Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@dzuli08 ano spokojna som velmi, na 3D som este nebola o dva tyzdne pojdem do poradne a povedia mi, ci mozem ist, lebo ak by som mala placentu vpredu, tak sa to vraj nevyplati, lebo nic nevidno... na poslednej kontrole to bolo ok, uvidime ako teraz, lebo ja strasne chcem ist na to 3D aj s drahym... A ty si bola? Ozaj a uz vam prezradili pohlavie? Ci nechces vediet,
@missy97231 ahoj, tak sa nam to tu zbiera, to je super pocit, ze su tu u nas nablizku nejake oktobrovky s ktorymi si mozem pokecat... daj vediet potom, ako to prebieha na tej glukoze, ja som to este nezazila a o dva tyzdne to mam tiez
Ahojtee, je tu nejaka oktobrovka z CA alebo ZA ? 😅
@jana86 no to inak aj ja vela zjem sladkeho,hlavne nanuky a makove sulance 😉 7 kg nie je podla mna vela ja mam uz tiez 7kg navyse....a ani nevyzeram,sice ja si to na zadku trosku vidim ale inak ludia okolo mna ma chvalia ako dobre vyzeram lebo v prvom som pribrala vyse 20kg no dufam,ze to za tych 3,5 mesiaca nedozeniem 😀 ale ono sa hovori aj dokrtor to povedal,ze najviac sa priberie v 6 mesiaci tehotnosti a je to asi aj pravda 🙂 a nestresuj sa to je uuuplne ok 😉
jaaaj nanuky ani nespominaj,ja ich jem asi na kila 🙂 minule som si robila doma jahodovu dren,tak teraz kazdy den vytahujem z mrazaku alebo musim mat kazdy den nejaky nanuk. joj a kedze som stale doma a sama tak od tej nudy furt daco jem,keksiky,jogurty,melony...no ved zato aj tak vyzeram,sak uz mam brucho ako keby som mala ist rodit.mama mi povedala ze ona ani ked isla na porod take nemala a kde to este do oktobra 😀
jeeej akurat som si vsimla ze mam 111 dni do porodu 🙂
@jana86 ja som tak bola pri riskovi,sama doma ziadna starost a kila isli hore 😀 ale noaco po porode isli pekne dole 😉 teraz skor jem ked je muz doma lebo on je taka kyselina a ked je on musim aj ja 😀 tri jednotky,no ja som ich uz mala a ked som mala 110 to bolo take mile lebo 1.10. mam termin....no este tyzden a budu len dvojciferne cisla 😵 ale sa nam to krati 😉
@jana86 aj ja cakam na 10 na vychadzku, idem na nakup tiez, konecne je po pn a vyplate tak treba doplnit zasoby, a ja tiez strasne frcim na nanukoch, a zmrzline,mam pocit ze je to to jedine co ma ochladi v tejto horucave, a ja som pribrala 8kg, ja to aj vidim na sebe, hlavne na fotkach a najviac som pribrala veru v tomto 6 mesiaci, od poradne k poradni 3kg,ale asi aj z toho ze musim pravidelne jest magnezko a z toho sa tiez pribera,lebo stravu nejak nemenim,skor mi ani nechuti ako chuti, len ovocie na kvanta mozem
@peta_k chcem sa spytat to fakt ze nic nevidno ked mam placentu vpredu, lebo ja mam tak a mne to zatial nikto nespomenul tak si asi musim zavol k doktorke na 3D ci sa mi to vobec oplati, predsa len je to 40e
krásne dobré ránko 🙂 konečne som vyspatá do ružova a s dobrou náladou 😎 😉
@lucy56 no na nervy s tymi vychadzkami,ja som doma od zaciatku tehu a kontrolu som zatial nemala a dufam,ze ani nebudem mat,lebo sa mi stane ze aj mimo vychadzok niekam odbehnem a potom len trpnem ci u mna nikto nebol na kontrolu 😒 a mas aj poobede? ja mam aj od 14 do 16.tak lepsie ako nic 😉
@jana86 no ja som mesiac a pol doma a tiez hlavne cez vikendy sa mi to tazko dodrziava, mam rodicov v inom meste a je tazke sa za dve hodiny vratit z navstevy a my sme taka stretavacia rodina, takze mi chybaju, ale tiez som kontrolu nemala, a peniaze prisli a vzdy trpnem ci nebude nejaky listok v schranke, poobede mam od 16-18, aby sme mohli byt chvilu aj s muzom niekde, do 16 robi zvycajne
Ahojte tehulky sem tam vas čitam no nepisala som tu ešte
aj ja čakam miminko Tamarku ♥
je to naše druhe zlatičko o jedno som prišla :(
v 7tt tehotenstva a po roku som opať tehulka tak si to hrozne uživam ,a dufam že tento krat to už dotiahneme do uspešneho konca...
