icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

jana86
17. jún 2011

ahojte,ja ked som si vecer lahla tak vtedy mala zacala kopat,potom som kazde 2 hod.chodila na wc a zato som aj spala do pol10 🙂 niekedy ked idem von a chodim tak sa mi zda,ze mi mala tak tlaci na mechur az sa bojim ze to nevydrzim.nestava sa vam to?

peta_k
17. jún 2011

nase babenko bolo posledne dva dni take zive, az som nechapala, dnes je zatial tichucko, tak sa asi unavilo 🙂. Stane sa vam este, ze malicke aj cely den prespi???
@tinika ja tiez premyslam o tej zteplej zavinovacej deke do cesty a potom si prisposobim nejaku peknu pohodlnu supravicku podla pocasia...
@natalii6 ahoj mne sa strasne paci v chorvatsku mesto makarska alebo baska voda, len tam je v lete vzdy viac turistov, je tam rusnejsie aj viac atrakcii, restauracii, barov a kaviarniciek... V makarskej je aj taka dlha promenada okolo mora... Inak chorvatsko a bulharsko su moje destinacie, minuly rok sme boli v egypte a fuj, som povedala, ze nikdy viac, a s detmi uz do toho bordela a spiny vobec nie

jana86
17. jún 2011

@nelynka18 ahoj,myslis ten porodnicky gel dianatal?mam doma letak a tiez som nad tym rozmyslala,ze si ho kupim.a o tom malinovom caji som tiez v jednej knihe citala,ze po dohode s lekarom by sa mala pit od 26tt jedna salka dennne a od 38tt 4 salky denne.tak neviem,opytam sa asi dokyho.pisu tu ze posilnuje maternicu a zvysuje jej pruznost.

duska88
17. jún 2011

@nelynka18 o tom malinovom čaji počujem 1 krát, ale ak by to pomáhala ako píšeš, tak by som ho vyskúšala..no a nad tým gélom som už uvažovala...potom napíš čo si pokúpila 😉
@jana86 ahoj ja mám zakaždým taký pocit, keď som vonku 😒

princeznal
Odpoveď bola odstránená
misic
17. jún 2011

cavte baby, ako tak citam, aj vy dostavate dobre kopanceky od drobcov 🙂 ten moj maly je velmi aktivny kope ostosest, dufam, ze nebude nadmerne aktivny, ked sa narodi 🙂 Jednu taku aktivistku doma mam, stale beha, keca a pisti, je to vesele a nenudime sa, ale druhe babo by som brala uz aj pokojnejsie 😀
Inak ten malinovy caj som pila pri prvom a neviem nejake zazraky som nezaznamenala, ale na kazdeho to posobi inak. Kazdopadne bilinkovy caj nemoze uskodit. Ja som len dufala, ze sa mala narodi skor abo na termin a nakoniec som prenasala 11dni, uz som sa dockat nemohla... 🙂

nelynka18
17. jún 2011

@jana86 ahoj ano ten ja som to studovala zatial len na nete a docitala som sa,ze vela bab su s nim spokojne ale boli aj neake neutralne popisy,tak asi na kazdu inak posobi ale myslim,ze za skusku nic nedam 😉 a tie bilynky ja som teda citala,ze od 34 tt no neviem musim sa poradit s doktorom ja idem k nemu az v 30tt a ak je pravda co pises,mohla by som ho pit uz za tyzden...musim sa poradit asi aj v herbari 😕
@misic ahoj,ja mam doma tiez takeho aktivneho clena 😀 ale hovori sa a zatial sa s tym aj ja stretavam,ze druhe je opak prveho,tak sa na to spolieham 😉 hej neber mi iluzie 😀 ved jasne nie nakazdeho musi posobit,ja som tiez prenasala 8dni a maly isiel vyvolavackou a to malo vsetko taky rychli spad a uz by som to nechcela asi ho vyskusam a uvidim,ci mne pomoze 😉
@duska88 no ja sa poinformujem na ten caj a dam vediet a ten gel sa opytam az na poradni niektorim zenam pomozu inym zase nie.....ale tak pokial to nema negativne ucinky treba vyskusat,teda ja som toho nazoru 🙂 no kupila som nakoniec v tescu 3bodycka za 7€ su chutne a cena sa mi zdala suuuper 😀 ale inak nic len v kiku som si vsimla maju taku krasnu cervenu deku,by sa mi hodila so kocika a je taka hrubsia no nadherna....neviem ci ju mam kupit ci nie 😕 a tu su tie body.....

a este otazocka komu tu admin vymazal prispevok a preco? 😕 😕 😕 😕 😕 😕

katy2
17. jún 2011

@nelynka18 prispevok bol vymazany pre spamovanie.... jedna osoba zasa do kazdej temy vklada ziadosti o hlasovanie v sutazi.....

