icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelustek
9. jún 2011

@natalii6 aj mne to tak spravilo,asi nieco robia aj pismenka sa mi zdaju mensie.Pomali na to nevidim 😀

natalii6
9. jún 2011

ano su mensie musime jest viacej mrkvy 😀 ..a som rada ze nie som sama lebo som sa uz bala 😉

nelustek
9. jún 2011

@natalii6 veru taky mrkvovy salatik by som si aj dala.Len nemam doma mrkvu,tak nic

zuzaxa
9. jún 2011

Baby dnes som bola na ten cukor, bléééé ešte teraz mi je zle ako si spomeniem, dúfam, že to bude OK, lebo ešte o pol dvanástej v noci som si dala guláš, a ráno som veru bola taká najedená, tak dúfam, že to neskreslí výsledky, keď som mala byť nalačno. A som tam išla taká unavená, a doktorka na sone mi ukazovala ako malý zíval asi 5x, moje zlaté ani mu vydýchnuť nedám s týmto hektickým tempom okolo mňa. Ráno bol muž za tatinom a vraj už vyzeral lepšie ako včera, dali mu ATB do žily, a od zajtra by mu dali tabletky a asi sa bude pýtať domov na víkend. Len my ideme zase do Blavy, tak buď ešte ráno alebo až poobede na večer ako prídeme.
Dnes som sa z NZ zastavila na taký samozber jahôd, a ja krava som si predtým dala zakysanku v kauflande a ako som ich zbierala, zaskysanka sa mi vracala späť, a to som sa mohla najesť tých jahôd rovno do pusy zadarmo, však ale to sa mi vôbec nedalo, no dilina nedomyslela som to.... 😀 😀 😀 Idem robiť kapustové fliačky, máte to radi? Ja to moc nemusím, ale možno mi to teraz zachutí. Som si ľahla na dve hoďky ako som prišla o tretej do NR rovno pre malú do školy. Tak narýchlo nejakú večeru.
@nelynka18 @zuzinr No ja už mám od začiatku strach z toho pipíka, že preťahovať, aby to nezarástlo či ako, jáááj sa toho normálne bojím odkedy viem, že to bude chalan. Dúfam, že nás to obvodná naučí čo a ako...
@motylik08 Ty si tiež z Nitry?

nelustek
9. jún 2011

@zuzaxa kapustove fliacky som malanaposledy ......... ani nepamatam 🙂 asi este ked som byvala u rodicov mama to robievala.Ale dala by som si 😉

zuzaxa
9. jún 2011

@jani74 Ja viem v GAlante na ranči je pekne, muž tam robil preliezky aj lavice. Pozerala som na nete, dala som si do googlu, že koníkové tábory, a je ich tam vyše na 12 strán. Len som sa potom do toho začítala, a v Galante na ranči zo 7 dní jazdia 4x, čo je dosť málo na to, že budú na ranči, a aj prechádzky moc do okolia kde pôjdu, však samá rovina, nejako ma nepresvedčil. Ale potom sa mi páčil jeden v Malej Fatre a jeden na Myjave, býva sa v žrebčíne a jazdia 2x za deň, je na 6dní za 140 eur, cenovo sú všetky podobne, len to čo je k nim popísané je všade iné. A tu sú aj súťaže a rôzne objavovačky do prírody, bude to jej prvý tábor, tak hádam tých 6 dní zvládne. A jedna vedúca je na 5 detí píšu, čo je tiež fajn, že sa im bude mať kto venovať. Dúfam, že si tam nájde kamošku nejakú. A tvoj malý má koľko?

