icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

natalii6
14. máj 2011

ahojte dievcata a babatka 😉do rana sa mi snivalo ze sa mi babo v brusku tak prehadzovalo ze som mala take hrbolce na bruchu ako tatranske kopce 😀
@zuzinr tak to si ma normalne potesila 😠 akoze teraz si mam uzivat spanok pokial sa da 😀 alebo dufat ze moje druhe dietatko bude vynimka 😉
@nelynka18 ten kocik sa vola zagma ale taku znacku som ani nepocula ale na pohlad sa mi paci..teraz som volala z krsnou nech sa ide na neho pozriet ale ta ma od nafukovacich kolies odhovara tak teraz neviem 😒 ..ked si das bazar a kombinovane kociky tak na strane taky teleno cierny zo slnecnikom predavajuca je z Martina ak chces pozri a napis svoj nazor 😉
@zuzanazuzana to som rada ze si to prezila a verim ze vysledy dopadnu dobre..aj ked ta amnio nie je az taka hrozostrasna ako by sa zdalo ale mne tiez nebolo vsetko jedno ked som tam lezala ☹ a este ktomu cakat 3 tyzdne na vysledky je o nervy...
@nelustek mna picha na boku a obcas mi ide ta bolest do stredu podbruska ale to len pri chodzi tak dufam ze to nie je nic hrozne lebo pri prvom tehotenstve som take daco nepoznala 😉

bettyx
14. máj 2011

@zuzanazuzana ahoj, tak to je fajn! taková zpráva je skvělá! 😀 .... a pokud jde o pohyby, tak je taky ještě nemám... jen dvakrát jsem si 100% jistá že jsem cítila zrovna jeho jinak taky nic a též je to druhé -tak si počkáme! 😉

natalii6
14. máj 2011

@katulka74 a kde si bola na tej genetike? inac ja tomu nerozumiem ja ked som bola na amnio tak ma najprv sestricka vyspovedala pozapisovala potom doktor pozrel zospodu a potom sono a az potom ma poslali na genetiku to akoze vysetruju vsade inim postupom lebo mi to pripada ako v kocurkove 😠

katulka74
14. máj 2011

natalii6,ja tiez tomu nechapem,mali by mat najprv vysledky z krvi s morfo ult a potom by mali riesit amnio,ja som bola na genetike na Americkom namesti v Bratislave.Len nas zbytocne stresuju.

nelynka18
14. máj 2011

@natalii6 ahoj pozrela som ho,je velmi pekny a dobra cena.ja som mala prvy kocik zagma,je to polska znacka a boli sme s nim spokojny,bol velmi lahunky.tie kolesa niekto si ich pochvaluje a niekto nie,to je vec nazoru.ja osobne by som ich nechcela 🙂 pozri si niekde na nete recenziu od vyrobcu alebo tak.....zadaj si do googlu zagma a tam ho kdesi najdes.....vies aky je tazky a tak si popozeraj o nom 🙂 ja som tiez na nete zhanala info na ten moj kocik 😉

nelynka18
14. máj 2011

@katulka74 to je super,ze mas vysledky dobre 🙂 a suhlasim s tebou,ked su vysledky dobre naco zbytocne chodit na amnio..... 🙂

zuzaxa
14. máj 2011

Ahojte všetky! Dobré ránko, sme si dnes pospali do desiatej aj s malou, muž išiel robiť už o piatej ráno. Včera sme grilovali s priateľmi, až do jedenástej večer. Taká som rozbitá, celý deň som chystala , piekla, behala a navečer sme len jedli, no kombinácia, čo Vám poviem. Všetko sa vydarilo, aj zábava aj sranda bola 😀 , len večer už tak chladno bolo, sme v dekách sedeli. Už nech je len pekné počasie, aj teraz je tak nijako: ☹ Ale zase na oddych ako stvorené.

nelustek
14. máj 2011

Takze o dvanastej bol obed a ja som si znova nalozila.Tak odteraz isto zacnem dost priberat.Do 5mes.som nabrala 4 kg.Ked trochu vyhladnem ostane mi zle ,zacnem sa triast a je mi na odpadnutie.Myslim spravne ze je to hlad?Moze to byt ale aj tlak ,nie.Mam trochu nizsi

reanda
14. máj 2011

@nelynka18 @zuzinr no asi to nebude to tvrdnutie.. ono mi nestvrdne cele brucho na kamen, iba cast a je to skor taky vnutorny pocit, ako keby brucho strplo, ako ked vam strpne odkrvena koncatina... a vtedy mam aj taky pocit, ako by sa mi v bruchu nieco hybalo 🙂 tak neviem, co to bude.. inac, ja mam na bruchu aj ten tuk nejaky 😒 , to pri tvrdnuti stvrdne tiez?? blba otazka, ale som neskusena 😵

