icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katy31
2. jún 2011

@jani74 Ahoj, aj mne sa páči espiro, aj espiro enzo a espiro atlantic... len nemajú tie predné kolesá široké? Aby sme sa zmestili do autobusu a vlaku poprípade... 😉 🙂

motylik08
2. jún 2011

baby už tretí deň mi opúchajú nohy.....mám ísť s tým k doktorovi alebo mám počkať až do budúcej stredy, je to normálne aj v 20tt, prosím poraďte, ďakujem 😒

nelynka18
2. jún 2011

@motylik08 je to normalne pokial ich nemas nadmerne opuchnute az fialove a tlak nemas prilis vysoky....ak ti len napuchly lahni si,vyloz nohy nad hlavu a daj si magnezko....nesol jedlo a nepi mineralky....mne nohy opuchnu po namahavom dni a dostavam do nich krc...

jani74
2. jún 2011

juj dievčence ste ma potešili s tým kočíkom 🙂 ďakujem 😉 dúfam, že bude naozaj dobrý. Páči sa mi, že vajíčko je ľahké (o podstatne ľahšie ako sme mali - Cam), a športová časť sa dá v smere aj protismerre jazdy. Len dúfam, že vanička nebude malá. Je ceľkovo ľahučký a keďže ja som drobec chudučký tak ho dúfam zvládnem.

@katy31 nezdali sa mi. Mal by sa podvozok vmestiť aj do fábie a ak nie odopnem zadné kolieska. Mne sa práve práve tie kolieska v predu páčia. čítala som dosť referencií a diskusií na Espiro aj tu na koníku.

Ja som dnes nejaká ubolená. Malá je dnes nejaká akčnejšia a možno z toho ma bolia kríže, nohy celý človek.
A ani som si neuvedomila, že som v 6. mes. 😲 ja stále, že mi ten 5.mes. nejak dlho trvá 😅 Ako to letííííí

No a - vy máte chute na melón - eeee ja nemusím , ja frčím na vinei - najlepšia je čapovaná od nás z baru 😀

motylik08
2. jún 2011

@nelynka18 dakujem nelynka, nohy som vylozila, dam si teda aj to magnezko, no su napuchnute dost, uvidim do rana ze co, ja mam sedavu robotu, ci to neni aj tym?ale nemam ich az fialove

jani74
2. jún 2011

@katulka74 tento čo sme kúpili my je espiro vector a dá sa nastaviť aj výška rukoväte a športová časť je v smete aj protismere jazdy. Aj ja som chcela na vlastné oči vidieť kočík na živo a tak sme išli do Hohovca do Aladin. Tam maú oproti NR veľký výber.

tinika
2. jún 2011

@nelynka18 tak zase lepsie akoby chceli nejake extravagantne meno ne? 🙂) este aj tak mame z čoho vyberat 🙂

nelynka18
2. jún 2011

@motylik08 mne pri prvom nohy puchli az do porodu len si nepamätam od kedy...ale viem ze mi doktor vtedy povedal,ze pokial su neni az fialove a nemam vysoky tlak tak to nebezpecne neni....no moze to byt aj tym,ze dlhsie sedis.....

nelynka18
2. jún 2011

@tinika ved jasne 🙂 uvidime ako to cele dopadne 😀

katy31
2. jún 2011

@jani74 no lebo ja som tiež čítala tú diskusiu.. ale vážne sa mi páčia všetky modely Espiro. A pár som ich videla naživo, tak tá širšia časť myslím... či vojde do autobusu.. 🙂 do auta vojde, máme veľký kufor.. 😀 A ako sa Ti javí vanička. Myslíš, že v nej vydrží drobec celú zimu aj s fusakom? 😉

motylik08
2. jún 2011

@nelynka18 dobre nelynka, dakujem za rady, ty vo vsetkom poradis 😉 si zlata velmi, vsak keby mi to neodpuchalo zavolam doktorovi......teraz mam nohy ako shrek........ 🙂

katy2
2. jún 2011

Ahojte 🙂
Dnes mame za sebou morfo uzv, vsetko je v uplnom poriadku, babo vazi 360 g., sme o nieco vpredu a.... bude to CHLAPCEK 🙂 Takze budeme mat parik 🙂 Tesime sa...

tinika
2. jún 2011

@nelynka18 jojo ved ani pri patovi som nemala vybrate patrik 🙂) ale teraz uz mame v podstate vybrate tak uvidime, ze či nezmenime este chalanske napr., ale dufam, ze chalanske nebudem musiet riesit .)

tinika
2. jún 2011

@katy2 parada, krasny nostek 🙂

nelynka18
2. jún 2011

@motylik08 dakujem ti ty shrek 😀 nemas zaco ked viem poradim 🙂 vzdy ked si si neni ista je lepsie to konzultovat s lekarom
@katy2 kraaasny je a foto ti vyslo supeer 🙂 a ten nostek,ako ten nas taky horenos 😀 je rozkosny 😵
@tinika drzim ti palce nech cakate dievcatko 🙂 .... mojim osudom je mat asi 3 deti...teda dufam,ze len 3 a ze to potom nebude zase chlap 😀

tinika
2. jún 2011

@nelynka18 no sak ja uz tiez počitam aj s tretim hih tak uvidime

tun1ska
2. jún 2011

Ahojte baby...tak ja som dnes bola na usg....všetko ok...a videl len čiarku, žiadného pinďúra, takže to bude s najväčšou pravdepodobnosťou asi baba...moja vysnívaná princezná 🙂
Bol aj manžel, veľmi sme sa tešili...neskutočný zázrak..o 3 týždne idem na 3D, tak verím, že to bude také isté a nemýlil sa...
Má niektorá skúsenosti s tým, že pohlavie povedal doki opačne ako bolo? 😅

zuzanazuzana
2. jún 2011

a my mame moznost kupit tento kocik...je to cam, podla mna najlepsi kocik....je uplne novy a za polovicnu cenu.....moj priatel ho strasne chce, ale ma jednu nevyhodu....sportova cast je taka biela...total neprakticke

katulka74
2. jún 2011

zuzanazuzana,mne vzdy vyslo co mi povedali,ale dcerina kamaratka teraz porodila chlapceka a do 7 mes jej tvrdili ze dievcatko,tak neviem....

