icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

jana86
16. máj 2011

@sylvestra no mne je to jedno co to bude,ved je to este len prve 🙂 len som uz zvedava,lebo ja pochadzam so 4 sestier a manzel zo 4 bratov 🙂 len moj oco by uz chcel konecne v rodine chlapca,kedze ma doma uz 6 bab,dokonca sestra ma rocnu dcerku 😀 a ja by som uz tiez najradsej zacala nieco nakupovat,tak uvidime 🙂

sylvestra
16. máj 2011

@jana86 aj my cakame prve a je mi to jedno, len kvoli tym vecickam som zvedava, z rodiny a od kamosky mam slubene cosi po dievcatkach ...u nas je tazko predpokladat, co to bude...vobec netusim, co nam to pri tom umelom oplodneni namixovali 😀 ale hlavne, aby bolo zdravucke, no nie?

nelynka18
16. máj 2011

@jana86 ja tiez asi nezaspim 🙂 tak nech je uz rano ja som objednan na 8:15.....a ty?u nas sa ocakava,ze to bude baba a u vas?uz som ppocula aj neake stavky 😀 😀
@drtka no uz dost moze to byt aj z toho ale radsej si daj pozor a urcite sa stav u dokyho v ten piatok.....
@sylvestra ano urcite sa na to opytam.....ja si davam kavu rano taku slabu ale aj tak mi to stale robi....uvidime co mi zatra povie 🙂

natalii6
16. máj 2011

pekny den zelam
@nelynka18 ten kocim co mas je pekny ked ja si stale neviem vybrat no ale ved este je casu lebo raz sa mi paci ten a potom onen 😀 a teraz ma napadlo prosim ta vsimni si aku hmotnos babatka ti napise lekar na tom morfologickom lebo som zvedava ci to moje ma vela alebo tak v norme dik 😉
@zuzinr ved to ja male kolecka tiez nechem hlavne koli snehu a mam snimi zle skusenosti z buginy akurat som minuly tyzden dala do opravy koli vysuchanym koleckam a bude ma to stat 40 euro 😠 ..a tie deturence to su niekedy velmi podarene co navymyslaju 😀
@masinka si velmi sikovna ohladom tej tabulky a uz ma tolko nestraste lebo budem mat depku uz teraz ako sa nevyspim pri mojom druhom baby 😀 a uzi si to volno najviac ako sa len bude dat 😉
@peta_k ahoj ak ti povedal ze vysledky z krvi su dobre tak sa neboj viacej ti povie az na poradni a ked pojdes na ten morfologicky tam ti vsetko pekne pomeraju a popozeraju tak sa zbytocne nestresuj..ja som pri prvom to mala tiez takto ale pri druhom som si zavolala po vysledky ktore boli dobre ale kedze mam 36 tak som isla na druhy den k dokimu a on na poslal pre istotu aj na amnio
@drtka ahoj ja mama trpnuti prstov uz dlhsie a velmi mi to vadi lebo sa nato budim a ked mi netrpnu tak sa svrbia 😠 no vstredu idem k lekarovi tak sa ho nato spytam

jana86
16. máj 2011

@nelynka18 ja idem na 7 na odbery na stitnu zlazu a na ult. az na 11 a ked tam bude zase tolko ludi tak okolo 12 😒 a vobec neviem co to bude,vysie som pisala ze ja som zo 4 sestier a mm zo 4 bratov a moja sestra ma dceru tak ja neviem 🙂

monnika
16. máj 2011

Ahojte!
Už som tu dlho nebola...keď je pekné počasie tak sme stále vonku v záhrade, a keď prší tak stále niečo s malým vymýšľam 🙂
Čítam o výsledkoch..tak všetkým ktoré čakajú prajem nech to rýchlo zbehne a hlavne všetkým dobré výsledky..ja som volala v piatok, a sestrička mi povedala, že je všetko ok a ešte sme chvíľku debatili, ona je taká veľmi milá a nakoniec mi povedala, že normálne bolo cítiť na hlase, že mi veľmi odlahlo..
Už minulý týždeň som začala pociťovať také jemné dotyky mimča, a včera som už vedela, že je to 100% bábo. Tak teraz každú chvíľu hladkám bruško a čakám kedy sa Eliška ohlási..teda dúfam, že to bude dievčatko, tak veľmi by som si priala..no uvidíme o dva týždne, ideme na všetky tie merania, a vtedy by nám mohol aj povedať čo to bude...
Ku kočíkom...ja som si tiež vybrala s väčšími kolesami, lebo aj prvé bábo sa mi narodilo v sept. a kočíkovala som celú zimu. Teraz máme zatiaľ vyhliadnutý Camarelo Q12. Uvidíme či ho nakoniec aj kúpime, ohlasy naň sú celkom dobré.. 🙂
Kočky, je tu niektorá taká, čo najskôr rodila cisárskym a teraz jej Dr. povedal, že môže normálne?? Lebo mne to povedal, že to nie je problém, keďže to budú tri roky a dosť mám z toho obavy..
Tak všetkým pekný deň, oddychujte a užívajte si.. Mne akurát dieťa zaspalo, tak mám hodinku voľno. 😉

