Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
zuzaxa,gratulujem ku statniciam a prajem muzovi skore uzdravenie
natalii6,aj o tomto je bohuzial tento zivot,presla som si niecim,co neprajem nikomu,bohuzial smrt sa nepyta kolko mame rokov ☹
@zuzkazv no ja som zas celkom rada, ze som doteraz nepribrala, lebo mam aj tak dost nadvahu, ale nemyslim, ze je to zasluha nejakeho ovladania sa, jem normalne, aj sladke si dam, ked mam chut (nastastie moc nemam).. ale keby som priberala, tak kazdy povie, ze je to preto, ze sa urcite prezieram, co nemusi byt vzdy pravda... a ked ti to povie este aj doktor, tak to vie nastvat
@natali6 Fuuuu to je smutné....Drž sa!
@dzuli08 No ja už dva tituly mám, Ing.PhD. (nanič mi nie sú) , toto som si všeobecnú štátnicu z angliny v jazykovke kde už 4 roky chodím robila, už mi to tam lezie na nervy, 2x do týždňa tam chodím ja v utorok a vo štvrtok, a s malou tam chodím už od škôlky asi 3 roky v pondelok a stredu, tak na nervy, stále v meste stále tam. A od septembra už len s malou, tak sa vytešujem 😀 😀 😀 😀 !!! A ďakujem Ti
@nelynka18 Ďakujem!!! No malý sa musí tešiť so sesternicami. Jééé som zvedavá, že čo čakáte, dáme stávky s @nelustek či to bude baba alebo chalan? Ty si čo myslíš? Ja si myslím, že to bude baba.
Ale vraj hovoria, že vtom 23-25 tt je to 4D najkrajšie, tak som zvedavá.
@dzuli Tak to veru som. Malú som mala počas výšky na konci druhého ročníka, tak som mala aj jednu pani čo mi ju strážila ako som bola v škole, po nociach som sa učila, cez deň sme behali s kočíkmi s kamoškami.... super obdobie, mala som o 25kg menej ako teraz. A teraz som zvedavá aké to bude keď budeme mať zase bábatko po 8 rokoch, veľmi sa teším, ale mám aj obavy troška, ako to zvládnem, krúžky s malou a už aj s malinkým. Muž chodí večer, ale mamina moja asi sa nejako budeme striedať. Len my máme teraz veľa práce s mojim tatinom, už dva roky je onkologický pacient, má nádor na pľúcach, celý život fajčil, nenávidím cigarety, a od januára nič moc, teraz nevládze sám vstať tak ho spolu dvíhame... Z 98kg má už len 60kg, hrozná choroba, ale veľmi chceme aj on chce, aby sa dožil vnúčika ešte, veľmi bojuje, aj doktorka jeho povedala, že ho obdivuje. Niektorí tam aj za 2-3 mesiace zomrú, čo naberie taký rýchly spád. Voľakedy som nejazdila na aute, a on nás všade vozil, aj na anglinu, no na všetky krúžky.. Tak ja mu to len vraciam teraz, a všade po doktoroch ho vozím ja. Ale veľmi nám chýba, už len chlap v rodine je môj muž. A to ešte jeho mamina žije, moja babka 86 ročná, a tá stále niečo vymýšľa, býva v rodinnom dome sama, tak stále niečo. A sestra je staršia o 8 rokov a tá je slobodná, no a my dve, že žiadny vzťah, že sestry. A to sa bojím aj ja, že medzi mojimi deťmi bude tiež taký veľký rozdiel, lebo som dlho študovala.
A ty ako sa tešíš na tvoje prvé bábätko? Máš aj obavy troška? Už vieš čo to bude?
