icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
19. máj 2011

ach baby vonku tak krasne a my sme stale len tam a takto vecer uz nevladzem,tolko kilometrov nabeham,aspon vela nepriberiem 😀 no a moja svagrovka dnes bezala do nemocky lebo celu noc aj doobedie bolesti v podbrusku,uz si myslela,ze to prislo a zase nic 😀 tomu krpcovi sa tam paci no....
@santerra no tak gratulujem k chlapcekovi,tatino sa vytesuje,ze? 🙂 a ruzove oblecko odloz,zide sa pri druhom 😉

kocica51
19. máj 2011

Ahojte babenky chcela by soomsa cosi opytaat. v poslednoom case sa mi casto pusta krv z nosa moze to byt nieco vazne?, alebo by to mohlo byt aj zo slnka lebo teras byvam castejsie von ked je takto pekne.. poradte 🙂

nelynka18
19. máj 2011

@kocica51 😀 😀 neboj nic vazne,to je normalne od 5.mesiaca sa to stava.....a aj z dasien ti moze ist krv.aj mne sa to stava,niekedy vela,niekedy malo a niekedy nic.....ale spomen to potom dokymu a on ta mozno posle na vysetrenie,ze ci nahodou nemas zlu zrazanlivost krvi lebo to by mohol byt pri porode problem....ale teraz nepanikar 😉

kocica51
19. máj 2011

@nelynka18 no tak dufam ze tonebude nic vazne. a este sa mi aj po celoom tele praskaju zilky a vyzera to fakt hrozne ale s týým asi neurobým nic 🙂

nelynka18
19. máj 2011

@kocica51 fuha praskaju zilky?no o tom som este nepocula,s tym skusenost nemam.....urcite to spomen dokymu,neboj nic vazne ak by si aj mala zlu zrazanlivost krvi,doktor ti da na to lieky a vsetko bude ok,len mu to potom povedz 😉 a v ktorom si tyzdni?ak mozem....

kocica51
19. máj 2011

no po rukach po nohach je to dost viditelne a aj nepekne. noo soom v 18 alebo mozno v 19 týzdni daako tak

motylik08
19. máj 2011

ahojte kočky, vidím, že ste zase postíhali prebrať všetko budem mať čo robiť, aby som to postíhala 🙂, som si poležala v nemocnici pekne, starostlivosť o mňa bola sto percentná, personál skvelý, na jednotku s hviezdičkou, ležala som v Nitrianskej nemocnici, horúčky prešli, ešte si poležím doma asi týždeň a snáď už potom do práce, bábo je v poriadku, srdiečko krásne bije, ale pravdu povedať, nebolo mi všetko jedno :(

kocica51
19. máj 2011

@nelynka18 ja vzdy zabudam davaat ze odpovedat heeh 🙂)

nelynka18
19. máj 2011

@kocica51 hm skus si to najst na nete,netusim co to......a co ty nevies v ktorom si? 🙂
@motylik08 ahoj som sa cudovala,ze ta tu nevidno.....a to ta tak choroba zmohla,ci co?hlavne,ze ste ok 🙂

bv_alexandra
19. máj 2011

Ahojte dnes som bola na morfologickom utzv aj na poradni. Bábätko je v poriadku už je to jasné že to bude chlapček. Morfo -je v poriadku čomu som sa tiež velmi potešila. Bábätko už aj citim o sto dveso 🙂
Jedine čo je že je bábätko menšie cca o dva týždne ale dr povedal že je to ok, aj vzhladom k tomu že dcéra bola tiež malička. 🙂

bibi13
20. máj 2011

dobre ranko..
baby, tri dni ma neskutočne bolí hlava.. včera som si merala tlak mala som 112/75 a dnes je to o chlp lepšie a tlak mám 98/60... mna dokonca bolí aj pohyb očí.. ☹ ☹

tinika
20. máj 2011

ahojte, tak pozeram, ze postupne sa dozvedate pohlavie 🙂 ja si ešte počkam do 14.6. zatial maju vsetky tehule okrem dvoch same baby tak dufam, ze sa usla jedna ja nam 🙂

natalii6
20. máj 2011

dobre ranko
@bibi13 ja som sa vcera zobudila z dost velkou bolestou hlavy ale potom to dako preslo 😉 tak dufam ze aj tebe to prejde
@tinika to mas dajake zle infosky skor je tu prevaha chlapcov ako dievcat 😀 aj my sme chceli babuuuuuuuuuuuuuuuu 😠 😀 🙂

tinika
20. máj 2011

@natalii6 fakt? tak okolo mna su len dvaja chalani 🙂) tak si ma troska potesila .))) hoci, som bola presvedčena že čakam babu, uz pochybujem a strasne sa to vlečie sa neviem dočkat utz .)

