icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
22. máj 2011

@katy31 aj sebastian je pekne meno,ale podla mna je moc dlhe..ano Sebko. Pre dievca je podla mojej Nelky pekne Olivia.Na ihrisku mame dvojicky Sebka a Oliviu 🙂

nelustek
22. máj 2011

@katy31 jooj to mi je luto ze ste prisli o babo ☹ nevedela som.. ja sa tiez tesim vzdy ked aspon malinko kopne

katy31
22. máj 2011

@nelustek no neviem, s tým Sebkom nie som veľmi stotožnená 🙂 Tak zatiaľ ostáva Riško. Olívia je tiež pekné meno. Oli.. 🙂 🙂 No možno už bude vidieť, čo to je. 🙂 Ty už vieš, čo budete mať?

nelustek
22. máj 2011

@katy31 esta nevieme ale 30.5. budeme vediet 🙂 tak sa tesim.
Risko je pekne ale mam bratranca Riska

jani74
22. máj 2011

@katy31 ani ja necítim pohyby každý deň. No dnes večer, keď som uspávala Matejka tak malá poriadne ale poriadne kopkala a Matejko bol taký zlatučký, že mi hneď dal pusinku na bruško 😀 ale keď necítim tak sa tiež strachujem.

Inak zase som Vás zanedbávala ☹hanbím sa 😕večer padám totálne vypľutá, ledva sa dovlečiem do sprchy. Matej cez deň ani náhodou nechce spať tak som to vzdala-možno ho to znovu chytí a bude chcieť ale takto sme sa trápili obaja 😖Cez deň sme mali perno na domčeku alebo som vybavovala po úradoch a zháňala cenové ponuky. Začala som preberať veci po Matejkovi a dávať do na net na predaj - veď načo to už bude, také erárne oblečko som nechala a chlapčenské na predaj a už sa to hneď aj pohlo. Každá korunka je k dobru 🙂a pritom sa neskutočne vytešujem a spomínam a je mi to až neuveritešne dávno ako to letí 😀 a samozrejme som už aj kúpila pre malú niečo ružovučké 😀
No a sčasu na čas ma napne na vracanie alebo mám debatu s WC ☹

nelustek
22. máj 2011

tak nas prvy pokus spat v detskej zlyhal ☹ akurat dobehla za mnou s otazkou su simpsonovci? a zaspala u nas v posteli 😀 zajtra dalsi pokus..dufam ze sme tu izbu nerobili zbytocne

jani74
22. máj 2011

@nelustek jéj Olíviu sme zvažovali aj mi pri prvom 😀 teraz som len potichúčku dúfala, že to bude dievťatko a bála som sa robiť si nádeje ale meno Hanka mi samé cinklo a už som neuvažovala o inom. Aj tatko zatiaľ celkom schvaľuje Hanku a už tak dokonca ju tak volá 😀

jani74
22. máj 2011

@nelustek
@katy31 dievčence juj viem si predstaviť ako čakáte čo to bude. Ja som celá vytešená a tiež sa teším na 29. 5. na 3D sono, že sa to len potvrdí 🙂

jani74
22. máj 2011

@nelustek malá spávala doteraz s Vami?Matej má teraz dni keď zaspáva tak ma zase musí čičíkať. Svoju izbičku bude mať až v novom domčeku ale toho sa tiež obávam ako budeme spávať.

nelustek
22. máj 2011

@jani74 som si povedala ze na ostro zacnem rozmyslat az ked nam povie co to je 🙂 ale dcerka zo zaciatku kazdemu hovorila ze je to Anetka.Neviem kde to nabrala 😀

nelustek
22. máj 2011

@jani74 presne tak v januari mala 3roky a stale spava medzi mami

jani74
22. máj 2011

@nelustek Matej zase vyhlásil, že to bude Gabika - absolutne neviem kde to nabral, lebo nemáme v širokom okolí také meno.

nelustek
22. máj 2011

@jani74 ja som si ista ze mi povie co to je lebo moj Dr.robi tiez 3D, nahral mi na CD aj z 13 tt ze keby som si davala robit

nelustek
22. máj 2011

@jani74 presne ani my nemame ziadnu Anetku.Zo zaciatku som aj povedala ze by aj mohla byt.. ja fakt neviem

jani74
22. máj 2011

@nelustek sranda aké sú tie naše detičky šikovné 😀 idem aj ja do hajan. moji chlapci už spinkajú - tatko zase ráno o 3h ide do práce ☹

Ozaj dievčence máte niektorá manžela resp. partnera, ktorý chodí na týždňovky alebo tak nejak?

