icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

nelynka18
10. jún 2011

@zuzanazuzana no tak to je velka pomoc ja som tiez vela veci este pri riskovi podostavala od svagrovej.... clovek potom uz len take vecicky pre radost nakupi 😉
@motylik08 no velmi sa na to tesim 🙂 aj tebe pekny vikend na domceku 😉

tun1ska
10. jún 2011

@misickab3
Neboj, všetko bude ok..podľa mňa len výtok...v tehu je v hodnej miere... 😉
veľa oddychovať

cutty
10. jún 2011

Ahojte baby 🙂 Tak statnice som uspesne zvladla, mam to za sebou a uz len oddych a klud :D Uz sa tesim na stredu idem znova na UZV aby sme skontrolovali pohlavie, tak snad sa uz ukaze lepsie ako minule. Inac u nas je hrozne pocasie, vobec to nevyzera na pekny vikend :(
Co sa tyka nakupovania, ja som zatial este nic take nekupovala lebo neviem co to bude naisto. Pokial sa potvrdi dievcatko, tak to mam vlastne vsetko po malej a budem kupovat uz len take pre radost veci. A ak chlapcek tak bude treba toho viac - jedine zeby bol v ruzovom 😀 Ale uz ma laka nieco kupit ked vidim tie vecicky vselijake v obchodoch 😅

reanda
10. jún 2011

@misickab3 no aj keby to bola plodovka, tak ked babo kope, tak to bude ok.. ono sa ta voda stale tvori a doplna
@zuzinr ja by som si veru dala hovadziu rostenku s ryzou a uhorkovym salatom.. to sa aj dobre prihrieva
@cutty gratulacia! 🙂 jaj, ako je ti dobre

duska88
10. jún 2011

@jana0706 gratulujem ku chlapčekovi 🙂
@tun1ska nádherná fotečka 😉
@cutty jee tak gratulujem, vidíš že si to zmákla ľavou zadnou.. 😎 drobec určitel pomáhal
@misickab3 ja si tiež myslím, že to bude len výtok, mávam tiež občas dosť vodnatý..tak dúfam, že vyšetrenie dobre dopadne 🙂
júúj vy ste sa nejako rozpísali, nestíham ani poriadne čítať..ja som bola včera na ECHO vyšetrení, všetko je v poriadku, tak sa mi uľavilo 😉 ..a dnes som bola drobčekovi po kočík, tak sa vytešujem..a on so mnou, lebo kopká a vrtí sa tam vnútri o stošesť...zajtra dofrčí drahý, tak som zvedavá čo povie, som mu nič o kočíku nespomínala..xixi...A čo sa týka tých nákupov, čo si myslíte o monitoroch dychu do postielky?? Noo a pekne zasa len jedlo spomínate..hneď som vyhladla 😀 😀

tun1ska
10. jún 2011

@duska88 Díkes....najsamkrajšia 😉

misickab3
10. jún 2011

Na známosť sa dáva, že kríza je našťastie zažehnaná- lekárka potvrdila, že išlo asi len o výtok, lebo bábo aj plodová voda sú úplne v poriadku, že sa mám šetriť, ale ak sa už nič nezomelie cez víkend, tak je to ok. 🙂 Som rada...no celá táto príhoda mala aj svoje výhody- urobila mi ultrazvuk a to, čo lekár nevedel povedať naisto ona potvrdila- budeme mať DIEVČATKO 🙂 a konečne to vieme aj my 🙂 pekný víkendík baby, odpočívajte, užívajte si každú chvíľku na slniečku a stop stresom a zlým tušeniam....

zuzinr
10. jún 2011

@duska88 ja som monitor dychu kupovala pre Natalku a urcite ho budem pouzivat aj teraz pri malom. Hovori sa ze je to dobre tak do pol roka dietata ale ja jej ho zapinam este aj teraz. Si este do teraz pamatam ako som Matuska stale sledovala aj v noci ci dycha a bolo to teda o nervy a s tymto pri Natalke som sa v pohode vyspala, mali sme asi 4x plany poplach ale to len preto ze nam usla z podlozky 🙂 ale pre mna je to velikanska pomoc.