co sa tyka prveho, druheho, tretieho dietata, tak vraj cim neskorsie dieta v poradi, tym genialnejsie 😉 mozem potvrdit, ja som stvrta dcera 😀

kinkinga
14. máj 2011

@reanda ahoj...aj mne presne ako tebe obcas to bruskto strasne stvrdne,akoby malo prasknut...ale po chvili sa to upravi,pomaha lezanie,oddych...alebo ked idem na zachod..rano sa budim a dokial sa nevycikam mam strasne krce v podbrusku....ani neviem koli comu,len si mozno milne myslim,ze to mi malicke niekde tlaci,lebo potom to ustane..

kinkinga
14. máj 2011

nooo vcera sme prekrocili prah 5 mesiaca,velmi sa tesim... 🙂
po dlhom cakani,ked sa stratili moje vysledky z AFP a HCG som sa po takmer 2 tyzdnoch dozvedela,ze male je v poriadku...tak hadam nam to vydrzi az do toho 40tt 🙂

zuzinr
14. máj 2011

@nelynka18 no ja idem na morfo 23.5 k svojmu gynekologovi a potom som sa este extra objednala k jednemu spec. na sono do BA, tam som bola aj pri malej a on mi na 100% s uplnou samozrejmostou povedal ze to bude dievcatko, tak som sa vtedy tak strasne tesila ze sa to podarilo ze hned prve co bolo sme isli do NC a kupila som jej najkrajsie satocky ake vtedy mali 🙂
no dufam ze s tym 3 mas pravdu, aj ked ja sa na svoje deti nemozem stazovat su strasne zlate, len pri Nati musim byt stale v pozore lebo ona stale nieco vymysla 🙂 Dnes ju strazil 1 hod. manzel a ani si nestihol vsimnut kedy rozhadzala cely suflik kde ma pyzamka a na WC odmotala skoro celu rolku papiera 🙂

zuzinr
14. máj 2011

@natalii6 preco ta odhovara od nafukovacich kolies? Ja by som zase iny kocik bez nafuk. kolies ani nechcela 🙂

nelynka18
14. máj 2011

@reanda asi ano 🙂 ten tuk 😀 ten ti zmizne,pretoze budes mat kozu taku napnutu,ze az....teda neviem si predstavit tehulku v takom 8 mesiaci,ktora ma na ruchu mäkky tuk 😀 to sa neda 😀 neboj ked ti brusko stvrdne urcite to spoznas 🙂 a ja som tretia,tiez som zo surodencov najgenialnejsia 😀
@zuzinr hm.....ja uz v utorooook 🙂 tesim sa ako mala 😉 to s tym toaletnym poznam,aj naseho maleho to bavi 😀

natalii6
15. máj 2011

dobre skore ranko 😉 nie aby som spala ja uz skoro hodku hore 😠
@nelynka18 vidis to ma nenapadlo si ho pozriet na nete..ale ked je Polsky tak asi ho skor nebudem chciet este uvidim..ja potrebuejm taky kde bude velka vanicka a lahka konstrukcia kedze my vytah nemame a kocik musim tahat na prve a hlavne chcem dobre kolesa ktore sa nezosuchaju..uz som bola pozerat aj v obchode ale tam nemaju vsetky druhy a bud maju kolesa nafukovacie alebo z tvrdej gumy 😉
@zuzinr tak to neviem preco asi sa jej take nepacia ona ma pegperego 3piko aj mne sa paci a vedela by som ho zohnat uplne novy za dobru cenu ale nepacia sa mi tie male koliecka a golfove palice kedze budem chodit von z 2detmi a potrebujem jednou rukou ovladat kocik a druhou drzat maleho 😉 s tym paierom to muselo byt super 🙂 moj maly minule odisiel z izby a ja po chvili som ho isla pozriet ze kde je a on si z kosa na pradlo zobral tricko a pral ho v zachode som sa musela smiat ako blazon 😀 😀 😀
a co sa tyka surodencov co sa narodili posledny tak u nas je to zase opacne ja som prvorodena ( mam este 2 surodencov bratov) a som znich najmenej problemova 😉

nelynka18
15. máj 2011

@natalii6 viem o com hovoris 🙂 ja som tiez hladala kocik lahky,skladny a s velkou vanickou a kolesa s gumy(tato je mäkka,nie ako byva taka co hruba a tvrda) a sportova cast je taka mensia nie taka "krava"ako byva na niektorych kocikoch.a celkovo posobi tak elegantne,lahunko sa ovlada aj jednou rukoou,nemenila by som......taky by si nechcela?lebo ten ti mozem odporucit 😉
baby kukali ste vcera vecer markizu???? to je tak krasny film,ten pribeh a ti herci.....som z toho paf 😉 😵 hovorim o filme sumrak....

