icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

peta_k
20. jún 2011

@nelustek ja som si tu na fotoblogoch stiahla taký kalendarik a podla toho sa riadim, takze napriklad dnes som 22/1 a koncim piaty mesiac, od zajtra zacinam siesty

nelustek
20. jún 2011

@peta_k a ako sa dostanem aj ja k takemu kalendariku?

nelynka18
20. jún 2011

@duska88 este ju nevidel 😀 tak bud na koni ak by sa chcel s tebou rozpravat 😀 😀 moja je oblubena cervena ale kazdy mi vravi,ze si robim z neho babu 😀 ale inak oblecko cervene nemam 😕
@tinika no veru to uteka 🙂 neboj ja budem isto prenasat,takze ma mozno aj predbehnes 😀 😀
@nelustek to je ok ja som niekedy este horsia 😉 hej aj mne posli jednu dve placky,mnam 😀

nelustek
20. jún 2011

@nelynka18 veru mala by som ich ist robit akosi som sa tu pozabudla 😀

tinika
20. jún 2011

@nelynka18 no čo vies, či prenasat 🙂) a ja mam termin 31,10 tak aj keby som sla o 2tt skor ako pri starsom tak ta asi neobehnem, mozno este naraz porodime :D a kedze mam sancu velku ze idem na sc tak to asi bude skor ako 31,10

nelynka18
20. jún 2011

@nelustek no veru ale si mi chute narobila.....no idem cosi aj ja do kuchyne posnorit 😀
@tinika a preco sc? ci aj prveho si mala sekciou?

katulka74
20. jún 2011

tinika,aj mna caka sekcia 🙂

nelustek
20. jún 2011

@nelynka18 uz sa smazia ked mi bude v noci zle tak... 😎

nelustek
20. jún 2011

@katulka74 preco ta caka sekcia? kolko sa je v nemocnici po zakroku?

eronika
20. jún 2011

@katulka74 @tinika Ja sa k vam tiez pridavam - aj ja mam sekciu istu uz po 2x.

jana0706
20. jún 2011

ako je to vlastne, ked zena rodi prvy krat sekciou, druhy krat to uz nejde normalne?

nelustek
20. jún 2011

@jana0706 kamaratka mala prvy sekciou, a teraz pri druhom do poslednej chvile navedela ako pojde rodit.Nakoniec jej urobili cisar a povedali ze to bolo dobre ze isla cisarom lebo tu jazvu ze mala hrozne tenku ci co.Ze by sa pri normalnom porode mohla roztrhat.Rodila po necelych styroch rokoch

katulka74
20. jún 2011

nelustek,ja som pri prvej dcere po14 hod bola otvorena na 2 cm,pri druhej to doktori riskli a tiez som tam bola nejakych 12 hod a neotvaral sa mi krcok,tak to ukoncili sekciou a teraz tretie uz musim ist automaticky,ja som bola po sekcii 10 dni v nemocnici kvoli antibiotikam,ktore sa pichali do bokov a zalezi ako sa hoji jazva po operacii,mne sa hojila tazko lebo som tam mala sadielko
eronika,len mam dilemu ci spinal alebo celkova anesteza...
jana0706 poznam vela zien ktore mali sekciu a potom rodili normalne.zalezi aky bol dovod.

jana0706
20. jún 2011

@nelustek asi je to individualne, niektore zeny chcu silou-mocou rodit cisarskym, ine su nestastne ze nemozu rodit prirodzenou cestou...ja by som chcela rodit cisarskym asi iba keby som mala dieta otocene nozickami, velmi by som sa bala ze by sa pri porode mohlo nieco stat..

nelustek
20. jún 2011

@jana0706 ja osobne by som tiez isla rodit cisarom iba pri komplikaciach.A ani sa neda vybrat,ked nemas problemy len tak zenu nedaju na cisarsky iba koli tomu zeby chcela

nelustek
20. jún 2011

@katulka74 a to si mala pocas tych dlhych hodin aj normalne silne bolesti?

katulka74
20. jún 2011

nelustek,ano mala som normalne kontrakcie,na sekciu ma viezli uplne vysilenu,mala so zimnicu a plakala som ako blazon,uz mi bolo vsetko jedno,chcela som len rychlo spat..

tinika
20. jún 2011

@nelynka18 mala sm prveho sekciou ale ja som chcela ist normalne ale mam vraj nizko placentu a ked sa nedvihne musi byt sc, neviem prečo :(

tinika
20. jún 2011

@eronika tak budeme bojovat spolu
@katulka74 a ty prečo sc?

tinika
20. jún 2011

@eronika a ty kvoli čomu?

katulka74
20. jún 2011

tinika pisala som toteraz nelustek 🙂,neotvarala som sa,hovori sa tomu nepokracujuci porod

jana0706
20. jún 2011

@katulka74 tak to si si musela vazne vela vytrpiet, este stastie ze vsetko dobre dopadlo, a dievcata sa tesia na braceka? mame kamosku co ma 19 rocnu dceru z prveho manzelstva a teraz ma s kamaratom synceka a su take zlate obidve ked k nim prideme, mlada si to uziva a velmi pomaha, ale smeje sa ze je to najlepsia antikoncepcia, ze by este vlastne nechcela 🙂

katulka74
20. jún 2011

jana0706,dcery sa velmi tesia,som z toho milo prekvapena,uz sa nevedia dockat,tak snad bude vsetko v poriadku 🙂

jana0706
20. jún 2011

@katulka74 no budes to mat super ked na neho budete tri 😀

katulka74
20. jún 2011

jana0706,to dufam,ze budu pomahat,tvrdia ze ano,tak uvidime do kedy im to vydrzi 🙂

zuzinr
21. jún 2011

@jana0706 no my sme odsavacku pouzivali aj ked bola nati mala, neviem kolko mala tak cca 3 - 4 mesiace, je dobre mat vysavac kde mozes regulovat rychlost satia a tam si to prisposibis.

zuzinr
21. jún 2011

@cutty ano presne si mi napovedala to mliecko na kremovanie sa vola Excipial 🙂 su 2 druhy jedno je trosku mastnejsie ale da sa kupit aj normalne v lekarni, len je samozrejme trosku drahsie.

zuzinr
21. jún 2011

@katulka74 no ja neviem ako to je s tym kojenim, vam hovorili aby ste odsavali aj tak sa mliecko stratilo, ja som neodsavala a mlieko som mala dost, mam kamaratku ta tiez vzdy po kazdom kojeni odsavala a kojila 8 mesiacov, potom sa jej mliecko stratilo, nerozumiem tomu, podla mna tam vela robi aj psychika ja som si ked som bola s Nati tehotna povedala ze tento krat budem kojit aj keby co bolo a inu moznost som ani nepripustala a islo to, tak neviem 🙂 a nemala som ziadne problemy so zapalmi ani s bradavkami

zuzkazv
21. jún 2011

@bibi13 držím palce aby sa tie ladvinové záchvaty vyhli - viem že na to pomáha horúci kúpel ale to sa zas v tehu nesmie ☹ , a tá bolerioza je hádam pod kontrolou ked beries ANT. drž sa

zuzkazv
21. jún 2011

@nelynka18 aj náš spával cez deň iba v kočíku - detičky vedia čo je dobré 🙂 preto chcem teraz kvalitný lahký, lahko ovladatelný kočík, len nejak ani jeden nevyhovuje všetkým mojim požiadavkám 😕