icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

santerra
17. máj 2011

@viviem 😀 ved si ho vycvičiš 😀 po roku bude uz zakladne povely ako lahni, sadni, aportik...ovladat jedna radost 😀 ach keby ma moj mm počul 😀

viviem
17. máj 2011

@matja dakujem....no jasne tie klasicke mam, co vydrzia hadam aj chemicky utok 😀

matja
17. máj 2011

@viviem - pre novorodenca sú tie klasické štvorcové super. Ale odporúčam fakt minimálne aj nohavičkové, na štvorcových nebudeš celé prebaľovacie obdobie. Hlavne v noci budeš potrebovať aj niečo hrubšie a savejšie. 😉

nelynka18
17. máj 2011

@duska88 tak chlapec,tato sa potesi,ze bude mat s kym hrat fotbal,co? 🙂 no mi az 3.6. ideme na 4D,tak az vtedy....on povedal,ze okolo 24 tt su najkrajsie zabery ze vtedy neni ani moc male ani velke,tak hadam ma pravdu 😉 ja idem na poradnu 14.6. a vtedy aj na cukor....no nechuti to bohvie ako ale da sa 🙂
@natalii6 hi no troska vas ponatahujem....o deviatej mi muz vola,ze no co ze vsetci chlapi v robote su zvedavi 😀 a potom telefonaty az do teraz......ale ani mi to neni neako luto rozmyslam,ze to asi nechcem vediet,ci? 😉
@zuzinr no nevieme....bodajby si mala pravdu,ze to bude baba....on vie,ze mame doma chalana a povedal mi,ze cosi sa tam risuje ale teraz neviem ako to myslel 🙂 no hotovy trhak 😀
och baby vy tu uz snad vsetky viete co cakate len ja stale nie sa na to uz asi vykaslem 😀

natalii6
17. máj 2011

@nelynka18 a ake vahu malo babao to vies?

nelynka18
17. máj 2011

@natalii6 ano 350 gramov a podla tabulky by malo mat 360 g ale este ma 3 dni tak to dobehne 😀 😀 ale nie ma akurat a tvoj drobec ma aku vahu?

natalii6
17. máj 2011

@nelynka18 moj drobrc mal 365g 😉 a bola som vtedy 20t 6d

nelynka18
17. máj 2011

@natalii6 no je tazsi preto lebo je chlap a nase bude ziena 😀 😀 robim si srandu,ved ja sa dosmejem ked mi povie,ze to je fakt baba....by som neuverila 🙂 ale zacinam si mysliet,ze to bude chalanisko a nas risko bude straaasne rad....stale hovori,ze chce bratceka 🙂 tak bude musiet byt este jedno 😉

duska88
17. máj 2011

@nelynka18 no aj ja mám zasa poradňu 14. 6. 🙂 , a koľko vážilo bábätko? ja len tak na porovnanie..moj drobec ma vraj 315g

nelynka18
17. máj 2011

@duska88 hi tak opät budeme vyckavat spolu do dalsej poradne 🙂 nase babatko ma 350 g.....si presne v 20tt?

lawli
17. máj 2011

Ahojte babuľky ,už som tu nebola hádam aj tri týždne, no nejak nieje čas. Vonku je celkom pekné počasíčko ,až na ten daždík čo sa párkrat vyskytol....Takže sme celý deň v záhrade a užívame si teplo...maly sa pekne vyšantí a teda aj potom lepšie spinká. Už som sa stihla aj opáliť...
Hoci som tu tak dlho nebola ,dala som si námahu a pekne som všetko dočítala 🙂 Čo sa týka dovolenky ,tak my sa nechystáme nikam ,tade len do Cz k rodine , nejak si s bruškom netrúfam a ani niesu peniažky nazvyš. Kočiarik neriešim ,keďže mám nový po synčekovi a teda sme ho nestihli ani poriadne vyskúšať - jednoducho sa mu v ňom nepáčilo....
Bruško mám poriadne ,ako v 7-8 mesiaci ,no čo je najviac zaražajúce tak som ešte stále nič nepribrala. Práve naopak od minulej poradne som ešte kilečko zhodila,a celkovo od začiatku tehu 3,5 kg. To bude asi tým jak behám za malým...inak drobček sa má k svetu a rastie ,tak to neriešim. Dnes som bola na poradni a dopadla super...hoci manžel to trochu dovrzal ,ale nevadí. Teda aby som to voviedla na pravu mieru ,tak ja som pôvodne nechcela vedieť čo to bude a manžel chcel...keďže so mnou nebol na poradni ,tak mu to lekár napísal na lístoček....a on samozrejme po prečítani mi to prezradil ,aj keď som ho predtým varovala...takže už to nieje žiadne tajomstvo. Teda budeme mať dievčatko ,ak sa lekár nezmýlil...tak sa strašne teším a ani ma nenapadlo sa na manžela hnevať 😀

