icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
30. máj 2011

@peta_k no to mne uz minule povedal doky a aj magnezko beriem ale 3x denne......

reanda
30. máj 2011

@nelynka18 nieeee, my chceme dievcatko!!!! 😉 preco podla fotky chlapca, zato, ze tam mam fuzy? 😀 no uvidim, nabuduci tyzden v stredu idem na morfo, tak sa hadam male ukaze 🙂

nelynka18
30. máj 2011

@reanda nie kvoli fuzam 😀 mam taky pocit,drzim palce nech je to dievcatko ale ja si myslim......no nejdem ani nic radsej hovorit,nech to neni potom na mna 😀 😀 😀

reanda
30. máj 2011

@nelynka18 asi si vymenim fotku 😝 😀 😀

jani74
30. máj 2011

@nelustek jej gratulujem 😉 ale teraz som mimo - nechceli ste chlapčeka?Nejak strácam prehľad 😅
Naša malá mala včera 393g.

nelynka18
30. máj 2011

@reanda skus mozno to pomoze 😀 ja uz teraz v stredu 4D tak som zvedava ako mala 🙂 nie tak na pohlavie ako na to,ze tak skvelo male uvidim na tom 2D som tam nikdy nic nevidela,ani pri prvom same smuhy 🙂

zuzanazuzana
30. máj 2011

ahojte.....tak boli to nervy....ale vysledky po amnio mame dobre a comu sa hlavne vytesujeme je, ze to bude dievcatko......na bud.pondelok mam morfologicke sono a stredu 3D.....dnes som si aspon od radosti kupila zohrievac mlieka v lidli v ruzovej farbe....a hlavne moj pubertalny syn ani nechcel vediet, ze co to bude, povedal, ze hlavne nech je to zdrave.....inac moc neposlucha....minuly tyzden neurobil barmansky kurz...chybali mu 2 body....a na buduci piatok ide na plavecko-jazykovy kurz zo skoly do talianska, tak budem prezivat 10 dni utrpenia, aby sa mu tam nieco nestalo alebo aby nieco nevyviedol!!!
vytesujeme sa cela rodina.....a dakujem aj vam za podporu!!!!!!!!!!!!!!!

nelustek
30. máj 2011

@jani74 no ja som chcela asi som si to aj trosku vsugerovala.Ale nakoniec je to druhe dievcatko 😀 manzel by od stastia skakal aj meter do vysky 😎

nelustek
30. máj 2011

@natalii6 dakujem velmi pekne 😉

jani74
30. máj 2011

@zuzanazuzana zuzka juj gratulujem 😉 a teším sa s tebou aj z dievčatka aj z dobrých výsledkov 🙂
A tie staršie deti, hmm dávajú riadne zabrať 😖

natalii6
30. máj 2011

@zuzanazuzana vidis pisala som ti ze netreba sa zbytocne stresovat a ze vsetko bude v poriadku 😉 tesim sa stebou a velka gratulacia k dievcatku 🙂
@nelustek moj muz keby sme cakali dievcatko by mozno vyskocil aj zkoze 😀

nelynka18
30. máj 2011

@zuzanazuzana jeeej to je super,ze vsetko je ok a ze dalsia baba 😀 teraz tu prevysuju myslim dievcatka a na mna uz nezostane,dufam ze nie 😉 neboj ved my sme robili tiez kde co na vyletoch a prezili sme a aj nasi rodicia 😉 len nech si to uzije v zdravi 🙂

jana86
30. máj 2011

ahojte,dnes som sa chcela objednat na bud.tyzden na 3D,lebo vtedy bude mm doma a chcel ist so mnou a ked som tam volala tak mi povedali,ze 3D robia az v 26 tt. 😠 a ja budem len v 23tt.tak som smutna lebo sme tam chceli ist spolu ale ked budem v 26tt tak to uz mm nebude doma ☹

reanda
30. máj 2011

@jana86 to je divne, ved ked si za to platis, tak by mala byt tvoja vec, kedy si to das urobit.. a chodia baby aj skorsie na 3D, nez v 26. tyzdni.. a neda sa objednat niekde inde?

