icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
8. máj 2011

@nelustek aha 😒 no my sa na to tesime a budeme to mat aj na cd a myslim si,ze ked si to niekedy potom pozriem bude to mile 🙂 mne sa teraz snivali take sny 😀 ze som bola na sone a najskor sme videli,ze to bude chlapec a potom ze dievca.....uz mi asi z toho sibe 😀

nelustek
8. máj 2011

@nelynka18 ked ti poviem ze ja kazdu noc rodim... 😎 vcera som svokre povedala ze v oktobri zatial co poznam a viem budu mat chlapcov,mi na to povedala,ze... vela chalanov sa rodi pred vojnou.A ja celu noc same krvaky ☹

natalii6
8. máj 2011

dobre ranko vsetkym maninka zelam pekny sviatok 😉 my sme vcera mali pekny dnik straveny na mila pre mamu a bolo super 😉
@nelynka18 mne sa do rana snivalo ze som bola na tom morgoligickom a videla som tam pipika tak teraz som zvedava ci to tak aj v skutocnosti bude 😀 kedze pri prvom sa mi snivalo len z dievcatkami a nakoniec to bol chlapec 😉

nelustek
8. máj 2011

Ako vidim vsetky poctivo varite obed.. 😉 co budete mat dobreho? ja som varila vcera zeleninkovu polievku a segedinsky gulas.Tak dnes mam trosku volno 😀

zuzinka_26
8. máj 2011

@nelynka18 ked kvapka, tak to asi fakt prezisti radsej u lekara, ci je to OK. Besenova? - ja pochadzam z okolia nedaleko Besenovej, do BA sme sa len prestahovali.

zuzinka_26
8. máj 2011

@bettina super, tak vy uz mate vybratu aj destinaciu...musis sa riadne tesit 🙂 my zatial stale rozmyslame, som zvedava ako sa nakoniec rozhodneme.

jana86
8. máj 2011

@nelustek aj ja som vcera varila to iste,aby som dnes mala pokoj 😀

nelustek
8. máj 2011

@jana86 ani neviem ako by som to dnes vsetko stihala ,keby som mala aj varit.. od rana som na PC sem tam odbehnem nieco urobit.Ved dnes mame ten sviatok tak treba lenosit 😀

natalii6
8. máj 2011

@nelustek ahoj ja som dovarila svieckovu a zeleninkovu polievku a ide sa doupratovat byt kedze von sa neda ist prsi 😠

bv_alexandra
8. máj 2011

Ahojte ja som bola od piatku na školeni, tak dnes som mala pracovnú nedelu. Navarit na dnes aj zajtra a to si ešte drahý vymyslel segedín, takže som robila aj domáce knedle, keďže tie z obchodu nemusíme 😉
Pohyby už cítim, tak sa teším 🙂 Drahý vravel že ešte aj v noci som si hladkala bruško 🙂
19teho idem na ten morfologický, inak gen. testy sú ok. Tak som rada. Prajem vám všetkým krásny zbyotk nedele. 😉

reanda
8. máj 2011

caute matky, vsetko najlepsie 🙂
ja som dnes spravila karfiol a mam dost (roboty) na cely den, este som chcela mame na hrob kvetiny zaniest, ale uz nevladzem...
a bola tu sestra a pyta sa ma, ze kde mam brucho 😒

nelynka18
8. máj 2011

@nelustek ake akcne sny 😀 veru sami chalani sa celkovo tento rok budu rodit.moja svagrova a jej svagrova tiez cakaju chalanov a tu vela bab z Mk tiez.....dufam,ze ja budem vynimka 😀
@natalii6 ja som na prvom sone (v tom sne) videla iba vajka a doktorka hovorila,ze to moze byt aj dievca,ked nevidime pipika a druhe sono sme sa tesili z dievcatka 🙂 bodaj by 😉
@zuzinka_26 hej o tyzden idem k dokymu a poviem....ano do besenovej,je tam pekne rada tam chodim 🙂 to si sa riadny kus prestahovala 🙂 kvoli praci ci?

