icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
13. máj 2011

@natalii6 hi tak to ma tesi,ze aj ty si zvedava 🙂 ja som strasne 😀 tak nech teta v kanade kupi mne,ked budem mat babu 😀 😀 ale nie.....ja mam tiez po malom hrozne vela veci ale polovica z toho je chlapecenska....tak je to aj vyhoda mat dvoch chalanou 😉 no co mam kamosky alebo aj z rodiny vzdy to druhe bolo a je opakom toho prveho....mozno ty budes vynimka 🙂
@jani74 moj maly mal cosi pred tretim rokom ked prestal spavat ale vzdy som mu kazala si lazkat na gauc a zapla som mu rozpravku a skoro vzdy zaspal....teraz je cez tyzden v skolke a tam tiez niekedy spi niekedy nie....a cez vikend ako kedy podla toho ci je unaveny....to je take obdobie,skus aspon ten gauc ako ja 🙂

natalii6
13. máj 2011

a este co sa taka toho spanai deticiek neviem ci to niektora tiez ma ale moj maly co sa tyka poobedneho spania ked bol este mensi tak sa stale budil( aj teraz sa to stava ale nie tak casto) ze vstaval z velkym placom a trvalo dlho nez sa ukludnil ☹

nelynka18
13. máj 2011

@jani74 a este k tomu budeniu sa......moj risko od roka prespi celu noc,potom v roku a pol sme ho dali do izby a do 2,5 roka tam spaval celu noc potom behal a aj 5x sa zobudil.tak sme mu dali postielku spät do spalne a tam spaval celu noc a tieto vianoce to mal uz vyse troch rokov sme ho vratili spät do izby chvilku sme sa potrapili nakolko stale v noci behal hore dole ale asi po dvoch mesiacoch prestal a do teraz pekne spinka 😉 a maly spava s vami ci v izbe?

natalii6
13. máj 2011

@nelynka18 uz sa neviem dockat utorka co napises ze cakas 😀 moja teta ked som jej prvy x povedala ze cakam chlapca tak nebola moc nadsena lebo my v rodine mame na chlapcov smolu(ona ma problemy zo synom a moj brat tiez nie je bezproblemovy) ☹ tak aj preto som chcela dievca aby som nedopadla ako moja mama co ma doma 2 chlapov+moj otec co jej znicim nepomozu ale je to aj je chyba ako si zariadila tak ma ☹ 😠 no ale to sa uvidi az casom ake budem mat deticky 😉

nelynka18
13. máj 2011

@natalii6 z muzovej strany su tiez sami chalani a z mojej je to vyrovnane....ale ja by som chcela taku princeznu 🙂 vidim to aj na mne a mojej mame....ja mam 2 starsich bratov a oni na nu kaslu 😢 akoze maju ju radi vsetko ale ked cosi potrebuje obrati sa na mna.....ja jedina som jej napr.dala darcek na den matiek.....bratia jej poslali sms-ku,no chlapi 😉 tak preto babu 🙂 ale ked bude teraz chalan do tretice to bude baba 😀

natalii6
13. máj 2011

@nelynka18 a ked nie do tretice tak do stvrtice urcite 😀 😀 😀 😉

nelynka18
13. máj 2011

@natalii6 oooo no to snad nie 😀 a co to meno?este vas nic nenapadlo?ja tiez absolutne netusim ake chlapcenske meno paci sa mi sice patrik a simon ale nie som si tym ista 😖 pri prvom sme este ani nevedeli,ze co to bude a uz sme vedeli,ze to bude richard a teraz sme hned povedali dievcenske meno 🙂 no ved uvidime hlavne nech sme zdravi 😉 😉

natalii6
13. máj 2011

@nelynka18 ach to meno po pravde este ziadne nemam ☹ muz povedal ze ked to nie je baba tak nech si vyberiem ja musim sa pozriet do kalendara hadam do porodu nieco vyberiem😀 😀 😀 to je svata pravda nech sme hlavne zdravi 😉

nelynka18
13. máj 2011

@natalii6 ja som kukala aj v kalendari aj na nete ale nic....dufam,ze cosi vyberiem 😉 a kocarik mate po malom ci novy budete kupovat?

