Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
Ahojte baby, prosím Vás je niečo proti žilkám, čo mi vznikajú v tehotenstve? Také fialové vejáriky pod kolenami a členkami.. Asi nič, čo.. 🙂
@palinkova87 ahoj mne dlzku nehovori,vazila v 21 tt 356g
@palinkova87 mne tiez povedali len vahu - v 22+1 tt vazil 499 g
Přesně holky! tohle je věc názoru, ale je pravda SIDS hrozí všem dětem bez ohledu na to jestli jsou donošené a apgar skore mají 10-10-10 (v porodnici kde jsem rodila nám napsali 9-10-10 a řekli že 10-10-10 nepíšou nikomu kvůli SIDS -že je pak rodiče i žalují).... prostě to tak je... ty dětičky vdechnou slinu, zvratky apod. jedna dvě a pak už je úplně jedno jestli mělo děťátko 3,5kg a bylo zdravé, nebo jestli mělo 2kg a bylo předčasné... nás i v porodnici učili že je blbost dávat miminko spinkat na bříško i záda! prostě na bok.. aby blinkání hezky z tý pusinky hezky vyteklo a jak se mi to osvědčilo...
ten monitor je prostě nezávadný -žádný ozařování, nic.. běží to na slabý baterky a je to výhoda mít... já se bála zavřít večer oči a furt jsem malýho kontrolovala, vzbudil mě každý jeho sebemenší zvuk -můžu říct, že ty peníze za to stojí... máte větší klid a hlavně když máte možnost svýmu miminku v podstatě koupit život, tak je ňákých 100e směšných... šetřit se dá všude jinde.. stejně tak jsem malýmu koupila oči a uši očkováním synfloxem -tyhle viry jsou taky náhody jako SIDS.. stálo to dohromady pomalu 320e, ale nekupte to když i vám se to může stát.. -čímž nechci sejčkovat -v obou věcech.. tohle nepřeju ani nepřátelům
no ahoojte..čo už všetky spíte??..ja som si bola kúpiť v lekárni ten čaj na spanie, jednu šálku som vypila poobede a teraz si dám pred spaním..hádam zadrichmem už konečne a poriadne sa vyspím ako treba 😒.. pozerala som tie postieľky..aj mi jedna padla do oka, tak ju pojdem omrknúť do obchodu 🙂
a ozaj tu je foto môjho drobčeka z dnešného utz 🙂 🙂 🙂
@palinkova87 nas doktor meria babo az od 30tt....ale v 21tt vazil 360g
@andelusik mne sa tiez teraz urobili pod lavym kolenom zozadu ale co nato?neviem ak nieco zistis napis 😉
@duska88 jeeeej ten je krasny a to usenko 😵 no co ako sa spalo po cajiku?mozno hned nezabral,ci?
no kočky co sa tyka toho monitoru aby bolo jasne ja som nikdy nepovedala,ze je nepodstatny....myslim si,ze je to skvela vecicka len ja ho asi nebudem kupovat 😉
ahoojte dobréé ránko, krásny slnečný dník 😎
@zuzinr
@nelynka18 hej nádherné sú tie fotky 🙂 , ako je už teraz krásne vidieť tvárička aj noštek pusinka a tak..xixi...predtým z utz čo mám foto ešte z 12tt je tam iba taká machuľa 😀 ...zaspala som asi polhodinu po tom čo som ho vypila, o pol 4 ráno som sa zobudila s tým, že musím na wcko a potom som nevedela do pol 7 zase spat 😒 ..neviem prečo, keď sa už nad ránom zobudím, potom viac neviem zadrichmať..ale uvidím budem ho poctivo piť každý deň, snáď sa mi to upraví po pár dňoch.. 🙂
@andelusik
@zuzinr neviem na ten ascorutin sa skús spýtať..mne ho doki predpísal ešte v 1. trimestri, využívala som celé to balenie, 3x denne po jednej tbl ...vraj v tehotenstve vôbec neškodí..
@duska88 Ja tiež veľmi nespávam. Zaspávam tak, že čítam časopis a čakám, kedy ma už odvalí a ráno nespím nikdy dlhšie ako do 7-8 hod. A to som nemala problém pred tehotenstvom spať aj do 11. Ale pripisujem to tomu, že teraz nechodím do práce, som na pn a naozaj väčšiu časť dňa preleňoším, takže sa nemám ani kedy unaviť a vyčerpať :D
@duska88 ahoj ahoj 😵 no snad....ja som tiez uz druhy den neyspata ale to kvoli risovi akosi sa uz druhu noc budi....predvcerom spal s nami to som nespala skoro vobec a vcera vecer 2x hore a zacal robit to,ze si sadne a reve a krici mama....joooj nech to uz prejde lebo ja som akasi bez energie 😔 lezim na gauci a cakam kedy sa zodvihnem 😀 a maly domino ma kope 😀 asi ma chce skopat z gauca 😀 co sa dnes chystas robit?