zuzinr
8. máj 2011

no aj my stale tuho rozmyslame nad letnou dovolenkou, najma koli detom aby si to v lete uzili. Ak aj pojdeme tak asi hned na zaciatku leta, len este neviem kde. Letecky by som sa asi bala ist uz len koli tomu ze keby sa nahodou nieco prihodilo, bol by problem sa dostat skor domov, takze ked tak asi len autom bud chorvatsko alebo taliansko, niekde co je najblizsie. Aj na slovensku by bolo super ale zase bojim sa kupat v bazenoch kde stoji voda a cistia to len chlorom koli vseliakej infekcii a ked si pomyslim ze kolko krat si tam babky mocia nohy tak mam z toho strach 😝

natalii6
9. máj 2011

krasne slnecne ranko zelam vsetkym maminkam 😉
@nelynka18 vidim ze aj ty si zelas dievcatko ako ja 🙂 ja sa to uz v Utorok hadam dozviem co cakame lebo by som rada kupila kocik a neviem sa rozhodnut pre farbu 😉
a co sa tyka dovolenky my by sme radi isli do Chorvatska ale potom co ste tu pisali sa aj trosku obavam a sama neviem ako by som zvladla cestu autobusom ☹ ale uvidime

zuzinka_26
9. máj 2011

@nelynka18 kvoli skole a potom sme tu uz aj ostali a nasli si obaja pracu...najprv sme si tu tazko zvykali, ale teraz sa uz tu citime viac doma ako tam 🙂

zuzinka_26
9. máj 2011

@zuzinr my sme sa tiez predbezne dohodli na Taliansko autom, hned zaciatkom leta - dovod presne ten ako pises, ze keby nieco, mozeme sa odtial vratit domov aj skor 🙂 a bazeny budem tento rok uplne vynechavat - to sa tusim ani neodporuca.

zuzkazv
9. máj 2011

Ahojte baby, tak aj ja sa k vám s radosťou pridávam 🙂 čítam vás už dlho len v práci nemám čas aj prispievať, teraz som týždeň PN 😒 takže mám viacej času, vidím že riešite dovolenky tak všetkým čo sa niekam chystajú prajem šťastný výber a krásne stravený čas. My nepojdeme nikam iba s malým budeme chodiť po kúpaliskách ale vidím to tak že len malý a mm lebo ja mám trochu obavu z infekcií - no ved sa ešte uvidí. Krásne tehuľkovanie všetkým 😉

misickab3
9. máj 2011

ahojky... 🙂 v piatok som cítila prvé kopkanie a manžel tiež, tak teraz si už pri každej situácii chytám bruško, či náhodou niečo zase nebude 😉

nelynka18
9. máj 2011

@natalii6 ano zelam si dievcatko,ked mam uz jedneho chlapca 🙂 ja sa to uz hadam dozviem na druhy tyzden v utorok.dufam,ze male nebude spat 😉 mne stacilo ked sme minuly rok isli do chorvatska autom a to som nebola tehu.povedali sme si,ze uz len letecky 😀 no a teraz ked som tehu si tu cestu vobec nedokazem predstavit 😝 ale tak to je kazdeho vec ako sa citi a celkovo sa aj tak taketo cestovanie neodporuca.... sak uvidite ako sa rozhodnete 😉
@zuzinka_26 no muselo to byt tazke ale ak tam uz dlho zijete,tak urcite ste ako doma 😉

zuzinr
9. máj 2011

@zuzinka_26 no ano aj ja co viem sa bazeny neodporucaju, este tak ked ma niekto doma vlastny, ze vie ako a cim ho cisti a kto sa v nom kupe ale tieto verejne plavarne a kupaliska ja tiez v tehu vynechavam a pritom tak rada by som si isla zaplavat 🙂

nelynka18
9. máj 2011

@zuzinr ja chodim na plavaren a nemam strach z infekcii,na kupko by som nesla ale na nasu plavaren chodi 5 ludi za den a voda tam cirkuluje.....a ano neodporuca sa to ale ani dovolenky v zahranici a tie dlhe cesty sa neodporucaju.....takze riziko je na oboch stranach 🙂 treba si zistit cistotu vody v bazene kazdy spravca by to mal mat zapisane kvoli hygienikom aj ja som si to tak overila.....a pri prvom som tiez chodila na plavaren a infekcia nebola 🙂 neviem ja by som osobne tak daleko necestovala 😉

