icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

andelusik
11. máj 2011

@enrikad ahoj enridad, aj ja som bola minulé týždne stále unavená, prespala som aj 3 hod cez deň a na kontrole mi zistil doktor, že mám až hranične malé hodnoty železa, to býva príčina vyčerpania. Dal Ti Tvoj doktor nejaké železo? ak nie, poraď sa v lekárni.. ja odkedy ho beriem, som o moc menej unavená..

nelynka18
11. máj 2011

@natalii6 ano som velmi spokojna 🙂 je cerveno-cirny,pozri si album tam ho mam....takze chlapec gratulujem 🙂 snad tvojho muza neporazi 😀 ale hlavne,ze je vsetko ok 😉
@bettina ako mala 😀
@nelustek si to mala divne napisane.aj som si myslela,ze sa na to pytas....da sa to,aspon u nas teda.

jani74
11. máj 2011

@nelynka18 jéj tak ty si už kočíková 😀

jani74
11. máj 2011

@natalii6 tak to je super, že sú výsledky ok, teším sa.

motylik08
12. máj 2011

ahojte kočky, ja som tu tak dlho nebola, toľko ste toho prebrali, super, dúfam, že ste všetky zdravé a aj vaše miminká v bruškách 😉
ja som bola včera na poradni, všetko ok, až na to, že mám zvýšenú teplotu a bolí ma hrdlo :(, dúfam, že mi to rýchlo prejde, teraz idem na poradňu 8meho júna a sestrička mi vravela, že tam môže so mnou prísť aj môj partner, máte s tým skúsenosť už niektorá?

zuzaxa
12. máj 2011

@nelynka18 Jééééé teším sa s Tebou 🙂 , že kočík dorazil a si šťastná. Ja už tiež poškulujem na nete, ale chystám sa už s kamoškou do Hlohovca do Aladin shopu, vraj veľký obchod a dobré ceny, som pozerala aj na nete.
Ja idem na poradňu budúci štvrtok, vlastne takto o týždeň, už sa teším. A ty kedy ideš?

nelynka18
12. máj 2011

@jani74 ty tiez?? 😀 a aky mas?
@motylik08 ahoj,tak skore uzdravenie 🙂 to pojdes na morfologicky predpokladam.....tam sa bude mimi merat a ak budete chciet,tak vam povie pohlavie....bude to trvat asi 10-15minut a moze sa aj otecko pokochat 🙂 moj muz bol pri prvom teraz nejde nemoze,ide az na 4D

nelynka18
12. máj 2011

@zuzaxa dakujem 🙂 a mas neakeho favorita z kocikov?ja som mala vela a nakoniec vyhral austin.ja idem teraz v utorok a tak isto sa nemozem dockat 🙂 to ides na ten morfo.,ze?

motylik08
12. máj 2011

@nelynka18 ahoj nelynka 🙂 , ďakujem 🙂, no dúfam, že si to vybaví v práci, ja by som veľmi chcela, aby išiel, ja moc na 4deee nechcem ísť, no, ale to je teraz, za taký mesiac dva možno zmením názor a čo tam bude doktor ešte skúmať? pre mňa je to úplne nové a stále ma všetko prekvapuje, je to krásne obdobie.....dovolím si tvrdiť, že jedno z nakrajších období v mojom živote, včera sme chvíľku počúvali sriečko malinké, to bolo krásne a nevieš koľko krát za celých deväť mesiaov robí doktor sono? včera mi nerobil, bola som taká smutnááááá...
A ty ako? Ako sa cítiš? Čítala som, že máš kočárek doma, už sa vytešuješ, však? 😉 nakupuješ už aj nejaké vecičky?