zuzinr
10. jún 2011

@misickab3 jej gratulujem k dievcatku a najma ze vsetko je ok 🙂

katulka74
10. jún 2011

misickab3gratulujem k dievcatku
zuzinr ja uz kukam po monitoroch tu na bazariku

nelynka18
11. jún 2011

dobre ranko dievcata
dnes je u nas krasne a slniecko svieti,konecne 😵 idem vyvetrat perinky navarit a poobebe pogratulovat bratovi a potom na lesne jahody mnaaaam 😵
@cutty gratulujem ku statniciam 😉
@duska88 tak to som zvedava co ti drahy povie,take prekvapko 😀 a zobrala si ten baby smile?
@misickab3 tak to je super,ze ste OK a gratulujem k dievcatku 😵

nelustek
11. jún 2011

Prajem pekny slnecny den.Pojdem navarit a ide sa von 😉

lucka1371987
11. jún 2011

jeeej tento rok je ozaj vela dievcatiek tesim sa my cakame ties kocku 😀 moje tajne priania sasplnili 😀 😀 vcera sme boli na podrobne vysetrenie organov a mala je zdrava ako rybicka a skace si po celom brusku 🙂 pekny dnik vsetkym aj babetkam

duska88
11. jún 2011

@zuzinr dík 🙂 , noo presne to, že ani ja by som určite ani oka nezažmúrila..a vieš aj nejakú dobrú značku poradiť..akú máš ty..lebo čo som pozerala, tak ich je fakt hodne...a potom, že vyber si..
@nelynka18 ahooj..hehe..ja som tiež zvedavá na jeho reakciu, keď otvorí dvere na izbe a uvidí tam kočík.. 😀 😀 , si chudák bude myslieť, že je prepracovaný 😀 ...no zobrala som ten baby smile tu z bazara..je fakt peknučký a v super stave 🙂 ....A čo ako víkendujete?? Ja som dnes taká nijaká.. som unavená, nič sa mi nechce, aj hlava ma nejako pobolieva...ale je vonku fajn..idem sa trošku prejsť, hádam mi čerstvý vzduch pomôže 😉 ..pekný dníček všetkým 😉 😎

bv_alexandra
11. jún 2011

Ahojte no ja veru užívam víkend v posteli ráno som bola na Antolskej na pohotovosti, od včera mi bolo zle bolesti v brušku, v krížoch, trdnutie. Hospitalizaciu som zatial odmietla pevne verim že sa to nezhorší tak poctivo ležim v posteli. Mám užívať mg dr ktorá ma pozerala bola velmi mila, a mne mg znižuje tlak tak mi presne povedala ako si ho mám dávať, aby mi to moc neznižilo tlak tak dúfam že to pomôže.

kinkinga
11. jún 2011

🙂 🙂 🙂 🙂 aj my cakame babu ..takze chalansky rok bol asi 2010🙂 chcem sa opytat,rozmyslali ste nad povinnymi ockovaniami...pre a proti...ja sa toho obavam,vela deticiek ochorelo hned po ockovani na to co bolo ockovane alebo odstalo horucky a podobne,urcite ste o tom poculi,tak rozmyslam,vyhnut sa im..

natalii6
12. jún 2011

ahojte a dobre ranko vsetkym 🙂 vcera sme si spravili vylet do Bojnic kedze bolo pekne pocasie ale Davidko bol nejaky zly a prisli sme domov vsetci unaveny ako kone 😀
@kinkinga bohuzial ockovania co su povinne sa im nemozes vyhnut..my co sme absolvovali zatial vsetky ockovania dopadli celkom dobre okrem teploty ktora nebola az tak hrozna a nebola vzdy 😉
@lucka1371987 gratulacia k dievcatku 😉 😉 a myslim si ze ohladom chlapcov a dievcat je to tzak 50 na 50
@misickab3 to je super ze je vsetko ok a ze sa nemusis uz stresovat a gratulka k dievcatku 😉

nelustek
12. jún 2011

@kinkinga presne ako pise natalii6 su to povinne ockovania, a ak nedas zaockovat mozes ist aj do vezenia to davali tiez v telke.U nas dopadli tiez vsetky ockovania chvalabohu dobre a dobre ich aj mala znasala 😉 a ja som dala dcere este navyse ockovat aj proti pneumokokom,teraz je to myslim uz v povinnych a este aj proti kliestom

nelynka18
12. jún 2011

dobre ranko baby...
aka bola sobota?u mna super az na nakoniec,vymena nazorou so svokrou nic by sa nebolo stalo keby ona vie normalne odpovedat....stacilo bud ano alebo nie a vsetko by bolo vyriesene a nemuseli padnut rozne veci az mi bolo z toho zle 😝
@duska88 no tak uz mas doma draheho?ako zareagoval? 😀
@kinkinga gratulujem.....a k tym ockovania,urcite sa tomu nevyhnes a ja si myslim,ze i ked maju niekedy negytivne ucinky urcite maju svoj vyznam...moj maly pri nich nemal ani teplotu ani ziadny iny problem akurat po nich pekne spal 😀 takze sa netrap tymi extra modernymi nazormi na ockovanie 😉

