icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

peta_k
15. jún 2011

@dzuli08 jeeee, ty si z tvrdosina??? Ja som zo Zuberca, necakala som tu oravacku

masinka
15. jún 2011

@zuzinr
@andelusik ten Ascorutin sa bezne predpisuje proti krvacaniu v tehotenstve, len vyrobca sa isti aby ho baba co potrati nezalovala, tak radsej pise ze sa v tehutenstve nesmie.... ako ostatnzch 99% liekov. Pohanka obsahuje vela prirodneho rutinu, posilnuje to cievy, tak pripadne skuste .... napr. v DM maju instatnu pohankovu kasu alebo knackerbrot....

@duska88 ked nemozes spavat, poziciam ti cez den moje dve baby... vecer som taka ustvana, ze zaspavam skor ako ony 😉

@reanda chalan na piaty pokus ? to u nas kvoli cisarskym asi nehrozi. ale ked tak ratam v tabulke, aj tak je tento rok presila chlapcov, tak aspon to trochu dorovnam 🙂

masinka
15. jún 2011

@battole ahoj
do tabulky ta dopisem, len na domaci PC sa dostanem az niekedy cez vikend, tabulky mam ulozena tam 🙂

dzuli08
15. jún 2011

@peta_k No výborne, ani ja som nečakala, že tu stretnem rodáčku 😎 . Možno sa ešte aj v pôrodnici stretneme. Ideš do asi Trstenej, však? A kedy máš termín? K akej lekárke chodíš?

battole
15. jún 2011

@zuzinr ano budeme 🙂

tinika
15. jún 2011

@masinka tak ste uz stihli aj dovcu 🙂) nas to estel en čaka, ale len tu na sk 🙂 inac mam neterku dianku 🙂 takze dalsia baba do tretice hihi ja reku ze do tretice skusime my babu, tak aby som nedopadla tak ze budu traja chlapi 🙂 ja s tou vodou nemam problem tak pre chut ako to ze rano ja proste neviem pit a nie to este take mnozstvo , takze sa zase nesmierne tesim :(

ty si robila tu tabulku? mozem poprosit doplnit ze čakame chalana? vdaka

peta_k
15. jún 2011

@dzuli08 termin mam az 23. oktobra, ale mozno sa stretneme 🙂, ja chodim ku kovalovej a saskovi na medvedzie

tinika
15. jún 2011

@misickab3 uz asi vies čo a ako, ale mne sa stalo v 11tt to ze som sa zobudila na to akoby mi praskla voda, viem aky je to pocit, lebo pri starsom to tak bolo pred porodom a nakoniec plany poplach, ze je to moč, velmi mi obaja tlačia na mechur tak asi preto 🙂 dufam, ze to dopadlo dobre

dzuli08
15. jún 2011

@peta_k No ja 12.10, ale tak všetko je možné. Aj ja chodím k nej, ale teraz častejšie k doktorke. Si spokojná? Ja zatiaľ veľmi. A bola si aj na 3D?

duska88
15. jún 2011

@reanda mňáám ..kotlíkový guláš milujem 🙂
@nelynka18 áále prosím ťa myslíš, že som niečo kúpila, šak tu u nás nič nemajú..alebo lepšie povedané, ja keď idem nakupovať nič nemajú...ako naschvál ☹ .
@cutty gratulace 😉 ďaľší chlapček xixi

duska88
15. jún 2011

@masinka 😀 😀 ďakujeem...tak to ti verím..určite dajú zabrať 😉

nelynka18
15. jún 2011

@cutty ahoj gratulujem k chlapcekovi 😉
@bv_alexandra tak to je na prd s tym spankom 😒 neznasam,ked nemozem spat 😠 nech sa ti polepsi ak sa vobec 😕 a robila si si tie placky?ja som nakoniec mala vyprazany syr,muz doniesol 🙂

nelynka18
15. jún 2011

@duska88 tak to velmi dobre poznam,ja mavam taky isty problem 😠 ale zase niekedy idem len tak nahodne a kupim nieco fakt super ale to malo kedy 😀

reanda
15. jún 2011

zenusky, aj vas babatka kopu stale na to iste mieto? ved vraj kym nie su moc velke, tak sa v maternici tocia a robia kotrmelce 🙂 , ale ta moja je tusim furt rovnako, alebo ma tuto polohu oblubenu, ale stale mi dzuga do mechura 😔

nelynka18
15. jún 2011

@reanda dominik tiez väcsinou kope na pravej strane nad pupkom ale citim ho aj uplne dolu ale len slabo to budu asi rucicky....ty mas malu otocenu hlavickou hore?

