icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katulka74
18. máj 2011

Ahojte,neviete nahodou ci robia na morfo ult aj fotky?

luseta2000
18. máj 2011

@bettina no dakujem vam vsetkym za radu, budem si to musiet nejako rozhodnut sama ☹ tak uvidme

kenya83
18. máj 2011

@luseta2000 ďakujem za privítanie 🙂 chcem sa Vás opýtať kedy presne ste boli na veľkom morfologickom UTZ v 20tt? Je lepšie ísť naň začiatkom alebo koncom 20tt? Resp. od kedy presne je najlepšie robiť tento UTZ?

luseta2000
18. máj 2011

no to ti neporadim to ja neviem

katulka74
18. máj 2011

luseta2000 do konca 20tyz myslim,skor nie,aby doktor videl vsetko co ma.

sonca13
18. máj 2011

@lucy56 no ani moj drahý nič zatial necítil.... takže tiež tak nejak, že by som si chcela vymýšlat 😀 včera sme boli na kontrole, no bábo je v poriadku, ale ja mám nejaké blbé výsledky, tak znova odbery a o týžden kontrola...tak dúfam, že to bude ok, do nemocnice sa mi moc nechce íst ☹ ale čo narobím, ak sa moje vážené telo nespamätá.... a smiem sa spýtať, ty si na PN? asi ma to skôr či neskôr tiež čaká, tak by som sa rada popýtala na pár vecí... ak by som mohla...

sonca13
18. máj 2011

@luseta2000 keď som sa informovala v hlohovci, tak tam mi povedali, aby som zavolala tak okolo toho 17 tt a objednala sa, cca mesiac majú čakaciu dobu a že najlepšie je to robit do takého 25 tt... ja čo chodím k doktorovi, tak on robí tiež 4 D a zajtra mám volať kvôli termínu.. ja som v 20 tt, tak pevne verím , že u neho nebudem čakať mesiac 😀 už by som rada vedela, čo budeme mať, lebo včera sme boli na ultrazvuku a nebolo vidieť, lebo sa vrtelo a nebolo v dobrej polohe na zistenie...

lucy56
18. máj 2011

@sonca13 ano som pn, tento mesiac som isla,lebo tiez som uz nezvladala pracu, ja som vela soferovala a to mi sposobovalo krce v podbrusku, kludne sa pytaj ak budem vediet odpoviem

luseta2000
18. máj 2011

@sonca13 aha tak to som si vydychla lebo som sa nastrasila ze som nieco zmeskala a neviem o tom.Mesiac cakacia doba na ultrazvuk ?? to mate dlho

natalii6
18. máj 2011

dnesna poradna dopadla dobre skontroloval ma dalsia kontrola 16.6 rano na lacno bo idem na tu hnusnu sladku vodu 😝 😠
@drtka tak som sa na to trpnutie pytala dokiho a ten mi povedal ze to moze byt sposobene tym ze dietatki tlaci na nejake zili alebo cievy uz presne neviem tak mi ani nic nedal 😉
@zuzkazv ahoj neboj sa tyzden ubehne ako voda a ak bude tvoje babo otocene ako ma aj ty sa dozvies co budete mat 🙂
@kenya83 ahoj a vitaj tu medzi nami 🙂 a co sa tyka toho morfologickeho ono tam kam pojdes si treba zavolat a oni sa ta spytaju ze v ktorom si tyzdni a podla toho ta objednaju aspon u mna to tak bolo ja som bola presne 20t+6d
@katulka74 pokial viem tak nerobia mne povedali ze ked chcem fotky nech si donesiem mobil alebo fotak

katy2
18. máj 2011

@katulka74 u nas robia aj fotky na morfo uzv -prepinaju do3D 😵 ideme2.6., tak sa tesim 😉

katulka74
18. máj 2011

Dakujem,opytam sa doktora,snad ano,mam len jednu fotecku z nejakeho 10 tyz 🙂

katy31
18. máj 2011

Ahojte, vidím, že poväčšina z Vás už viete pohlavie dieťaťa, my ešte nie, ale 1.6 ideme na 3D, tak hádam už aj my budeme vedieť.

bettyx
18. máj 2011

@berus222
@monnika
děkuju, jsem z toho už děsně nervózní..

