Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@peta_k koli pohybom sa vobec netrap, radsej bud v klude, u prvorodicky sa hovori ze by mala pohyby zacat citit okolo 20tt ale to moze byt aj skor aj neskor, nemusi to byt presne 20tt. A tie bublinky to uz moze byt ono, ved uvidis ci sa to casom bude opakovat. Tie male vecicky az tak moc nekupuj, dietatko rachlo rastie, mne napr. syn mal 1 dupacky 56 oblecene len 1x. Co sa tyka bodiniek,svetrikov, mikiniek tie aj keby boli trosku vacsie vyhrnes rukaviky a ponosite dlhsie. Aj dupacky alebo take nohavice spolu s latkou aj na nozicky, mozu byt troska volnejsie, nech ma dietatko pohodlie. Ja urcite vela veci najma co sa týka 56 nakupovat nebudem.
@zuzanazuzana ved aj ja ak bude baba mozem zacat pomaly cosi kupovat a ak chlapec,tak mam po malom vsetko,to uz len ak mi cosi do oka padne 🙂
@peta_k nas maly mal 54 cm cize 56 nosil chvilku ale ta inak kup cosi 56 cosi 62 a to bude ok.....tak do 2-3 mesiacov,podla toho aky bude krpec velky 😉
dnes mi volala sestricka z gyndy,ze ci mozem na 4D uz tuto stredu a ja ze no jasneeee 😀 juj tak sa tesim,ze krpate uz konecne uvidim tak lepsie,som hroooozne zvedava a urcite budem revat ako koza 😀
baby, máte niektorá problémy s kyselinami? Zopárkrát som to už mala také nevydržateľné, že som skoro nezaspala...nechcem brať lieky (malox atď...), tak som sa dočítala, že vraj mandle by to mali vyriešiť...máte s tým niekto skúsenosti? alebo inú radu?
ahojte, ja vas moc nestiham, ale pozdravujem vsetky maminky a babatka v brusku 😵
u nas to vyzera na dalsiu babu a dufam ze dnes sa to dozvieme uz na isto 😉
@misickab3 ja ta sklamem, ale mne nezabralo vobec nic, ani mandle, ani gastrotuss, ani suchare .... skus zaspavat v takom nejakom polosede .... ale mozno ti tie mandle zaberu, ved kazda sme ina 😉
ahojte babule no ako sa mi mate? vydim ze pekne rastete tak sa drzte a posluchajte babetka v brusku 😀 😀 😀
no tato ma 33cmx79cmx20cm, mne sa celkovo zo vsetkych co sme pozerali tato zdala najvacsia a akedze budeme mat skor zimne baby, treba ratat s fusakom a dekou
a objednala som sa na 4D a ze az 30.6. co je o mesiac, ach jaj tak dlho cakat...
Tak musim tu nasu Nelusku pochvalit lebo tuto noc sa i izbe ani raz nezobudila 🙂 Vstavala az ked som odchadzala do prace.
Teraz stoji pri okne a nadava búrke,ze uz toho ma dost a nech ide prec,ze ju vyplieska po zadku 😀 😀 😀
Ahojte,tak morfologicky ultrazvuk mame za sebou,vsetko je v poriadku,vyzera to,ze babo je zdravucke,boli sme tam tristvrte hod a doktor nam vsetko poukazoval,od hlavicky a mozocku az po prsteky na nohach a mame potvrdeneho chlapceka na 100 % 🙂
@zuzinr no dakujem ked sa neukaze dostane po ritke 😀 tak to mas tiez za chvilku,si zvedava ako vyzera,ze? no nech uz je streda nas maly ide s nami,dostane pekny darcek na den deti 😀
@peta_k asi ano,radsej 62 a ked ti potom neskorsom stadiu povedia kolko vazi,tak sa aj potom zariadis 🙂
@nelustek sikulka je no velka 🙂 aj u nas prsi a ochladilo sa,maly je hotovy zacina mi liezt na nervy 😀 nech je pekne a mozeme ist von .....
