icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katulka74
16. jún 2011

nelynka18 no zatial ani mne nepomaha

duska88
16. jún 2011

@nelynka18 veru sa vydaril...už som jedla aj tretí krát..to preháňam a večer sa budem skrúcať v posteli, že ma brucho bolí.. 🤐 ..no šak ale občianstvo bude mať aj naše aj rakúske automaticky ...tak som to myslela.. 🙂 ..

natalii6
16. jún 2011

@nelynka18 ahoj tu v BA su uz kupaliska otvorene od zaciatku juna 😉 a dneska sme nakoniec na kupko neisli ale ak bude zajtra tak ako dneska tak urcite pojdeme len skoda ze otvaraju az od 12 😠
@duska88 @nelynka18 a co sa tyka tych tamponov tak mi povedal ze vziadnom pripade ze to je somarina ze ten tampon sa nasiakne a zachyti sa necistota ze on neodporuca pouzivat tampony ani pri mrche a toboz ked zena silno krvaca ze nepovie ked posledne 2 dni a ze ved sa nechodim kupat do spinavej vody a bazeny sa cistia tak som rada ze mozem ist z malym do vody

@zuzinr ano presne aj mne to povedal ze vziadnom pripade no este ze som sa spytala 😉 vyzera ze aj mi pojdeme k moru uz sa tesim

natalii6
16. jún 2011

@duska88 co sa tyka toho kupania v tehotenstve sa nemoze kupat v termalnych kupaliskach ako pisala nelynka 18 😉 ved preto sa doma ani nekupem len sprchujem

nelynka18
16. jún 2011

@katulka74 tak asi na tehotenske krize to nezabera 😀
@duska88 no veru tolko kapusty 😀 ja ze sa da dvojako 😉
@natalii6 aaa u nas to kupko stale zatvorene ☹ no to je inak pravda,ze tie tampony maju aj riadne negativa .... a kam sa chystate k moru?

duska88
16. jún 2011

@natalii6 takže na tampóny sa tuším už pýtať nemusím...a na aké kúpko ideš??
@nelynka18 čo už, keď drobec je stále hladný 😀 😀 ..ešteže sa mám teraz na koho vyhovoriť 🙂 🤐

natalii6
16. jún 2011

@nelynka18 ale ved uz je dost teplo aby bolo kupko zavrete a kedy ho chcu otvorit v novembri? 😀 vyzera to ze Chorvatskko som sa pytala aj dokiho ci mi to odporuca a ze ked nemam problemy tak v poho ale musim sa aj pripojistit koli tomu keby sa nieco stalo a musela som do nemocky lebo by som sa potom nedoplatila 😠 vies ideme prerabat kupelku a tu by sa nedalo zit tak niekam musime a ja som pri mori este nebola tak sa uz aj tesim 😉 ale ja by som osobne isla aj do tatralandie 😀
@duska88 nie nemusi ako pisala aj zuzinr ani jej to doki neodporucil..na normalne kupalisko ale ked som bola 1x tehotna som chodila aj na jazera tak ak by si isla na jazero davaj si pozor ci tam nie su sinice ale si pisala nieco o senci tak si myslim ze to je v pohode 😉 juj milujem vodu a moj maly tiez ved sme vodne znamenia 😀

zuzanazuzana
16. jún 2011

@nelynka18 no mohla si povedat, zobrali by sme ta, ved som v aute bola iba ja s priatelom....ale bola to dnes streka...este sme pocitili aj strajk, metro vobec nepremavalo....kym nam isla elektricka rano, tak sme pomalicky dve hodiny slapali alebo vyckavali na zastavke....ale poobede to uz bolo fajn...presli sme cez vaclavske namestie, muzeum, orloj. karlov most, petrin....praha je pekne mesto, ale na mna velikanske.....su tu velke extremy...cez bozkavajuce sa baby az predaj drog.....
zajtra ideme parnikom do zoo a mozno aj botanickej zahrady....a sme tu do nedele...vtedy sa vrati aj synacik....zatial je v pohode, vyhral 2.miesto v plavani.....tak dufam, ze dokonci svoj pobyt v klude!!!!!

marikac
16. jún 2011

ahojky, tie co ste uz absolvovali glukozovy test, ake to bolo? na vydrzanie??? dik.

berus222
16. jún 2011

@marikac neboj, nic hrozne (ak mas rada sladke). ja sladke moc nemusim a mala som velke problemy to cele vypit a udrzat to v sebe, lebo je to dost sladke.

