Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@zuzinr
@andelusik ten Ascorutin sa bezne predpisuje proti krvacaniu v tehotenstve, len vyrobca sa isti aby ho baba co potrati nezalovala, tak radsej pise ze sa v tehutenstve nesmie.... ako ostatnzch 99% liekov. Pohanka obsahuje vela prirodneho rutinu, posilnuje to cievy, tak pripadne skuste .... napr. v DM maju instatnu pohankovu kasu alebo knackerbrot....
@duska88 ked nemozes spavat, poziciam ti cez den moje dve baby... vecer som taka ustvana, ze zaspavam skor ako ony 😉
@reanda chalan na piaty pokus ? to u nas kvoli cisarskym asi nehrozi. ale ked tak ratam v tabulke, aj tak je tento rok presila chlapcov, tak aspon to trochu dorovnam 🙂
@masinka tak ste uz stihli aj dovcu 🙂) nas to estel en čaka, ale len tu na sk 🙂 inac mam neterku dianku 🙂 takze dalsia baba do tretice hihi ja reku ze do tretice skusime my babu, tak aby som nedopadla tak ze budu traja chlapi 🙂 ja s tou vodou nemam problem tak pre chut ako to ze rano ja proste neviem pit a nie to este take mnozstvo , takze sa zase nesmierne tesim :(
ty si robila tu tabulku? mozem poprosit doplnit ze čakame chalana? vdaka
@misickab3 uz asi vies čo a ako, ale mne sa stalo v 11tt to ze som sa zobudila na to akoby mi praskla voda, viem aky je to pocit, lebo pri starsom to tak bolo pred porodom a nakoniec plany poplach, ze je to moč, velmi mi obaja tlačia na mechur tak asi preto 🙂 dufam, ze to dopadlo dobre
@cutty ahoj gratulujem k chlapcekovi 😉
@bv_alexandra tak to je na prd s tym spankom 😒 neznasam,ked nemozem spat 😠 nech sa ti polepsi ak sa vobec 😕 a robila si si tie placky?ja som nakoniec mala vyprazany syr,muz doniesol 🙂
zenusky, aj vas babatka kopu stale na to iste mieto? ved vraj kym nie su moc velke, tak sa v maternici tocia a robia kotrmelce 🙂 , ale ta moja je tusim furt rovnako, alebo ma tuto polohu oblubenu, ale stale mi dzuga do mechura 😔
reanda,mna kope vsade,ale najcastejsie do mechura
cutty gratulujem k chlapcekovi
kde sa daju kupit monitory dychu,ja som pozerala len tu na bazari,ale radsej asi novy 🙂
@reanda moj bol dole hlavou od 20tt a tiez ma strasne kopal do mechura tiez som nechapala čim 🙂) ale raz som bola na utz a akurat ten pocit a rukou sa hybol takze kludne rukami bucha .)
@nelynka18 tebe pisu do knizky aj ako je ulozene babo? bo moja je skoro prazdna, oni tam maju kolonky na hocico ale nevyplnaju a aj tak sa to neda prečitat
dobre ranko....pekny pozdrav z prahy....prisli sme vcera navecer....cesta bola super....nasmiali sme sa na malej sarke....kazdu chvilku sme museli stat, lebo sa jej chcelo tatať /kakať/....tak vzdy pri ceste sa polozil nocnik a kakali sme....sme tu do nedele a brat urobil plan aspon na dva tyzdne, tak som zvedava ako to budeme vsetko stihat!!!!!!
dobre ranko dievcata 😉
aka bola noc?my sme sa koneccne vyspali,risko sa nezobudil a prisli sme na to cim to bolo,bolo mu teplo a tak som mu dala pyzamo s kratkym rukavom a kratasky 😀
@tinika no tak ja zase nemam ziadne papieriky 😕 mne to vsetko znaci v skratkach do knizky,ved od toho je ta knizka 😉 a pri malom si nakonci mala knizku nebodaj praznu ked sa tak cudujes 😅 lebo ja som ju mala uplne zapisanu 🙂
@zuzanazuzana juuuj aj ja chcem,co ste ma nevzali 😀 😀 no len aby ste pri bratovi stihli aj oddychovat....to s kakanim poznam,nas riso ma tirez stale taky problem 😀 a ako dlho ste sli?
dobre ranko,dnes sme sa super vyspali a zobudili do krasneho slnecneho dna.na ranajky sme si dali slaninku,taku som mala chut 🙂 co dnes varite na obed? ja vobec neviem a ani sa mi nic nechce, ale dajte nejaky tip. nieco jednoduche 😉
@jana86 dobre ranko, aj u nas pekne svieti slniecko a mala mi uz od kedy vstala vykrikuje ze von, smykat, von, smykat, tesim 🙂 ja dnes nastastie nemusim varit uvarila som vcera tak aby zostalo aj na dnes. Robila som zemiakovu polievku ale nie kyslu ale taku cervenu, tu ma moj muz rad a rizoto s maskom - to mas celkom rychle 🙂
@tinika aha no tak u nas sa robi vsetko vysetrenie u mojho dokyho akurat prietoky robi iny lekar 🙂
@jana86 dobre rano aj tebe,aj u nas je krasne a tiez sme sa koneccne vyspali 😉 ja idem varit cevapcici so zemiakmi, kelovu polievku to robim mojim chlapom a sebe zemiaky na kyslo s koprom a s parkom a volskym okom....nikdy som toto nejedavala ako som tehu tak na tom frcim 😉

@dzuli08 jeeee, ty si z tvrdosina??? Ja som zo Zuberca, necakala som tu oravacku