nelynka18
17. jún 2011

@katy2 aha no inak su tie maminy uz s tym trapne..... ako sprava na fotoblogoch mi to az tak nevadi,preskakujem ich ale do temy to dat je uz ozaj hlupost 😀 no co niekto je tym asi posadnuty 😀

jana86
17. jún 2011

@nelynka18 jej ja som presne tie iste kupila asi pred mesiacom,na 3-6 mesiacov 🙂

zuzinr
17. jún 2011

@tinika no ja nastastie este mam po detoch taky jarno/jesenny overal takze asi ten si urcite nachystam, pod to som si kupila taku supravicku body, nohavice, kabatik (ten uvidim ci dam teplejsi alebo tensi, podla toho ako bude zima) no a ciapocku, perinku neberiem lebo tiez budeme maleho niest vo vajicku.

tinika
17. jún 2011

aj ja som včera kupila nejake bodynka .)

zuzinr
17. jún 2011

@natalii6 pre mna je chorvatsko moja srdcovka kedze som tam pracovala 4 leta tak nedam nan dopustit 🙂 Tiez mozem odporucit Makarsku, Basku Vodu (medzi nimi je mala dedinka Promajna), velmi pekne aj aj v Brele (len tam je dost schodov, nie moc vhodne s kocikom) a samozrejme okolie Zadaru a smer od Zadaru dole az po Makarsku (dalej som nebola) je velmi vela peknych miest. My do chorvatska chodime len na blink aby sme si nasli ubytko niekde hned pri plazi a je to aj lacnejsie, podla mna sa vobec nemusis bat ist na blink ubytko vzdy najdes, my sme tak boli aj minuly rok a to Natalka nemala este ani 1 rok.

duska88
17. jún 2011

@nelynka18 oki tak to vyzisti a daj vedieť..jee sú zlatučké 🙂 , no ja by som ju na tvojom mieste kúpila, keď je aj hrubšia..to máš akurát teraz na zimu 😉

nelynka18
17. jún 2011

@jana86 ja som kupila 0-3 take vacsie mam po synovi a kedze ten bol augustovy tak take male body mam s kratkym rukavom a chcela som aj s dlhym....a mam k nim aj tie dve ciapocky tiez z tesca 🙂

misic
17. jún 2011

@nelynka18 si ma potesila, tak hadam chlapcek bude pokojnejsi a opak aktivnej segry 😀

nelynka18
17. jún 2011

@duska88 dakujem 😉 no pozistujem a dam vediet....ze aj ja si myslim,len muz asi zabije 😀 stale mi hovori,ze mame vela veci po riskovi a ja viem ze ma pravdu ale ked mne sa tak tazko odolava 😅

nelynka18
17. jún 2011

@misic no uvidime ale si vsimni alebo sa opytaj znamich co maju viac deti ci to tak je a uvidis,ze vsetci povedia,ze ano 🙂 takze pevne verim,ze moje deti nebudu vynimkou 😀

zuzinr
17. jún 2011

@misic @nelynka18 u nas to s tymi detmi ze druhe je opak prveho plati uuuuplne presne, Matusko ked bol maly tak len plakaval, v noci zle spal, teraz je zase uplny kludas nic ho nerozhadze ani ked ho hresim, je strasne citlivy na chalana (bude to mat v zivote tazke, chlap a taka citlivka 🙂 ) a Natalka to je taky maly certik stale niekde beha a ja za nou, kludne by odisla aj s cudzim, od malinka pekne spava, skoro vobec neplace ale zato pisti a hryzie svojho brata ked jej nieco neda, som hovorila ze si musim na nu kupit obojok lebo mi raz ujde. Ja som len zvedava ake bude to tretie 🙂 ked uz doma mam take protiklady. Kazdy mi hovori ze Natalke bude bude mat 2 bratov co ju budu strazit a davat na nu pozor ja si skor myslim ze oni budu skor nestastny z toho ze ju budu musiet strazit ale hadam sa trocha ukludni ked vyrastie ved aj jej mama sa skludnila 😀 lebo ze vraj je cela mama

duska88
17. jún 2011

@nelynka18 však to je úplne normálne, že sa nedá odolať... 😀 😀 neboj nezabije ťa, určite sa bude aj jemu páčiť, len ju kúp..veď ju využiješ teraz na zimu 😉

nelustek
17. jún 2011

Ahojte,ako sa mate? Mna hrozne boli kostrc zo sedenia v praci. Este mesiac a koncim,neviem sa dockat. Ze ma byt cely jul moc teply poculi ste o tom niektora?
Kamaratka teraz rodila v Ilave cicarskym a na piaty den ju pustali domov,lebo ze maju plno.Este nad nou stali aby sa balila rychlejsie 😀

