icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

reanda
27. máj 2011

@peta_k ja uz budem pomaly 21 tyzden a tiez pohyby este nic... kamaratka mi pisala, ze ona citila prvy krat az v dvadsiatomstvrtom tyzdni.. takze neboj 🙂

peta_k
27. máj 2011

@reanda v 24tt ??? Tak to sa este mozem nacakat, co?

zuzinr
27. máj 2011

@peta_k koli pohybom sa vobec netrap, radsej bud v klude, u prvorodicky sa hovori ze by mala pohyby zacat citit okolo 20tt ale to moze byt aj skor aj neskor, nemusi to byt presne 20tt. A tie bublinky to uz moze byt ono, ved uvidis ci sa to casom bude opakovat. Tie male vecicky az tak moc nekupuj, dietatko rachlo rastie, mne napr. syn mal 1 dupacky 56 oblecene len 1x. Co sa tyka bodiniek,svetrikov, mikiniek tie aj keby boli trosku vacsie vyhrnes rukaviky a ponosite dlhsie. Aj dupacky alebo take nohavice spolu s latkou aj na nozicky, mozu byt troska volnejsie, nech ma dietatko pohodlie. Ja urcite vela veci najma co sa týka 56 nakupovat nebudem.

nelynka18
27. máj 2011

@zuzanazuzana ved aj ja ak bude baba mozem zacat pomaly cosi kupovat a ak chlapec,tak mam po malom vsetko,to uz len ak mi cosi do oka padne 🙂
@peta_k nas maly mal 54 cm cize 56 nosil chvilku ale ta inak kup cosi 56 cosi 62 a to bude ok.....tak do 2-3 mesiacov,podla toho aky bude krpec velky 😉

dnes mi volala sestricka z gyndy,ze ci mozem na 4D uz tuto stredu a ja ze no jasneeee 😀 juj tak sa tesim,ze krpate uz konecne uvidim tak lepsie,som hroooozne zvedava a urcite budem revat ako koza 😀

zuzinr
27. máj 2011

@nelynka18 jaj tak drzim palce na 4D, nech sa male ukaze 🙂 ja idem az 7.6. tiez uz sa neviem dockat, ale ja idem na morfo nie na 4D

misickab3
27. máj 2011

baby, máte niektorá problémy s kyselinami? Zopárkrát som to už mala také nevydržateľné, že som skoro nezaspala...nechcem brať lieky (malox atď...), tak som sa dočítala, že vraj mandle by to mali vyriešiť...máte s tým niekto skúsenosti? alebo inú radu?

skybaby
27. máj 2011

ahojte, ja vas moc nestiham, ale pozdravujem vsetky maminky a babatka v brusku 😵
u nas to vyzera na dalsiu babu a dufam ze dnes sa to dozvieme uz na isto 😉

@misickab3 ja ta sklamem, ale mne nezabralo vobec nic, ani mandle, ani gastrotuss, ani suchare .... skus zaspavat v takom nejakom polosede .... ale mozno ti tie mandle zaberu, ved kazda sme ina 😉

peta_k
27. máj 2011

@zuzinr @nelynka18 diki baby, takze mam viac nakupovat od 62 vyssie ano? chcem si len ten zaklad teraz pokupit, tak na 0-3 mesiace, zvysok si budem zhanat postupne podla velkosti babatka, to uz ho budem mat hadam v oku 🙂

misickab3
27. máj 2011

@skybaby uf, tak to dúfam....inak to bude "sranda"...a už máte vybraté mená- keď už máte skoro isté dievčatko... 🙂

lea1333
27. máj 2011

ahojte babule no ako sa mi mate? vydim ze pekne rastete tak sa drzte a posluchajte babetka v brusku 😀 😀 😀

lucy56
27. máj 2011

no tato ma 33cmx79cmx20cm, mne sa celkovo zo vsetkych co sme pozerali tato zdala najvacsia a akedze budeme mat skor zimne baby, treba ratat s fusakom a dekou
a objednala som sa na 4D a ze az 30.6. co je o mesiac, ach jaj tak dlho cakat...

nelustek
27. máj 2011

Tak musim tu nasu Nelusku pochvalit lebo tuto noc sa i izbe ani raz nezobudila 🙂 Vstavala az ked som odchadzala do prace.
Teraz stoji pri okne a nadava búrke,ze uz toho ma dost a nech ide prec,ze ju vyplieska po zadku 😀 😀 😀

katulka74
27. máj 2011

Ahojte,tak morfologicky ultrazvuk mame za sebou,vsetko je v poriadku,vyzera to,ze babo je zdravucke,boli sme tam tristvrte hod a doktor nam vsetko poukazoval,od hlavicky a mozocku az po prsteky na nohach a mame potvrdeneho chlapceka na 100 % 🙂

nelynka18
27. máj 2011

@zuzinr no dakujem ked sa neukaze dostane po ritke 😀 tak to mas tiez za chvilku,si zvedava ako vyzera,ze? no nech uz je streda nas maly ide s nami,dostane pekny darcek na den deti 😀
@peta_k asi ano,radsej 62 a ked ti potom neskorsom stadiu povedia kolko vazi,tak sa aj potom zariadis 🙂
@nelustek sikulka je no velka 🙂 aj u nas prsi a ochladilo sa,maly je hotovy zacina mi liezt na nervy 😀 nech je pekne a mozeme ist von .....
@katulka74 jeeej tak dalsi chlapcek,no po dvoch babach sa ti aj patri 😀 gratulujem 🙂

