Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
caute baby u nas bude asi burka, nalada mi klesla pod bod mrazu... uz treti den sedim v robote, ide ma tu porazit od nudy... Inak o tom DPN som aj ja pocula, kamoska to mala, fakt ze sa vam prilepsi k materskej... My sme to nestihli, kedze babinko prislo skor ako sme cakali...
@reanda ja mam tiez kontrolu az 6.6. a to som u vyse dvoch tyzdnov nebola, ty aspon po dnesku vies, ze je malicke v poriadku 🙂
@bibi13 ja ho beriem preto lebo mam tiez nizky tlak a bolievala ma hlava a byva mi na odpadnutie....vies ze aj ja som si vsimla ze male je akesi kludnejsie?uz som take to prelievanie necitila velmi dlho,zeby uz na to bolo velke 😕 a kopkanie je uz tiez len take ze klop klop som tu a dost....preco to tak?hmmmm.... 😕
netuším.. možno už nemaju tolko miesta ako na začiatku, budem si musieť niečo prečítať.. teraz len viem, že je otočený hore hlavičkou, lebo kope jak ďas dole.. 😀 😀
to magnezko si určite kupim.. dufam, že nie je len na predpis..
@nelynka18 ahoj,vidim,ze niesom sama,ktoru bolieva hlava...mna boli kazdy den,vody pijem stale vela a musim skusit aj to magnezium. inak mi pomaha len to, ze si kazdy den musim aspon na hodinku-dva pospat.a tak si dam este kavicku. ozaj,vy pijete kavu? ja len,ze ci to babetku velmi neskodi. joj keby ste vedeli jak sa moje male v brusku stale kruti 🙂 tak sa tesim,ze ju citim kazdy den 🙂
Ahojte, chcela by som sa objednať na 4D ultrazvuk do CeGysu v Trenčíne, neviete mi poradiť zo skúsenosti, či sa mám objednať skôr k Dr. Hlaváčikovi alebo Dr. Kaščákovi? Každý robí iný deň.. dík.
@jana86 ahoj no aj mna veru bolieva....skus magnesko minimalna davka v tehu je 3x denne,takze kludne si to tak davaj tebe ani miminku to neublizi.ano aj ja pijem kavu,doky povedal ze mozem tak dve salky denne ale ja si davam len rano.....akurat sme sa s bibi13 rozpravali,ze nase deturence sa volajako utisili....uz veru dlho som necitila take kotrmelce ako na zaciatku,teraz skor len kope ale aspon cosi 😉 a ty vies ze budes mat dievca ,ked si napisala,ze ju citis ?
@nelynka18 hej ved ja som mala morfo v ten den ako ty a uz som tu pisala,ze budeme mat dievcatko.nebola sice velmi dobre otocena,ale doktorka povedala,ze tam nevidi nic co by mal chlapec mat.takze na 90% dievcatko.len rozmyslam,ze sa objednam aj na 3D ked pride mm domov,chcem si byt ista na 100% 🙂 a tu kavicku ja si dam len jednu za den,aj to si davam viac smotany alebo mlieka jak kavy 😉
dobré ránko 😎 , aké máme krásne počasie..rada by som sa išla niekde kúpať..môže sa v tehotenstve chodiť na kúpaliská ??
@jana86 no ja si to moc nepamätam a este ked tu nemas fotku tak tym duplom.....aj ja tak viacej mlieka ako kavy 😉
@duska88 aj ja som sa zobidila do krasneho rana len teraz sa pomalicky blizi burka 😒 skoda.... kupat sa mozes ale na verejne kupko by som radsej nechodila lebo dostanes neaku infekciu a to ti vam moze ublizit....ja sice chodim u nas na plavaren ale tam som si ista hygienov a chodieva tam velmi malo ludi a voda stale cyrkuluje... tu mas o tom popisane http://www.choredieta.sk/index.php/tehotenstvo/... 😉
ahojte poradte daaky kremik na strie 🙂
caute, uz vsetky spite? mne sa nejak nechce .. tak ma napadlo, aj vam sa uz vytvara kolostrum? ja mavam niekedy rano flaky na tricku pyzamovom 😕
dnes sa mi zacal dvadsiaty tyzden, som zvedava, kedy uz babo zacne kopat 🙂 idem si asi lahnut a sledovat sa 😀
@kocica51 ja sa natieram obycajnym telovym mliekom a ked sa mi zda, ze mam suchsiu kozu, tak mastnejsim kremom.. myslim, ze je zbytocne minat za drahe kremy proti striam, ak mas malo elasticku kozu, tak ti ani tie nepomozu a inac staci aj obycajny krem
@kocica51 ahoj ja sa natieram obycajnym detskym olejcekom aviril.reanda ma pravdu s tou pruznostou pokozky.... 😉
@reanda no aj mne uz sa tvori ale zeby som mavala az flaky to nie...
baby dnes idem na 1.sv. prijimanie som zvedava ako bude....nakolko ideme k rodine mojej ex svagrovej...a poobede pride svokra 😝 😀 a potom k veceru ideme pre stolicku na papanie pre moje este nenarodene krsna...inak uz by si sa mohol drobcek aj narodit 😉
dnes sa mi snivalo, ze sa nam narodilo dievcatko 🙂
Ahojte, tak Nelka chcela fotit tak som jej dala fotak 🙂 a co vsetko v izbicke nafotila 😀 . Okno kazdu jednu hracku , kazdy obrazok na koberci ,podlahu ,steny , veci na susiaku ,v skrini.... nooo proste vsetko som sa dobre pobavila 😀 😀
Ja som 17.10 😀 kto je tiež???? 😉
@14petulka88 Aj ja to mávam aj ked pochodím alebo cikám alebo sa mi chce cikať...tiež som nevedela či je to ok.. 😒
@michaela18 No ja sa normálne g´farbím teraz nie su tie farby take agresívne ako v minulosti aj maminy chcu byť pekne...teraz čo vlastne neškodí?????všetko škodí netreba byť moc úzkostlivy...ako by take herečky vyzerali keby sa nefarbili v tehu??? 😒
pekny vecer zelam...my sme dnes mali pekny slnecny dnik ktory sme stravili skoro cely vonku kedze tu v BA bolo cez vikend kopec akcii tak sme si mali z coho vyberat 🙂
@peta_k pri prvom tehulkovani sa mi stale snivalo ze budem matdievcatko a nakoniec to bol chlapec 😀 a teraz sa mi snivalo ze to bude chcalpec a je to chlapec tak si teraz vyber 😀 😀 😀
@nelustek no tak to mas doma sikovnicku zeby z nej bola daka fotografka 😀

@motylik08 hej ja som o tom tiez vobec nevedela az od bab som sa postupne o tom podozvedala viac....to je jasne nic na svete nie je krajsi pocit ako mat zive,zdrave a krasne dieta 😉
@nelustek ahoj,monnika ti to napisala tak ako by som to napisala aj ja..... 🙂