zuzaxa
9. jún 2011

@nelustek pošlem Ti? Ja by som si tak dala šošovicovú polievku s údeným, ale to až zajtra. Inak si pripadám, že mi nemá kedy ani vytráviť, stále niečo tlačím. Už som pribrala 5kg, ale ja som mala 90, takže sa musím krotiť som jak slon, všetci, že som vysoká, že sa to stratí, mám 178cm, ale aj tak ledva funím. A to som našťastie cez zimu schudla na 89, lebo minulý rok som mala ako som bola vtedy tehotná 95,5 kg ešte v marci po operácii. Ja sa len spolieham, že ako sa narodí tak budem chudšia ako teraz. Pri dcére som mala 69 kg, pribrala som 20kg a všetko som schudla do 3 mesiacov, ale ako som zostala na škole v kancli som postupne pribrala 20kg, ani nechápem ako som to mohla dovoliť, keď to bolo také pomalé nabaľovanie sa. Tak ja sa teším na kočíkovanie, prechádzky..... A keď bude malý vrešťák tak hádam aj tie neprespaté noci mi pomôžu schudnúť 😀 😀 😀 😀 😀
Malá bola celkom zlatá ako bábätko, budila sa aj 5x za noc aj do 3 rokov, ale bez príčiny neplakala. Zato ja ako bábätko som bola hrozná, mamina povedala doktorovi, že už nevládze a , že ma vyhodí z okna z 3 poschodia, jaká zlatá, že??? 😀 😀 😀 A potom zistili, že sa mi otvára pupok, tak to bolo zato. ALe vrešťák som bola vraj do pol roka poriadny.Tatino so sestrou chodili spávať k babke, lebo sa pri mne nikto nevyspal. Ale si myslím, že chlapček , že to bude iné ako dievčatko. Veľmi sa teším, ale mám aj troška paniku z toho, predsa 8 rokov je dlhá doba. Ale naplno si to užijem nech bude akýkoľvek, bude to náš malý chrústik!!!!
Inak ten výtok, presne viem, je to hrozné, minulý týždeň som to mala, som stále pod sprchu išla. Niektoré tie tabletky vkladacie sú také akoby želé, tie sú lepšie, ale niektoré sú také ako klasické biele na zapitie, a tie štípu ako to vyteká. Ja to nikdy nemávam, ale vraj v tehotenstve to je bežné chytiť také dačo. A zo sterov ti nezistil presne čo to bolo? Mne dnes spravil, lebo ja som sa tak samoliečila, dnes mi predpísal ešte dajaké čípky pre istotu , aby sa to doliečilo, a mám si zavolať, že čo to bolo, či nebude treba ďalšie.

nelynka18
9. jún 2011

@nelustek no to teda je 😢
@motylik08 a my mame dnes taky prijemny dnik .... muz isiel po risiho skor do skolky a sli sme kuknut do TN na nabytok,kuchyne a tak....a zamilovala som si taku jednu bola uuuplne dokonala,ked mi mame este cas na take zariadenie ☹ tak to mas super,ze ti vzdy pusti srdiecko aj ja chcem 🙂
@natalii6 no mne tak povedala lekarnicka a odporucila mi ine 😕 to s tym konom,mne sa nic nedeje asi neaky omyl 😒

nelynka18
9. jún 2011

@zuzaxa no to mam aj ja strach z toho pipika 😨 samozber jahod to je fajn....teraz som zase dostala chut na jahody.....joj kočky mali by sme si zakazat pisanie o jedlach 😀 😀

no baby kupili sme malemu dominikovi fusak,teplakovku,sustiacky a ja som z toho uplne hotova 😵 je to take chutne,nemozem sa vynadivat 😀 a v kenvele mali taaaake fajne zlavy som malemu nakupila tricka a kratasy po 3€ a muz si kupil taku fajnu bundu sice ju bude nosit az na jesen ale o 50% bola zlacnena no nekup to 😀 😀 a dali sme si cinske rezance nooo mnamka to bola a pekny dnik je za nami nastupuje rano zase realita 😀

tun1ska
9. jún 2011

Tak my sme dnes boli na 3D...bábo bolo zlaté, také kudné, v kuse si cmúľalo pršteky...aj sa usmialo...len medzi nožky sa moc nedalo dostať,,,držalo ich spolu, ako práva dáma 😀
Vraj na 90% to bude dievčatko, nebolo vidieť ani pipíka, ani guľky... 😉

tun1ska
9. jún 2011

@zuzaxa ič to nieje, my sme to robili v kúpeli malému , ale len nejaký čas, potom už netrebalo 😉
mám kámošky, ktoré to nerobili vôbec a bolo to oki 🙂

jana0706
9. jún 2011

no nam dnes na morfologickom & 4D potvrdili ze to bude na 100 % chlapcek, bol zlatucky, vkuse si jednou ruckou chytal nostek...dostali sme kopu fotiek a videi a dokonca nam spravila dost podrobnu fotku pipika, by som neverila ze to moze byt uz tak strasne vidiet ze co to bude, sranda... uz ked mi naposledy lekar povedal ze to vyzera na chlapca tak som sa vrhla v obchodoch na bledomodre veci a dnes som od samej radosti ze vsetky vysledky boli perfektne hned doplnila zbierku 🙂 ale uz sa musim zacat krotit, lebo sme kopu veci podedili od sesternice co ma maleho synceka..

