Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzanazuzana ahoj, tak to je fajn! taková zpráva je skvělá! 😀 .... a pokud jde o pohyby, tak je taky ještě nemám... jen dvakrát jsem si 100% jistá že jsem cítila zrovna jeho jinak taky nic a též je to druhé -tak si počkáme! 😉
@katulka74 a kde si bola na tej genetike? inac ja tomu nerozumiem ja ked som bola na amnio tak ma najprv sestricka vyspovedala pozapisovala potom doktor pozrel zospodu a potom sono a az potom ma poslali na genetiku to akoze vysetruju vsade inim postupom lebo mi to pripada ako v kocurkove 😠
natalii6,ja tiez tomu nechapem,mali by mat najprv vysledky z krvi s morfo ult a potom by mali riesit amnio,ja som bola na genetike na Americkom namesti v Bratislave.Len nas zbytocne stresuju.
@natalii6 ahoj pozrela som ho,je velmi pekny a dobra cena.ja som mala prvy kocik zagma,je to polska znacka a boli sme s nim spokojny,bol velmi lahunky.tie kolesa niekto si ich pochvaluje a niekto nie,to je vec nazoru.ja osobne by som ich nechcela 🙂 pozri si niekde na nete recenziu od vyrobcu alebo tak.....zadaj si do googlu zagma a tam ho kdesi najdes.....vies aky je tazky a tak si popozeraj o nom 🙂 ja som tiez na nete zhanala info na ten moj kocik 😉
Ahojte všetky! Dobré ránko, sme si dnes pospali do desiatej aj s malou, muž išiel robiť už o piatej ráno. Včera sme grilovali s priateľmi, až do jedenástej večer. Taká som rozbitá, celý deň som chystala , piekla, behala a navečer sme len jedli, no kombinácia, čo Vám poviem. Všetko sa vydarilo, aj zábava aj sranda bola 😀 , len večer už tak chladno bolo, sme v dekách sedeli. Už nech je len pekné počasie, aj teraz je tak nijako: ☹ Ale zase na oddych ako stvorené.
Takze o dvanastej bol obed a ja som si znova nalozila.Tak odteraz isto zacnem dost priberat.Do 5mes.som nabrala 4 kg.Ked trochu vyhladnem ostane mi zle ,zacnem sa triast a je mi na odpadnutie.Myslim spravne ze je to hlad?Moze to byt ale aj tlak ,nie.Mam trochu nizsi
@nelynka18 @zuzinr no asi to nebude to tvrdnutie.. ono mi nestvrdne cele brucho na kamen, iba cast a je to skor taky vnutorny pocit, ako keby brucho strplo, ako ked vam strpne odkrvena koncatina... a vtedy mam aj taky pocit, ako by sa mi v bruchu nieco hybalo 🙂 tak neviem, co to bude.. inac, ja mam na bruchu aj ten tuk nejaky 😒 , to pri tvrdnuti stvrdne tiez?? blba otazka, ale som neskusena 😵
co sa tyka prveho, druheho, tretieho dietata, tak vraj cim neskorsie dieta v poradi, tym genialnejsie 😉 mozem potvrdit, ja som stvrta dcera 😀
@reanda ahoj...aj mne presne ako tebe obcas to bruskto strasne stvrdne,akoby malo prasknut...ale po chvili sa to upravi,pomaha lezanie,oddych...alebo ked idem na zachod..rano sa budim a dokial sa nevycikam mam strasne krce v podbrusku....ani neviem koli comu,len si mozno milne myslim,ze to mi malicke niekde tlaci,lebo potom to ustane..
nooo vcera sme prekrocili prah 5 mesiaca,velmi sa tesim... 🙂
po dlhom cakani,ked sa stratili moje vysledky z AFP a HCG som sa po takmer 2 tyzdnoch dozvedela,ze male je v poriadku...tak hadam nam to vydrzi az do toho 40tt 🙂
@nelynka18 no ja idem na morfo 23.5 k svojmu gynekologovi a potom som sa este extra objednala k jednemu spec. na sono do BA, tam som bola aj pri malej a on mi na 100% s uplnou samozrejmostou povedal ze to bude dievcatko, tak som sa vtedy tak strasne tesila ze sa to podarilo ze hned prve co bolo sme isli do NC a kupila som jej najkrajsie satocky ake vtedy mali 🙂
no dufam ze s tym 3 mas pravdu, aj ked ja sa na svoje deti nemozem stazovat su strasne zlate, len pri Nati musim byt stale v pozore lebo ona stale nieco vymysla 🙂 Dnes ju strazil 1 hod. manzel a ani si nestihol vsimnut kedy rozhadzala cely suflik kde ma pyzamka a na WC odmotala skoro celu rolku papiera 🙂
@reanda asi ano 🙂 ten tuk 😀 ten ti zmizne,pretoze budes mat kozu taku napnutu,ze az....teda neviem si predstavit tehulku v takom 8 mesiaci,ktora ma na ruchu mäkky tuk 😀 to sa neda 😀 neboj ked ti brusko stvrdne urcite to spoznas 🙂 a ja som tretia,tiez som zo surodencov najgenialnejsia 😀