nelynka18
2. jún 2011

@tinika 🙂 tri deti ale len jeden chlapcek,ci? 😉
@tun1ska klop-klop gratulujem 🙂 ja osobne nie ale jednej kamoske hovorili cele tehu,ze chlapec(dama ma babu) a nakoniec to bola baba a druhej kamoske povedali,ze baba(doma maju babu) a nakoniec to bol chlapec....su aj take pripady ale drzim palce,nech to neni tvoj pripad 😵
@zuzanazuzana moja svagrova ho ma je super az na to ze je dost dlhy...ale tato kombinacia je krasna.no biela farba je fakt nevyhoda 😒

tinika
2. jún 2011

@nelynka18 mne stači ked aspon jedna bude baba 🙂pri tom ako si so svagrinou myslime ze geny nasich muzov neprebijeme aj to bude uspech 🙂 ze jedna baba 🙂

nelynka18
2. jún 2011

@tinika u nas je to podobne....muzov brat s frajerkou tiez cakaju len este nevedia co a my mame vsetci tusaka,ze tiez chlapa 🙂 a svokru aj vystre,by mala 3 vnuka 😀

tinika
2. jún 2011

@nelynka18 sak to, moja svokra mala dvoch synov a ma dvoch vnukov a chce vnučku hihi mamci je to jedno bo ma dve vnučky a vnuka tak uz ma za kazdeho 🙂

nelynka18
2. jún 2011

@tinika presne je to tak aj u nas svokra ma 2 synov a 4 synovcov a od nas bude mat 2 vnukov a asi aj od druheho syna(mojho svagra) bude tiez chlap...vlastne z muzovej strany neni ziadna baba...moja mama ma 3 vnucky a teraz bude mat 3 vnukov 😀 takze jej je to tiez jedno 🙂

zuzanazuzana
2. jún 2011

@nelynka18 no uvidime....dozajtra mame cas na rozhodnutie.....dnes to bola nahoda, ze sme ho nasli....trojkombinacia uplne nova vyjde na 330 euro.....bojim sa, ze priatel ma zlomi aj ked je biely v sportovej casti

nelynka18
2. jún 2011

@zuzanazuzana ked tak dokupite neaky potah... 🙂 inak je fakt krasny 😉
dobru nocku dievcatka.....

bettyx
2. jún 2011

jéééj, holky, věříte mi, že jsem úplně mimo z toho druhýho miminka????? zase! každou chvilku chodím dostlova civět na fotky obou mých broučků -Štěpánka a překvapení 🙂.... furt je porovnávám!!! no řekněte samy! nejsou si podobní?? jen ta Štěpíkova fotka je trochu zřetelnější, ale obě jsou z morfa a jsou jen zrcadlově otočené 🙂... koťátka moje.. dnes jsme měli se Štěpou takovej extra mazlivej den! furt chodil pusinkovat a mazlit se 🙂.. to se pro ty děti obě asi už rozplynu!! 🙂

Jinak jsem tu viděla další fotky z 3D -jsou překrásný!!! 😀 .. jen si nepamatuju kdo je tu má 😅 ...

lucy56
3. jún 2011

@katulka74 nie na slovensku bohuzial, ale v Nowom Targu v predajni klasickej, nie na trhoch, sme tam prisli nemali sme dopredu nic vytipovane z netu a tak len nas proste zaujal farbou a tym ze je priestranny a vysoky, tak sme ho zobrali, lebo krajsi sme uz nenasli, na sr som pocula ze ho malo dovazaju

zuzkazv
3. jún 2011

ahojte dievčatá
@bettyx aj mne sa zdá ze sa tvoji drobci podobajú 🙂
@zuzanazuzana ten kočík je naozaj krásny, ja som z tých kočíkov uplne mimo už som ich tolko videla na nete a vobec sa neviem rozhodnut ze ktorý 😖 stále si vravím že mám ešte čas
@katy2 gratulujem k chlapčekovi, vyzerá nádherne
@nelynka18 to video je úžasné, je skvelé že si to môžete doma pustiť a tešiť sa z malého 😵

nelynka18
3. jún 2011

@bettyx rozkosne,ja som to nase video tiez uz videla asi 20x 😵 moj muz ked zbadal na obrazovke nase male hned povedal,ze vyzera ako nas prvy risko....mne sa moc nezda,mne sa zda ze je cely tato 😀 uvidime ked sa narodi na koho sa podoba....
@zuzkazv ahoj dakujem moc....no videla som to uz xkrat a stale sa neviem nabazit 😵
joj baby neviem sa dozrat takeho sladkeho peciva 😀 v tescu to predavaju a je to take listkove cesto s orechmi a javorovym sirupom....mnaaaam zjedla by som ich za vagon 😀