motylik08
12. máj 2011

@zuzaxa ahoj, Aladin predajňu môžem odporučiť, my budeme odtiaľ tiež objednávať kočík, fakt majú dobré ceny, už sme tam aj boli, je to tam moc preplnené a boli sme v sobotu a bolo tam strašne veľa ľudí, čistá tlačenka, takže moc neodporúčam ísť tam cez víkend, majú čo robiť, aby sa stíhali venovať všetkým, ale pekná predajňa a ochotný personál. 😉

nelynka18
12. máj 2011

@motylik08 a preco nie?ja sa nan hrooozne tesim....tak to je asi pre kazdu matku najkrajsie obdobie a hlavne u prvorodicky 😉 odkedy ma male koplo,mam stale ruku na bruchu a cakam kedy kopne 🙂 ja zatial som este nepocula srdiecko niekedy sa mi zda,ze ho pocujem a vzapeti to prestane,tak neviem 😒 myslim,ze 3x teraz toto morfologicke,potom prietokove a to tretie uz neviem....doktor ti na tom morfo.bude merat babo porovnavat to s tabulkami,ci dobre rastie,potom sa kontroluju organy,srdiecko ci je zdrave,potom umiestnenie placenty a plodova voda...mozu ti podla toho upravit termin ale aj nemusia.dakujem ja sa mam fajn.....nevolnosti su uz davno za mnou a unava tiez 🙂 babo sa mrvi a brusko rastie....jeee no s kocarika som uuuplne happy 😀 kocikovala som uz aj babiku po byte 😀 vecicky este nenakupujem.....mam nieco aj po synovi a cakam,ze co budeme mat.....a teraz ani moc nepredavaju jesenne vecicky,tak vydrrzime este...a ty?

zuzinka_26
12. máj 2011

ahojte dievcata, vcera som bola na tretej poradni, drobceka sme zase nepozerali, az o 3 tyzdne mi bude robit ten velky ultrazvuk :( neviem sa dockat, uz ho chcem vidiet a uz nam snad konecne povie, co cakame. Boli uz aj vysledky AFP testov - doktor povedal, ze dopadli vyborne 🙂 tak sa tesim, velmi som sa bala.
Inak od vcera ma tak zvlastne boli brusko - tusim to tu niektora z Vas uz pisala, ze je to taky pocit, akoby bolo babo prilis dole, ze mam taky pocit ze ide vypadnut...a hrozne mi tlaci na mechur, cely den som mala nutkanie na cikanie a ked som prisla na WC, tak 3 kvapky a dost. Dnes je to trosku lepsie ale to nutkanie ostalo. Mate to niektora?
A tiez sa Vam stava, ze rano je brusko OK, take mensie...a uz ku veceru je vacsie a vzdy take tvrdsie?
Pekny den Vam prajem tehulky 🙂))

motylik08
12. máj 2011

@nelynka18 to 4d môže byť fakt super, ale je to dosť drahé, no ale ako som písala uvidím, že čo. jááááj mne už dvakrát pustil srdiečko, neviem prestať na to myslieť 😉
ja necítim vôbec žiadne pohyby a včera mi doktor povedal, že to si ešte počkám, že u prvorodičiek to býva neskôr....tak som zvedavá kedy....
No super tak som zvedavá a výsledky mi potom povie kedy? on asi bude vedieť hneď zhodnotiť, či to musí ešte poslať ďalej?
My budeme kočík objednávať tak v júli alebo na začiatku augusta, ale najradšej by som ho už mala doma a tiež kočíkovala jako bláznivá 🙂a čo sa týka vecičiek pomaly kupujeme a už mám aj pár teplučkých mikiniek, svetríkov a aj dupačky a bodička, ešte dokúpime pár bodičiek a dupačiek a potom ostatné teplé súpravy dokúpim tak v septembri, no my budeme mať prvorodené, tak všetko chceme novučičké čo sa týka oblečka a kočíka, potom keď bude druhorodené, tak to bude potom ľahšie.Akurát autosedačku mám po kamoške. A nekupujem drahé oblečenie, máme ho síce doma už dosť, ale neni sú to nejaké značky, sú to bavlnené výrobky a sme s nimi spokojní obaja....🙂