natalii6
15. máj 2011

@nelynka18 ahoj teraz mas na mysli ktory kocik co by si mi odporucila? 🙂

santerra
15. máj 2011

@nelynka18 Ano my sme doma kukali, aj mne sa velmi pačil ten filmik (aj herec) 😀 To má len jednu časť či je to na pokračovanie?

nelustek
15. máj 2011

@nelynka18 Ahoj inak nechapem ako tie filmy davaju do telky,lebo kedysi ho dali o pol noci.Vcera uz o osmej vecer a dnes to opakuju na obed? Neni to nahodou horor? Inak aj mne sa lubi ten herec ,kukam to teraz ale musim to prepinat,lebo aj mala to pozera so mnou

lucy56
15. máj 2011

@reanda mozem mat aj takto skoro tvrdnutie,mne tiez tvrdlo brucho v praci ked som stala 6 hodin,ale doki mi na to dal Magne B6, teda vlastne ten si mozes kupit v lekarni, su to vitaminy, co sa vylucuju mocom a moze sa az 6 tabliet ak to mas zle velmi alebo podla potreby a naozaj to pomaha

lucy56
15. máj 2011

@santerra ma to momentalne uz asi 4 diely, akurat 4 diel bude v kinach o chvilu, inak ja uz ich mam pozrete vsetky z netu a je to fakt super filmik

santerra
15. máj 2011

@lucy56 fiha, to som nevedela ze to má tolko dielov. Najbližšie ked sa budem doma nudit tak si to iste pozriem 🙂

nelynka18
15. máj 2011

@natalii6 ten co mam v albume,austin colleto 4 🙂
@santerra no herec bol fakt skvely 😀 krasavec 😉 este su tri casti,ja mam doma knihy a je to skvele citanie.druha cast je tiez zfilmovana a dalsie neviem....
@nelustek ahoj,to nieje horor,je to krasny romanticky pribeh....

katulka74
15. máj 2011

Tak ja mam vybrany kocik peg perego GT3,chodim a pozeram vselijake ine,ale stale skoncime pri nom,nechceli sme trojkolku a nakoniec som z neho paf,jedina nevyhoda je ze je tazsi ako ostatne kociky,otacave kolieska a male nechcem,kedze viem co je to tlacit kocik v zime 🙂

reanda
15. máj 2011

@lucy56 diky za radu.. asi o tom poviem doktorovi v piatok na poradni - ked nezabudnem.. ja totiz ked tam pridem, tak vzdycky na vsetko zabudnem 😠

regrutik
15. máj 2011

@santerra jeeej no super mozno ze sa aj stretneme ak budes rodit v martine 🙂

bibi13
15. máj 2011

@zuzanazuzana v podstate si ako prvorodička.. máš veľký vekový rozdiel, tak sa neboj.. teda to je môj nazor.. a hlavne, ked ti lekar povedal, že babo vyzera byť ok.. 😉

bibi13
15. máj 2011

@nelynka18 sfilmovaná je aj trojka.. a štvorka bude rozdelená na dve časti.. prvá časť ide tento rok v novembri do kín na sk.. ma hnevá, že sa tam nedostanem.. ja mám knihy prečítané asi už 3x a o filmoch ani nehovorím.. 😀 😀 😀 😀

zuzinr
15. máj 2011

@natalii6 no ja by som moc do malych koliecok na kociku nesla, podla mna sa to zle ovlada (aspon co som raz mala na leto buginu) a neviem si to predstavit v zime po snehu a blate.
no s tym WC mame aj my bohate skusenosti, minule mi strasne chcela pomahat upratovat tak som jej dala prachovku, mam taku tu pronto na takej tej tycke a zrazu som len pocula ze sa dostala do kupelne, kym som prisla tak uz mi utierala prach aj z vnutra WC samozrejme na mokro 🙂 Niekedy az zasnem co vsetko dokazu deti vymysliet 🙂

zuzinr
15. máj 2011

@nelynka18 no ja mam precitane vsetky 4 knihy, vrelo odporucam, nevedela som sa od toho odtrhnut ako pubertiacka. Filmy som videla uz vsetky 3 co vysli a cakam na ten posledny. Ale kniha je ooovela lepsia 🙂