sylvestra
17. jún 2011

@mbamb nuz ja zrejme do ZA, na porodnici robi sestricku jedna pani z rodiny, tak to asi vyuzijem 😉
@nelynka18 skusala som dnes tie kysle zemiaky s klobaskou, naramne som si pochutila...ale drahy len klobasocku, ze on taketo zemiaky nemusi...kurna, aki su fajnovi ti chlapi 🙄
@nelustek o tom teplom juli som pocula aj ja, som zvedava, ako prezijeme s bruskami tie horucavy...vlazne sprchy to istia 😎

duska88
17. jún 2011

@nelustek ahoj 🙂 ..takže sa tešíš..o mesiac konečne fajront 🙂 ..a na koľký deň normálne púšťaju domov po cisárskom?? to s tým júlom nemyslíte vážne však?, veď už teraz nám to teplo dáva riadne zabrať..@sylvestra

natalii6
17. jún 2011

@nelustek po cisarrskom bezne pustaju na 5 den tak to nie je ziadna vynimka..nad mno by nemuseli stat ja by som bola zbalena uz vecer 😀
@zuzinr @peta_k baby som rada ze ste mi dali infosky kedze vy ste na tych miestach uz boli viete mi poradit ked pojdeme do ces. kancelarie tak sa budem na tie miesta pytat 😉

natalii6
17. jún 2011

@jana0706 tak ja mam moju poistovnu nedaleko domu tak tam zajdem a popytam sa ale podla toho co pises asi mkoc nevybavim ale aj tak dik 😉

@nelynka18 tak uvidime ze ci lietadlom ale asi busom..ano dost velke spalna je uz vymalovana este v pondelok budu robit parkety a cez tyzden nam budu montovat stavanu skrynu a potom sa pustim do prerabky na detsku 😉 a za mesiac kupelku ale to bude iny bordel lebo tu idem prerabat od zakladov aj mury a trubky ale to doma nebudem kedze tu sa zit nebude dat 😠 tak preto ta dovolenka aby sme vypadli na ten cas co to tu budu robit 😉 a vy kedy idete na tu stanovacku?

nelynka18
17. jún 2011

@duska88 zvalim to na teba,ze si ma presvedcila 😀 😀 ale nie asi ju fakt pojdem kupit....
@nelustek ahoj ahoj 😉 no to s tymi teplotami som aj ja pocula uz sa vidim ake budem mat napuchnute nohy ako pri riskovi,ako taky slon 😀
@sylvestra no to som rada 😉 mojm muz je tiez taka fajnovka a syn po nom 😀
@natalii6 aha no ja by som to asi neobsedela ☹ tak to fakt ale aspon budete mat vsetko hotovo a budete mat nacas pokoj 😉 ja neviem kedy my 😕 cakame na pekny vikend ale urcite co najskor kym som este mala 😀

natalii6
17. jún 2011

@nelynka18 ved toho sa obavam aj ja ze to neobsedim kedze ja som mala problem sediet aj v kine 😀 ale ved uvidime ak bude dobra cena lietadlom idem tak 😉 teraz sa ma pocasie pokazit ale hadam potom uz bude teplo 😉 ja som bola raz na stanovacke a stacilo mi je som take tipicke mestske dieta 😀

nelynka18
17. jún 2011

@natalii6 no ved jasne treba zohnat neake lacnejsie letenky 😉 vies co ja tiez nevyhladavam stanovacky ale maly sa hrozne tesi....uz raz spal v stane takom klasickom a teraz mame taky velky tak je cely happy a co neurobim pre svoje dieta 😀 a v tom kempe je wc,sprcha,kuchynka,restiky a aj elektrinu budeme mat,stol stolicky akurat,ze budeme spat na zemy,tak co uz 😉 ked bude uz druhy maly,na druhy rok uz nepojdeme,iba ak by ho vzal muz tak mu to chcem dozicit 😉

bv_alexandra
17. jún 2011

@nelustek ja som bola dnes nachvilu v práci 🙂 potrebovali ma a veľmi ma potešilo že mi vedúca povedala, že mi dajú dozadu posteľ do kumbálu aby som čo najdlhšie s nimi vydržala. že aby som si mohla vždy cez obed trochu oddýchnuť. 🙂
Inak to teplo v júli to snád nie, už teraz ledva fučim 😀

@nelynka18 stanovačky ani ja nemusím, my máme karaván ale aj tam chodím len kvôli tomu že malá je celá happy ked môže isť s drrahým na ryby. 🙂

zuzanazuzana
17. jún 2011

@zuzinr no veru bolo pekne a velmi velke.....a v lesnej sme boli minuly rok a tiez bolo super!!!!!! oplati sa vidiet!!!!!