katulka74
15. jún 2011

reanda,mna kope vsade,ale najcastejsie do mechura
cutty gratulujem k chlapcekovi
kde sa daju kupit monitory dychu,ja som pozerala len tu na bazari,ale radsej asi novy 🙂

reanda
15. jún 2011

@nelynka18 praveze sa mi zda, ze ked som bola na utz, tak bola hlavou dolu.. aj muz mi to tvrdi.. ale ja citim "kopanie" stale iba dolu.. mozno si bucha hlavu, ja neviem 😀 ..alebo to hore necitim kvoli placente

nelynka18
15. jún 2011

@reanda pozri si to v knizke ale aj tak moze byt teraz uplne inak otocena....maly akurat zacal kopat a neuhadnes kde 😀 asi sa otocil alebo co ale kope na lavo dolu 😀 ale citim,ze sa vrti asi sa stale toci 😀 vrtulka mala...

tinika
15. jún 2011

@reanda moj bol dole hlavou od 20tt a tiez ma strasne kopal do mechura tiez som nechapala čim 🙂) ale raz som bola na utz a akurat ten pocit a rukou sa hybol takze kludne rukami bucha .)
@nelynka18 tebe pisu do knizky aj ako je ulozene babo? bo moja je skoro prazdna, oni tam maju kolonky na hocico ale nevyplnaju a aj tak sa to neda prečitat

nelynka18
15. jún 2011

@tinika no zacal teraz tak vela pisat ako som bola na tom velkom ultrazvuku...do vtedy som tam tiez skoro nic nemala ale teraz sa to uz zacina zaplnat 😉

tinika
15. jún 2011

@nelynka18 a sa to tam zmesti? 🙂) ja mam zase kopu papierov k tomu prilozenych

missy97231
15. jún 2011

@dzuli08 @peta_k a ja som "spoza mora" od namestova kusok... A tiez chodim k saskovi a kovalovej 🙂 akurat zajtra rano tam mam byt na 6stu, idem na glukozu... Tak sa tam usedim ...

zuzanazuzana
16. jún 2011

dobre ranko....pekny pozdrav z prahy....prisli sme vcera navecer....cesta bola super....nasmiali sme sa na malej sarke....kazdu chvilku sme museli stat, lebo sa jej chcelo tatať /kakať/....tak vzdy pri ceste sa polozil nocnik a kakali sme....sme tu do nedele a brat urobil plan aspon na dva tyzdne, tak som zvedava ako to budeme vsetko stihat!!!!!!

zuzkazv
16. jún 2011

pekné slnečné ráno všetkým
@reanda aj moje stále kopká na tom istom mieste asi sa mu nechce vrtiet 😉
@tinika ono to do knizky píšu aj do kolonky naliehanie - ak je tam poznačené hl tak potom je hlavičkou dolu aj moje je tak

tinika
16. jún 2011

@zuzkazv aha, tak mne nie 🙂)

nelynka18
16. jún 2011

dobre ranko dievcata 😉
aka bola noc?my sme sa koneccne vyspali,risko sa nezobudil a prisli sme na to cim to bolo,bolo mu teplo a tak som mu dala pyzamo s kratkym rukavom a kratasky 😀
@tinika no tak ja zase nemam ziadne papieriky 😕 mne to vsetko znaci v skratkach do knizky,ved od toho je ta knizka 😉 a pri malom si nakonci mala knizku nebodaj praznu ked sa tak cudujes 😅 lebo ja som ju mala uplne zapisanu 🙂
@zuzanazuzana juuuj aj ja chcem,co ste ma nevzali 😀 😀 no len aby ste pri bratovi stihli aj oddychovat....to s kakanim poznam,nas riso ma tirez stale taky problem 😀 a ako dlho ste sli?

tinika
16. jún 2011

@nelynka18 No u nas je to takto ze gyndos čo to zapise, potom idem na utz do nemocky, tam zapisu minimum a pridaju papiere z programu 🙂 aspon tie su čitatelne 🙂))

jana86
16. jún 2011

dobre ranko,dnes sme sa super vyspali a zobudili do krasneho slnecneho dna.na ranajky sme si dali slaninku,taku som mala chut 🙂 co dnes varite na obed? ja vobec neviem a ani sa mi nic nechce, ale dajte nejaky tip. nieco jednoduche 😉

zuzinr
16. jún 2011

@jana86 dobre ranko, aj u nas pekne svieti slniecko a mala mi uz od kedy vstala vykrikuje ze von, smykat, von, smykat, tesim 🙂 ja dnes nastastie nemusim varit uvarila som vcera tak aby zostalo aj na dnes. Robila som zemiakovu polievku ale nie kyslu ale taku cervenu, tu ma moj muz rad a rizoto s maskom - to mas celkom rychle 🙂

nelynka18
16. jún 2011

@tinika aha no tak u nas sa robi vsetko vysetrenie u mojho dokyho akurat prietoky robi iny lekar 🙂
@jana86 dobre rano aj tebe,aj u nas je krasne a tiez sme sa koneccne vyspali 😉 ja idem varit cevapcici so zemiakmi, kelovu polievku to robim mojim chlapom a sebe zemiaky na kyslo s koprom a s parkom a volskym okom....nikdy som toto nejedavala ako som tehu tak na tom frcim 😉