@zuzinr hm.....ja uz v utorooook 🙂 tesim sa ako mala 😉 to s tym toaletnym poznam,aj naseho maleho to bavi 😀
dobre skore ranko 😉 nie aby som spala ja uz skoro hodku hore 😠
@nelynka18 vidis to ma nenapadlo si ho pozriet na nete..ale ked je Polsky tak asi ho skor nebudem chciet este uvidim..ja potrebuejm taky kde bude velka vanicka a lahka konstrukcia kedze my vytah nemame a kocik musim tahat na prve a hlavne chcem dobre kolesa ktore sa nezosuchaju..uz som bola pozerat aj v obchode ale tam nemaju vsetky druhy a bud maju kolesa nafukovacie alebo z tvrdej gumy 😉
@zuzinr tak to neviem preco asi sa jej take nepacia ona ma pegperego 3piko aj mne sa paci a vedela by som ho zohnat uplne novy za dobru cenu ale nepacia sa mi tie male koliecka a golfove palice kedze budem chodit von z 2detmi a potrebujem jednou rukou ovladat kocik a druhou drzat maleho 😉 s tym paierom to muselo byt super 🙂 moj maly minule odisiel z izby a ja po chvili som ho isla pozriet ze kde je a on si z kosa na pradlo zobral tricko a pral ho v zachode som sa musela smiat ako blazon 😀 😀 😀
a co sa tyka surodencov co sa narodili posledny tak u nas je to zase opacne ja som prvorodena ( mam este 2 surodencov bratov) a som znich najmenej problemova 😉
@natalii6 viem o com hovoris 🙂 ja som tiez hladala kocik lahky,skladny a s velkou vanickou a kolesa s gumy(tato je mäkka,nie ako byva taka co hruba a tvrda) a sportova cast je taka mensia nie taka "krava"ako byva na niektorych kocikoch.a celkovo posobi tak elegantne,lahunko sa ovlada aj jednou rukoou,nemenila by som......taky by si nechcela?lebo ten ti mozem odporucit 😉
baby kukali ste vcera vecer markizu???? to je tak krasny film,ten pribeh a ti herci.....som z toho paf 😉 😵 hovorim o filme sumrak....
@reanda mozem mat aj takto skoro tvrdnutie,mne tiez tvrdlo brucho v praci ked som stala 6 hodin,ale doki mi na to dal Magne B6, teda vlastne ten si mozes kupit v lekarni, su to vitaminy, co sa vylucuju mocom a moze sa az 6 tabliet ak to mas zle velmi alebo podla potreby a naozaj to pomaha
Tak ja mam vybrany kocik peg perego GT3,chodim a pozeram vselijake ine,ale stale skoncime pri nom,nechceli sme trojkolku a nakoniec som z neho paf,jedina nevyhoda je ze je tazsi ako ostatne kociky,otacave kolieska a male nechcem,kedze viem co je to tlacit kocik v zime 🙂
@zuzanazuzana v podstate si ako prvorodička.. máš veľký vekový rozdiel, tak sa neboj.. teda to je môj nazor.. a hlavne, ked ti lekar povedal, že babo vyzera byť ok.. 😉
@natalii6 no ja by som moc do malych koliecok na kociku nesla, podla mna sa to zle ovlada (aspon co som raz mala na leto buginu) a neviem si to predstavit v zime po snehu a blate.
no s tym WC mame aj my bohate skusenosti, minule mi strasne chcela pomahat upratovat tak som jej dala prachovku, mam taku tu pronto na takej tej tycke a zrazu som len pocula ze sa dostala do kupelne, kym som prisla tak uz mi utierala prach aj z vnutra WC samozrejme na mokro 🙂 Niekedy az zasnem co vsetko dokazu deti vymysliet 🙂

ahojte dievcata a babatka 😉do rana sa mi snivalo ze sa mi babo v brusku tak prehadzovalo ze som mala take hrbolce na bruchu ako tatranske kopce 😀
@zuzinr tak to si ma normalne potesila 😠 akoze teraz si mam uzivat spanok pokial sa da 😀 alebo dufat ze moje druhe dietatko bude vynimka 😉
@nelynka18 ten kocik sa vola zagma ale taku znacku som ani nepocula ale na pohlad sa mi paci..teraz som volala z krsnou nech sa ide na neho pozriet ale ta ma od nafukovacich kolies odhovara tak teraz neviem 😒 ..ked si das bazar a kombinovane kociky tak na strane taky teleno cierny zo slnecnikom predavajuca je z Martina ak chces pozri a napis svoj nazor 😉
@zuzanazuzana to som rada ze si to prezila a verim ze vysledy dopadnu dobre..aj ked ta amnio nie je az taka hrozostrasna ako by sa zdalo ale mne tiez nebolo vsetko jedno ked som tam lezala ☹ a este ktomu cakat 3 tyzdne na vysledky je o nervy...
@nelustek mna picha na boku a obcas mi ide ta bolest do stredu podbruska ale to len pri chodzi tak dufam ze to nie je nic hrozne lebo pri prvom tehotenstve som take daco nepoznala 😉