icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
20. máj 2011

@motylik08 hej ja som o tom tiez vobec nevedela az od bab som sa postupne o tom podozvedala viac....to je jasne nic na svete nie je krajsi pocit ako mat zive,zdrave a krasne dieta 😉
@nelustek ahoj,monnika ti to napisala tak ako by som to napisala aj ja..... 🙂

peta_k
20. máj 2011

caute baby u nas bude asi burka, nalada mi klesla pod bod mrazu... uz treti den sedim v robote, ide ma tu porazit od nudy... Inak o tom DPN som aj ja pocula, kamoska to mala, fakt ze sa vam prilepsi k materskej... My sme to nestihli, kedze babinko prislo skor ako sme cakali...
@reanda ja mam tiez kontrolu az 6.6. a to som u vyse dvoch tyzdnov nebola, ty aspon po dnesku vies, ze je malicke v poriadku 🙂

bibi13
20. máj 2011

@nelynka18 tak magnezko si musím kupiť.. inak vodu pijem dosť.. koonečne sa mi trošku dnes ulavilo, tak dufam, že to zase nebude len na pár dní.. aj ked tlak je stále nizky..
idem v pondelok do toho brna na morfologicky, sa tešiiiiim.

nelynka18
20. máj 2011

@bibi13 no veru si kup,mne ho predpisal lekar a 3x denne, ho mam jest....hi no to ti verim to bude zazitok tak krpca odo mna pozdrav 😉

bibi13
20. máj 2011

@nelynka18 pošlem mm do lekarne.. aj min. tehu som ho tuším brala, ale už neviem prečo.. ty ho prečo berieš..
heeej, budem pozdravovať.. čo ma bolí tak hlava, ani moc nekope.. asi chce, aby mala mamča klud.. len sem tam sa ozve, že haaalooo žijem a dalej je klud na pár hodín.. 😀

nelynka18
20. máj 2011

@bibi13 ja ho beriem preto lebo mam tiez nizky tlak a bolievala ma hlava a byva mi na odpadnutie....vies ze aj ja som si vsimla ze male je akesi kludnejsie?uz som take to prelievanie necitila velmi dlho,zeby uz na to bolo velke 😕 a kopkanie je uz tiez len take ze klop klop som tu a dost....preco to tak?hmmmm.... 😕

bibi13
20. máj 2011

netuším.. možno už nemaju tolko miesta ako na začiatku, budem si musieť niečo prečítať.. teraz len viem, že je otočený hore hlavičkou, lebo kope jak ďas dole.. 😀 😀
to magnezko si určite kupim.. dufam, že nie je len na predpis..

nelynka18
20. máj 2011

@bibi13 asi ano....moje je dolu hlavickou aj doky to povedal aj ma vacsinou kope do pupka 🙂 ale niekedy mam pocit ako by bolo vodorovne,mam take brucho vytvarovane,taketo dietatko sa este moze tocit,ze?nie,nie je na predpis,je volno predajne....

jana86
20. máj 2011

@nelynka18 ahoj,vidim,ze niesom sama,ktoru bolieva hlava...mna boli kazdy den,vody pijem stale vela a musim skusit aj to magnezium. inak mi pomaha len to, ze si kazdy den musim aspon na hodinku-dva pospat.a tak si dam este kavicku. ozaj,vy pijete kavu? ja len,ze ci to babetku velmi neskodi. joj keby ste vedeli jak sa moje male v brusku stale kruti 🙂 tak sa tesim,ze ju citim kazdy den 🙂

andelusik
20. máj 2011

Ahojte, chcela by som sa objednať na 4D ultrazvuk do CeGysu v Trenčíne, neviete mi poradiť zo skúsenosti, či sa mám objednať skôr k Dr. Hlaváčikovi alebo Dr. Kaščákovi? Každý robí iný deň.. dík.

misickab3
20. máj 2011

@andelusik rada by som povedala, ale tiež len idem na druhý týždeň prvýkrát- tak ti potom môžem povedať ako robil jeden z nich... 🙂

nelynka18
21. máj 2011

@jana86 ahoj no aj mna veru bolieva....skus magnesko minimalna davka v tehu je 3x denne,takze kludne si to tak davaj tebe ani miminku to neublizi.ano aj ja pijem kavu,doky povedal ze mozem tak dve salky denne ale ja si davam len rano.....akurat sme sa s bibi13 rozpravali,ze nase deturence sa volajako utisili....uz veru dlho som necitila take kotrmelce ako na zaciatku,teraz skor len kope ale aspon cosi 😉 a ty vies ze budes mat dievca ,ked si napisala,ze ju citis ?

jana86
21. máj 2011

@nelynka18 hej ved ja som mala morfo v ten den ako ty a uz som tu pisala,ze budeme mat dievcatko.nebola sice velmi dobre otocena,ale doktorka povedala,ze tam nevidi nic co by mal chlapec mat.takze na 90% dievcatko.len rozmyslam,ze sa objednam aj na 3D ked pride mm domov,chcem si byt ista na 100% 🙂 a tu kavicku ja si dam len jednu za den,aj to si davam viac smotany alebo mlieka jak kavy 😉

duska88
21. máj 2011

dobré ránko 😎 , aké máme krásne počasie..rada by som sa išla niekde kúpať..môže sa v tehotenstve chodiť na kúpaliská ??