chcem sa vas spitať od včera ma picha na jednej strane nieje to nič čo sa neda vidržať ale akože stale ma picha na tej jednej strane,,
v utorok som ola na poradni všetko ok,len teraz to pichanie ma znepokojuje ...
Jeeej tak predsa niekto 🙂 Ja som zo ZA ale asi budem rodit v CA, no neviem este ako to chodi... Kedy mas termin? 🙂
@nika195 Mna pichalo tiez na pravom boku, skor tak nizsie ale hned to aj preslo, myslim, ze je to to, ze maternica rychlo rastie a tebe to tlaci na vsetky organy a to sposobuje pichanie, teda takto nejak mi to bolo vysvetlene. A beries Mg? Mne dal asi aj koli tomu pichaniu, pomaha mi to. Ja som sa zas obavala tvrdnutiu bruska, raz som mala tvrde cely den, no potom to preslo, mas s tym nejake skusenosti? Niekedy mam problem rozoznat ci brusko tvrdne alebo sa "niekto" vytlaca ritkou von 😅
@duska88 bre rano 😉 takze caje pomohli 😀 aj nas riso spal celu noc 😀 dala som mu pyzamo s kratkym rukavom a kratke gatuse a spal ako babo,takze mu bolo teplo a preto sa budil....trupka mala nemohol hned povedat? 😀
@nika195 ahoj vitaj,drzim palce nech to tentokrat dotiahnete do konca 😉 z toho pychania si hlavu nerob to sa stava,aj mna niekedy pycha a vsade 😀 to moze byt hoci co ale pokial by ti to zneprijemnovalo zivot dlhsie porad sa s dokym alebo si daj magnezko,to tu snad berieme vsetky a na vsetko ,to je taky vseliek 😀
@nika195 Jeeeeeeej to je kraaasne 🙂 ja fotky nemam, neviem ani preco :( mam videjka. A uz Ti tak pekne ukazala co budee?? My sme este nevideli :( o dva tyzdne ideme na 4D tak snad sa nam poukazuje xi
Ja si zatial tiez robim len take prieskumy na kocariky a par veciciek uz mame ale ozaj len par, no pomaly asi uz zacnem lebo sa nejako neviem dockat 😀
Ale ako tak pozeram na Tamarku, tak je od vasia o dost 🙂
lucy56,ja ficim na melonoch 🙂 a tiez zmrzke,mam +7 kg a uz mam nervy ako budem vyzerat v septembri
nika195,vitaj medzi nami,ja som tiez minuly rok v januari o jedno babo prisla,ale verim ze tentokrat to uz vyjde
nelynka18-duska88,ja spim ako babo,ale asi to bude tym ze este tvrdo makam 🙂 co nas caka v septembri?tie prebdene noci si doteraz pametam ako som uz na konci nevedela spat.

@zuzinr jasne ved treba ist aj vonku ked je tak pekne,ja cakam do 10 lebo vtedy mi zacina vychadzka,pojdem aspon na nakup,zato rozmyslam co budem varit.a rizoto napadlo aj mna tak mozno ho spravim alebo nejake cestoviny.
@nelynka18 zemiaky na kyslo mam tiez rada,ale v poslednych dnoch mam strasnu chut na sladke,vcera som robila palacinky,a taku mam chut na nejake lekvarove pirohy,buchty,sisky alebo take daco,ale kto by to robil? a akurat vcera som sa vazila a uz som pribrala 7 kg.je to vela?