Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelynka18 😀 a ja sa už teším na piatok..príde ten môj
@nelustek veď som aj rada..len sa mi to zdá divné..ja som zas na zadku najviac schudla, priateľ mi tiež už minule povedal, že by som mohla začať priberať..že už ma neni poriadne začo chytiť.. 😀 ..tak, ale babo rastie ako má..a ja hádam už teraz začnem nejaké tie kg naberať 🙂
praci ma napadlo ze manzel bude mat v nedelu narodky a ja som skoro zabudla .To som teda zena ,co?
@nelustek
@duska88 no takze torticka je v mrazaciku pretoze keby ju dam do chladnicku,tak papat by som ju mohla az zajtra a takto ju budem papat pri seherezade 😀 velmi rada by som vam poslala len neviem akoby to k vam doslo,teda v akom stave 😀 no a moj chlap je zase prec,do kelu aj s jeho rybackami 😠 ale co narobim ked jeho to tak bavi 🙂
Ahojte len tak na skok - pauza pri uceni 😀 Drzte zajtra palce cakaju ma statnice a bojim bojim aby to dobre dopadlo 😖 A ked uz rec o jedeni tak idem aj ja nieco zobnut, ale ani neviem co take by som si dala - moj vecny problem 🙂 Tak zatial papa
@nelynka18 😀 ..ale si mi narobila chúťky..dala by som si takú fajnú tortu...len kto mi ju spraví?!..ja lenivec.. 🤐 ..takže zasa sama? a kam chodieva muž na rybačky, máte poblíž nejaké jazero? ja som na rybačky veľmi rada chodila ako malá..xixi, mala som 3 bratrancov približne rovnakého veku ako ja, tak si vieš predstaviť..som bola ako chlapec 😀
@cutty tak zajtra drzim palce 😉
@duska88 😅 hi prepac no tak si daj nieco fajnovejsie 😉 no sama s krpcami 🙂 mame tu jedno take rybarske jazierko a rybniky ale chceli by sme ist stanovat niekde na vacsie jazero kym som este neni moc velka 😀 len keby sa pocasie trosku umudri 😒 moj muz uz kupil aj taky velky a kvalitnejsi stan a uz sa nevie dockat 😀 ja mam 2 bratov a bratranca takze si to viem velmi dobre predstavit, ja som bola do takych 14 cisty chalan 😀
@nelynka18 taak som nebola sama 😀 ..teda na stanovačku alebo chatovačku by som šla aj ja..naposledy som bola ešte pred pár rokmi 😢 ..niečo fajnovejšie?? hm..tak sladkostí máme doma kopec..ale ja by som skôr takú tortu alebo nejaký koláč.. ☹ ..a teším sa...našla som dnes pekný a lacný kočík tu na bazári, práve mi volala tá pani, že si v nedeľu môžem prísť po neho.. 🙂 🙂
ahojte..v nedelu som bola na 3d a je to oficialne dievcatko....ale ten hlohovec je daleko horsi ako gyn fiv v bratislave podla mna a muza...babula cely cas spala a ma vraj 500 gramov co sa mi na 23 tyzden zda celkom dost...hor sa na vyber mena....momentalne mam favorita Karolina ale muzicek akosi nema cas sa pozriet do kalendara takze sa dohodneme iste az tyzden pred porodom...tie tepla ma ubijaju...veru asi to bude utrpenie kedze hlasia na toto leto 40 c....a este som stihla nakazit syna takze momentalne kasleme a soplime obaja.....a vobec teda nemam energiu sa s nim chora prazit na zahrade....
