Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzinr Jééé Šimonko!!! Krásne meno, teším sa, že je všetko OK. No toho Mesároša si pamätám len podľa mena. Sa to tu nejako menia tí doktori u nás v Nitre. Ja už strácam prehľad.Takže teraz máš na striedačku chlapec, dievča, chlapec. To je zlaté!!!! Cmuk držte sa A čo inak ako sa máš? Ťa tu ani moc nestretávam už.... Malý bol v škole prírode ? Od nás zo školy neboli, tak som nahnevaná, a to už je druháčka. Tak pozerám nejaký tábor koníkovský na júl. Sa mi aj jeden pozdáva.
@tinika Ahoj kuk tu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/oktobrovky20... 🙂
Holky, můj malej nespáč před hodinkou usnul -přestože celý den nespinkal, čekám až pořádně vychladne koláč abych ho mohla zabalit manžovi na snídani do práce a abych si zkrátila čas, tak jsem si řekla že vás "pobavim" fotkou svýho těžce těhotnýho břicha a šla se nafotit 😀 ...
Můžem začít kvíz s názvem Kdo má menší!? 😎
Ale zase abych mu nekřivdila, tak pomaličku roste!! che! a já se těšila že si podruhý užiju pupíku když jsem poprvé žádný neměla a to se řiká že podruhý je všechno rychlejší 🙂.. no nic...
No a na porovnání dodatek! takhle jsem vypadala dva dny před porodem Štěpánka... Dr v porodnici když mě naposledy vyšetřoval na poradně, tak se zděsil že když mi sahne na břicho, tak cítí jenom miminko a poslal mě na UZ na určení váhy... ale už jsem to nestihla 😅 ... malej měl 3650gr... všichni si dělali ze mě srandu že jsem ho nosila v batohu 😀 ...
@nemo1985 kludne sa to môže podariť, 🙂 nám sa to tiež podarilo na prvý šup. Držím palčeky 🙂
@zuzaxa ahoj no nejako nestiham, ked vy tu tolko toho popisete tak sa snazim to aspon dobehnut ked sem pridem a na odpisovanie nejako nie je cas, ked je pekne tak sme stale vonku lebo mala len oci otvori a stale len "von, von, von" az ma z toho usi bolia 🙂 no a poobede zase same behacky pre maleho do skoly, k nasim, potom maly ma 3x do tyzdna tenis a domov prideme az vecer tak zas rychlo spravit veceru a dat ich spat, som zvedava ako to vsetko budeme stihat ked budu 3 🙂 Ale inac sa nestazujem, len si nejako kolko krat ani nestihnem uvedomovat ze mam brusko, ako niektore maminy pisali ze im zavadzia, ja kolko krat ani neviem ze ho mam a to ho uz teda mam riadne 🙂 Matusko isiel akurat dnes na vylet do Bojnic, sa nevedel dockat tak som zvedava, dufam ze ich nezastihne burka, ked teraz kazdy den prsi. Ani oni neboli v skole prirode ale ze vraj na buduci rok by s nimi ucitelka chela ist, tak uvidime. Som citala ake mas zdr. starosti s manzelom a s tatinom, dufam ze sa to vsetko skoro polepsi a tatino aspon uvidi maleho ked sa narodi (my sme na tom s tatinom podobne) a nech si aj ty mozes uzivat tehu aj ked je to v takom strese asi tazke, ze?
@reanda
@duska88
@nelynka18 Dakujem vam za odpoved,volala som sestricke a ta povedala ,ze ci nemam zapal mocovych.Ale to je uplne ina bolest.Ze ak chcem mozem dnes prist,alebo ak to neprejde tak po douzivani tabletiek.Myslela som ze ich vysadim,ale ona povedala ze ich musim dobrat.
Mam to ako keby z vonku podrazdene a ked ta tabletka vyteka tak ma to boli a stipe,hned ked to osprchujem tak sa mi trochu ulavi.Ale horsie to je v praci ked nemam po ruke sprchu 😒 Tak uvidim ako to bude dalej
@zuzanazuzana takze budete mat super vylet 🙂 no my sme male tiez takych susuedov ale uz sa odstahovali...nam chodilli nadavat kvoli pavuku....maleho som tam davala ale vzdy az po 9 hodine a vzdy o 18 hodine bol vonku a samozrejme medzi tym spinkavala a chodievali sme von a my sme tulaci,stale sme boli vonku.,...a oni ako prisprosteny furt buchali ale tak co uz 😒 este ze s druhym budeme uz na chalupe 🙂
@zuzinr to bude taky maly chrustik,zlatunky je 😵
@zuzanazuzana
@nelynka18 no to je presne nevýhoda bývania v paneláku......ako rada by som mala domček, stačil by maličký 😉
@zuzinr gratulujem k šimonkovi - krásne meno ste vybrali 🙂 my máme s menom trošku problém, asi to vymyslíme až tesne pred pôrodom 😅
@bettyx to je teda tehotenské bruško, teba v autobuse asi nikto nepustí sadnúť, ja som také mala na začiatku 3 mesiaca 🙂
Inak dnes ráno bol taký lejak že sme premokli do nitky len kým sme k autu prešli, malý bol štastný že už je v škôlke lebo do toho dažďa sa mu vôbec nechcelo, a ja keď som si sadla za stôl v práci tak prestalo pršať 🙄 , to ma normálne naštvalo
Dnes som ja aj Nelka objednana k zubarke..som zvedava ci tam otvori pusinu
Boli ste uz na prehliadke? Dava sa razitko do knizky?
@zuzkazv ani nevies ako sa tam hrooozne tesim....nas maly chce byt stale vonku od rana do vecera a to sa niekedy neda a potom je doma ako 100 certov a ked sme cely den na chalupe,tak o nom za cely cas neviem nic iba ked sa pride najest....on sa hra na dvore,ide s s prababkou na rolu sadit semienka 😀 a tak beha okolo domu....takze to budem mat velku pomoc pri druhom 🙂
@nelustek ja som bola v decembri cize idem az zase na zimu a pri riskovi som tiez bola takto mimo tehotenstav a so zubami som nemala problem....mne u zubara nerobili nic asi od 10 rokov,ja mam sice trosku krive ale za to zdrave zuby...a maly je v tom po mne.ma krasne biele,zdrave perlicky 😀 a s nelkou ides prvy krat?
@nelustek aha no tak drzim palce nech to zvladne na jednotku...nam pomaha,ze mu poviem,ze ked bude pekny a pekne urobi to co mu doktorka povie,tak mu nieco kupim a ked je pekny kupim mu neaku malu hracku,ci omalovanku a ked je to z revom dostane len malu sladkost 😀 tak ja viem co na naseho risa plati,vyskusaj aj ty nieco take 🙂
@bettyx Ahojky, no prípajam sa do toho kvízu "malobruškatci" 😀 Ked niekomu poviem že som tehotná tak sa na mna divne pozrie a povie, že kde to nosim? 😀 Hlavne že uz mám plus 9kg, čo ma desí 😒 Mením sa na slonicu a bruško žiadne 😀 Včera som bola na poradni a malý je v poriadku a to je hlavnéééé- moja radost 🙂))))

@zuzinr toho som mala pri pôrode 😀 mm ho pozná. už nerobí v nemocke a kde?nevieš?
Idem do hajan s mojimi drobcami 😀