natalii6
27. máj 2011

ahojte..my sme dneska od rana boli nan zahrade a nas drobec zacal dako soplit tak sa obavam ze bude chory ☹ u nas to vyzeralo na dazd ale dako sa to rozpadlo ale aspon nie je tak dusno 😉 dneska asi prasknem co som zjedla tolkoooooo ceresni a este toooollllkkooo ich mame asi spravim zajtra bublaninu 😉
@katulka74 gratulacia k chlapcekovi
@nelustek no vidis ze ta tvoja Nelka aka je sikula
@lea1333 jej ahoj...ty sa pochval ako sa mas?
@peta_k tak ako pisali dievcata malicke veci vela nekupuj deticky ich ani nevynosia moj maly sa narodil ako mesacny 😉
@zuzanazuzana ako vidim vsade to je ine...a neboj urcite je vsetko v poriadku
idem ja zehlit aj ked sa mi nehceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😠

lea1333
27. máj 2011

@natalii6 ale ja celkom fajn teraz sme uz mali druhu mrchu po kyrete tak ze sup sa na to tak sa tesime!!!a vy v pohode! 😉

natalii6
27. máj 2011

@lea1333 my sa mame dobre rastieme a ide to nejak velmi rychlo..len to teplo to je niekedy na nervy 😠..tak nech vam to vijde a zelam vela stasticka pri plodeni potomka 😉

lea1333
27. máj 2011

@natalii6 dakujem aj vy sa drzte!!!a foto kde su???

katulka74
27. máj 2011

nelynka18 a natalli6 dakujem,normalne mi slzicky tiekli,ked som ho dnes videla ako si kopkal,vykladal nozicky a hral sa s pindurom-myslim tym od stastia....inak uz dobry tyzden mi pekne vyvadza v brusku 🙂

nelynka18
27. máj 2011

@katulka74 😀 ze hral sa s pipikom,no chlapy odmala ho natahuju 😀 no nase male tiez po kludnom obdobi zase kope ako odusu,ja to mam tak rada ked tak kope 🙂

katulka74
27. máj 2011

nelynka18,presne to som povedala ked to doktor okomentoval 🙂 ,klasicky chlapi 🙂
tiez sa velmi tesim ze kopka a mrvi sa 🙂

nelynka18
27. máj 2011

@katulka74 no to asi napadne kazdu zenu 🙂 a nad menom ste uz rozmyslali?

katulka74
27. máj 2011

nelynka18,stale nevieme 😉 Jakub,Sebastian,Filip.....zatial 🙂

nelynka18
27. máj 2011

@katulka74 ani my nevieme,vybrat spravne meno da zabrat 😒 jakub chce aj moj muz ja uvazujem ze robert....teda bobo 🙂

katulka74
27. máj 2011

nelynka18,Roberta a Maxima uz v rodine mame...

nelynka18
27. máj 2011

@katulka74 aj my mame roba ale sak to neva.....chlapcenske sa vyberaju tazsie ako dievcenske,ze? ale este mame casu,ani boh netusi ake ja nakoniec meno vyberiem.....inak asi sa drobcovi stuka asi 10 minut citim take stale a pravidelne natrasanie maternice 😀

katulka74
27. máj 2011

nelynka18,dievcenske by som mala hned,ani ja netusim ako sa bude volat nas anjelik....moj dnes cely den nieco vymysla,kruti sa,vrti,sidielko 🙂

bibi13
28. máj 2011

@misickab3 ja som mala problém s kyselinami a s pálením zahy v prvom tehu a teraz to sem tam zacítim tiež.. no a pomahalo mi mlieko.. tak dufam, že pomôže aj tebe.. skus..
@peta_k mne sa malý narodil s váhou 2990g a 51cm a teda dokupovavala som 56, lebo mi vadilo, ako mu bolo všetko veľké.. ale zase pozor, aku 56 kupuješ.. včera sme so sestrenkou porovnavali 56 z troch obchodov a bol tam rozdiel o jeden palec a o pol palca.. je 56 pre novorodeniatka a potom 56 (napr. kik, tesco), ktorá je väčšia.. ale zase ako píšu baby, pár vecí, nič prehnané..

natalii6
28. máj 2011

dobre ranko dievcata..dnesna noc nic moc Davidko sa budil a plakaval a rano bol dost teply tak je uz iste ze je chory tak musim ist do lekarne ☹ ..inac tu v BA sa pekne ochladilo 😠
@katulka74
@nelynka18 ja som toho siteho nazoru ze dievcenske mena sa vyberaju lahsie 😉
@katulka74 ja ked som bola 1x tehotna tak na morfo mi na 100% povedali ze to bude chlapec lebo mu pekne stal pipik co som aj videla a dokina a sestricka sa rehotali ze take daco uz dlho nevideli 😀
@lea1333 foto nie je ziadne ☹ lebo doktorovi sa nepodarilo nejak dostat moje babo cele na foto raz mal hlavu potom telo no co uz 😒

elannor
28. máj 2011

ahojte, no túto tému som potrebovala 🙂)) Ako to u vás vyzerá s 3Dckami? Tu v KE je Dankovčík obsadený a do Šace sa neviem dovolať, vy ste na tom ako??? A bola niektorá z vás už chorá, odkedy je tehotná? Ja mám momentálne zapálený hrtan, tak sa bojím aby sa to nezhoršilo... ☹