jani74
9. jún 2011

@zuzaxa určite tam musí byť krásne 🙂 daj info kde je to a čo. 😉 Matej bude mať v septembri 3r. Keďže staviame dovolenka nehrozí tak chodíme s ním aspoň takto kade tade. Tento rok sme ešte neboli ale má hrozne rád zvieratká - okrem pštrosa (s tým nie je kamarát a vždy nahodí neskutočne bojový postoj 😀 )

motylik08
10. jún 2011

@zuzaxa áno som z Nitry, teda z okolia a ty?

zuzkazv
10. jún 2011

@nelustek ahoj no teda to sú nezmyselné poplatky veď by mal byť rád že má nového pacienta ... ja asi žijem v nejakom sne či čo 😖

zuzkazv
10. jún 2011

Ahojte oktobrovky, dnes to vyzerá na chladnejší deň ale konečne bez dažďa 🙂 . Baby mňa v noci tie kŕče v lýtkach zabíjajú je to čím ďalej tým horšie, chytí ma to aj 4x za noc ☹ , asi aby som si zvykala na nočné vstávanie 😅 . Inak všimla som si že bábo kope v celkom pravidelných intervaloch ráno okolo 8, poobede od tej 13tej a večer okolo tej 19tej, a ešte raz v noci ale to netuším koľko je vtedy hodín 😅 . Som zvedavá či nám to tak to vydrží. Stašne sa už na maličké teším 😵 😵 . Inak baby ktoré už máte detičky idete veľa vecičiek kupovať pre malé? lebo mňa to začína chytať že by som len nakupovala, všetko je také krásne pre tie deti, len si stále poviem že mám veľa vecí po synovi, ale aj tak je náročné sa udržať 😅

enrikad
10. jún 2011

@zuzkazv : aj mňa trápia v noci kŕče v lýtkach, je to neskutočná bolesť... toto som pri prvom tehotenstve nemala a ani predtým... 😒
s nakupovaním mám aj ja problém... tiež mám veľa vecí po synovi, a niektoré sú v dobrom stave, tak neviem, či budem do oblečenia toľko investovať... ale zopár vecičiek nakúpim - jednoducho neodolám 😀 asi tak ako ty...

zuzinr
10. jún 2011

Neboj na buduci rok si to uzijete aj s malym, bude to uz ine ako ked ste chodili sami ale je to super. No nas tiez caka zahrada, teda chcela by som si konecne aspon prednu zahradu upravit, povysadzat stromceky, kriky a tak a niekedy nabuduce zase v zadu ta je vacsia. Len dufam ze to postihame do konca jula, nech si uz v auguste mozem poupratovat a pochystat vecicky pre maleho.

zuzinr
10. jún 2011

@zuzaxa neboj s tym pipikom nemusite mat vobec problem, ja co mam na okoli kamosky s chlapcami tak vsetky to mali ok, u nas je to mozno aj geneticky dane, neviem lebo aj bratove deti s tym mali problem ale radsej je to lepsie riesit kym su deti male ako im to nechat tak, ale zase to nie je nic strasne 🙂

zuzinr
10. jún 2011

@motylik08 no aj ja ked som bola v stredu na sone tak sa mali nedal dobre pomerat lebo bol stoceny do U a uplne dole, aj doktor sa smial ze ako je poskrucany 🙂 takze hrudnik mu nemohol ani poriadne pozriet, ale som kludna lebo v utorok u ineho dokiho mu pomeral uplne vsetko este aj na srdiecku mi ukazoval kazdu komoru takze podla neho je to ok

