaaaať ☹

nelynka18
4. máj 2011

@duska88 napodobne 😀 ale aj tento velky ultrazvuk bude fajn,robi sa tak 10-15minut a hlavne sa dozviem co to bude 😉 ak sa samozrejme ukaze a ked nie stale budem mat sancu,ze to bude dievcatko 😀

michaela18
4. máj 2011

@duska88 och tak prepac ak som ta vystrasila.mozno je to ok a len ludia to uz prehanaju s tymi vsetkymi zakazmi a prikazmi pre tehotne.asi je najlepsie opytat sa na to lekara. 😉

shafqa
4. máj 2011

@nelynka18 drzim palce na 4D 🙂 inak su aj domace testiky na pohlavie dietatka, ked sa nedozviem na 3D,ze co to bude tak si ho chcem objednat, stoji asi 30eur.
co sa tyka kocika, tak ja mam vybrany Jane Rider, je lahky, dobre skladatelny, ma system pro-fix kedy viete vymenit sedacku/vanicku jednou rukou a je do terenu 🙂 kedze sa venujem zachrannej kynologii, tak musim pozerat kocik aj do terenu,aby sme mohli chodit dalej trenovat nasho psika 🙂

zuzinr
4. máj 2011

@shafqa o tych testoch tu uz baby pysali, vraj nie su spolahlive, tak neviem vlastnu skusenost nemam ale da sa to zistit z krvy robia to tusim v BA a to by malo byt na 100%. Kocik co si si vybrala schvalujem 🙂 ja som ho uz tiez obkukavala, my mame pri Natalke Jane Slalom, vtedy este tento rider nebol, ale sa mi neoplati kupovat novy, nakolko tento co mam je este stale ako novy, je lahky, lahko skladatelny, a super sa s nim manipuluje aj jednou rukov nie je ziaden problem a sportova cast je dost priestranna, ja yb som ho nevymenila za nic 🙂

lindt
4. máj 2011

@katy2 ak sa mozem spytat, ku komu si objendana? Ja sa chcem objednat k dr. Holáňovi, zevraj je uzasny, tak uvidime 🙂

duska88
4. máj 2011

@nelynka18 myslíš morfologický či? lebo ten bude robiť aj mne teraz, tak som zvedavá ako dopadneme 😀 😀 či sa nám drobci otrčia tou správnou stranou.. 🙂
@michaela18 nee v pohodičke, bola som odvtedy aj na poradni a bolo všetko ok... 😉 a myslím, že skúsená masérka vie čo si môže dovoliť a čo nie.... 🙂 inak to máš fajn, že mamina je masérka.. 😉
@shafqa ahoj..jee o takých testoch som ešte nepočula..sú spoľahlivé?

shafqa
4. máj 2011

@duska88 no podla toho, co som si precitala, tak su spolahlive 🙂 http://www.testpohlavia.sk/podrobnosti.html

katy2
4. máj 2011

@lindt ja som z KE - idem k Dankovcikovi 🙂

shafqa
4. máj 2011

@zuzinr no neviem, ale zase ziadny test nieje 100%-ny 🙂 a 33eur nieje taka polozka, ze by som to nevyskusala 🙂 a do BA mam z KE trosku daleko 🙂 takze uvidim ze ci bude vidno na 3D a ak nie, tak skusim ten test 🙂

lindt
4. máj 2011

@katy2 aha, tak nic potom 😀

xnok
Odpoveď bola odstránená
lindt
4. máj 2011

@shafqa no, ja neviem, ale tie testy su zevraj velmi nespolahlive. Ak chces zistit pohlavie, za 71€ ti to urobia z krvi. Ja som na tom bola a viem, ze cakame dievcatko uz par tyzdnov. Ale pockam si aj na vyjadrenie doktorky...

shafqa
4. máj 2011

@zuzinr Jane kocik ma aj svagrinka aj kamoska, preto som pozerala vyhradne tuto znacku, ine som ani nepozerala 🙂 oni su velmi spokojne, tak dufam,ze aj ja budem 🙂 mne sa hlavne jednalo o to, aby to bol kocik do terenu, lebo nechcem zanedbavat psika a da sa spojit prijemne kocikovanie k uzitocnym treningom 🙂

nelynka18
4. máj 2011

@shafqa dakujem 🙂 tomu testu by som moc neverila....je tu kdesi aj tema na ten test a baby sa tam zhoduju,ze je to hlupost lebo som sa s nimi radila,kedze som si ho chcela kupit.dobry vyber,myslim ten kocar.....to je super comu sa venujes.moja kamoska tiez cvici psikov ale poslusnosti s ich majitelmi.niekedy idem s nou 🙂
@duska88 hej myslim ten.....tak dufam aj ja,ze sa ukazu v plnej krase 😀 kedy to ty ides?

