Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzinka_26 ahoj,ja by som tiez isla na dovolenku niekde ku moru.ale kedze som na PN a mam rizikove tak urcite tento rok budem dovolenkovat doma 😒 zase tie peniaze,ktore by isli na dovcu tak dame na vybavicku pre male,kedze je to nase prve a bude nam toho treba vela... podla mna,ak nemas ziadne problemy tak by si mohla ist.skus sa opytat doktora co ti povie 🙂
@jana86 dakujem za odpoved...od zaciatku mam zatial bezproblemove tehu, ani raz mi nebolo zle, nevracala som vobec...keby mi nezacalo rast brusko, tak stale neviem, ze som tehotna 🙂 doktora som sa uz pytala, povedal, ze mozem, ale ze je to na moju zodpovednost, ze aj ked mam v pohode tehu, tak sa hocikedy moze hocico stat. preto mam taku dilemu.
@zuzinka_26 A nemôžete ísť už teraz? Trošku skôr? Vieš, neviem si to predstaviť v lete ani tu doma, s veľkým bruškom v tom teple... Moja kamarátka bola, ale rodila až v novebri a nemala veľké bruško, lebo čakali dievčatko. Ja už by som sa bála niekam ísť teraz, taká som ťarbavá niekedy. 😀 A vyber destináciu blízko pôrodnice.. 😉
@zuzinka_26 aj my sa chystáme hneď začiatkom júna. ak bude samozrejme všetko v poriadku. inak bude musieť ísť rodinka sama🙂 dúfam všetko pôjde tak , ako sme si to predstavili 😉
@katy31 bohuzial nemozeme ist uz teraz, lebo priatel odchadza na sluzobku do USA...takze najskor od 9.6. by sme mohli ist, co by som bola cca v 22tt. urcite ak pojdeme, tak budem ako prve hladat to, kde je tam najblizsie nejaka nemocnica - pre istotu 🙂
@bettina a kam idete, ak sa mozem spytat?..lebo dalsia otazka, ci radsej ist autom alebo letecky.
@zuzinka_26 Chorvatsko neodporucam, ja som tam dostala ladvinovy zachvat a bol to des..... Nevedeli mi pomoct, najblizsia nemocnica nemala ani patricny uzv.... Proste horor.... Domov som sla predcasne, v bolestiach... neprajem nikomu... Kvoli tomu mam strach z dovoleniek v zahranici..... Odvtedy sme ani nikde neboli....
@katy2 dakujem za info, to musela byt pre Teba hrozna dovolenka :( ...v juny by v Chorvatsku asi aj tak bola este zima...ale zase vyhoda, ked ides autom je, ze keby nieco, mozes sa domov vratit skor.
@nelynka18 Ahoj,veru v tyzdni som dostala slabi kopancek,ked som stala v rade na obed..asi bolo hladne 😀 ale dnes nekope,iba citim ako by sa mrvilo,nejde to ani opisat co vlastne citim.Ale stale je na lavej strane alebo uplne dole v podbrusku.Ako vysoko siaha teraz maternica.Moze tak po pupok?
Ozaj a uz ti povedal DR. ten datum porodu ked si v tom mala taky zmätok???
@nelustek ahoj,to poznam ani ja velakrat neviem co sa mi v bruchu deje 🙂 moje skor na pravej strane ale natlacen hore pod pupkom 😀 teraz by mala byt maternica 1-2 cm pod pupkom.....nie este neviem,teraz 17 idem na velky ultrazvuk a tam mi povie ake je velke a mozno zmeni datum,uvidime 🙂
@zuzinka_26 no a mne kvapka a to mi je cudne 😒 ja by som s tou dovolenkou neriskovala,chodte len ak tak niekam na slovensko 🙂 aj my sa chystame asi do besenovej 😉
@zuzinka_26 letecky, antalya. máme odskúšané, čistota , komfort , strava pestrá, hneď pri letisku, veľa zábavy pre deti.takže, ak sa budem takto cítiť, tak sa teším. samozrejme nič presne človek dopredu nevie, a ak má obavy z kooplikácií, tak je určite lepšie ostať doma. vtedy budem 20tt, čo je zväčša kľudné obdobie, teploty sú tam v júni priemerne okolo 30, takže super pre deti aj pre mňa 😉
ahojte kočky 🙂 aky bol den?u nas blaznivy 🙂 boli sme s malym na plavoske,potom sme sa sli napapat a nakoniec sme sli este na kolobezku sme uplne zniceny 😀 malickemu v brusku sa v bazene asi moc nepacilo lebo ma strasne boleli krize a podbrusko akoby sa tam male sponovalo....teraz zas brutalne kope 🙂 teta nahodne polozila ruku na moje brucho a 2x ju koplo 😀 a co vy?ako citam chystate sa dovolenkovat.....ja osobne by som mimo SR nesla .my sa chystame do besenovej na tyzden a to len kvoli synovi.....tak aj kvoli mne ja budem chodit na masaze 😀
Vsetkym tu pritomnym maminkam prajem k dnesnemu sviatku vsetko len to najlepsie 😲 😲 😲
Ahojte dievčatá, želám krásny deň matiek. Nech Vás čoskoro urobia šťastnými naše voňavé uzlíčky, čo nosíme pod srdcom a veľa zdravia a Božieho požehnania želáme. 😵

dobre rano, tak zatial to vyzera na celkom fajn den, nechcem to zakriknut
aj mne tekava od zaciatku tehu krv z nosa casto, aj pri kazdom smrkani je vo vreckovke
@zuzinka_26 , ja keby mam cas a peniaze, tak hned idem k moru