@dzuli08 ja sa môžem aj unaviť..aj tak neviem zaspať.. 😀
@nelynka18 😀 😀 noo to máš v noci radosti teda..xixi..a čo sa tak budí?? môjmu malému sa nejako nechce odvčera.. 🙂 .akurát som si dala sprchu, idem s kamoškou o 11tej na kafčo, potom musím na poštu, a chcela by som ísť si kuk nejaké šaty letné, lebo som zistila, že tu u našich žiadne nemám 🙂 🙂 no jedny som našla, ale asi sa do nich nevpracem 😀 ..potom len tak narýchlo niečo uvariť, upratať a leňošiť.. 😉 ...a ty čo máš v pláne?? včera som si objednala z netu také tehotenské tričko s nápisom nechytať! kopem!..tak som zvedavá kedy mi príde a aké bude.. 😝
@duska88 ja vobec netusim,co zase zacina 😕 len dufam,ze ho to rychlo prejde 😒 no tak dnes pobehas 😀 mne sa akosi nic nechce asi budem cely den doma 😅 trosku poupratujem,navarim a budem lenosit 😅 hej hej viem ake myslis,su to mile tricka aj ja mam jedno take s otlackami noziciek len ten material nic moc...taky sa hned roztaha 😒 ale ty mozno budes mat stastie...z akej stranky si ho objednala?
@duska88 no v to dufam 😀 ja som objednala zo supertricko....ale objednala som tam aj muzovi a riskovi ku dnu otcov,ze budu mat rovnake tricka a tie vyzeraju byt ok...tak uvidime 🙂 jemine ja vobec neviem co navarit....asi len neaku zeleninovu polievku a mozno len zemiakove placky 😕 a ty? a co si sa mäsa prejedla?
ahojte 🙂 ja dnes varim fazulovú polievku a asi tie placky si mi narobila chute
@nelynka18 😀
caute,
my sme vcera vecer varili na zahrade gulas v kotliku, tak som sa napraskala o desiatej 😲 , jaaaj, dobry bol 😀
inac ma uz strasne stve ta moja noha, uz je to tyzden, co som to "zle stupila" a stale boli a nechce odpuchnut.. najhorsie je, ked chodim, no ale ved nemozem stale lezat 😒 ..a ani rano to nie je uplne ruzove, opuchnuta je aj tak, aj ked si davam na noc na nu octan.. myslite, ze tam mozem mat nieco prasknute, alebo tak? alebo je to normalne, ze to tak dlho trva, kym to prejde? nechce sa mi s tym ist k doktorke ani nahodou 😖
@duska88 takze zemiaky ako ja 😵 no z tolkeho masa sa ti ani necudujem 😀 pa a napis potom co si nakupila 😉
@bv_alexandra mnam fazulovu ja lubim 😵 a robievas aj so smotanou?taku mam najradsej....no veru spominat neake jedla vo fore kde su tehotne je risk 😉 😀
😀 😀 😀 veru
@nelynka18
jedine so smotanou 😉 taká nám najviac chutí 🙂
@bv_alexandra aj mne ale muzovi robim bez...on je taka fajnovka,ze nema rad jedla kde je smotana 😀 a uz je lepsie?
ahojte. dovolenka ubehla, bolo nám výborne, bez akýchkoľvek vedľajších nežiadúcich udalostí 😉 malá kope ostošesť, zdá sa mi najviac akčná 🙂 uvidíme,čím nás prekvapí 😉
Ahojte 🙂 Tak my sme boli vcera na ultrazvuk aby nam Dr. konecne povedala pohlavie a bude to chlapcek 😀 Ukazala nam ho v celej svojej krase 🙂 Tak snad sa nepomylila. Manzel je cely bez seba tak sa tesi. Po minulej navsetve doktorky sme uz mysleli ze to bude opät baba ale je to chalan 😀 Akurat sa nevieme dohodnut na mene, mne sa paci Marko a manzelovi Michael. Tak uvidime.
Dakujem velmi pekne za privitanie....pozrela som si aj tabulky, bola by som velmi rada, keby ma tam niekto dopisal 🙂...ak sa da: battole, 31, Šarlotka, 26.10.2011, dievcatko, Košice....snad som vsetko uviedla 🙂
@nelynka18 joj veru nie je lepšie ☹ celú noc som nespala poriadne.
u nás zas nemajú rady bez smotany fazulu 🙂 čakam akurát kým príde malá zo školy lebo som prišla nato že nemam zemiaky a to je fazula už skoro uvarená 🙂
Aj ja chcem poprosiť o zápis medzi októbrovky Dzuli08, 27, dievčatko, Sandra, Tvrdošín, termín 12.10.2011

baby kolko merali vaše babatka na sone posledne? dakujem