shafqa
4. máj 2011

@lindt a robia toto testovanie z krvi aj v KE? lebo ak ano, tak potom nemam co riesit 🙂

lindt
4. máj 2011

@shafqa bohuzial, co viem, robia to len v ba, ale viem, to tak funguje, ze oni to posielaju do bratislavy. Tvoj lekar ti vezme krv a odosle to do ba. Tu je ich stranka http://www.geneton.sk/ . skus to prestudovat a ked tak, zavolaj tam 🙂

shafqa
4. máj 2011

@lindt dakujem velmi pekne, idem kuk 🙂

duska88
4. máj 2011

@shafqa noo, ja pevne verím, že sa pohlavie dozviem na najbližšej poradni..a keď nee tak na 4D určite..
@nelynka18 idem 17teho..ešte 2 týždne ☹ ..to je celá večnosť

shafqa
4. máj 2011

@duska88 no problem je ten,ked sa babo otoci zadkom a nevidiet nic 🙂 poznam vela pripadov, kedy do 7-meho mesiaca netusili,ze co budu mat 🙂 ... ja si myslim,ze my budeme mat chlapca, podla teorie o pohyblivosti/zivotnosti spermii by to tak malo byt 🙂

nelynka18
4. máj 2011

@duska88 aha no ved aj ja 17.neviem ci si mi to uz az nepisal 😕 tak pojdeme spolu a este aj 4D si dame naraz a bude 😀 aj mne sa to zda ako vecnost.dnes mi kamoska vravi,ze ty budes mat babu a pri malom si dobre tipla.....mozno sa trafila aj teraz 🙂 ale muz vravi,ze ked to bude chlapec,tak ze aj tak dobre aspon o par rokov budeme zase kazdy sa milovat a plodit dievca 😀 😀

duska88
4. máj 2011

@shafqa hej to je pravda, ale ja verím, že mimi sa nám ukáže 🙂 ..ja by som veľmi rada mala chlapčeka...noo tuším si idem zdriemnuť..nejako ma to berie na spanie..to asi to počasie..alebo žeby som sa zasa prejedla?! 😀 😀

shafqa
4. máj 2011

@duska88 tak krasne snicky 🙂 ja som v praci, takze na spanok si musim pockat kym pridem domov 🙂

bettyx
4. máj 2011

Tak dnes jsem opět viděla plaváčka 🙂 .. furt jsme byli menší o dva týdny a najednou jsme to tak nějak dohnali.. a teda já vím že ty dětičky jsou na UZ všechny skoro stejný, ale ten uzlík byl úplně na chlup stejný jako náš Štěpánek v téhle době... nádhera 😅 .. a spočítali jsme s Dr všechny prstíčky na pracé ručičce -rozkošný... takže tentokrát se i doktor rozněžnil -ale jak! 😀 .. no a pak jsem zmizela v laborce, nechala tam moč a čtyři plný ampule krve.. tak snad bude vše v pořádku, jinak další bude morfologický UZ s manželem! 🙂

natalii6
4. máj 2011

ahojte dievcata...vitam nove tehulky@motylik08 @shafqa @ivettka74 😉
ciatam ze tu rozoberate kociky ja mam golfac chicco liteway a keby som tusila ako budu po roku aj nieco vyzerat kolesa tak by som ho nikdy nekupila 😠 ale co nabuduce budem mudrejsia tak ak vam mozem odporucat tak si pri kupe kocika vsimajte aj ake to ma kolesa 😉
vidim ze tu rozoberate porod a bolesti tak ja take nieco nepoznam ja som prenasala tyzden potom ma hospitalizovali a na druhy den sa rozhodly pre cisarak lebo ze dieta je na moju vysku velke tak dufam ze druhy porod bude klasicky 🙂
@zuzanazuzana ahoj tak sme dve co maju amnio len stym rozdielom ze ja ju uz mam zasebou a uz len 1tyzden a budem mat vysledky tak ti drzim palceky aby ti dobre dopadla a vysledky tiez 😉 este sa ta chcem spytat na tie vysledy co ti vysli 1/290 to ti povedal doktor ci si to mala niekde v papieroch napisane? ja som si taky udaj ani nevsimla no neva ked pojdem na genetiku pre vysledky sa nato spytam 😉
@skybaby co sa tyka tej amnio po tom zakroku teraz kazda co pracuje ju nechavaju na 2 tyzdne na PN a ze kludovy rezim len nepovedali ako sa to da ked ma zena doma uz jedneho drobca 😀 prajem vsetkym pekny vecer