icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
28. máj 2011

Tak a to sme chceli ist dnes opekat a grilovat 😒 Nelka bude mat meniny . Skoda ze sa to pocko tak pokazilo
A ktomu som total nevyspata,Nelka spala zas s nami lebo bola burka a pritom sa ani nepohla pri tom hrmeni

nelynka18
28. máj 2011

dobre rano baby....az teraz som sa zobudila 🙂 totizto maly spal u babky a ja som konecne vyspata 😉 hrozne to pocasie vonku 😠
@katulka74
@natalii6 no dufam,ze to bude baba lebo ak chalan tak bude mat babske meno 😀
@elannor na ten hrtan by som nasadila homeopatika 😉
@nelustek aj my sme mali na plane opekat prisli mi aj netere a ako to vidim zas budeme trcat u nas a mna asi z nich za cely den rozboli hlava.....4 deti cely den u mna no strach 😉 maly vymyselnik no ale nas riso sa tiez boji burok a ked spi s nami tak sa na to nikdy nezobudi 🙂

nelustek
28. máj 2011

@nelynka18 Neviem za cely tyzden mam brutal zlu naladu,tak som zvedava ako ta oslava dopadne.Cely tyzden som bola s malou sama a naozaj som uz unavena ,dnes to na mna s tymto pocasim dolahlo ☹

nelynka18
28. máj 2011

@nelustek hm to ano....to pocasie robi s clovekom divi 😒 ja tiez som skoro stale sama,no vonku som s babami ale doma sama a teraz este taketo blbe pocasie a muz isiel zase prec a este sme sa pred odchodom stihli pohadat ☹ a za asi hodku pride kopec deti s brachom a mamou a ja sa mam este pretvarovat,ze vsetko je ok.no co uz my zeny musime byt vzdy tie silnejsie 😉

nelustek
28. máj 2011

@nelynka18 presne ako hovoris. Ty mas aspon mamu co k tebe pride,ta moja ked sem sem tam zabludi tak nerozprava o nicom inom,len o bratovej frajerke lebo s nimi byva a tiez cáka baby.Ako keby ja som bola od susedov ☹

dzuli08
28. máj 2011

@peta_k Mne tiež odporúčali baby hneď oblečko veľkosti 62. A ja si aj myslím, že budem mať väčšie bábätko, keď pred 2 týždňami v poradni som už mala +5 kg. 🙂

nelustek
28. máj 2011

@dzuli08 ahoj myslis +5kg doteraz ci za mesiac.A preco si myslis ze budes mat vacsie babo?

natalii6
28. máj 2011

@nelustek ahoj z tvojej mamy si nic nerob moja mama sem nezabludi a nezavola ako je rok dlhy ☹ ked ja nepridem k nim tak ona vobec ale kedze nema zaujem o nas tak tam uz radsej ani nechodim aj ked mi je z toho smutno hlavne koli malemu ale co uz je to tak a na melaho som tiez vatsinou sama a nema nikoho kto by mi ho obcas postrazil aj teraz chudacik chory musel ist somnou von do toho necasu lebo som potrebovala mu ist kupit nieco do lekarne a muz je v praci ☹ 😢
@nelynka18 ja som chcela Natalku a rozmyslala som ake muzske meno by sa dalo stoho spravit a ma napadlo Natan 😀

nelustek
28. máj 2011

@natalii6 Si zlata , a maleho je mi luto chudacik ani by som teraz nevystrcila nos z bytu.U nas je hrozne skaredo 😒 najradsej mam 30 stupnove teploty
A co je vlastne malemu?

nelynka18
28. máj 2011

@nelustek
@natalii6 no za to moja mama je tu stale,niekedy jej tu je az plny dom 😀 ja mam zase taku svokru,ta pride raz za mesiac donese riskovi sladkost a zase jej neni a ked jej aj clovek zavola ze nieco potrebujeme(co uz nerobime) tak vzdy to iste a nemoze niekto iny 😒 ona je cudna 😉 pride ku nam na navstevu a rozprava len o inych ludoch a len ohovara svojho druheho syna a jeho frajerku,tiez cakaju mimi.......no asi tipicka svokra 😢
a natalii meno natan je zvlasne ale celkom sa mi paci 🙂

nelustek
28. máj 2011

@nelynka18 ja mam zas svokru super,neviem co by som bez nich robila.Sice sem moc nechodi,iba cez vikend.Ona ze nas nechce otravovat 😉 Ale ja som rada ked pride.To ona nikdy nikoho neohovara,aj ked o niekom nieco vie nikdy to nikomu nepovie.Viem ze ked jej nieco poviem nikto sa to nedozvie.
Brachova frajerka je od vcera v nemocnici a ako keby umierala sa spravaju,hned mi museli volat 😠

natalii6
28. máj 2011

@nelustek zatial to vyzera na prechladnutie uvidim co bude vecer..zatial mu len odsavam hlieny a davam kvapky lebo teplotu ma zatiallen 37 aj ked sa mi zda taky teplejsi ak sa to nezlepsi pojdem v pondelok k lekarovi

nelustek
28. máj 2011

@natalii6 joj chudacik malinky.to tie zmeny pocasia

natalii6
28. máj 2011

@nelynka18
@nelustek vidite baby kazda to mate inaksie podelene 😀 ale vzdy ste natom lepsie ako ja ☹
@nelynka18 tak ja ani neviem ci meno Natan aj existuje to ma len tak minule napadlo 😀
idem ja upratovat tak sa mi tu zatial majte 😉

