Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
baby už tretí deň mi opúchajú nohy.....mám ísť s tým k doktorovi alebo mám počkať až do budúcej stredy, je to normálne aj v 20tt, prosím poraďte, ďakujem 😒
juj dievčence ste ma potešili s tým kočíkom 🙂 ďakujem 😉 dúfam, že bude naozaj dobrý. Páči sa mi, že vajíčko je ľahké (o podstatne ľahšie ako sme mali - Cam), a športová časť sa dá v smere aj protismerre jazdy. Len dúfam, že vanička nebude malá. Je ceľkovo ľahučký a keďže ja som drobec chudučký tak ho dúfam zvládnem.
@katy31 nezdali sa mi. Mal by sa podvozok vmestiť aj do fábie a ak nie odopnem zadné kolieska. Mne sa práve práve tie kolieska v predu páčia. čítala som dosť referencií a diskusií na Espiro aj tu na koníku.
Ja som dnes nejaká ubolená. Malá je dnes nejaká akčnejšia a možno z toho ma bolia kríže, nohy celý človek.
A ani som si neuvedomila, že som v 6. mes. 😲 ja stále, že mi ten 5.mes. nejak dlho trvá 😅 Ako to letííííí
No a - vy máte chute na melón - eeee ja nemusím , ja frčím na vinei - najlepšia je čapovaná od nás z baru 😀
@jani74 no lebo ja som tiež čítala tú diskusiu.. ale vážne sa mi páčia všetky modely Espiro. A pár som ich videla naživo, tak tá širšia časť myslím... či vojde do autobusu.. 🙂 do auta vojde, máme veľký kufor.. 😀 A ako sa Ti javí vanička. Myslíš, že v nej vydrží drobec celú zimu aj s fusakom? 😉
@motylik08 dakujem ti ty shrek 😀 nemas zaco ked viem poradim 🙂 vzdy ked si si neni ista je lepsie to konzultovat s lekarom
@katy2 kraaasny je a foto ti vyslo supeer 🙂 a ten nostek,ako ten nas taky horenos 😀 je rozkosny 😵
@tinika drzim ti palce nech cakate dievcatko 🙂 .... mojim osudom je mat asi 3 deti...teda dufam,ze len 3 a ze to potom nebude zase chlap 😀
Ahojte baby...tak ja som dnes bola na usg....všetko ok...a videl len čiarku, žiadného pinďúra, takže to bude s najväčšou pravdepodobnosťou asi baba...moja vysnívaná princezná 🙂
Bol aj manžel, veľmi sme sa tešili...neskutočný zázrak..o 3 týždne idem na 3D, tak verím, že to bude také isté a nemýlil sa...
Má niektorá skúsenosti s tým, že pohlavie povedal doki opačne ako bolo? 😅
zuzanazuzana,mne vzdy vyslo co mi povedali,ale dcerina kamaratka teraz porodila chlapceka a do 7 mes jej tvrdili ze dievcatko,tak neviem....
@tinika 🙂 tri deti ale len jeden chlapcek,ci? 😉
@tun1ska klop-klop gratulujem 🙂 ja osobne nie ale jednej kamoske hovorili cele tehu,ze chlapec(dama ma babu) a nakoniec to bola baba a druhej kamoske povedali,ze baba(doma maju babu) a nakoniec to bol chlapec....su aj take pripady ale drzim palce,nech to neni tvoj pripad 😵
@zuzanazuzana moja svagrova ho ma je super az na to ze je dost dlhy...ale tato kombinacia je krasna.no biela farba je fakt nevyhoda 😒
@nelynka18 no uvidime....dozajtra mame cas na rozhodnutie.....dnes to bola nahoda, ze sme ho nasli....trojkombinacia uplne nova vyjde na 330 euro.....bojim sa, ze priatel ma zlomi aj ked je biely v sportovej casti
@zuzanazuzana ked tak dokupite neaky potah... 🙂 inak je fakt krasny 😉
dobru nocku dievcatka.....
jéééj, holky, věříte mi, že jsem úplně mimo z toho druhýho miminka????? zase! každou chvilku chodím dostlova civět na fotky obou mých broučků -Štěpánka a překvapení 🙂.... furt je porovnávám!!! no řekněte samy! nejsou si podobní?? jen ta Štěpíkova fotka je trochu zřetelnější, ale obě jsou z morfa a jsou jen zrcadlově otočené 🙂... koťátka moje.. dnes jsme měli se Štěpou takovej extra mazlivej den! furt chodil pusinkovat a mazlit se 🙂.. to se pro ty děti obě asi už rozplynu!! 🙂
Jinak jsem tu viděla další fotky z 3D -jsou překrásný!!! 😀 .. jen si nepamatuju kdo je tu má 😅 ...
@katulka74 nie na slovensku bohuzial, ale v Nowom Targu v predajni klasickej, nie na trhoch, sme tam prisli nemali sme dopredu nic vytipovane z netu a tak len nas proste zaujal farbou a tym ze je priestranny a vysoky, tak sme ho zobrali, lebo krajsi sme uz nenasli, na sr som pocula ze ho malo dovazaju
ahojte dievčatá
@bettyx aj mne sa zdá ze sa tvoji drobci podobajú 🙂
@zuzanazuzana ten kočík je naozaj krásny, ja som z tých kočíkov uplne mimo už som ich tolko videla na nete a vobec sa neviem rozhodnut ze ktorý 😖 stále si vravím že mám ešte čas
@katy2 gratulujem k chlapčekovi, vyzerá nádherne
@nelynka18 to video je úžasné, je skvelé že si to môžete doma pustiť a tešiť sa z malého 😵
@bettyx rozkosne,ja som to nase video tiez uz videla asi 20x 😵 moj muz ked zbadal na obrazovke nase male hned povedal,ze vyzera ako nas prvy risko....mne sa moc nezda,mne sa zda ze je cely tato 😀 uvidime ked sa narodi na koho sa podoba....
@zuzkazv ahoj dakujem moc....no videla som to uz xkrat a stale sa neviem nabazit 😵
joj baby neviem sa dozrat takeho sladkeho peciva 😀 v tescu to predavaju a je to take listkove cesto s orechmi a javorovym sirupom....mnaaaam zjedla by som ich za vagon 😀

@jani74 Ahoj, aj mne sa páči espiro, aj espiro enzo a espiro atlantic... len nemajú tie predné kolesá široké? Aby sme sa zmestili do autobusu a vlaku poprípade... 😉 🙂