nelynka18
21. máj 2011

@jana86 no ja si to moc nepamätam a este ked tu nemas fotku tak tym duplom.....aj ja tak viacej mlieka ako kavy 😉
@duska88 aj ja som sa zobidila do krasneho rana len teraz sa pomalicky blizi burka 😒 skoda.... kupat sa mozes ale na verejne kupko by som radsej nechodila lebo dostanes neaku infekciu a to ti vam moze ublizit....ja sice chodim u nas na plavaren ale tam som si ista hygienov a chodieva tam velmi malo ludi a voda stale cyrkuluje... tu mas o tom popisane http://www.choredieta.sk/index.php/tehotenstvo/... 😉

kocica51
21. máj 2011

ahojte poradte daaky kremik na strie 🙂

reanda
21. máj 2011

caute, uz vsetky spite? mne sa nejak nechce .. tak ma napadlo, aj vam sa uz vytvara kolostrum? ja mavam niekedy rano flaky na tricku pyzamovom 😕
dnes sa mi zacal dvadsiaty tyzden, som zvedava, kedy uz babo zacne kopat 🙂 idem si asi lahnut a sledovat sa 😀

@kocica51 ja sa natieram obycajnym telovym mliekom a ked sa mi zda, ze mam suchsiu kozu, tak mastnejsim kremom.. myslim, ze je zbytocne minat za drahe kremy proti striam, ak mas malo elasticku kozu, tak ti ani tie nepomozu a inac staci aj obycajny krem

nelynka18
22. máj 2011

@kocica51 ahoj ja sa natieram obycajnym detskym olejcekom aviril.reanda ma pravdu s tou pruznostou pokozky.... 😉
@reanda no aj mne uz sa tvori ale zeby som mavala az flaky to nie...
baby dnes idem na 1.sv. prijimanie som zvedava ako bude....nakolko ideme k rodine mojej ex svagrovej...a poobede pride svokra 😝 😀 a potom k veceru ideme pre stolicku na papanie pre moje este nenarodene krsna...inak uz by si sa mohol drobcek aj narodit 😉

peta_k
22. máj 2011

dnes sa mi snivalo, ze sa nam narodilo dievcatko 🙂

nelustek
22. máj 2011

Ahojte, tak Nelka chcela fotit tak som jej dala fotak 🙂 a co vsetko v izbicke nafotila 😀 . Okno kazdu jednu hracku , kazdy obrazok na koberci ,podlahu ,steny , veci na susiaku ,v skrini.... nooo proste vsetko som sa dobre pobavila 😀 😀

tepka
22. máj 2011

Ja som 17.10 😀 kto je tiež???? 😉

tepka
22. máj 2011

@dzuli08 ajoj cítiš už pohyby???? 🙂

tepka
22. máj 2011

@sylvestra Mne vravela doktorka 2 šalky denne z mliekom su ok a dokonca na tlak aj 2dcl červeneho pohodka 😀 netreba sa báť...

tepka
22. máj 2011

@kinkinga Aj ja to mám ked sa mi chce cikať krče...ale aj ked pochodím viacej a tak.. 😒

tepka
22. máj 2011

@14petulka88 Aj ja to mávam aj ked pochodím alebo cikám alebo sa mi chce cikať...tiež som nevedela či je to ok.. 😒

tepka
22. máj 2011

@michaela18 No ja sa normálne g´farbím teraz nie su tie farby take agresívne ako v minulosti aj maminy chcu byť pekne...teraz čo vlastne neškodí?????všetko škodí netreba byť moc úzkostlivy...ako by take herečky vyzerali keby sa nefarbili v tehu??? 😒

natalii6
22. máj 2011

pekny vecer zelam...my sme dnes mali pekny slnecny dnik ktory sme stravili skoro cely vonku kedze tu v BA bolo cez vikend kopec akcii tak sme si mali z coho vyberat 🙂
@peta_k pri prvom tehulkovani sa mi stale snivalo ze budem matdievcatko a nakoniec to bol chlapec 😀 a teraz sa mi snivalo ze to bude chcalpec a je to chlapec tak si teraz vyber 😀 😀 😀
@nelustek no tak to mas doma sikovnicku zeby z nej bola daka fotografka 😀

nelustek
22. máj 2011

@natalii6 mozno aj bude,velmi rada foti..len sa bojim aby s fotaka omylom nieco nezmazala 😀

natalii6
22. máj 2011

@nelustek ja som raz dcere mojej sesterky pozicla fotak ale to bol taky este na film a uz to bolo davno a mala som tam pekne fotky z aqaparku z Francuzka a ona sikovnica mi cely film znicila 🙂

nelustek
22. máj 2011

@natalii6 tak to potesi cloveka, Nelka vyliezla aj na poschodovu postel a fotila panelaky z okna 😀