nelynka18
18. máj 2011

ahojte dievcata.....chvilku som tu neni a dalsie dve z vas vedia co cakaju....este jedna to sem napisete,tak sa zblaznim 😀 😀 ale nie tesim sa,ze uz je tu aj vela dievcatiek 😉 a mavam hrozne nizky tlak,uzivame magnezko a musim vela odpocivat ale ako pri synovi?stale sme vonku,my sme taky turisti 😀
@lawli hi to ano uplne naopak.....gratulujem k dievcatku,kiezby to aj nam tak vyslo 😉 aj mne uz dost bruseno narastlo a hlavne vecer som ako v 7 mesiaci 🙂 rano je to este celkom v poho.....a inak sa mas ako?
@natalii6 no aj moj prvorodeny mal 4010 g,tak aj mna zaujima ci toto nebude väcsie....vraj druhe byva este väcsie ako prve.......no som fakt zvedava 😕
@zuzkazv no take velke....sa tesis,co?aj ja som sa a teraz sa tak tesim na 4D,ideme 3.6. 🙂
@zuzinka_26 aj ja by som sa rada prihovarala menom ale ak to bude chlapec,meno este nevieme 🙂 ja idem na 4D 3.6. tak tam sa dozviem ale zacalo ma bavit vsetkych napinat co sa tyka pohlavaia,vsetci zvedavy 😀 😀

natalii6
18. máj 2011

@nelynka18 ahoj tak ja som dneska nieco pozerala v teh.knizke a som si vsimla ze to moje male nema 365g ako som pisala ale 385g tak to akoze co budem mat doma valibuka? 😀 ale nato ze moj drobec mal taku porodnu vahu je skoro ako pavucik 😉

nelynka18
18. máj 2011

@natalii6 hi no ale si o tyzden popredu tak to neni odo mna az tak vela 🙂 no ved uvidime co sa nam narodi 😉 aj moj maly je teraz taky slachac,po mame 😀 on bol baculo kym nezacal chodit aj radi papame ale teraz by nikto nepovedal,ze mal vyse 4kil......

blackie26
18. máj 2011

ahoj jakse mate u nas nic noveho jen vas nestiham docitatat 😠

drtka
18. máj 2011

@natalii6 Ďakujem 🙂 Takže nič iné nám neostáva len trpieť 😖

gianni
18. máj 2011

čo sa týka toho 3D ja som tiež chcela ísť mala som aj tel.číslo doktora a spomenula som to môjmu tak mi ho velmi neodporúčal že ked nie sú problémy tak neni dôvod zase zohrievať bábo o 2 stupne,on pôsobil v Kanade a že ani tam ani inde to nie je tak časté ako u nás a ked je bábo zle otočené tak nemám z toho nič a že na vývoj a zdravie malého postačí aj 2D a výsledky z krvi,tak ma vlastne trochu aj odradil ale povedal že ako chcem,tak neviem aj tak dosť teraz malé trpí mojimi výkyvmi cukru,tak to nechám tak a pohlavie som ani pri prvom do poslednej chvíli nevedela

lawli
18. máj 2011

@nelynka18 Ahoj ,budem držať pršteky ,nech aj vy mate doma párik 😉 A ako sa mám ? No tak môžem s radosťou povedať ,že je to jedno z mojích najkrajších období života...vychutnávam si teplo ,a tiež malého a samozrejme aj bruško.... Akosi mi začalo dochádzať ,že za chvíľku budeme štyria a teda na Filipka už nebudem mať toľko času ako doteraz...tak si to teraz pekne vonku užívame a šantíme...je to krásne tie chvíľky ,až mám niekedy pocit ,že chcem aby zastal čas. No na druhej strane tiež túžim po tom ,aby už bol október a aby som už držala na rukách ten malý uzlíček šťastia... 🙂

lawli
18. máj 2011

@monnika Ahoj ,ďakujem ,tiež sa vytešujem ,a som teraz aj rada ,že viem čo to bude,len dúfam ,že sa lekár nezmýlil...tiež ti držím pršteky ,nech mate párik...to by bolo super..ja som tiež túžila po takejto rodinke a ak všetko do jesene pôjde ako má ,tak sa mi splni môj sen 🙂

lawli
18. máj 2011

@natalii6 Ahoj ,áno presne tak ,tešil sa ako malý a teda neudržal sa...ale teraz som v podstate spokojná..malo to tak byť... 🙂

