Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzkazv: aj mne sa tie hniezda do postieľky páčia a na nete som ich videla neúrekom - krásne... aj ja nadtým uvažujem... mala som to aj pri prvom v postieľke, ale tak aby som na malého videla... priznám sa, že som ho každú chvíľku kontrolovala, či je o.k. - tak som to sem-tam odviazala... ale v neskoršom veku to využiješ, hlavne keď sa ti bude bábo v postieľke točiť...
@motylik08 no vidis, hanblivy hadam nebude 🙂 ja som sa sama objednala do Bratislavy k dr. Čunderlikovi, bola som unho aj pri Natalke a bola som spokojna aj vtedy aj teraz, ked som sa objednavala tak sa setricka pytala ci chcem ist na 3D (to sa robi neskor) alebo na morfo. Ja som chcela radsej morfo aby som si bola ista ze vsetko pekne pomeria a poukazuje, mam na CD hadam 60 fotiek a aj tlkot srdiecka, ale na niektorych ani neviem co presne vsetko je🙂 hlavne ze on sa v tom vyzna a povedal je vsetko ok.
Neboj aj tvoj malinky bude v poriadku sa stava ze sa niekedy poskrucaju, ved este ti urcite bude robit sono tak vsetko popozera. A ku komu chodis?
@nelynka18 no to vam je, ja zase musim pre maleho nakupit vsetko, lebo predsa po Matuskovi mi uz toho moc nezostalo, som zatial odkladala po Natalke, ze keby to nahodou bola dalsia baba ale kedze nie tak som to dnes dala na bazar, co uz s tym, 4 neplanujeme 🙂 Ja som akurat dnes doobeda bola na nakupoch tak som nakupila toho tolko ze uz hadam bude aj stacit, uz len nejake drobnosti alebo ked ma nieco zaujeme.
@zuzkazv ja som si akurat tento tyzden objednala nove navlecky s hniezdom aj s vreckarom. Hniezdo bolo fajn, lebo som tak polohovala aj Natalku, ona sa narodila v lete a v perinke bola len v porodnici a doma asi 2 dni, takze som ju pekne o to oprela a vobec ju netlacili tie tycky z postielky. Vreckar som zase vyuzila najma na plienky a kremiky, v noci ked som prebalovala tak som to mala po ruke a nemusela som nikam behat ani mi to nikde nezavadzalo na komode, ale to je vec vkusu aj kolko mas miesta v spalni. Baldachyn som nemala, vsetci ma od toho odhovarali ze dietatko nevidis poriadne a ze oni to aj tak dali za chvilku dole. Tak toho som sa vzdala aj ked sa mi to paci.
@zuzinr a tak ja sa nebojím, že nebude, len keď tu čítam čo píšete a môj malý len vymýšľa furt keď ho sonujeme 🙂, čo s ním už keď neobsedí asi po mne a koľko stálo to vyšetrenie u Dr. Čunderlíka? Dlho sa tam čaká a je to na Kramároch?Chodím do Levíc k doktorovi Neubauerovi, fantastický doktor......oplatí sa kvôli nemu dochádzať....
@nelynka18 no....doktor mi povedal, že čo som neprišla hneď a že to cez telefón nemôže povedať, prečo to je a či je to v poriadku- čo chápem, lebo si nevezme na svedomie, keby sa niečo stalo....no ja som nešla hneď, lebo som si hovorila, že bruško mi netvrdne, bábo cítim ako kope....tak nebudem stresovať kvôli každej prkotine....dnes si za to asi začnem nadávať....tak dúfam, že bude ok. dám vedieť....
@katulka74 no Matusko je pekne meno, my mame Matuska 🙂 ale nie naozaj, mne sa paci aj Filipko, zavisi ako sa ti to hodi aj k priezvisku ja som vyberala aj podla toho, pri Matuskovi som chcela aby mal rovnake inicialy ako muz obidvaja teda maju MN no a Natalka je NN len akurat Šimon bude mat ine 🙂
@motylik08 no tak to je super,my to asi do oktobra nestihneme ☹ ☹
@zuzinr no tak to hej...ja budem dokupovat len take malickosti....a chceme prebalovaci pult s vanickou a ten kupia krstny a pruteny kosik a ten kupi mamina takze na nas uz len zstava kozmetika,plienky,lieciky a take vecicky 🙂
@misickab3 no to si mala ist veru hned to neni malickost ked uz teraz odtieklo trosku vody 😒 tak drzim palce a ozvy sa 😉
@misickab3 snad to nebola plodova voda, ved to by si musela mat prasknuty ten obal a to by ti teraz uz vytekalo furt nie? teda neviem, nevyznam sa v tom, ale ja mavam tiez vytok, taky vodnaty, casto aj gatky uplne premocene, takze to moze byt aj u teba.. alebo trebars aj unik mocu, ked babo kopne do mechura
@nelynka18 no ja som povodne este pri Natalke chcela kupit vanicku s prebal. pultom ale nakoniec ked som si to presla, chcela som ho mat v kupelni, sice ju mame dost velku ale nevosiel by tam ked tak by len stale zavadzal, takze som ho nakoniec nekupila, len taku tu makku podlozku na prebalovanie a tu pouzivam dodnes. A vo vanicke sa mi mala kupala len tak do 5 mesiaca potom uz isla do vane a ked vedela pekne sediet tak sa kupe spolu s Matuskom, to maju radi, spliechaju jedna radost, kazd yvecer potopa v kupelni, este ze to muz poutiera 🙂
@enrikad no veď to že sa malý toľko krát buchol do tých tyčiek, niekedy sme sa až s mm čudovali že sa na to nezobudil, riadne rachoty buchoty to boli, preto to teraz asi kúpim, ešte uvidím podľa toho aký kočík vyberieme a koľko ten bude stáť, dúfam že nájdeme kvalitný za primeranú cenu 😉
@zuzinr no na nete som si všimla aj tie vreckáre a zdá sa mi to praktické a pekné, a tie vrecká sú také hlbšie že sa tam naozaj aj niečo zmestí? alebo všetky tie veci trčia von??