katy31
22. máj 2011

@jani74 ja idem na 3D sono 1,6, tak hádam sa uvidí, čo to je. Pri malom som sa to dozvedela dva týždne pred pôrodom. 😀 Nechcel sa nikdy natočiť.. 😅 Ja si len želám, nech je to zdravé, nech je to už čo chce.. 😉

katy31
22. máj 2011

aj my ideme do hajan, tak dobrú nocku dievčatá. a moc ďakujem, za podporu... 😉

bettyx
22. máj 2011

ahoj holky, tak jsem se asi zdárně skoro po týdnu zbavila tý příšerný vyrážky! nakonec jsem sáhla po loji a opět se vyrážka po druhym namazání téměř celá vytratila...
koukám, že tu řešíte pohyby.. teda, myslela jsem že podruhé je to cítit dřív jako.. ale asi to mám nějaké otočené, protože je teprve začínám cítit... jako že teda už 100% je to ono.. no za týden jdu na morfo a takřta teda nic a Štěpánek v týž době už parádně kopal pokaždý když jsem se nehýbala.. zvláštní.

zuzinr
22. máj 2011

@katy31 no moj manzel chcel tiez pre syna meno Sebastian, ale nehodi sa nam k priezvisku. A ked mu kamarati hovorili ze co ked ho budu v skole volat Basti tak to hned zavrhol, tak mame Matuska 🙂

dzuli08
23. máj 2011

@natalii6 Aj môjmu manželovi sa páči meno Sandra. Asi jej to vo vzduchu. A začína sa páčiť aj mne, hoci pohlavie nášho babatka ešte nevieme. Problém mám ale v tom, že neviem ako by sme ju volali zdrobneninou. Sandy, Sandynka?

dzuli08
23. máj 2011

@tepka No je to také zvláštne, ešte pred týždňom som každé dva dni cítila také šteklenie a teraz už asi 4 dni nič, takže neviem. A ty?

natalii6
23. máj 2011

dobre ranko dievcat 😉 slniecko nam nejako zaslo ale hadam bude pekne 🙂
@dzuli08 mojmu muzovi sa paci preto leho jeho spevacka je Sandra tak aj on chcel doma Sandru a tiez som rozmyslala ako by sme ju volali ze ci Sandricka ale nad tym si uz hlavu nemusime lamat kedze to bude zase chalpec z cim mam zase starost navyse kedze neviem ako sa bude volat 😉
@bettyx ahoj to som rada ze si sa tych vyrazok zbavila muselo to byt poriadne otravne 😠 a na morfe drzim palceky nech je vsetko v poriadku 🙂
@nelustek esteze mame na vymyslanie mena par mesiacov casu a na najake pekne meno pridem kedze moj muz odmietol vymyslat meno kedze on chcel babu 😠 a s tou detskou izbou neboj hadam v 15ke sa od vas odstahuje :- 🤐
@nelynka18 ja som si dala vcera Talcid co mi este ostal z prveho tehotenstva a zabral...a moj krpec bol vlasaty a sestricky mu robili takeho pekneho kohuta 😀 aj teraz ma huste vlasy a predstavi si ze ma taku istu farbu ako pri narodeni 😉

nelynka18
23. máj 2011

@nelustek sedeli sme na fontane pri kantricku....no a boli tam aj ich neaky znamy....
@natalii6 nas bol skoro plesaty ale teraz ma dost huste vlasy.....aj mi to bolo trosku luto,ze ja som mu takeho kohutika nemohla robit 😀 no inak ta farba aj riso ma skoro take iste
baby vy tu pisete o menach a ja o vsetkych co som mala vybrane zacinam pochybovat ☹ neviem ani jedno,mozno ked budem vediet pohlavie to pojde jednoduchsie.....moj muz ma vybrane bud robert alebo jakub no ja neviem....sice ten robert tak tam sa mi paci skratka bobo 🙂 no neviem teda.....

dzuli08
23. máj 2011

@natalii6 No to je pravda, ja si myslím, že pekných chlapčenských mien je veľmi málo. No však uvidíme na MDD, ideme na morfo sono, tak snáď budeme vidieť lepšie čo to bude. Aj môj drahý vyrastal na Sandre. :D

jana86
23. máj 2011

@jani74 ahoj,no moj mm je teraz uz 4 tyzdne v nemeckua vrati sa asi o tyzden aj to len asi na 10 dni a tak chodi stale ☹ .akurat v zime je viac doma,vtedy nemaju tolko roboty. a pozeram,ze mame aj rovnaky termin porodu 🙂

nelustek
23. máj 2011

@natalii6 tak to si ma pobavila 😀 to by bola sranda 😀 😀 😀

tepka
23. máj 2011

@dzuli08 Ja nič zatím aj sa bojím 😒 možno aj hej len si myslím že su to čreva alebo čo 😉

nelustek
23. máj 2011

@tepka myslite ze nerozoznate creva od babatka? ved to neni vobec take iste...

dzuli08
23. máj 2011

@tepka No je to pravda, ja som tiež taká neistá, že necítim ešte pohyby. Keby už koplo ráno, na obed a večer, tak by som bola hneď spokojnejšia :D Mne len doktorka hovorila asi pred týždňom, či niečo cítim a keď som jej povedala, že len také šteklenie, tak mi povedala, že čoskoro to príde, tak uvidíme.

peta_k
23. máj 2011

ja teda neviem, stale citim len take bubliny... je to silnejsie a silnejsie, ale niekedy aj cely den nic... nemyslim si, ze su to creva