nelynka18
20. máj 2011

ahojte kočky,

@bv_alexandra gratulujem k chlapcovi 😉
@bibi13 aj ja mavam nizky tlak,mne pomaha veeeeela vody a magnesko,skus...
@tinika ani ja este neviem az 3.6.na 4D sa dozviem a aj ja idem 14.6.na poradnu 😉 a inak je to tu tak pol na pol s chlapcami a dievcatami.....kuknite tabulku oktobrovky 2011....a aj ja dufam,ze sa mi ujde jedna holka 😉

baby som smutna,dnes rano muz odviezol nasich milacikov papagajov kika a lolu do volieri k nasej chalupe....kto mi bude teraz nervy zrat a hadat sa so mnou ☹

tinika
20. máj 2011

@nelynka18 no ti poviem ze neviem odkial ja zobrala ze na utz idem 3.6. a kazdemu kto sa pytal hovorila ten datum a tak si kuk do knizky tehu a ooooch este tak vela čakat 🙂) ja idem na morfologicky utz

nelynka18
20. máj 2011

@tinika hi to sa stava....ja som na morfo bola,teraz to 4D a potom len poradna a glukoza,ble 😝

duska88
20. máj 2011

ahojtee, dobréé ránko 😉 @nelynka18 no dnes to vychadza presne na 19+4
@lawli gratulujeem k baaabe 😎
@kenya83 vitaj 🙂

nelynka18
20. máj 2011

@duska88 aj tebe dobre ranko,sa ti vyspava 😀 ja som 20+5tt takze su to neni az take velke rozdieli 🙂

motylik08
20. máj 2011

@nelynka18 ahoj moja, no veru, choroba ma zmohla a ešte ako, ale už je to viac menej ok, áno sme ok a hlavne krpaté moje......🙂

luseta2000
20. máj 2011

@sonca13 no tak som terasz zistila ze mam triple test 23/5 takze mi d rzte palceky nech vsetko dobre dopadne 🙂

nelynka18
20. máj 2011

@motylik08 tak este ze uz je to za tebou a drobcek sa ma fajn 😉 takze este tyzden ides marodit?ja pojdem v juli na marodku lebo si platim dobrovolne poistne a koncom juna mozem cerpat....tak si pomarodim a aspon neake korunky navyse.a miniem ich na drobca v bruchu a risiho 😀 uz sa vidim......

motylik08
20. máj 2011

@nelynka18 hej hej, ešte zostanem doma, kázali mi týždeň prípadne dva, kolko si platíš už to dobrovoľné poistné, myslela som ako dlho?......to budeš mať potom aj väčšiu materskú?

nelynka18
20. máj 2011

@motylik08 no aspon si povegetis 😉 ja si to uz platim od oktobra 2010,vtedy sme sa s muzom dohodli,ze od noveho roka zacneme tvorit cloviecika 🙂 no netusili sme,ze hned na 1. ci 2. sup to vida 😀 ano budem mat plnu matersku....musim sa este poinformovat lebo na matersku sa ide v 34 tt a ja by som chcela na matersku nastupit az chvilku pred terminom,do vtedy by som chcela cerpat ocerku a marodku....neviem ci sa da materska odlozit o take 2-3 tyzdne,nevies?

reanda
20. máj 2011

caute, tak mam dnesnu poradnu za sebou, vsetko v poriadku, aj vysledky AFP su dobre 🙂 .. ale na pohlavie si budem musiet pockat minimalne do morfo utz 8.6., sa mi to zdalo, ze uz za chvilocku, ale vsak to su este skoro tri tyyyzdne!
na to tvrdnutie brucha som sa samozrejme zase zabudla opytat 🙄

motylik08
20. máj 2011

@nelynka18 super potom, že vám to tak vyšlo a koľko to bude cca peniažkov mesačne? kamoška si to platila a mala a má materskú okolo 600€, nie a to vôbec neviem, ja nemám etš s týmto žiadne teda skúsenosti, aj som sa bola informovaťm koľko budem mať materskú na sociálke, ale tie ochoťáčky tam akože doví dopo.....:(

nelynka18
20. máj 2011

@motylik08 ja budem mat 660€ myslim......no ani ja nemam skusenost s materskou lebo pri prvom som nemala odpracovanych 270dni,tak som mala len rodicak 😒 tiez pekna hovadina....no vies ako si vypocitas matersku? zisti si tvoj vymeriavaci zaklad a 60% z toho,aspon myslim.....mne to tak vypocitali v socialke....

motylik08
20. máj 2011

to je pekne, pri druhom budem vediet že je potrebne pripoistiť sa......no mne vypočítala, tak vraj ani nie polovicu z platu, ale to je jedno už, hlavne, že budeme mať vysnívané mimi 🙂

nelustek
20. máj 2011

@nelynka18 Ahoj nevies ako sa to pocita ked si platis to dobrovolne pripo.? Ja si to platim ties od oktobra min.roka...

monnika
20. máj 2011

@nelustek ahoj, aj ja si platim od septembra minulého roku dobrovolne nemocenske pripoistenie. Na zaciatku poistenia si v soc.poist. vyplnovala taky formular kde si uviedla z akeho vymeriavaceho zakladu si chces platit poistne. Tak napr. ja som si dala ten maximalny - to je cca 1150e (to uz neviem presne na eruo) a z toho platis 4,4%. V mojom pripade cca 50€ mesacne. No a materska je teraz tusim 60% z vymeriavaceho zakladu takze cca 670€. Sice mne v sept.pani v soc.vypocitala, ze budem dostavat okolo 600€. Ale viem ze je to je na tento princip. Na zaciatku si urcujes ten vymeriavaci a podla toho ti bude aj vyplacana materska..Ale pozor, musis si ju platit min. 270 dni pred porodom..ale ty to mas splnene 🙂 dufam, ze som to aspon trosku zrozumitelne napisala..