icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

babulkaa
25. máj 2011

@reanda neviem ti povedat mne na poradni nikdy vyter nerobila lekarka 😒

nelustek
25. máj 2011

@reanda ja si myslim ze ci tam neni nejaky zapal ??

nelustek
25. máj 2011

@babulkaa AJ u nas sa to stale mani pokial nevieme pohlavie 😎 ale Alica je asi uz 100 % ked sa mu to tak velmi lubi,budem sa smiat ak to bude chlapec 😀

reanda
25. máj 2011

@babulkaa @nelustek no mna nikdy na poradni nevysetroval zospodu, len celkom prvy raz a teraz.. hovoril, ze tak v dvadsiatom tyzdni sa to robi.. neviem, ci kvoli zapalu, ja som mu nespominala ziadne problemy.. viem, ze sa robieva kvoli tomu streptokokovi tusim, ale ci uz teraz.. neviem

babulkaa
25. máj 2011

@reanda mna moja lekarka kazdu poradnu vysetruje zospodu, tak fakt neviem, ale asi kazdy lekar je iny 🙂

nelustek
25. máj 2011

@reanda mna pozeral zospodu v 17 tt a to asi ci sa neotvaram.Strcil prsty vytiahol a to bola cela poradna.Vyter mi zatial nerobil,tak neviem

zuzaxa
25. máj 2011

@nelustek No vidím, že obidve s Nelynkou Ti radíme Lenku!!!! 😀 😀 😀

Mne nejako opúchajú prsty na rukách, už nenosím ani prstene... Keď ich tak zohnem, tak cítim, že sú napuchnuté. A aj nohy, normálne čo mám šľapky niektoré, sú mi úzke. Z čoho to môže byť? Z tepla? Alebo, že málo pijem, nie je to skoro? Ale zase nie je to moc, ale cítim to troška.
Inak baby ja by som len nakupovala detské vecičky, ma to chytilo nejako, Teraz v Tescu majú 30% na všetky dojčenské a detské veci. Nakúpila som podbradníčky, a také farebné látkové plienky.Aj do HMka sa chystám, ale až sa toho bojím, čo tam zase nakúpim. Tam neviem odolať....

reanda
25. máj 2011

@babulkaa @nelustek diky, teraz ma napadlo, ze nabuduce mi asi bude tie vysledky zapisovat do knizky tak potom uvidim.. alebo sa snad aj opytam 😀

nelynka18
25. máj 2011

@nelustek maly lenivec? 😀 moje sa odmlcalo na asi tyzden ale od vcera kope ako naozaj 😀
@reanda vyter mne tiez nerobil,mozno sa mu u teba nieco nezda.a mna zospodu kontroluje tiez kazdu poradnu.a ten streptokok sa robi az okolo 36 tt teraz nie.

nelynka18
25. máj 2011

@zuzaxa mne puchnu tiez mierne prsty na rukach,presne ako pises ked zavrem v päst tak to citim.nohy mi niekedy v clenkoch napuchnu ale len minimum a to ked dlko chodim alebo stojim......to je asi normalne 😵

zuzaxa
25. máj 2011

@reanda Aj mne teraz naposledy robil stery, vraj sú dôležité, že ak sú zlé môžu vyvolať predčasný pôrod, ale tiež neviem presne čo, a mám si zavolať o týždeň o výsledky. Asi to isté nám robili.
A zospodu vyšetruje aj mňa vždy, čo sa mi vôbec nechce, ja by som len na sono chodila 😀 😀 😀

zuzaxa
25. máj 2011

@nelynka Presne tak tie nohy ak moc chodím alebo stojím na nohách.

peta_k
25. máj 2011

Caute kocky, aj ja som dnes bola nakupovat, tooolko mali krasnych veci, este teraz sa rozplyvam...Len mama sa furt jeduje, ze je este priskoro na zhananie vybavicky...

nelynka
25. máj 2011

@zuzaxa uz druhykrat ti skocilo moje meno 🙂))
vidim ze si myslela @nelynka18 😀 😀 😀
dufam ze to bude nejake znamenicko aj pre mna, ked ste ma sem do temicky uz dvakrat omylom vtiahli 😀 😀

babulky drzim vam palce, nech to pekne dotiahnete do konca a mate zdravucke deticky pri sebe 🙂

zuzaxa
25. máj 2011

@nelynka Prepáč moja, ja sa učím na štátnicu na anglinu, už som úplne mimo, prepáč 😀 😀 😀 a na koníka len tak na skok rýchlo, asi preto.... Papa

nelynka18
25. máj 2011

@zuzaxa si omylom vymazala 18,ze? 😀 😀 zaujimave niektore mate za sebou aj stery a niektore to nemame,to su ti doktori ale teda,ze? to opuchanie je bezne len dufam,ze do porodu nespuchnem ako balon 😀 pri riskovi som bola naliata teda riadne....
@peta_k ta tvoja mama 😉 je lepsie kupovat pomaly a postupne z kazdej vyplaty ako potom vsetko naraz,nie? tak si kupuj a odkladaj si to niekam bokom aby o tom nevedela a budete spokojne obydve 🙂

nelynka
25. máj 2011

@zuzaxa nič sa nestalo, beriem to ako dobré znamenie, že sa k vám, buducim mamičkám čoskoro pripojím aj ja 😀 😀