@masinka aj ja sa pripájam k babám ,teda klobúk dola a ďakujem za tabulečku...je to super ,že si sa toho tak pekne ujala 😉
@viviem Ahoj ,gratulujém k svadbe a prajem vám veľa veľa lásky a hlavne nech vám to malinke robí len radosť...
@nelynka18 ahoj ,tak sme sa dočkali dnešného dňa a teda to cele dopalo úplne opačne ako sme obe chceli...ja som sa narozdiel od teba pohlavie dozvedela ,aj keď som sa chcela nechať prekvapiť a ty si teda ešte budeš musieť počkať 😒
@duska88 @nelynka18 babenky aj ja budem do ďalšej poradne včkávať s vami ,tiež idem 14.6.

bettyx
17. máj 2011

Holky, která mi dáte zlatou radu???
U 14dní nám začíná vykukovat břicho -lehce, ale přece! tak už jsem se začala pravidelně mazat krémem abych předešla striím! celých těch 14dní se mažu jedním jediným krémem a teď!? včera večer mě manžel hezky namazal a za chvilku jsem začala pociťovat určitý svědění! no co vám budu vykládat! celý břicho mám posetý neuvěřitelně hnusnou dráždivou vyrážkou -vypadá trochu jako ekzém, ale to jen trochu... zkoušela jsem mast lenniens která je na ekzém a pak večer ještě mast s octem která je výborná na hojení kůže, ale nemůžu se toho svědění zbavit.. vyrážka mi vylezla po tom krému, takže 100% nemám žádnou spálovitou nemoc a je to čistě na prostoru namazání! dnes jsem tedy použila jiný krém..
ale co mám proboha udělat s tím svěděním!!! díky ekzému jsem vycvičená a vydržím se nedrbat, ale je to strašný kor když se mi o to tře tričko!

bettyx
17. máj 2011

Jinak už máme vybraný kočárek! 😀 je to Atlantic Espiro v kombinaci šedé a červené.. krásný kočárek 🙂

natalii6
18. máj 2011

dobre ranko...dnska sa ide do poradne tak sa uz vytesujem 🙂
@nelynka no ved uvidis co sa ti to v brusku skryva 😉 ja som sa na vahu pytala preto lebo moj maly sa narodil ako 4240g tak som zvedava ake tazke bude to dalsie 😀
@lawli tak tvoj manzelik sa tak tesil ze to nevydrzal a vykecal to horsie ako daka baba 😀
@bibi13 juj ale si zlata ze to vypijes za mna 😀ale s tym cikanim to ta nebudem obtazovat to hadam uz zvladnem aj ja 😀 😀

zuzkazv
18. máj 2011

ahojte, závidim všetkym ktore uz viete pohlavie, ja dufam ze malicke bude spravne otocene 25.5. este tyzden hadam vydrzim
@natalii6
@nelynka18
@duska88 to sú bábätká take velke??? riadne podrastli 😵 som zvedava na moje...už aby bol buduci tyzden 😉

berus222
18. máj 2011

@bettyx daj si nieco na alergiu, nejake kvapky.
alebo polovicu dithiadenu. tan som mala davat aj nasmu malemu, ked mal ekzem ako malinky

bibi13
18. máj 2011

@natalii6 super, že cikanie zvládneš.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

peta_k
18. máj 2011

ahojte babule, ja vam tak strasne zavidim, ze mate uz za sebou kontroly... ja som bola pred 13 dnami a dalsia ma caka az 6.6., idem sa zblaznim, lebo male sa este nehybe a brusko akosi pomaly rastie... Od zaciatku tehu som pribrala 1 - 1,5 kg a to sa pritom poriadne napchavam, ziadne super zdrave veci, lebo zelenina je pre mna viac-menej tabu, ledva sa prinutim do 1 paradajky denne. Najviac mi chuti ovocie, detske vyzivy, sladke jogurty a sladke buchty... a po tom vsetkom stale nepriberam...

berus222
18. máj 2011

@peta_k neboj, aj ja som pribrala len 1,5 kg. som na svojej povodnej vahe ako pred tehu. nemusis priberat, hlavne ze mimco je zdrave.

monnika
18. máj 2011

@bettyx ahoj, ja ked mam nieco takto podrazdene davam si trosku fenistilu. To je gel proti svrbeniu,vacsinou to pouzivam ked ma postipe komar..