motylik08
12. máj 2011

@zuzinka_26 ahoj, aj ja som bola včera na poradni a tiež som bola sklamaná, nerobil mi sono, ale pustil mi tlkot srdiečka môjho červíčka malého, videl, že som sklamaná a potom mi bolo lepšie 🙂 a tiež idem o mesiac na to veľké sono a už sa neviem dočkať ako uvidím, tn malý život 🙂
S tou bolesťou bruška ti neviem poradiť ja také nemávam, ale presne ako píšeš ráno žiadne, úplne ploché a potom cez deň o dosť zväčšené a vtedy je to čistá parádička 😉
A na to wécko chodím tiež často, ale nie že tri kvapky ale asi pol litra 🙂

nelynka18
12. máj 2011

@motylik08 hej je to dost drahe....ja som to pri prvom neabsolvovala a teraz je mi to luto 🙂 ale sak to neni az take dolezite...... ja som pri prvom kupovala 8 tyzdnou pred terminom kocik aj autosedacku.....teraz som ho brala lebo ho mam od znamej a ona sa ho uz chcela zbavit.ale je ako novy bol pouzivany iba okolo 8 mesiacov.....no ved drahe veci sa ani neoplatia kupovat na take male dieta,ono hned z toho vyrastie.nas maly mal tolko veci,ze niektore nestihol ani raz si obliect 🙂 my sme si s muzom urobili vybavicku,podostavali sme vela oblecenia a este aj po neterach som dostala oblecenie 😀 tak preto zatial nekupijem nic....

nelynka18
12. máj 2011

@motylik08 a este k tym pohybom ja som v prvom tehu citila az riadny kopanec v 20 tt 🙂 a vysledky budu hned.....nas to robi tak,ze pozera a vsetko komentuje.

nelynka18
12. máj 2011

@zuzinka_26 tak to je super,ze mas ok vysledky....neboj na tom velkom sone bude co kukat,ja idem uz v utorok a veeeeeeeeeelmi sa tesim....to s tymi bolestami mavam aj ja a vtedy sa mi zda,ze stale potrebujem cikat a presne ako ty pises,3 kvapky a dost....to je tym ze rastie mimi aj maternica a zacina to tlacit vsade 😉 ja som tiez do 17 tt mala rano ploche brucho a vecer bolo väcsie a odost.....ale potom mi vyskocilo a od tej chvile je uz na mne aj rano vidiet,ze som tehu 😀

peta_k
12. máj 2011

@zuzinka_26 ahoj, mne sa to stava s tym tlakom v brusku, ked som v praci, dlho sedim a potom musim niekam prejst... pytala som sa na to jedneho gynekologa tu na nete, vraj to zavisi od polohy babatka... Inak ja mam tiez brusko rano celkom male, vecer len kusok podrastie, uz som z toho nervozna... My cakame na vysledky testov do pondelka, zavidim ti, ze si uz mozes vydychnut, ked vies ze je vsetko v poriadku

motylik08
12. máj 2011

@nelynka18 no veď ale ako som spomínala, možno pôjdeme, len teraz je ešte čas na to myslieť, hlavne sa chcem vyliečiť, aby malinkému alebo malinkej sa nič nestalo.
no nám nemá moc kto pomôcť s oblečením myslím a šak preto aj kupujeme postupne dopredu, je to také celé zvláštne, také nové príjemné pocity 🙂
nám tak príde asi kočík tak neskoro, je na objednávku a nemajú ich na sklade a môžeme ho vyplatiť na dvakrát, čo je tiež veľká výhoda......teraz budeme ešte prerábať domček, no budeme mať o zábavu postarané, snáď postíhame do októbra všetko zariadiť, my sme si tiež vybrali vhodný termín na prerábku 🙂

peta_k
12. máj 2011

ozaj dievcata, od pondelka citim jeden-dvakrat denne v podbrušku nieco ako bublinku... nenamyslam si to a nikdy pedtym som to necitila... Môze to byt uz drobec? Ja som prvorodicka a som len v 17.tt, zda sa mi to priskoro... a nie som ani velmi stihla...