kucminka
16. máj 2011

@masinka veľmi pekne ďakujem za tabuľku,no ale nás tam riadne pribudlo,a že sa deti nerodia 🙂 🙂 🙂

dzuli08
16. máj 2011

Ahojte babenky, dlho vás tu už čítam a rozhodla som sa pridať k Vám. Termín pôrodu máme 12.10.2011 a čakáme naše prvé vytúžené bábätko. Celé tehotenstvo znášame veľmi dobre, iba raz sme vracali, nemáme žiadne nevoľnosti, akurát posledné dva týždne mám pocit, že mi tŕpnu nohy (akoby som reumu dostávala) a kŕče. Ale je to vraj normálne a aj tieto symptómy patria k ukážkovému tehotenstvu.

peta_k
16. máj 2011

@monnika ahoj, vysledky krvi si mala v poriadku, ano? Prepac, ze sa tak hlupo pytam, to len preto, ze aj ja som dnes volala k dr. a sestricka mi povedala len " krvicku mate v poriadku "... tak som ostala taka troschu zaskocena, ci je vsetko ok...

santerra
16. máj 2011

@masinka Dufam že su tvoje kočky už zdravučké ak nie tak skore uzdravenie prajem. Inak super ze si pri dvoch detoch este najdeš cas na nasu tabulečku 🙂

santerra
16. máj 2011

@bibi13
@nelynka18
Dievčata neviete mi poradit z ake stranky by som si ten film mohla stiahnut?

santerra
16. máj 2011

@lucy56 nevies mi poradit stranku z ktorej by som si stiahla ten filmik?

nelynka18
16. máj 2011

@natalii6 dakujem...ja som bola tiez taka nerozhodna,ked pride ten pravy (samozrejme kocar 😀 ) tak ta uz nic neodhovori,jasne casu dost 🙂 hej pozriem lebo ja sama som zvedava ake je malicke teraz velke.inak sak si pozri tabulku tu je : http://www.alinka.sk/c/priemerna-dlzka-a-vaha-p... samozrejme to je len odhadom 😉
@jana86 zaujimave 😀 asi to bude baba,to je moj tip a myslim si,ze ja budem mat chalana 🙂 to len tipujem uvidime zajtra,dufam 🙂
@santerra stiahnut to neviem ale kde si ho mozes pozriet to viem,ak budes chciet 🙂

nelynka18
16. máj 2011

@peta_k ahoj vitaj 🙂 dobre si urobila,ze si sa pridala 😉

natalii6
16. máj 2011

@nelynka18 juj diky ja som nevedal ako to mam zadat do vyhladavaca..tak podla tej tabulky ma moje steniatko o 5g viac 😀

katy2
16. máj 2011

Ahojte 🙂
Vysledky AFP - tripple testov su negativne 😵 😵 😵 a to aj napriek mojmu veku 😉 Ani v najlepsom sne som s tym neratala.... Vytesujeme sa a uz sa tesim na 2.6. na morfo uzv.... Snad sa dozvieme aj pohlavie 😉

natalii6
16. máj 2011

@katy2 ahoj to som rada ze ti tie vysledky tak dobre dopadli 😉 ..a tebe neodporucal aj ked mas dobre vysledky ist na amnio lebo mne ano?

viviem
16. máj 2011

ahojte, dlhsie som tu nebola, jeden tyzden behacky okolo svadby a potom zase prerabka izby, teraz skusky jedna za druhou a este k tomu idem ucit, tak nemam cas ani sama na seba, ale dufam, ze ked bude trosku casu, tak precitam co ste popisali, fuha je toho dost 🙂 ...drzim vsetkym, aby ste sa mali aj malinke fajn 🙂...a konecne uz tak 2-3 tyzdne poriadne kope, super pocit, aspon viem, ze sa ma ok 🙂

nelynka18
16. máj 2011

@natalii6 🙂 neni zaco.....
@viviem no ahoj,mas toho veru dost 😒 za chvilku uz aj svadba.....tak si sa dockala,akoby to bolo vcera co sme si pisali,ze ani nevies,ze si tehu a teraz kopance 🙂 ale to uteka,ze?

katy2
16. máj 2011

@natalii6 ja som amnio odmietla... aj pri prvom tehu a to vtedy aj napriek velmi zlym tripple testom... a dcerka je zdrava.... ja jednoducho staviam na morfo uzv... tomu verim viac ako testom.... idem na morfo 2.6. Na amnio nejdem, nechcem ist... Tie rizika pri nej mi za to nestoja.... 😉