@lawli juuuj,gratulujem k dievcatku..konecne tu budu aj nejake baby,lebo myslim,ze prevazovali chlapci. Aj ja cakam do 2.6. Vtedy idem do poradne a uz by nam mohol povedat. Tiez velmi chceme dievcatko,kedze prveho sme si vysnivali chlapca a aj sa nam narodil chlapec 🙂

Normalne sa cudujem,ale Tomasko este stale spi. vecer zaspal okolo pol deviatej a zobudil sa rano o 6tej ze je smadny a hned aj zaspal. A to poobede este hodinku a pol pospal. ale tak,aspon som aj ja trosku potiahla a oddychla si.

zuzinka_26
18. máj 2011

@nelynka18 netrap sa, ani my stale nevieme, co sa nam v brusku ukryva 🙂 na 3D nam len vypucilo ritku, takze sme nic nevideli. 31.5. idem na ten velky ultrazvuk, tak snad uvidime aj pohlavie, neviem sa dockat 🙂)) uz by som sa rada drobcekovi prihovarala menom.

kenya83
18. máj 2011

Ahojte 🙂som tu nová a rada by som sa k Vám pridala 🙂 a podelila sa s Vami o rady a skúsenosti 🙂

chavallee
18. máj 2011

Baby, krásny deň prajem.
Včera som bola u svojho gynekológa na triple a na morfologický ultrazvuk. Má len 2d sono a malé sa nechcelo poriadne ukázať, tak ďalej nevieme, či dievčatko, či chlapček... Je to jedno, akurát som sa tešila, že už budem vedieť, ktoré :D Ale počkáme si... Možno nakoniec ešte pôjdem zo zvedavosti na 3d morfologiu niekedy po 20tom tt.... som teraz iba na začiatku 18teho 🙂 Ale letí to, tak to zbehne raz dva... Inak malé je úplne v poriadku, na USG bolo stále v pohybe, hoci ja ho etš veľmi necítim...
Takže späť do práce. Peknú stredu, októbrovky!

luseta2000
18. máj 2011

@michaela18 no uz sa na to velmi tesim ja som iba v 15 tyzdni aj ked mi to vychadza na viac ale lekar povedal ze 15 t. tak uz sa neviem dockat 😀

luseta2000
18. máj 2011

ahojte Baby, chcem sa opytat s manzelom by sme chceli ist este na poslednu dovolenku pred narodenim do turecka v juni. to budem asi 18-20 tyzden : myslite ze je to v pohode? nikdy som nemala s lietanim problem ( ale este som ani nebola nikdy tehotna 😎 )tak neviem poradte.citim sa uz dobre, moja lekarka mi povedala, ze oni neradi vidia ked lietaju tehotne ale ze zakazat mi to nemoze.. tak neviem

luseta2000
18. máj 2011

@kenya83 Ahoj vitam ta je tu super urcite sa s nami podel o zazitky 🙂

baby213
18. máj 2011

Ahojte! my sme boli vcera na poradni a uz vieme ze budeme mat chlapceka 🙂 malinky je zdravucky a spokojne si tancuje v brusku 🙂))) po vcerajsku uz aj buduci tatino citil kopanceky cez brusko :D ja som pribrala od zaciatku tehu uz 12kg takze dost na to ze moc ani nepapam, teda v ramci normy. Co ma vsak dostalo bol nalez ze skrateny krcok maternice a teraz musim lezat a vykladat nohy, upravili sme postel + 3x denne magnezko :( trochu ma to desi je tu niekto s podobnym problemom?

berus222
18. máj 2011

@luseta2000 ak sa citis dobre a nemas ziadne problemy, tak preco nie. aj ja by som isla, keby som mojho mm dostala do lietadla 🙂

katy2
18. máj 2011

@luseta2000 ja by som to neriskovala... NIKDY nevies, ci sa nieco nemoze stat.... A tak daleko hladat pomoc lekarov... Neviem, ja by som do toho nesla.... Ja som v 1.tehu zacala z nicoho nic krvacat a skoncila som v nemocnici... To, ze teraz nemas ziadne problemy neznamena, ze sa nemozu objavit zo dna na den.... 😖

bettina
18. máj 2011

@luseta2000 je to veľmi individuálne. každý všetko inak prežíva, vníma. takže to sa musíš sama rozhodnúť. ja sa rozhodujem podľa toho, ako sa cítim, 2O týždeň by mal byť pohodový, čo samozrejme nikdy nie je zaručené. začiatok júna je v Turecku úžasný, nieje horúčava. a let tiež nie je dlhý. a záleží podľa mňa akej si povahy, či sa zbytočne nebudeš stresovať, a ak by sa hocičo vyskytlo, či to dokážeš chladnou hlavou riešiť. asi som Ti nepomohla, ale to sú myslím otázky, ktoré si musíš v sebe odpovedať. ja sa teším, pretože viem ako sa deti úplne perfektne tam vyšantia, odýchneme si od bežných povinností a krásne si to rodinne vychutnáme. 😉