peta_k
25. máj 2011

Ozaj, nepoznate dobre e-shopy s obleckom pre babatka?
@nelynka18 mas pravdu, teraz si kupujem tajne, ale o dva mesiace sa stahujeme do svojho, tak si budem vsetko ukladat do skrine v detskej izbicke, strasne sa uz na to tesim

reanda
25. máj 2011

@nelynka18 @zuzaxa diky, vsak ja som rada, ze ma nevysetruje vzdy zospodu 🙂 , ale teraz som zas aspon pokojnejsia, ze je aj krcok aj tie stery teda ok.. a uz sa tesim na osmeho juuuna na morfo 🙂
ono kazdy doktor ma ine postupy, mne tento moj uz celkom aj vyhovuje, vys. zospodu len obcas a sono zakazdym 😀 ..ale zozaciatku som ho aj chcela vymenit, lebo sa mi zdalo, ze to nejak flaka.. na nete sa clovek docita, co vselico sa vysetruje a co treba a ked to doktor potom nespravi, tak ma cl. dojem, ze nie je dobry doktor asi 🙂

jaaaj, tak som sa napratala ceresni.. a rovno zo stromu 😒 , dufam, ze nechytim z takych neumytych nejaku koleru.. aj od vtakov su sem-tam podobane.. ale ked ich oberiem a umyjem, tak to uz nie je take ono 😵

nelynka18
25. máj 2011

@peta_k http://www.ebutik.cz/index.php?men0=19&men1=63 ja rada chodievam sem ale to je cesky obchod a tu sa oplati väcsi nakup........... tak si viem predstavit ako sa tesis,ze si vsetko zariadis a nachystas 😉

reanda
25. máj 2011

baby a ja vam aj zavidim, ze vas to nakupovanie tak bavi.. mna to praveze stale nejak nechytilo, ja nakupy moc nemusim 😒 ..az sa obcas obavam, ze male sa narodi a nic nebude mat.. ani v kocikoch sa vobec nevyznam, minule som aj zacala dake pozerat, ale isla mi z toho mnozstva znaciek a druhov 'hlava kolem'

tun1ska
25. máj 2011

@reanda pozor na tie čerešne....ja som sa ich napchala rovno zo stromu v sobotu...a v nedeľu so bola chorá...ten dáž´d je už niečo o inom 😨

nelustek
25. máj 2011

@zuzaxa ale asi z toho nic nebude , muzovi sa lubi Alica. No uvidime v pondelok mozno to bude chlapec Adam,alebo Aurel 😉

jana86
25. máj 2011

caute baby,my mame zajtra poradnu,tak sa tesim.viem,ze stale mam nosit moc,ale neviete mi povedat ci to na kazdej poradni beru aj krv?lebo do teraz mi brali asi na kazdej ani neviem na co vsetko tak neviem ci aj zajtra ma to caka 😒 a mna doktor minule tiez pozeral aj zo spodu aj vyter mi bral. a vidim,ze aj vam niektorym puchnu prsty,ja uz ani prstene nenosim

nelynka18
25. máj 2011

@reanda mna detske vecicky lakaju strasne ale dlhsie ako pol hodinu v obchode nevydrzim,este ze exzistuje internet 😀 a kocar a sedacku mam z netu,vyskusaj 😉
@jana86 mne teraz na poslednej nebrali,zo zaciatku beru preto tak casto kvoli zistovaniu tym vyvojovym vadam.....teda aspon co ja viem 🙂

14petulka88
25. máj 2011

@nelynka18 a mozem sa ta opytat za kolko si kupila kocik? kupim asi taky isty od ruky ale v zelenej farbe tak ma zaujima kolko si zanho dala 🙂

nelynka18
25. máj 2011

@14petulka88 jasne ze mozes,stal ma 135€ uz aj s postovnym,je to dvojkonbinacia,vajicko mame....a som zatial veeelmi spokojna,zatial ho mozem len odporucit 🙂

zuzaxa
25. máj 2011

@nelustek Však ja som to len zo srandy, že my obidve s Nelynkou18 ťa atakujeme s Lenkou. Jasné treba spraviť tatinkovi radosť, Alica je tiež krásne meno a hodí sa k Nelke. Som už len zvedavá či to fakt nebude ten chlapec 😀 .
Aj náš bude po tatinkovi, ale ja by som Huginka chcela. No ale bude Marcelko!!!

Dnes som si zarezervovala na mimibazáre to lehátko vibračné BrightStars, tak sa teším. Za 45 eur aj s poštovným.
@nelynka18 Ani nehovor o nakupovaní cez net, ma to chytilo jak šialená keby som bola, učím sa učím, a stále poškulujem po vecičkách. Hrozné so mnou. Len kto mi bude dobíjať kreditku stále. 😀 😀 😀
@nelynka Veľmi držím palčeky, aj malý bude, stále sa hrá na sone s ručičkami tak určite ich už drží aj on, aby si čoskoro mala pod srdiečkom aj ty bábatenko!!!! CMUK 😵 😵 😵

nelustek
25. máj 2011

@zuzaxa ale ved ja viem...ja tie mena aj tak stale menim 😀

nelustek
25. máj 2011

Dobru nocku ,dnes musim ist spinkat skor,lebo zajtra musim do prace.A dnes som bola s malou cely den od skolky vonku.Prisli sme o pol osmej vecer 🙂 som uplne K.O 😒 Krasne snicky prajem 😲