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 tie svokry 😉 moj muz mal vcera dvanastku rannu.Uvarila som polievku a isla som ku svokre 😀 boli sme tam s Nelkou az do kym sa pre nas nestavil tatino.Nelka tam zaspala o 16:45hod,cakala som kedy sa zobudi.Nakoniec sme ju tam museli nechat domov sme s drahym prisli o 20:00hod a Nelka spala ze az do rana 😀 tak som zvedava kedy mi ju dovezu,
Musim ist nieco kupit muzovi dnes ma narodky a ja nemam este nic kupene 🙂 super zenuska 🙂

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek no to hej a najhorsie je,ze potom zostala ticho a my na nu kukame a ona nic....nam to do oci nepovie a poza nas chrbat nas bude teraz ohovarat....mam na nu take nervy,nechapem nemoze to riesit ako civilizovany clovek????teraz kvoli nej budeme mat zbytocne napäte vztahy 😠 kaslat na nu....och baby ako som uz spominala prerabame chalupu a platime dost vela tu za tento byt kde teraz byvame a mame moznost ist byvat do mestskeho bytu za par € a moc nas to laka usetrili by sme 150€ a tak uvazujeme ci sa tam po letnych prazdninach mame prestahovat na par mesiacov pretoze ratame s tym ze na vianoce by sme mohli uz byt na dome....len nevyhoda je ze je to jednoizbovy byt ale zase velky....ked si predstavim ako sa tam budeme tlacit styria neake 4 mesiace tak sa toho obavam ale ked si zase predstavim,ze to by bolo usetrenych 600€ za ktore si mozem kupit napr.novu spalnu ci detsku izbu do domu,tak si poviem ze tych par mesiacov to neako zvladneme.....risko chodi do skolky,muz od rana do vecera v praci,auto mam tak ked to bude na nevydrzanie zbalim veci a pojdem na vikend k brachovi alebo niekam 🙂 co by ste robili vy? byvali by ste v 3izbovom drahsiom byte alebo 1izbovom lacnejsiom?na par mesiacov....

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 ja osobne by som vydrzala par mesiacov v mensom byte.. Ved ako hovoris potom budes mat velky rod.domcek .My mame dvoj.izbak a maly 😉 a ja tu budem byvat este dlho dlho...radsej by som tych 600€ usetrila,bude sa vam isto lepsie dychat 😉

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek dakujem za nazor aj ja si myslim,mam z toho trosku strach ale sme sa tak rozpravali,ze dali by sme si tam nas rozkladaci gauc a od nasej babky by sme si pozicali pre riska take rozkladacie kreslo a malemu dominikovi by sme kupili kos na spanie a tak by sme usetrili miesto....asi ho vezmeme i ked mi za tymto bytom bude hrozne smutno ☹ aha tak preto nelka spavala s vami a teraz ked ma ona izbycku vy budete spavat v obyvke?ci?

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 Neboj ubehnu tri-styry mesiace a za bytom si sice spomenies ale ved budes mat vlastny domcek,vies co by som za to dala? a neni som isto sama 😉
Ano poviem ze koli tomu s nami spavala,sice pri posteli sme postielku mali 😀 a teraz aj tak sme po starom spavame zas vsetci v obyvke 😎 mne je luto ju nechat v izbe samu a este neviem ako to urobit s postielkou.Dam ju do izby?Je velka a do obyvacky sa nezmesti..neviem co robit..rozmyslala som aj nad koliskou.Tu by som do obyvacky zmestia a postielku by som v izbe nechat mohla.V noci by spala v koliske a cez den by bola v postielke.Len problem je kde zohnat kolisku???

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek no to je pravda,pri dvoch detoch mi to tam ubehne ani nebudem vediet ako 😀 kolisku zozenies aj tu na bazariku ja som tiez chcela najskor kolisku ale potom som tu nasla take krasne prutene kosiky na stojane,su na zozratie 😵 popzeraj si tu a niektore su ozaj lacne 😉 alebo aj na babybazare.....

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 uz sme pozerali ale sa mi to zda vela dat 70€ za kolisku,alebo si nasla aj nieco lacnejsie?

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek tak tu mas napr kolisku http://detske-postielky.babybazar.sk/koliska-ba...
a tu kosik ktory chcem ja http://detske-postielky.babybazar.sk/pruteny-ko... alebo https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-postielk... takze ono treba hladat a zjednavat 😀 a isto sa najde,ja som jednu kolisku videla za 35€ a bola zachovana ale ta sa hned predala .....

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 dakujem idem to pozret,ja asi neviem hladat 😉

nelynka18
12. jún 2011

@nelustek nemas zaco a tu mas este jednu kedze cakate babu 😉 https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-postielk...

nelustek
12. jún 2011

@nelynka18 aha taky kos som uz videla,je naozaj pekny a neni drahy