regrutik
13. máj 2011

ahojte aj ja vsetkym prajem prijemne tehulkovanie...ja som tiez tehulka a v 19 tt a bude babatko na svete 8. 10. 2011, takze sa uz velmi tesim a postupne si vsetko pripravujem a citam a tesim sa ze si tu tak mozme vymenit zazitky pripadne nejake skusenosti a radost z nasich malych cloviecikov 🙂

bettyx
13. máj 2011

ahoj holky, tak jsem vysmátá, protože jsem si vyhlídla kočárek.... manža s ním souhlasí -tak jsem zvědavá jak to vezme zbytek obyvatel v domě až by se tu objevil, páč s tím nikdo nesouhlasí jelikož máme doma ještě zabalený kočárek po synovi... ale ten je tak na chatu -je koupený před 4lety a prodal nám ho kamarád který ho s manželkou nepoužili že měli jiný (je to deltim voyager005 v kombinaci světle a tmavě modrý).. chceme ho už konečně prodat za symbolickou cenu někomu na zahrádku

bv_alexandra
13. máj 2011

Ahojte, tak dnes som bola u dr. Babätko je naštastie v poriadku. POslal ma k praktickej tá dala urgentne urobit odbery a zistili anémiu a zápal v tele. Gyndoš mi predpísal železo, zdvojnásobil dávku Femibionu, b komplex a jedine čo ma však zarazilo je že na ten zápal nič, tak teraz neviem či sa bude čakať, aký zápal to je alebo čo. Citim sa stale zle, slabo.
Tak z toho som trošku taká neistá. ☹

bettina
13. máj 2011

amnio výsleky sú v poriadku, a je to princezná 🙂
@bv_alexandra super, že bábo sa má dobre 🙂 🙂

natalii6
13. máj 2011

@nelynka18 mame kociar po malom ale ten sa mi uz nepaci a neviem ako sa mi vtedy aj mohol pacit 😠 chcem ho predat aspon za par eur ..pozeram na nete a uz mam jeden aj vyhliadnuty len predavajuca je z Martina a tak som poprosila maleho krsnu aby ho isla pozriet ci je v poriadku 😉

natalii6
13. máj 2011

@bettina juj gratulujem k vysledkom a samozrejme aj k dcerke 😉

nelynka18
13. máj 2011

@bv_alexandra to ma mrzi,nech sa ti skoro polepsi 🙂
@bettina dalsia baba,ja odpadnem 🙂 gratulujeeeem 😉 najskor sami chalan a teraz idu baby.dufam,ze dalsia v poradi budem ja 🙂

nelynka18
13. máj 2011

@natalii6 ja som tiez po malom predala a teraz kupila novy no z druhej ruky 🙂 a aky to je?

bv_alexandra
13. máj 2011

@nelynka18
@bettina vdaka 🙂 cez vikend poležím snad to prejde 🙂

zuzinr
13. máj 2011

@reanda co sa ty ka tvrdnutia bruska, sa mi to zda este skoro, vacsinou to zvykne byvat uz tak ten 8 - 9 mesiac pred porodom, ale neviem ked hovoris ze mas taky pocit, radsej to povedz dokimu, tusim je na to dobre magnezium.

zuzinr
13. máj 2011

@natalii6 co sa tyka toho ze druhe dieta je opakom toho prveho tak u nas to zatial plati do bodky. Syn ked bol malinky tak v noci sa stale budil a plakal, placko bol aj ked sa udrel alebo spadol, teraz je z neho uplny kludas az ma ide niekedy slak trafit, ked ideme autom a mala pre nieco reve, on s tvari ako by tam ani nebola a mne idu prasknut bubienky z toho revu. On je inac strasna citlivka, ako chlap to s tou citlivostou asi bude mat tazke 🙂 No a dcera bola/je ukazkove dieta od prvej chvile krasne spinkala, v noci sa zobudila na papanie a hned potom zaspala bez revou, kym nezacala chodit ani som nevedela ze ju mame, proste ukazkove dieta. Od kedy chodi tak je znej anjel v kozi certika, musim na nu davat velky pozor, ona sa nicoho neboji, minule my vyliezla na rebrik, a to som isla len do kupelne nieco zaniest a ona uz bola na 5 schode, skoro ma porazilo. Neviem ci to bude tym ze druhe je opak prveho ale u nas to sedi tak ze syn je uplny tato a dcera zase uplna mama 🙂 Len som zvedava ake bude potom to tretie. Neviete co sa hovori o tretom? 😀