natalii6
19. máj 2011

dobre ranko dievcata,dnes to vyzera na krasny dnik tak sa ide von nech si maly uziva tepla a deticiek 🙂
@nelynka18 ved uvidime ake velke deticky budeme mat 😀 a ten moj drobec je velmi priebercivy a jedava velmi malo az na porazenie tak dufam ze sa to raz zmeni 😉
@drtka tak to hadam nie ☹ nastastie ja to uz nemam az take a dufam ze to uz ustupi ale povedal ze ak by sa to zhorsovalo tak sa da ist na nejake rehabilitacie 😉
@lawli tak to je super ze si spokojna a ze vsetko je v poriadku a najme babo..my sme chceli tiez parik ale akosik nam to nevyslo 😉
vsetkym vam prajem krasny slnecny dnik 🙂

nelynka18
19. máj 2011

@lawli diky,bodaj by 😉 tak si to pekne popisala 🙂 aj u nas je to neako tak....maly sa rano zobudi ide do skolky a vrati sa az vecer 😀 zo skolky ideme na zmrzku,prejdeme sa a nakoniec sa ideme väcsinou bicyklovat,teda on a len tak-tak dobehneme domov na vecernik,umyt sa,navecerat a spat....ked je takto pekne nikomu z nas sa nechce sedet doma.....a tiez si velakrat predstavim,ake by to bolo keby uz tlacim aj kocarik s mimi 🙂 ale tak zatial sa s malym snazim robit veci na ktore potom nebudem mat cas ako plavanie,turistika a podobne 🙂
@natalii6 no vidis a ten moj by zas len stale jedol zje vsetko a hlavne masko a polievky......opytam sa ho co chces na ranajky?on polievku alebo masko s ryzou 😀

santerra
19. máj 2011

Čafte dievčence 🙂 Takže ďalší chlapec do partie 😀 Len neviem čo spravím s tými ružovými dupakmi čo som nakupila 😀 Kedže som mala tušaka na dievča 😀 Pekny dnik.

sonca13
19. máj 2011

@luseta2000 no takto dlho sa čaká v hlohovci, tuším v BA v Ružinove to je okolo 2 týždnov a ja dnes poobede idem volať tomu môjmu, tak som zvedavá, že aký termín mi dá 😨 ale dúfam, že čo najskorší...
neboj nezmeškala si vôbec nič 😀 stačí sa opýtať svojho lekára, a on ti presne povie aj tie týždne, kedy je to najlepšie spraviť....

sonca13
19. máj 2011

@lucy56 vieš čo, ja mám dosť stresovú prácu a ešte jedna "super kolegyna" si povedala, že mi tie posledné mesiace "spríjemní" a ja zasa nie som typ, ktorý by toto znášal, ja sa budem brániť... lenže za zdravie bábätka mi to nestojí a pracovať v dusnej atomsfére je o ničom... takže mi to nejak nerobí celé dobre a romýšlam nad tým, že by som k 1. júnu išla.. lenže na druhej strane zas neviem, čo toľké mesiace budem doma robiť a ešte aj to, že sú určené vychádzky asi, že? no to bude problém... ☹ ale zas budem doma, v kľude, bábo tiež... a to asi prevažuje...

michaela18
19. máj 2011

@santerra jej,tak to je sranda.lebo ja mam tusaka na chlapca a myslela som si zenska intuicia neklame.na sono ideme az 2 juna tak som zvedava.nakoniec to bude tiez opacne. 😀

lucy56
19. máj 2011

@sonca13 ja som presne toto iste riesila, praca stresova,nik nebral ohlad na to ze som tehu,ako sa pise v zakonniku prace, 3 hodiny soferovania a 6 hodin statia na nohach, zacala som mat krce v podbrusku a tiez sa mi tie vychadzky ,teda ich obmedzene casy nepacili,su povolene dve hodky doobeda a dve poobede,ale nejako som si zvykla a dni ubiehaju ako voda, a asi bol najvyssi cas ist prec z roboty, lebo dnes na poradni mi zistil skracujuci sa krcok,takze keby som v praci tak to moze horsie dopadnut, takto lezim a setrim sa aby maly bol v pohode a donoseny, urcite by som tu PN hlavne ak mas stres zvazila