nelustek
28. máj 2011

@natalii6 mala by som aj ja poupratovat,ale sa mi zatial nechce. 😀

natalii6
28. máj 2011

@nelustek bud prechladol doma ked sa predvcerom cvachtal na balkone v bazeniku alebo vcera na zahrade ☹ tak dufam ze to nebude nic vazne na ATB

nelustek
28. máj 2011

@natalii6 keby sa mu aspon chcelo lezat ,co? Nelku skoli az naozaj vysoka teplota

dzuli08
28. máj 2011

@nelustek Nie, nie doteraz + 5kg, ak nie viac. Keby za mesiac tak som už ako slon :D. Tak to len z toho usudzujem, že aj tu niektoré babenky písali, že doteraz majú len tak +1,5 kg navyše, jedna kamarátka, ktorá je v 7. mesiaci má len +2kg no a všetci sa čudujú, aké mám veľké bruško na 5 mesiac. Ale preto si na základe tohoto všetkého len "myslím", že bábo bude tak veľké akurát.

nelynka18
28. máj 2011

@nelustek taka je zas moja mama a svokra to je des 😠 prerabame teraz chalupu a tym ze sme si vzali uver chceli sme z tohoto bytu ist prec lebo platit uver a este aj byt je na nas moc....no a moja mama ma 2izbak a svokra 3izbak a je sama doma teda bude od 1.7. a tak sme sa jej pytali ze ci mozeme tak na pol roka ist k nej byvat a ona nam uz vyse mesiaca neodpovedala,stale len ze ci nemozeme ist k mojej mame a ze ci to nemozeme urobit neako inak a ze ako tu budeme a boh vie co......a pritom u nej byval jej druhy syn aj s frajerkou a este aj s takym smradlavym psom.no a nam proste nepomoze.ja som proste na to neni zvyknuta,u nas v rodine si stale pomahame so vsetkym a ona sa nam otoci chrbtom ☹
no dost o takychto veciach lebo sa len rozculim 😠
a co jej je?nieco vazne?no to mas tak lebo oni byvaju u nej,preto su si blizsi....asi

nelynka18
28. máj 2011

@dzuli08 kvoli tomu este nemusis mat velke babo....mozes mat len viac plodovej vody.aby si nebola potom prekvapena,ze aky drobec sa ti narodil 😉 ked ti budu robit prietoky,potom ti povedia ake ke tazke a potom sa podla toho zariadis.aj ja som to tak robila a budem aj teraz 🙂

nelustek
28. máj 2011

@dzuli08 lebo moja kolegina dokazala pribrat za mesiac +5kg. ja mam tiez doteraz 14kg.A to som rada lebo pri Nelke som dokonca pribrala +22kg a narodila sa s vahou 2,97kg, tak kde boli tie kila?

nelynka18
28. máj 2011

@nelustek ty si teraz uz pribrala 14 kg??????to fakt?a to kde ved na tych fotkach si chuducka tomu ani neverim 🙂

nelustek
28. máj 2011

@nelynka18 tak to je teda hrozna.Chcete stavat? akde? aj my asi budeme.
Ale nic jej neni.. ze odpadla ale to ze nie ze uplne..len padla na zem. a ze jej byva zle a nepribera.Ale zas na druhu stranu ze jej Dr. povedala ze na tyzden v ktorom tyzdni je ma babo velke.Tak potom co?
Nema fajcit,mozno by sa jej polepsilo

nelustek
28. máj 2011

@nelustek jezis nie to je preklep.Myslela som +4 kg.neviem kde sa tam ta 1 nabrala 😀

nelynka18
28. máj 2011

a inak ja som tiez pri riskovi pribrala 25 kg na konci som uz bola ako balon,no a maly sa narodil a mal 4010g ale moj muz mal tiez taku porodnu vahu.....teraz som len zatial 4,5kg pribrala a som zvedava ake bude babo velke....hovori sa,ze druhe je vzdy tazsie tak som zvedava 😉

nelustek
28. máj 2011

vidis aka som s tej mojej rodiny vytocena robim chyby a este si posielam sama sebe spravy 😀

nelynka18
28. máj 2011

@nelustek mi prerabame zdedenu chalupu v brvnisti to je papradnaska dolina,ak vies.chcete stavat? a to ona fajci? hm aj moja svagrova fajci......ja to nechapem.... 😀 no sak citam ze 14 a vobec to nebolo vidiet

dzuli08
28. máj 2011

@nelynka18 No to je pravda, to som si neuvedomila, ale určite sa podľa toho neriadim, to je jasné 😀 😀 . A tie prietoky, to je čo? A kedy sa to robí?

dzuli08
28. máj 2011

@nelustek Ojej tak to sú riadne protiklady. Moja kámoška pribrala 35 kg - to fakt, to netáram, mala 113 kg pri pôrode - a malý jej mal 4,3 kg pri pôrode. Tak preto som si myslela, že to priberanie ide priamo úmerne pribratým kilám 😀 😀

nelustek
28. máj 2011

@nelynka18 ano manzel ma pozemok v strezeniciach.pekny pod horou
Presne fajci , je mlada a hlupa