zuzinr
13. máj 2011

@jani74 no mne Nati poobede celkom pekne zaspi, uz ju asi od januara cez den davam spavat do jej deckej do velkej postele (do vtedy mi spavala cez den iba vonku v kociku), sice najprv trochu vymysla, dnes sa napr. cela povyzliekala a dala si aj dolu plienku, potvora 🙂 ale ja na nu vzdy trosku zvyim hlas a v momente si lahne a potom uz zaspi, v noci mi zacala prespavat celu noc tak od 15 mesiacov, obcas sa sice zobudi ze je smadna ale inac spinka dobre.

zuzinr
13. máj 2011

@nelynka18 jej my ked budeme mat chlapca tiez mame vybrane meno simon, horsie je to uz pre dievcatko, tam sa stale nevieme rozhodnut paci sa nam Lucia, Nina, Nelka, Ema, tak neviem zatial to este neriesim, kedze nevieme co mi rastie v brusku ale aj ja som uz nedockava 🙂

tun1ska
14. máj 2011

@bv_alexandra hlavne veľa oddychovať a vitamíny v prírodnej forme 😵 bude to o.k. 😉

santerra
14. máj 2011

@regrutik ahojky, mame rovnaký termín 🙂

nelustek
14. máj 2011

@bv_alexandra to mi je luto,ale aspon ze je bobo v poriadku.To je zatial najdolezitejsie.Prajem rychle zotavenie

nelynka18
14. máj 2011

@zuzinr no my to mame sice vybratne ale stale sa s tymi menami neviem neako stotoznit,teda ze moje dieta by sa tak malo volat....dievcenske je to klara,nella alebo emili,v podstate mi je jedno ktore to bude 🙂 a ty kedy ides na ten velky ultrazvuk? no co sa tyka toho tretieho mimca.....ja som tretia a mamina hovori,ze som najpodarenejsia z oboch ma tie dobre vlastnosti 😀 tak teraz budes mat uplneho anjelika 😀 😉
dnes zacinam 20tt a teraz rano ked sme lezali v posteli,tak sa mi zdalo,ze male malo stikutku.brusko mi asi 2 minuty skackalo skoro v rovnakych intervaloch.pisu,ze babo uz teraz pije plodovu vodu ale myslite,ze sme to uz mohli takto citit?ked uz citime aj pohyby asi ano,ci? 🙂

zuzanazuzana
14. máj 2011

ahojte.....no tak amnio som prezila.....ale nikdy viac....som total padavka, pri odbere som od strachu zabudla dychat, nevedela som sa nadychnut....este par sekund a odpadnem im tam.....co uz so mnou.....pri sone mi povedal, ze babo vyzera byt uplne v poriadku, tak uz len cakat na vysledky......az potom pojdem na morfologicke sono....celkovo si myslim, ze mi vsetko robia oneskorene aspon o dva tyzdne.....a stale necitim vobec pohyby....zacinam byt z toho zufala, lebo termin mam na zaciatku oktobra a vy uz mate skoro kazda pohyby a este som aj druhorodicka....

nelynka18
14. máj 2011

@zuzanazuzana tak to je super,ze je vseto ok 🙂 zabudla dychat?ty si teda 🙂 😉 a pohlavie ti nepovedali?neboj asi mas v brusku maleho lenivceka.....alebo kopne len vtedy ked si rozlietana a ja vtedy tiez nic necitim 😉

nelustek
14. máj 2011

Ahojte ja viem ze sa to tu prebera neustale,ale mam niekedy pichanie v okoli pupka.Nevadi to?

katulka74
14. máj 2011

Ahojte,ja som bola vcera na tej genetike,aj napriek dobrym krvnym testom a tiez by ma tam najradsej hned poslali na amnio,ale povedala som si ze mam 2 zdrave deti,vysledky mam dobre,tak som sa preobjednala k dr.Cundrlikovi na morfologicky na skorsi termin,ak by nieco nasiel,aby som stihla amnio,inak na nu nepojdem.