motylik08
12. máj 2011

@nelynka18 jaaaaaj ďakujem, ja sa na to tak teším keď prvýkrát kopne 🙂 a už som celá napätá z toho vyšetrenia, ja sa teším na každé jedno vyšetrenie a hlavne sa teším, keď viem, že bábo sa dobre vyvíja a je zdravunké 😉

nelynka18
12. máj 2011

@motylik08 😀 aj my prerabame dom......no neviem ci to stihneme do oktobra,velmi si to prajem ale je tam dost roboty....menime strechu,nova elektrika a tak.....no hruza 😒 velmi by som si chcela male doniest do noveho.....no ked vam nema kto posunut vecicky,tak to je ine ale aj tak netreba toho moc....a aky kocarik ste si vybrali?

nelynka18
12. máj 2011

@peta_k moct by to aj mohol byt drobec ale ja by som tie prve pohyby nazvala skor inak...mne to prislo ako prelievanie vody vo flaske 🙂 ked to bude ozaj mimco tak to urcite spoznas.....ale ak tie bublinky bolo male tak to uz budes castejsie citit a budes si uz ista,ze je to ono.... 🙂

luseta2000
12. máj 2011

Ahojte,aj ja sa pridavam terrmin porodu by som mala mat koncom oktobra laebo zaciatkom novembra. Inka som tu nova a este sa nevyznam tak dufam ze mi poradite 🙂

motylik08
12. máj 2011

@nelynka18 no veď aj my by sme chceli šušňa doniesť už do nového, uvidíme či všetko postíhame.....je to des, ale bude to pre nás, veď vieš o čom hovorím 🙂, veď to ani nepreháňam, aj keď je pravda, že keď idem do obchodíku, tak sa mi páčia každé druhé dupačky a tak 🙂
Kočík budeme mať Mutsy, neviem či poznáš, sú to Holanďania, kamoška moja najlepšia ho má a lepší pre nás zatiaľ neexistuje 😉

motylik08
12. máj 2011

@luseta2000 ahoj vítame ťa 🙂, sú tu super baby, ktoré radi poradia a pomôžu, tiež som tu neni dlho a nechodím sem pravidelne, ale keď už sm prídem, tak to stojí za to 😉

luseta2000
12. máj 2011

Ahojte som v 14 t +4 dni a az teraz som zacala rano vracat ,mali ste to tiez nektora? cele 3 mesiace som nevracala a teraz mi to nejako rano zacina.. ja som este nemala roradnu prvu mam 30. maja tak neviem co ma caka viete mi niektora povedat? dakujem

luseta2000
12. máj 2011

@motylik08 dakujem motylik, vidim ze ste zohrata partia uz 🙂

nelynka18
12. máj 2011

@luseta2000 ahoj aj ja ta medzi nami vitam 🙂 kludne ak budes cosi chciet vediet opytaj sa a ja ak budem vediet odpovedat odpoviem 😉
@motylik08 jemine ani nehovor....dnes su tie vecicky take krasne,ze by som ich kupila vsetky 😀 pozrela som si ho na nete,pekny kocik.....ale teda riadne drahy teda aspon ta 3kombinacia....ale ked sa vam paci,istotne sa vam bude skvelo kocikovat 😉 a aku farbu by si chcela?

luseta2000
12. máj 2011

vcera som sa bola pozerat na nejake tehotenske oblecko lebo nohavice na leto budem potrebovat, uz mi brusko rastie ale vsetko je nehorazne drahe ( teda v BA)? lanove nohavice za 56€, to sa mi zda vela, alebo nie? neviete ci v rakusku najdem nieco lacnejsie? nemate s tym niektora nejake skusenosti? asi vas uz moc otravujem 😉