Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@katy31 ani ja necítim pohyby každý deň. No dnes večer, keď som uspávala Matejka tak malá poriadne ale poriadne kopkala a Matejko bol taký zlatučký, že mi hneď dal pusinku na bruško 😀 ale keď necítim tak sa tiež strachujem.
Inak zase som Vás zanedbávala ☹hanbím sa 😕večer padám totálne vypľutá, ledva sa dovlečiem do sprchy. Matej cez deň ani náhodou nechce spať tak som to vzdala-možno ho to znovu chytí a bude chcieť ale takto sme sa trápili obaja 😖Cez deň sme mali perno na domčeku alebo som vybavovala po úradoch a zháňala cenové ponuky. Začala som preberať veci po Matejkovi a dávať do na net na predaj - veď načo to už bude, také erárne oblečko som nechala a chlapčenské na predaj a už sa to hneď aj pohlo. Každá korunka je k dobru 🙂a pritom sa neskutočne vytešujem a spomínam a je mi to až neuveritešne dávno ako to letí 😀 a samozrejme som už aj kúpila pre malú niečo ružovučké 😀
No a sčasu na čas ma napne na vracanie alebo mám debatu s WC ☹
tak nas prvy pokus spat v detskej zlyhal ☹ akurat dobehla za mnou s otazkou su simpsonovci? a zaspala u nas v posteli 😀 zajtra dalsi pokus..dufam ze sme tu izbu nerobili zbytocne
aj my ideme do hajan, tak dobrú nocku dievčatá. a moc ďakujem, za podporu... 😉
ahoj holky, tak jsem se asi zdárně skoro po týdnu zbavila tý příšerný vyrážky! nakonec jsem sáhla po loji a opět se vyrážka po druhym namazání téměř celá vytratila...
koukám, že tu řešíte pohyby.. teda, myslela jsem že podruhé je to cítit dřív jako.. ale asi to mám nějaké otočené, protože je teprve začínám cítit... jako že teda už 100% je to ono.. no za týden jdu na morfo a takřta teda nic a Štěpánek v týž době už parádně kopal pokaždý když jsem se nehýbala.. zvláštní.
dobre ranko dievcat 😉 slniecko nam nejako zaslo ale hadam bude pekne 🙂
@dzuli08 mojmu muzovi sa paci preto leho jeho spevacka je Sandra tak aj on chcel doma Sandru a tiez som rozmyslala ako by sme ju volali ze ci Sandricka ale nad tym si uz hlavu nemusime lamat kedze to bude zase chalpec z cim mam zase starost navyse kedze neviem ako sa bude volat 😉
@bettyx ahoj to som rada ze si sa tych vyrazok zbavila muselo to byt poriadne otravne 😠 a na morfe drzim palceky nech je vsetko v poriadku 🙂
@nelustek esteze mame na vymyslanie mena par mesiacov casu a na najake pekne meno pridem kedze moj muz odmietol vymyslat meno kedze on chcel babu 😠 a s tou detskou izbou neboj hadam v 15ke sa od vas odstahuje :- 🤐
@nelynka18 ja som si dala vcera Talcid co mi este ostal z prveho tehotenstva a zabral...a moj krpec bol vlasaty a sestricky mu robili takeho pekneho kohuta 😀 aj teraz ma huste vlasy a predstavi si ze ma taku istu farbu ako pri narodeni 😉
@nelustek sedeli sme na fontane pri kantricku....no a boli tam aj ich neaky znamy....
@natalii6 nas bol skoro plesaty ale teraz ma dost huste vlasy.....aj mi to bolo trosku luto,ze ja som mu takeho kohutika nemohla robit 😀 no inak ta farba aj riso ma skoro take iste
baby vy tu pisete o menach a ja o vsetkych co som mala vybrane zacinam pochybovat ☹ neviem ani jedno,mozno ked budem vediet pohlavie to pojde jednoduchsie.....moj muz ma vybrane bud robert alebo jakub no ja neviem....sice ten robert tak tam sa mi paci skratka bobo 🙂 no neviem teda.....
@tepka No je to pravda, ja som tiež taká neistá, že necítim ešte pohyby. Keby už koplo ráno, na obed a večer, tak by som bola hneď spokojnejšia :D Mne len doktorka hovorila asi pred týždňom, či niečo cítim a keď som jej povedala, že len také šteklenie, tak mi povedala, že čoskoro to príde, tak uvidíme.
ja teda neviem, stale citim len take bubliny... je to silnejsie a silnejsie, ale niekedy aj cely den nic... nemyslim si, ze su to creva

@katy31 aj sebastian je pekne meno,ale podla mna je moc dlhe..ano Sebko. Pre dievca je podla mojej Nelky pekne Olivia.Na ihrisku mame dvojicky Sebka a Oliviu 🙂