tinika
16. jún 2011

@marikac ja si uz presne nepamatam pri prvom, ale viem ze som nevypila vsetko a som povedala ze nech ma zastrelia ale uz ani kvapku 🙂) ja tak rano mam problem čokolvek do ust dat a voda je to posledne 🙂

zuzinr
16. jún 2011

@zuzanazuzana jej ZOO v prahe je super, zatial asi najlepsie co som videla, tak na cely den tam je co robit. My sa chystame tento rok este do Lesnej pri Zline aj ta je vraj velmi pekna.

duska88
16. jún 2011

@marikac ja som to pila s citrónom a v pohodičke 🙂 ...tak idem do haján..všetkým prajem dobrú nocku..a sladké sníčky 😉

tinika
16. jún 2011

kočky uz ste uvazovali v čom si poveziete babo z porodnice? Ja som starsieho mala v perinke a vaničke, ale teraz nehrozi, kedze uz vzadu je sedačka starsieho, tak kukam overaly ale neviem či kupit tensi na jesen abo uz zimny, čo myslite? viem ze predpoved počasia mi nikt nepovie :D ale ako to vy poriesite?

jana0706
16. jún 2011

@tinika no my budeme kupovat tu trojkombinaciu kocika s tym vajickom do auta, takze pojde v tom vajicku - a uz som pozerala ze existuju take fajn flisove zavinovacky vytvarovane presne na tieto ucely, takze sa chystam jednu kupit - pozri napriklad tu http://www.maderna.sk/katalog/product/2205/
Je to uz ta zimna verzia, ale v oktobri uz vonku urcite nebude velmi teplo, a pod to ho oblecieme podla pocasia...

jana0706
16. jún 2011

@natalii6 my sme boli pred tyzdnom v Toskansku tak som si zistovala to pripoistenie a poistovne ktore som obvolala to mali iba do 26 tt, takze si to radsej zisti co najskor...myslim ze posledne dva mesiace pred terminom ta uz nepoisti nikto, teda ohladom tehotenstva samozrejme, ostatne veci su v pohode..

natalii6
17. jún 2011

@jana0706 ahoj prosim ta a kde sa to vlastne vybavuje?

natalii6
17. jún 2011

@marikac tak ja takyn hnus uz nikdy nemusim bolo to teple a nechutne sladke 😝 ale su tu babenky ktorym to nevadi 😀 az ma striaslo pri myslienke ze som to vcera absolvovala 😝 😠

tinika
17. jún 2011

@jana0706 ja som myslela ze len overalik a deku, ta zavinovačka sa mi sice lubi, ale sa mi zda zbytočne kupovat uz teraz pre druhe, ked aj tak vela necestujeme 🙂 ale asi tak urobim ze overal hoc na zimu a podla počasia dam pod to oblečko

lucy56
17. jún 2011

ahojte, tiez som nad tym rozmyslala ze v com pojdeme z nemocky, ja asi dam taky jesenny overalik, ten mam uz kupeny, a na to deku co sa da poskladat ako zavinovacka a pojdeme vo vajicku, ale cesta z nemocky k nam je len 10 min, tak aby mu zas moc teplo nebolo

misickab3
17. jún 2011

😒 je to možné? Neviem si vybrať kočiarik....buď sa mi páči, ale nie je to až tak verená značka, alebo je to dobrá značka a nepáči sa mi až tak prevedenie, alebo je až moc drahý ☹ kto si má vedieť vybrať?

nelynka18
17. jún 2011

@natalii6 no ved je ja tiez nechapem preco je este zatvorene 😕 jej v chorvatsku je krasne,ja som bola 2krat....1krat niekde hore na zaciatku to som bola este v puberte a uz si nepamätam kde a 2krat minuly rok aj s malym v omisi pri splite,je tam aj pieskova plaz 🙂 tam bolo super maximalny relax 😉 a vy kam?
@zuzanazuzana no a mohla som si aj ja uzit prahu 😀 vraj zoo je tam krasna,tak daj potom vediet 😉 a poriadne si to uzite a synator urcite vystraja tak bud v klude 😉
@marikac je to hrozne sladke a mne bolo skoro cely den z toho zle a daj si do toho citron ako spominala duska ja som si nedala bo som nevedela ale baby si to chvalia 😉
@zuzinr my sme boli v lesnej a je tam naozaj krasne vrelo odporucam 😉 a pre tvojho matuska je tam taka lezecka draha po stromoch uplne bezpecna a to so urcite uzije 🙂
@tinika ja som rozmyslala a rozhodla som sa ze pojde v zavinovacke takej krasnuckej bielej....ja si ho chcem odniest v naruci 😉 a podla teplout ho oblecem a my mame nemocku tiez 10 minut od nas 🙂