jana86
30. máj 2011

@reanda aj mne to bolo divne ked mi to tak povedala,skusim zistit kde este v PO robia 3D,ale myslim,ze jej to moze byt jedno kedy tam chcem ist 😠

nelynka18
30. máj 2011

@jana86 no to veru jej moze byt jedno kedy ti to 3D-ecko spravia 😒 ale das si to na USB kluc a potom to muzovi pustis doma 😉

natalii6
30. máj 2011

@nelynka18 som sa musela 😀 na tom co mas napisane ohladom tej dnesnej smske 😀

nelynka18
30. máj 2011

@natalii6 😀 😀 no to ano...moja svagrova je take trdlo ale no co ona je prvorodicka a uz by to mala najradsej za sebou a tak si chuda mysli,ze stale rodi 🙂

natalii6
30. máj 2011

@nelynka18 no ja som bola prvorodicka a ziadnu paniku som nerobila 🙂 asi 2 tyzdne pre porodom som bola vonku z kamoskou a muzom a mala som take cudne bolesti a oni ma donutili ist na pohotovost ale nastastie to nic nebolo 😉 ale kazda sme ina a ona to asi moc preziva 😀

andelusik
30. máj 2011

@misickab3 presne, je to krááááááááááásny pocit, už pár dní cítim 🙂 nás čaká kúpa celého nového auta, lebo naše by sme radi predali, kým má akú-takú hodnotu, tak to bude ešte len výdavok 🙂

nelynka18
30. máj 2011

@natalii6 asi tak kazda sme ina 🙂 ja som bola v nemocke a prechadzala som sa po chodbach a uz som mala take slabucke kontrakcie (to pri malom) a mm tam bol so mnou a prisla moja babka a ze " chudatko moje aky si zeleny" 😀 😀 lutovala mm a ja na zaciatku porodu 🙂 tak ale ona zas bola hrdinka do 8 mesiaca potom sa naliala a zacala puchnut a teraz vazi asi o 25kg navyse a je jasne,ze uz nevladze a je KO....ale tak dufam,ze pri porode nebude robit paniku 😉

dibik
30. máj 2011

ahojte, neviete mi niekto poradit, kde ist v BB na 3D ultrazvuk? pripadne kolko to stoji.... dakujem

jani74
30. máj 2011

@jana86 to je fakt divné, mne ho robili teraz v nedeľu. A aj môj mm mal byť doma preto som sa objednala na nedeľu a ako naschvál nebol doma a nie je už vyše týždňa čo sa stáva veľmi málo. A teraz ako naschvál ☹ Malú ešte nevidel a synátor už hej

bettyx
30. máj 2011

@zuzanazuzana ahoj, jsem ráda že ti to dobře dopadlo! a je dobře že si s hned udělala radost! 😀 .. a moc blahopřeju k princezně 🙂 ..
Já jdu na morfo ráno! už se nemůžu dočkat... určitě to zase obrečím... to určitě nebudu ani spát.. vždycky když mě něco čeká, tak nemůžu usnout! 😀

mijam
30. máj 2011

@jana86 ja som bola na 3D utz v 23tt . chcela som ist už skôr ale sestrička mi vravela že ma síce môže objednať ale že to ešte nebudu take pekné foto... tak sme počkali aj ked som sa už nevedela dočkať :D ...