ahojte sa mi nedalo ani poriadne spat z tej hroznej spravy ☹
@zuzaxa @katulka74 @nelynka18@reanda @dzuli08 dakujem dievcata je to fakt hrozne ze vyhasol mlady zivot a este ktomu tak necakane 😢 vraj dostala infarkt..ja tomu nemozem stale uverit 😢
@zuzaxa aj ja ti blahozelam k uspesnemu zvladnutiu statnice a muzovi zelam skore uzdravenie 😉 rakovian je svinstvo kamoske museli odrezat prsnik a druha kamoska jej otec tiez dostal rakovinu(teraz neviem kde) a bol natom tiez hrozne a este rad si vypil a neuveris sa mu dako zazracne polepsilo az doktori nechapali ,a co sa tyka sestri tak ja som natom uplne rovnako z mojimi bratmi ☹ a to neni medzi nami taky vekovy rozdiel tak len dufam ze moje deti si budu rozumiet a budu drzat spolu 😉
@zuzaxa no to som zvedava tak si teda stavte a ta co vyhra bude naseho maleho drobca virtualna konikovska krstna mama,co? 😀 😀 ja mam jedneho brata starsieho o 9 rokov a druheho o 8 rokov a vzdy mam pocit,ze som starsia ja to su taki chlapi nezodpovedni ale mam ich rada a pomahame si ako sa takze sice je medzi nami velky vekovy rozdiel ale my si rozumieme a navstevujeme sa aj dnes je tu bracho s deckami a mozno pride aj ten druhy....nebyvame vsetci v jednom meste,tak sa vzdy stretavame u mna 🙂 niekedy to je strach ale co narobim,rodina musi drzat spolu 😉 takze si myslim ak budes svoje deti viest k tomu aby drzali spolu,urcite sa ti to podari 😉
@natalii6 infarkt taka mlada???co robila neaky sport ci co?taky mlady clovek ☹
ahojte 😉 tak my teda definitivne cakame oktobrove dievcatko 😉
skybaby,gratulujem 🙂
nelynka18,moj manzel zomrel ako 25 rocny behom sekundy,bol zdravy a mlady.... ☹
@natalii6 @zuzaxa @katulka74
jaj baby, je to tazke, ja neviem, ci je horsie pre pozostalych, ked niekto umrie nahle, alebo ked sa choroba dlho taha... moja mama umrela minulu jesen na rakovinu tiez, do poslednej chvile sme nevedeli, ani ona, ze je tak chora.. dostala mozgovu mrtvicu a az potom sa zistilo, ze ma nador, lekar tvrdil, ze uz aspon 5-6 rokov musela byt chora.. ona sa uz po mrtvici ani neprebrala a ja som bola vtedy aj celkom rada tomu, ze sa uz aspon nemusi trapit, neviem si predstavit, ake to musi byt tazke, ked uz clovek iba "doziva" s vedomim, ze ma smrtelnu chorobu 😖
no ale nechajme smutne temy!
baby, ja som na nervy z tych pohybov! stale neviem, ci ich citim, alebo nie.. aj vcera sa mi vecer zdalo, aj dnes obcas, take slabe "stuchanie" , ale vobec si nie som ista, ci su to pohyby babatka.. lebo zaroven ma aj brucho boli, co sa stale ceresnami pcham.. tak neviem.. a to mi doktor kazal si zapamat prvy pohyb, ze mu to mam povedat, tak teraz co mu poviem, ked ani sama neviem 🙂
Mna uz kope a pcoriadne a hlavne do mechuru,vcera som uz bola zufala vecer,take kopacky,nevedela som ako lezat...🙂
ahojte baby,tak krasny den za nami 🙂 maly uz zaspal taky bol unaveny 😀 mna zacali trapit tehu krce.....lavu nohu mam taku v krci,ze asi to uz nevydrzim ☹ nic nepomaha.dajte daku radu 😕
@natalii6 tak to je des ☹ viem si predstavit aka ti je,drz sa 🙂
@skybaby jeee gratulujem,aj ja chcem 🙂
@katulka74 hm to je nefer.....su ludia,ktori prechlastaju cely zivot,nestaraju sa o nic ine ako o flasu a je im jedno co bude zajatra a taki sa doziju pomaly 90-tky....a mlady ludia,ktori maju plany a chut zit a im sa stane toto ☹
Ahojte baby, prišla som Vám mrnknúť, čo máte nové a čítam samé smutné správy.. ☹ Aj ja idem v stredu na 3D ultrazvuk, už sa neviem dočkať, kedy uvidím svoje bábätko.. a hádam uvidíme, čo to je.. 🙂
@nelynka18 mne pomaha pri krcoch v noci zdvihnut si rost postele pri nohach alebo dat si nieco pevne pod nohy.
baby, spavate niektora na chrbte? ked spim na boku, tak sa celu noc len prevalujem, az kym si nelahnem na chrbat. potom spim ako babatko. nemalo by to mimcu uskodit, ze?
@katy31 aha no tak dobre 😅 ja to citim tak,ze maternica stvrdne na kamen nie brucho ale maternica a na dotyk potom citim aj okraje maternice.ked si prstom prejdes po cele tak nieco take,ze koza sa hybe a to podnou je ako kamen....niekedy to neboli len to tak zacitim ako take napätie ale raz ma to aj bolelo musela som sa poprechadzat a predychat to.... no tlaci sa na cievu ale az potom v tom 34 tt lebo teraz este babo plava v plodovej vode.

@zuzkazv no to inak aj ja pri malom som pribrala 25 kg a ked som porodila tak po 4 mesiacoch som mala tiez o cosi menej ako pred tehu 🙂
@natalii6 to je mi luto ☹ aj mne uz 3 kamarati odosli a v hrozne nizkom veku....je to smutne,ked taky mladi opustia tento svet ☹