no a dobre ranko 🙂
ako ste sa vyspali? ja celkom fajn ale vcera vecer mi bolo cudne.....bolela ma lonova kost ked som stala a krize,musela som lezat len na boku a brusko zase rosku tvrdlo ☹ a vecer uz som lezala a zrazu sa mi tocila hlava a sj som vracala,no potom som zaspala ani neviem ako a dnes rano uz je dobre trosku citim nizky tlak ale inak sa da 😒 len ten vcerajsko nechapem 😕 a u nas je zase zamracene,ziadne slniecko,tak sa mi nic nechce 😀

marikac
17. jún 2011

dakujem za info vsetkym 😉 😉 dobra sprava je,ze tam nemusim ist nalacno 😕 😕 ja sladke moc nemusim....tak to bude pre mna hotove utrpenie 😔 ale ved dovtedy sa zmierim s tou myslienkou,ze ma to caka 😒

nelynka18
17. jún 2011

@zuzanazuzana malo tam byt ze nevystraja tak bud v klude 😅 keby vystraja asi by si v klude nebola 😀

natalii6
17. jún 2011

@misickab3 ahoj ja som natom uplne rovnako 😀 a o mene este ani nehovorim 😀

natalii6
17. jún 2011

@nelynka18 tak ja sa v Chorvatsku nevyznam kedze som tam este nebola uz sme boli aj v jednej cestovke ale nepamatam si kde nam to odporucila 😀 ale kedze sme doteraz nemali termin kedy nam pridu prerabat kupelku tak sme to ani nejak neriesili ale od vcera vieme ze to bude 1.8 tak od toho terminu si mozeme ist nieco hladat a ja by som tiez chcela nieco kde je piesocnata plaz a kde je nieco aj pre deti 😉
a tu v BA sa tiez ochladilo takze kupalisko nehrozi a idem malovat spalnu a prerabat na detsku tak je to tu ako po atomke 😀 ale uz sa tesim ked bude mat Davidko a babenko svoju peknu izbicku a nakupila som vseliake dekoracie tak sa uz teraz vytesujem 😉

duska88
17. jún 2011

ahojte oktobróvky 🙂
@tinika ja tiež zoberiem nejakú zavinovačku 🙂
@nelynka18 no dobré ránko ..ja som zasa celú noc prespala..ten čaj fakt zaberá, to som rada, že nemusím jesť tablety.. 😉 juuuj, a čo ti tak zle zostalo?ale som rada, že už ti je dnes lepšie 🙂.. u nás je tiež zamračené..vyzerá to zasa na dážď.. ☹ asi budem celý deň doma zalezená

jana0706
17. jún 2011

@natalii6 najlepsie je zavolat si na poistovnu ci tu sluzbu poskytuju a potom zajst na pobocku a tam to zaplatit (aj ked malo by to ist aj cez internet)...ja som mala doma letak z Allianz (tam ale pisali o tom 26 tt co som spominala)...nakoniec som to ale nemusela riesit pretoze mam celorocne poistenie v Unique a ked tam mm volal tak mu povedali ze do 26 tt to mam pokryte aj tam... ale obcas sami zamestnanci nevedia ako to s tym tehotenskym pripoistenim vlastne je, ani na internete nebolo take lahke sa v tom zorientovat..

nika195
17. jún 2011

Ahojte
ja som vobec nespala ked spim na boku tak ma tlači bruško take tlaky,až ma to boli sa len prehadzujem a na chrbate zaspať sa my neak neda 😒
inak chodim aj 10krat za noc na wc..

nelynka18
17. jún 2011

@natalii6 a idete lietadlom?joj aj ja by som sla len ja sa na to necitim a popravde by som si nevedela predstavit ist v auguste tak daleko....ale na druhy rok urcute pojdeme a uz sa tesim....takze velke prerabky robite 😉 ja sa tiiez tesim ked budem uz vyberat farby a nabytok a take prkotinky do domu,uz aby to bolo 😀
@duska88 no cajiky robia divy a viesco chcem ja skusit?od 34tt sa ma pit malinovy caj a ze ten pomaha pri porode,zmäkci krcok a porod by mal prist skor a mal by byt rychlejsi a este chcem skusit ten porodnicky gel ten vraj skrati porod o 30 minut....musim sa ale este opytat dokyho...no ja neviem co mi bolo vcera 😒 idem pozriet do jedneho obchodiku ak by som nieco pekne kupila malemu 😉 zatim pa