Dobré ránko všetkým 😎 😎
@tinika no toto je moje prvé tehotenstvo.. tak len čakám, čo sa objaví nové 😉 včera bolo strašne aktívne, celý den sa nejak vrtelo, kopalo, búchalo.. a aj večer, ako som si lahla, tak furt, sa asi nevedelo chúda moje uložiť ☹ a dnes? dnes ani ťuk zatiaľ... už som povedala, že už to tu dlho nevydržím.. asi do konca júna a potom už skončím.. nie je takto dobre ani mne a ani bábenku.. predsa len doma je to iné, sadneš si kedy chceš, lahneš si kedy chceš.... a tu? tu som podriadená času a pracovným povinnostiam... bohužiaľ 😢
Ahojte babulky 😉 aj vas tie tepla a hlavne teple noci ubijaju? 😠 ja som uz stoho nejaka unavena a kolko x uz najmensia zataz mi robi problem no ale co uz musim to nejak vydrzat a este ako pisla @dadusa26 ze maju byt 40ky tak to uz asi ani z bytu nevijdem 😠 a gratukujem k dievcatku 😉
@nelynka18 ano tie napodobneniny su hrozne a este si dovoli tvrdit ze je to origos to ako u nas v BA na Mileticke ciganky stale otravuju z vonavkami ze original dobre ze ti to doruky nestrcia 😠 ale ja ich uz radsej ignorujem lebo by som ich poslala do teplych krajin 😀 a gulky boli fajne a nie je znimi ani dako prace 😉 a jahody hrasok a ceresne mam kazdy den aj ked je to drahe ako slak no ale za chvilu nebudu tak treba jest kym su a uz sa tesim na domace broskyne 😉
Ahojte všetky!!!
No konečne som zapla počítač, som tu dlho nebola, nie je kedy. V piatok aj včera sme boli s prstom v Bratislave, bude sa amputovať predsa, len najprv sa musí troška vyhojiť, aby vedeli čo z neho prežije a čo nie, že až potom ho môžu skrátiť. Zajtra ideme zase!!!! Včera sme rovno odtiaľ išli do NZ na 4D, a náš malý pišulák nás má na háku, nohy rozčapené stále ukazuje čo tam má, a tváričku si stále zakrýval rukami, aj si ich prekrížil, a potom mi doktorka hovorí, aby som sa dala na jeden bok, na druhý a on krpec krpatý sa nám otočil chrbátikom a pred tvár si ešte aj placentu aj pupočník dal, aj s tými rukami, tak nič zo 4D nebolo, o dva týždne ideme znova, boli sme pol hodinu,tak sme neplatili, ale máme dve nové fotečky, . Malá bola s nami a hovorím jej, že ešte sa ani nenarodil a už nás nacvičuje.... Sa smiala, že aby nezaostával za ňou!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 Že mám sa načo tešiť. Dnes som bola za tatinom v nemocnici, a tak som plakala (celou cestou odtiaľ) 😢 😢 😢 , taký bol nejaký unavený, stále ho spať bralo, vraj má zlú krv po chemoške, tak mu zajtra dajú transfúziu, to mu vždy pomôže. Muž ho v nedeľu kúpal a tatino sa ho chytil za tú ruku kde má ten prst, jáj však ale nechtiac. Dnes máme ísť s kamoškou do kina večer, ale však ja som taká unavená, to šoférovanie v tom teple, a aj tá klíma...nejaký romantický film Slzy pre slona či ako...No a ešte pani doktorka hovorila, že sme o týždeň väčší, čo mi hovorila odzačiatku, a včera sme vážili 666g, celkom dosť sa mi to zdá, ale povedala, že to je OK na ten tt. Tak mz budeme veru septembroví, aspoň ho skôr uvidíme.
@nelynka18 Až teraz ma napadlo, že aj ty si mala v sobotu meninky!!! Všetko najlepšie moja!!!!!! Ako si oslávila? My se varili guláš a mali kopec známych do druhej v noci, v nedeľu u svokrovcov, no len beháme, ani doma nie sme, už som z toho unavená Teraz idem pre malú do školy a idem upratovať, je tu ako po výbuchu. Prosím ťa ako sa volá Nelustek krstným menom, vieš???