nelynka18
10. jún 2011

dobre ranko dievcence 🙂
dnes je teda chladno ale aspon ma nezalievaju poty 😅 a konecne neprsi a vyzera,ze ani nebude.tak si sama doma v klude ranajkujem a ze kuknem vas a tu zase dalsie novinky takze kočkam gratulujem k zisteniu pohlavia 😉
@zuzkazv no tie krce mamvam aj ja 😢 aj dnes rano taky krc,ze 10 minut som to nemohla rozchodit ale vies co pomoze mne?mavala som 2-4 krce za noc nie vzdy ale asi tak kazdy 2-3 den a teraz mavam raz zacas....pomaha mi konska mast(hrejiva)vzdy ked si natriem lytko krc prejde a dalsi sa uz nedostavi a ked ma vecer bolia nohy tak si ich natriem a v noci ziadny krc,takze asi o polovicu je to lepsie 🙂 ja som si vsimla,ze maly kopka najviac v noci a rano ale v noci sa na to budim ako ma stale kopka 😵 je to mile 😵 a s tymi vecickami ja som si uz tiez nieco kupila ale to skor len pre radost lebo mam tiez po malo hodne veci... ale tiez sa musim krotit aby som zbytocne nenakupila 😅

reanda
10. jún 2011

ranko
baby, len si nakupujte, ked vas to bavi, aspon si uzijete radosti.. mna to nebavi

motylik08
10. jún 2011

@nelynka18 super, aj nás čaká výber kuchyne ale až tak na jar 2012 najskôr, včera som sa vytešovala z malých tenisiek prvých pre Patricka 🙂, joj také malé nochy :D, dnes je piatok, dúfam, že deň v práci rýchlo ubehne a budem môcť ísť vegetiť s priateľom a našou havinkou 😉 , čo plánujete na víkend?, mohli by slniečko trošinku vykuknúúúúúť

motylik08
10. jún 2011

@zuzinr veď aj náš bol poriadne povykrúcaný , dúfam, že všetko bude oká, čo som chcela a dá sa objednať aj k inému dokimu dať pomerať telíčko malinkého?........to som rada, že tvoj malý je ok 😉, jáááj ako by som chcela vidieť ten malinký chrbátik a nie len to čo má medzi nôžkami 🙂 sa vystatoval jedna radosť :D, krpec malý 🙂

nelynka18
10. jún 2011

@reanda aj tebe dobre ranko....ani mna nebavi nakupovanie preto dakujem e-shopom 😀 a internetovym bazarikom 😀
@motylik08 no my tiez este mame chvilku cas boli sme len obkukat ale ta jedna je uuuuuplne famoooozna 🙂 no to ano ja mam po riskovi neake tie prve boticky a je to sranda to vidiet na takych malych fetkach 😵 joj no keby slniecko zasvieti asi by sme sli konecne pod ten stan,uz sa chystame mesiac a stale nam to kazi pocasie 😠 a vy co chystate?

reanda
10. jún 2011

@nelynka18 mna to nebavi vobec, ani cez net

dnes mam mizernu naladu, vcera bol teda "skvely" den a este lepsia noc
a mala uz kope
asi kope, len ked nam je blbo... chuda moje

motylik08
10. jún 2011

@nelynka18 my pôjdeme na domček upratovať a pôjdeme niekde na prechádzku aj s havinkou a relaxovať, dosť ťažký týždeň bol tento, tak budeme si vychutnávať jeden druhého, kým sa to ešte dááá 😉

zuzkazv
10. jún 2011

@enrikad ja by som si chcela kúpiť aj nový baldachýn a to hniezdo do postielky to som predtým nemala tak neviem či to je potrebné alebo nie, ale straaašne sa mi to páči 😵
@nelynka18 dík za tip na tú konskú masť, budem poctivo masírovať, alebo mm 😎 . teraz mám tie lýtka také stuhnuté že ledva chodím z kancelárie na wc 😒 a to tam chodím často 😝 .

nelynka18
10. jún 2011

@motylik08 mate domcek?a chystate sa tam ist byvat?ci len rekreacne? nooo tak to vas caka pekny vikende a keby este slniecko vyslo niet o com 🙂
@zuzkazv nemas zaco,no aj na taketo stuhnutia to pomaha,odporucam 😉 hihi aj ja na wc skoro stale,uz neudrzim ani dve kvapky v sebe 😀

misickab3
10. jún 2011

čaute baby, pomooooooooooc.....v stredu okrem výtoku mi vytieklo asi trochu plodovej vody- no pretiekla intímka, aj gaťky, len som si myslela, že to je asi v poho, tak som sa pýtala okolia, čo a ako....každopádne, dnes som volala svojmu lekárovi, lebo len práve teraz cestujem späť do Trenčína...tak ma poslal hneď do nemocnice na kontrolu, lebo on už nebude určite v ambulancii....MÁM STRACH...dúfam, že nič vážne to nie je...stalo sa to niektorej teraz alebo minulé teho? ☹