katulka74
9. máj 2011

Ahojte,tak vy ste tu toho stihli popisat,nestiham citat 🙂 ,som po 3 dnoch v praci konecne doma,ja stale necitim pohyby,uz zacinam byt z toho nervozna ☹

annie626
9. máj 2011

Ahojte! Kedy ste cítili prvé pohyby? Ja keby som nevidela sono, tak ani neviem že čakám bábo 😎 Švagriná ma upodozrieva že som si to všetko vymyslela, lebo bruško mám len ako keby som sa trošku lepšie najedla. Každé ráno čakám či už náhodou bruško "nevyskočilo" a jemu sa nechce!!! 😀

sonca13
9. máj 2011

@annie626 ahoj, no ja som začala prvé "ďobkanie" (ako to ja nazývam) cítiť minulý piatok, troška ma to prekvapilo 😲 , akurát som bola v práci, tak som od starších a skúsenejších kolegýň vyzvedala, či už môžem cítiť bábo... cez víkend už nebolo také aktívne, ale dnes sa opäť ozvalo.... 🙂

enrikad
9. máj 2011

@katulka74 : ahoj, neboj,,,... zatiaľ ani ja necítim pohyby...

annie626
9. máj 2011

@sonca13 Ďakujem 🙂 A v ktorom si týždni? Už sa neviem dočkať kedy budem cítiť aj ja niečo, neviem si to ani len predstaviť aké to je!!!!

michaela18
9. máj 2011

ahoj kocky,ja som asi zacala citit prve pohyby.trva to uz par dni.najintenzivnejsie to bolo v sobotu.boli sme na nakup v tescu a teda nemohla som sa sustredit na nic ine.len som sa drzala vozika a druhou rukou brucha.nebol to pocit ziadnych bubliniek ani motylikov.skor ako keby taky maly cervik mi behal po maternici. 🙂 urcite to neboli creva,tie uz poznam.trvala to asi 20 minut.vcera to boli len take tuknutia asi 3X a koniec.tak dnes cakam ci sa babo ozve aby som sa mohla utvrdit ze nemam halucinacie.kazdy mi hovori ze je to skoro.dnes som zacala 18 tyzden a som prvorodicka.mozno mi posunu termin na skor.to by bolo super. 😀 ale k lekarovi idem az 2 juna takze sa este nacakam.rada by som uz vedela aj pohlavie dietatka.a ako tu citam tak vedu chlapci.pekny tyzden prajem vsetkym.

sonca13
9. máj 2011

@annie626 no ja začínam 18 tt, teda u mňa je to s tými týždňami také nejaké popletené, pretože podľa výpočtov som v 18 tt, ale podľa veľkosti bábätka už v 19 tt 😀 teraz ideme 17.5. na kontrolu, tak som zvedavá, čo nám nové pán doktor povie 😉
je to zaujímavý pocit... je to také zvláštne, lebo doteraz som bola v tom, že áno, čakám bábo, ale teraz, keď sa už aj hýbe a ja to cítim, je to úplne iné, už si naplno uvedomujem, že vo mne rastie nový život, je to krásne...
uvidíš sama.... skôr či neskôr pocítiš aj ty... mne každý tvrdí, že je to príliš skoro, ale myslím, že nie, síce prvorodičky tieto pohyby pociťujú až okolo 20 tt, ale ja som si 100 % istá, že to boli prvé pohyby, črevá to neboli , tie poznám....

kucminka
9. máj 2011

ahojte babulky.Prosim vas kde najdem tu stranku tabulku-oktobrovky 2011?dakujeeeem....

annie626
9. máj 2011

@sonca13 Ja som ešte len 16 plus 3 tak si asi ešte budem musieť počkať 🙂 Podľa mňa je to veľmi individuálne kto to kedy zacíti prvý krát, ver tomu že je to bábo 😀 A už vieš čo to bude? Bruško rastie? Ja mám ešte malinké...