@duska88 pekny aj ja som najskor chcela baby smile ale nakoniec som si vybrala ten co mam 🙂 ale aj moja kamoska ma taky cierny a este zo vzorm a vyzera fajn 😉
@natalii6 no to ja sa tesim ked budu melony lacnejsie to zase bude kazdy den 1 melon 😀 my tak vsetci doma ho zboznujeme 🙂
@zuzaxa ahoj no moja to s ocinom aj s muzom ma mrzi 😒 maly aky tajnoskar 😀 takze uz v septembri?no ja dufam,ze ten nas by mohol tiez prist v septembri 😀 dakujem ku gratulacii aj dcerke vela zdravicka,stasticka prajem 😉 no my sme oslavili v podhajskej isli sme sa na cely den odreagovat,i ked ja som sa nemohla kupat ☹ ale zato sa moji chlapci vysantili 😀 a vy ako?
ahojte....vcera sme boli na morf.sone, vsetko vyzera byt v pohode....doktor si ma aj pamatal z amnia, ze som ta, co sa tak strasne bala a ani nedychala...vsetko priatelovi prezradil....sme sa nasmiali....prepol nam na chvilku aj na 3D....no super pocit, videli sme tvaricku....ved zajtra idem na 3D,tak sa tesim, lebo doma nemam ziadne fotky zo sona
moj syn odchadza piatok uz do toho talianska so skolou, tak som z toho na prasky.....uz ma skoro vsetky znamky uzatvorene, ale v podstate ma na haku znamky......v sobotu mame velku oslavu, moj brat oslavuje 30 rokov....pridu aj s druhym bratom na dva tyzdne zo svedska, tak sa strasne na nich tesim!!!!!.....na bud. tyzden by sme mali ist s nimi aj na 4 dni do prahy na vylet....doktor ma pustil
Ahojte,nestiham vas citat,dnes som bola v poradni,vsetko ok,akurat som mala vyssi tlak a to aj minulu poradnu,kazal mi magnesium a pribrala som uz 6 kg,tak sa desim co bude do oktobra.. 😒
Tieto tepla ma zabijaju,nevladzem ani dychat,ako to prezijeme?
Ma niektora z vas skusenost so spinarom pri sekcii?
ahojte tak dnes den na prd..v praci nas tehotne maju ako nejake handri!Taka som nahnevana.. posadili nas za taky stol kde by sme ani nemali pracovat,boli sme tam vykrutene ako paragraf...asi ma aj niekde v krizoch seklo lebo ma hrozne zacalo pichat pri chodzi!
A ktomu mam stale problem s tam dole,berem tie tabletky.Vytok sice ustupil ,ale ma zacala pri moceni hrozne palit a stipat.Ani utret sa nemozem tak ma boli. No proste hruza asi si zajtra zavolam na gyndu
@nelustek ja mam tiez stale problemy s palenim a bolestou pri moceni, aj brucho ma bolieva, ked sa viac unavim, dlhsie chodim a tak (a to bolo aj pred tehu, takze z toho to nie je) brala som aj antibiotika na mechur, aj presne tie cipky, co ty a teraz mam vsetky vysledky dobre, ale tie bolesti mam stale 😒 .. a doktorovi uz radsej ani nic nehovorim, lebo vzdy povie, ze moc je v poriadku, asi si mysli, ze si vymyslam alebo co 😠
@nelynka18 takže mi ho schvaluješ??hehe..hádam som dobre vybrala 🙂
@nelustek no vidíš najkrajší darček, aký len dostať môže 😉 ...juuj presne toto isté som mala ja pred mesiacom,..doki mi dal na to tabletky na zavádzanie dafnegin..tie mi vôbec nezabrali, by som povedala, že sa mi to ešte zhoršilo..tak som mu volala, že čo s tým a poradil mi gynazol - jednorázový vaginálny krém..večer som ho aplikovala a na 2. deň všetko ok..🙂 skús sa ho spýtať..

@duska88 hm tak to bud rada,este priberies neboj.Ja som hrozne na zadku pribrala.. uplne ho citim ked kracam ako sa prevaluje z jednej strany na druhu.Mam sa naco tesit do oktobra 😀