Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
dobre rano baby....az teraz som sa zobudila 🙂 totizto maly spal u babky a ja som konecne vyspata 😉 hrozne to pocasie vonku 😠
@katulka74
@natalii6 no dufam,ze to bude baba lebo ak chalan tak bude mat babske meno 😀
@elannor na ten hrtan by som nasadila homeopatika 😉
@nelustek aj my sme mali na plane opekat prisli mi aj netere a ako to vidim zas budeme trcat u nas a mna asi z nich za cely den rozboli hlava.....4 deti cely den u mna no strach 😉 maly vymyselnik no ale nas riso sa tiez boji burok a ked spi s nami tak sa na to nikdy nezobudi 🙂
@nelustek hm to ano....to pocasie robi s clovekom divi 😒 ja tiez som skoro stale sama,no vonku som s babami ale doma sama a teraz este taketo blbe pocasie a muz isiel zase prec a este sme sa pred odchodom stihli pohadat ☹ a za asi hodku pride kopec deti s brachom a mamou a ja sa mam este pretvarovat,ze vsetko je ok.no co uz my zeny musime byt vzdy tie silnejsie 😉
@nelustek ahoj z tvojej mamy si nic nerob moja mama sem nezabludi a nezavola ako je rok dlhy ☹ ked ja nepridem k nim tak ona vobec ale kedze nema zaujem o nas tak tam uz radsej ani nechodim aj ked mi je z toho smutno hlavne koli malemu ale co uz je to tak a na melaho som tiez vatsinou sama a nema nikoho kto by mi ho obcas postrazil aj teraz chudacik chory musel ist somnou von do toho necasu lebo som potrebovala mu ist kupit nieco do lekarne a muz je v praci ☹ 😢
@nelynka18 ja som chcela Natalku a rozmyslala som ake muzske meno by sa dalo stoho spravit a ma napadlo Natan 😀
@nelustek
@natalii6 no za to moja mama je tu stale,niekedy jej tu je az plny dom 😀 ja mam zase taku svokru,ta pride raz za mesiac donese riskovi sladkost a zase jej neni a ked jej aj clovek zavola ze nieco potrebujeme(co uz nerobime) tak vzdy to iste a nemoze niekto iny 😒 ona je cudna 😉 pride ku nam na navstevu a rozprava len o inych ludoch a len ohovara svojho druheho syna a jeho frajerku,tiez cakaju mimi.......no asi tipicka svokra 😢
a natalii meno natan je zvlasne ale celkom sa mi paci 🙂
@nelynka18 ja mam zas svokru super,neviem co by som bez nich robila.Sice sem moc nechodi,iba cez vikend.Ona ze nas nechce otravovat 😉 Ale ja som rada ked pride.To ona nikdy nikoho neohovara,aj ked o niekom nieco vie nikdy to nikomu nepovie.Viem ze ked jej nieco poviem nikto sa to nedozvie.
Brachova frajerka je od vcera v nemocnici a ako keby umierala sa spravaju,hned mi museli volat 😠
@nelustek Nie, nie doteraz + 5kg, ak nie viac. Keby za mesiac tak som už ako slon :D. Tak to len z toho usudzujem, že aj tu niektoré babenky písali, že doteraz majú len tak +1,5 kg navyše, jedna kamarátka, ktorá je v 7. mesiaci má len +2kg no a všetci sa čudujú, aké mám veľké bruško na 5 mesiac. Ale preto si na základe tohoto všetkého len "myslím", že bábo bude tak veľké akurát.
@nelustek taka je zas moja mama a svokra to je des 😠 prerabame teraz chalupu a tym ze sme si vzali uver chceli sme z tohoto bytu ist prec lebo platit uver a este aj byt je na nas moc....no a moja mama ma 2izbak a svokra 3izbak a je sama doma teda bude od 1.7. a tak sme sa jej pytali ze ci mozeme tak na pol roka ist k nej byvat a ona nam uz vyse mesiaca neodpovedala,stale len ze ci nemozeme ist k mojej mame a ze ci to nemozeme urobit neako inak a ze ako tu budeme a boh vie co......a pritom u nej byval jej druhy syn aj s frajerkou a este aj s takym smradlavym psom.no a nam proste nepomoze.ja som proste na to neni zvyknuta,u nas v rodine si stale pomahame so vsetkym a ona sa nam otoci chrbtom ☹
no dost o takychto veciach lebo sa len rozculim 😠
a co jej je?nieco vazne?no to mas tak lebo oni byvaju u nej,preto su si blizsi....asi
@nelynka18 tak to je teda hrozna.Chcete stavat? akde? aj my asi budeme.
Ale nic jej neni.. ze odpadla ale to ze nie ze uplne..len padla na zem. a ze jej byva zle a nepribera.Ale zas na druhu stranu ze jej Dr. povedala ze na tyzden v ktorom tyzdni je ma babo velke.Tak potom co?
Nema fajcit,mozno by sa jej polepsilo
a inak ja som tiez pri riskovi pribrala 25 kg na konci som uz bola ako balon,no a maly sa narodil a mal 4010g ale moj muz mal tiez taku porodnu vahu.....teraz som len zatial 4,5kg pribrala a som zvedava ake bude babo velke....hovori sa,ze druhe je vzdy tazsie tak som zvedava 😉
vidis aka som s tej mojej rodiny vytocena robim chyby a este si posielam sama sebe spravy 😀

Tak a to sme chceli ist dnes opekat a grilovat 😒 Nelka bude mat meniny . Skoda ze sa to pocko tak pokazilo
A ktomu som total nevyspata,Nelka spala zas s nami lebo bola burka a pritom sa ani nepohla pri tom hrmeni