@katulka74 jeeej tak dalsi chlapcek,no po dvoch babach sa ti aj patri 😀 gratulujem 🙂
ahojte..my sme dneska od rana boli nan zahrade a nas drobec zacal dako soplit tak sa obavam ze bude chory ☹ u nas to vyzeralo na dazd ale dako sa to rozpadlo ale aspon nie je tak dusno 😉 dneska asi prasknem co som zjedla tolkoooooo ceresni a este toooollllkkooo ich mame asi spravim zajtra bublaninu 😉
@katulka74 gratulacia k chlapcekovi
@nelustek no vidis ze ta tvoja Nelka aka je sikula
@lea1333 jej ahoj...ty sa pochval ako sa mas?
@peta_k tak ako pisali dievcata malicke veci vela nekupuj deticky ich ani nevynosia moj maly sa narodil ako mesacny 😉
@zuzanazuzana ako vidim vsade to je ine...a neboj urcite je vsetko v poriadku
idem ja zehlit aj ked sa mi nehceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😠
nelynka18 a natalli6 dakujem,normalne mi slzicky tiekli,ked som ho dnes videla ako si kopkal,vykladal nozicky a hral sa s pindurom-myslim tym od stastia....inak uz dobry tyzden mi pekne vyvadza v brusku 🙂
nelynka18,presne to som povedala ked to doktor okomentoval 🙂 ,klasicky chlapi 🙂
tiez sa velmi tesim ze kopka a mrvi sa 🙂
nelynka18,stale nevieme 😉 Jakub,Sebastian,Filip.....zatial 🙂
nelynka18,Roberta a Maxima uz v rodine mame...
nelynka18,dievcenske by som mala hned,ani ja netusim ako sa bude volat nas anjelik....moj dnes cely den nieco vymysla,kruti sa,vrti,sidielko 🙂
@misickab3 ja som mala problém s kyselinami a s pálením zahy v prvom tehu a teraz to sem tam zacítim tiež.. no a pomahalo mi mlieko.. tak dufam, že pomôže aj tebe.. skus..
@peta_k mne sa malý narodil s váhou 2990g a 51cm a teda dokupovavala som 56, lebo mi vadilo, ako mu bolo všetko veľké.. ale zase pozor, aku 56 kupuješ.. včera sme so sestrenkou porovnavali 56 z troch obchodov a bol tam rozdiel o jeden palec a o pol palca.. je 56 pre novorodeniatka a potom 56 (napr. kik, tesco), ktorá je väčšia.. ale zase ako píšu baby, pár vecí, nič prehnané..
dobre ranko dievcata..dnesna noc nic moc Davidko sa budil a plakaval a rano bol dost teply tak je uz iste ze je chory tak musim ist do lekarne ☹ ..inac tu v BA sa pekne ochladilo 😠
@katulka74
@nelynka18 ja som toho siteho nazoru ze dievcenske mena sa vyberaju lahsie 😉
@katulka74 ja ked som bola 1x tehotna tak na morfo mi na 100% povedali ze to bude chlapec lebo mu pekne stal pipik co som aj videla a dokina a sestricka sa rehotali ze take daco uz dlho nevideli 😀
@lea1333 foto nie je ziadne ☹ lebo doktorovi sa nepodarilo nejak dostat moje babo cele na foto raz mal hlavu potom telo no co uz 😒
ahojte, no túto tému som potrebovala 🙂)) Ako to u vás vyzerá s 3Dckami? Tu v KE je Dankovčík obsadený a do Šace sa neviem dovolať, vy ste na tom ako??? A bola niektorá z vás už chorá, odkedy je tehotná? Ja mám momentálne zapálený hrtan, tak sa bojím aby sa to nezhoršilo... ☹

@peta_k ja uz budem pomaly 21 tyzden a tiez pohyby este nic... kamaratka mi pisala, ze ona citila prvy krat az v dvadsiatomstvrtom tyzdni.. takze neboj 🙂