@misickab3 držím palce aby to bolo všetko v poriadku
@nelynka18 😀 až sa človek bojí ísť na dlhšiu prechádzku
@zuzinr aha, dosť a ešte aj Blava, no ja nebudem už špekulovať krpec je v poriadku a hotovo, byť prvorodičkou nie je moc ľahké, človek je nsekúsený a nevie čo je správne a čo nie, škoda, že som na tento portál nechodila skôr, ale tak raz budem mať aj druhééé a nebudem zo všetkého vystresovaná, veď je všetko v poriadku a keď to povedal aj doktor a výsledky tomu nasvedčujú tak neni o čom. A veru s doktorom som spokojná 😉 , kď som bola v Nitre v nemocnici tak ma mal na starosti Kozár, tiež dobrý doktor podľa mňa.......
babule co budete varit na nedelu? mne uz nejako dochadzaju napady v tom vareni, najlepsie nieco co sa da zohriat aj v pondelok, dajte nejaky typ 🙂
@motylik08 tak dufame,ze na vianoce uz budeme moct....no sme mali na plane pocat male trosku neskor aby sme si ho doniesli do noveho ale nevidalo 😅
@zuzinr ja som kupavala tak ze vanicku som mala vo vani a podlozku na prebalovanie na pracke krize ma boleli jak slak ked som bola nad tou vanou,tak sme sa s muzom striedali 😅 ale aj ja si mylslim,ze ked to je len 30€ a potom to este aj svagrova vyuzije 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/co-varit-a-piect-tipy-a-inspiracie/co-dnes-varite-dajte-inspiraciu/ skus sa inspirovat tu ja tam tiez chodievam na inspiraciu 🙂
ahojte.....zrovna som prisla domov, bola som syna odprevadit na stanici....uz je smer taliansko!!!!! uz par dni som od stvrtej hore od nervov.....su to hrozni pubertiaci!!!!!! dufam, ze sa mi domov vrati zivy a zdravy a bez toho,aby nieco vyviedol!!!!!!
@zuzkazv no ved uvidime ci budem nakoniec nan nadavt ale dufam,ze nie 🙂
@zuzanazuzana no moja neboj.....tak nech sa mu vylet vydari a nech sa vrati zivy a zdravy 😉
@nelynka18 no dakujem.....moj syn bol velmi dobre dieta....kde som ho nechala, tak som mohla aj na hodinu odist a viem, ze by som ho nasla na tom istom mieste.....ale pubertu ma naozaj velmi komplikovanu!!!!!
zrovna vcera som dostala od svagrinej strasne vela veciciek do pol roka po malej sarke.....su ako nove a strasne krasne.....da mi aj ten stojan s vanickou....vytesujem sa
@zuzkazv
@zuzinr
@reanda
@nelynka18 no, moč to určite nebol...a výtok mávam, ten mi lekár kontroloval- bol v poriadku, takže som ostala v pomykove, čo to je...možno by som išla aj hneď keby to nebolo skomplikované tou cestou do Košíc- a popravde, až včera poobede mi začalo dochádzať, že to mohlo byť hocičo...dokonca aj plodová voda....joj, ja sa snáď ani nedočkám Trenčína...snažím sa upokojiť hlavne tým, že keď od stredy až do piatku bábo v pohode kope, tak by to nemalo byť také vážne...tak uvidíme. potom sa ozvem, keď ma vyšetria...pôjdem hneď, víkend by som z nervov neprežila...aj vy sa všetky držte a oddychujte poctivo 🙂
baby pomalinky sa balím a o pol odchádzam z práce, tak vám všetkým prajem krásny víkend, veľa oddychu, zábavy a relaxu........dávajte si na seba pozor........ 😉

zuzinr,tak priatel chcel po sebe Mirko,to som hned stopla,ale meno stale neviem,tapem medzi Filipom,Matusom,Davidom a Jakubom 🙂