viviem
16. máj 2011

@nelynka18 ahoj no uz mam po svadbe uz som vyse tyzdna manzelka, len skoda, ze ten mm robi v rakusku a uz som sama...tak hrozne to uteka, najprv som sa nevedela dockat kopancov a teraz je ich neurekom 🙂 dokonca ich vidim na brusku, len ma hneva, ze este to mm necitil, uz ho ruka boli co stale ju drzal na brusku, akysi je necitlivy 😒 caka ma poradna a morfo utz, 3d utz tak sa velmi tesim, ze uvidim maleho, a dufam, ze bude tam aj mm, este stale dufame, ze to bude dievcatko, ale tesime sa na chlapceka 🙂 ...ak si dobre pamatam teba tiez caka poradna a budes vediet aj pohlavie, tak drzim palceky nech je vsetko v poriadku a malinke sa ukaze v plnej krase 🙂 ...a brusko rastie?...mne aj ano, len aj tak nik mi neveri ze som tehu, vraj mam konecne normalne brusko, ak to bude takto pokracovat tak v 9mes budem vyzerat ako v 5mes 😀 ...inac a kremujes sa kazdy den? lebo ja som coraz lenivejsia, som rada ze sa k tomu dokopem raz do tyzdna

drtka
16. máj 2011

@natalii6 No tak potom daj vedieť, veľmi ma to zaujíma čo ti na to povie. Ale že vraj to je príznak tehotenstva 😅

bibi13
16. máj 2011

@monnika ja som tiež rozmyšlala nad camarelom, len je tam dosť na prd športová časť.. taká sa mi zdá malinka..:D ale možno len sila zvyku..

@santerra stiahnuť film.. hm.. sťahovala som cez jednu stránku, ale tam su potrebné kredity.. inak neviem... ale skus dať do google twilight na stiahnutie alebo niečo podobné.. niečo ti snád vylezie.. 😉

katulka74
16. máj 2011

drtka,aj mne opuchaju nohy ked pracujem,ale ja stojim na nohach 12 hod,kratky a dlhy tyzden
masinka,super tabulka,ale nemam dceru Ivetu ale Ivanu a pohlavie mam chlapceka 🙂 ,ale nevadi,super,ze si nas dala takto do tabulky,ale nas je 🙂
Inak dost ma bolia krize a citi taky tlak v podbrusku alebo akoby na mechur a hlane pri chodzi.

bettyx
16. máj 2011

@peta_k ahoj, se mnou se taky nikdo nebavil, ale když jsem tam pak šla tak jsem si řekla o kopii výsledků a přečetla si to sama.. sestřička při kopírování akorát řekla že mám výsledky dobrý... kdyby to bylo na hraně, tak tě na amnio poslali hned.
Jinak v celym tom papíře jsou třeba údaje o hodnotě hcg a jiných kdejakých zkratek kterým nerozumím a měří se těhulím, ale pak je tam vyšetření skríning, riziko down a riziko NTD (což nemám tušení co je)... ale věř tomu že pokud bys měla hodnoty nízký, tak se na morfo nečeká.. takže být tebou, tak se nestresuju 😉 ..

lucy56
17. máj 2011

@santerra neviem veru,u nas stahuje manzel , netusim odkial

happy_mum
17. máj 2011

@santerra http://tracker.cztorrent.net/torrents/?s=stmiva..., tu je odkaz na twilight sagu, ja odtial stahujem pravidelne, ale najskor si musis stiahnut tento program, cez ktorý to taha: http://www.utorrent.com/. je to vsetko zdarma a naozaj velmi jednoduche 🙂

nelynka18
17. máj 2011

@viviem boze ale to leti,tak vitaj medzi manzelkami 🙂 😉 aj mne brusko narastlo a myslim,ze je primerane velke k mojmu tyzdnu.bud rada,ze mas male na nieco je to aj dobre..... 🙂 ja som bola dnes na morfo a doktor si nebol isty vraj to vie na 50% ale za dva tyzdne idem na 4D,tak tam mi povie na 100ˇ%....nechcela som to zatial teda vediet......nech uz je 3.6: to je to 4D ja sa tak tesim ako mala.... 🙂 ja sa kremujem normalne po sprche obycajnym telovym kremom....ja mam taku pruznu pokozku ani pri prvom mi nepopraskala.ja som toho nazoru,ze ak ma tak popraska aj keby sa neviem ako kremujes 🙂

monnika
17. máj 2011

@peta_k ano vysledky krvi, ja som jej aj tak volala, ze volam ohladom vysledkov co mi brali krv v 16tom tyzdni, a ona mi povedala, ze je vsetko v norme, a lekar sa vyjadri ked pridem do poradne, ale ze je vsetko ok, nemam sa bat., 😉

kysek
17. máj 2011

Ahoj holky,

dlouho jsem tu nebyla, něco jsem dočetla, ale netuším, co všechno jste probíraly. Bříška vám pěkně rostou🙂 Já už mám taky takové břicho, že se mě sousedi ptaj jestli jsem těhule nebo jestli moc jím, tak kývu na obě možnosti🙂 Taky máte pocit, že to letí? Půlka těhotenství už je skoro za námi. Akorát jsem si půjčila nějaký cd s cviky pro těhule a hlavně potřebuju posílit záda, protože mě bolej, protože na záda nikdy nic moc nedělám. A co vy, cvičíte taky něco? Mám ještě i hathajogu pro těhule..tak to taky zkusím. Tak se mějte krásně!