Inak baby ak sa vám páčia háčkované vecičky tak skúste nakuknúť http://www.facebook.com/pages/Háčkované-vecičky...

zuzaxa
30. máj 2011

@nelustek @nelynka18
No gratulujem Nelustek ku dievčatku, tak bude Alicka!!!! Supeeeer!!!! Nelynka bude mať super kamošku, lebo nie je medzi nimi veľký rozdiel. Dve princezné!!! Aj môj muž pri Lenke, chcel dievčatko, chlapca sme ani nepripúšťali, že by to mohol byť, a teraz presne naopak,od začiatku, že to bude chlapec. Nelynka tie melóny to už aj ja sa neviem dočkať, jáj zbožňujem ich aj moja Lenka, ale my si občas kúpime aj teraz a božské boli zatiaľ všetky.
Baby dnes sme boli v Bratislave na chirurgii ruky, krstná je z BA a vybavila nám tam primára plastickej chirurgie, super odborník, len najhoršie bolo ako mu to odväzovali, povedal, že ten doktor v NR na pohotovosti, že nech sa mu poďakuje, že aký debil, aj sestričky sa čudovali, že to ešte nevideli, mu to zaschlo a stvrdlo na kameň a nešlo mu to dať dole, tak mu to strhával nasilu, dievčatá viete ako kričal, normálne dvere zavreli sestričky a aj tak ho bolo počuť, ja som tak plakala vonku aj s krstnou a keď vyšiel von, spotený celý, normálne pot mu kvapkal z čela, a tak strašne plakal, ešte som ho takého nevidela nikdy, mi ho bolo strašne ľúto. 😢 😢 😢 😢 😢 No hrozné to bolo, celou cestou z BA spal v aute. A pritom on je taký, že už mal úrazov veľa aj na ruke aj nohe, a on nikdy nič ho nebolí, všetko vydrží, ale toto bola, že najhoršia bolesť v živote. A to už dve noci nespal, čo ho to tak trhalo. No a ten doktor povedal, že to má také nanič, že on ešte stále nevie posúdiť či amputovať alebo nie. Vo štvrtok ideme znova. No ale teraz ho to vraj už nebolí tak ako predtým, ale na noc som mu dala aj tabletku od bolesti. No ale zákazky nasľubované, nervózny je z toho. Potom sme sa boli najesť v ikei, ale ja som bola z toho taká nanič, že mi vôbec nechutilo.Vo štvrtok by sme išli od rána, a pozreli by sme sa do Pandorfu, lebo ak mu to poobede rozbrblú a bude ho to bolieť, nepôjdeme nikam.
Konečne som dozavárala tie blbé čerešne!!! Inak baby ako sa voláte krstným menom, teda iba ty nelustek, lebo Nelynka je Lenka to už vieme. Inak k tomu tretiemu bábu, ja si stále hovorím, že raz za 5-7 rokov budeme mať ešte Nelku, a manžel neprotestuje. On je zo 4 detí, 3 chlapci a 4 baba. Ale tá bola vytúžená, a totálne čierna ovca rodiny, toľko problémov narobila, a aj stále vyrába. A už má 3 deti a to je o rok mladšia odo mňa.
Babulky dobrú nocku, idem spať, lebo ráno ideme s mojim tatinom do nemocnice už o 7, sa mi nebude chcieť vstávať. Dnes som taká unavená!!!!papa

jana86
31. máj 2011

@jani74 no vidis,to mame smolu,ked nasi chlapi su stale prec ☹ ale co uz. a tebe nedali cd? lebo je by som chcela keby som isla sama tak aby aj mm ju potom videl. a kolko si platila?

jana86
31. máj 2011

@mijam ty si bola v 23? a bolo to uz dobre vidiet?mala si fotky aj cd?

lucy56
31. máj 2011

ahojte, mna na 4D objednala az na 30.6. co budem v 25 tt asi, zda sa mi to dost neskoro, vsetky uz pisete ze ste boli skor, no ale hadam vie co robi doktorka, tento tyzden mam poradnu, vo stvrtok, som velmi zvedava ci sa moj krcok umudril a prestal skracovat, lebo tie komplikacie okolo tehu ma uz nebavia, je toho nejako moc

sonca13
31. máj 2011

@tinika ešte že to funguje tak, že ked vidia, že máš malé bábo alebo teda dieťa na rukách, že ťa prednostne zoberú... ale aj tak viem, že kopec ludí sa na to sťažuje, že mamičky idú skôr.. ale tak nech si to každý vyskúša s malým na rukách a ešte aj po lekároch behať.. nie je to určite sranda...