icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

motylik08
21. jún 2011

@nelynka18 no vieš ako u nás je to všetko nové, veľmi sa tešíme zo všetkého, napríklad priateľ prvýkrát vybral takú parádnu vestičku a k tomu mikinku malému, všetko je to krásne vždyť je to po prvééééééé :D, oki poslúchnem Dušku a napchám do toho citróóón :D a bude dobre 🙂, mocne držím palčeky a daj vedieť keď malé príde na svet a tomu ver že budú zdravý obaja !!!! 😉 , jááááj už nech je ten vysnívaný oktober a nech držíme tie naše bábätká v náručííííí 🙂, neviem sa dočkať.........🙂, také malé pokrčené, voňavé a hlavne moje 🙂, ou a aká začínam byť precitlivená 🙂

nelustek
21. jún 2011

@viviem to mi je velmi luto co si si uz vytrpela ☹ dufam ze vam uz bude lepsie a zacnes aj priberat.Tak to kilo potichu aj zavidim ja uz mam +9kg a to sa samizda iba rozbieham.A to som si myslela ze priberem menej ako pri prvom tehu(+22kg 😀 )
aj moje male je stale v pohybe cez den a dokonca aj v noci ked idem na wc 🙂

katulka74
21. jún 2011

Ahojte,ja sa tak tesim,dnes sme boli na 3D a prikladam fotecky nasho Filipka 🙂

katulka74
21. jún 2011
nelustek
21. jún 2011

@katulka74 jeej krasne

jana86
21. jún 2011

@katulka74 jeej nadhernee,ja idem na bud.tyzden tak sa uz neviem dockat 🙂

katulka74
21. jún 2011

Dakujem ,musela som sa tam tocit ako na razni,ked som lezala na chrbte,mal placentu narazenu na nosteku,tak sa nedal odfotit 🙂

lucy56
21. jún 2011

@jana86 aj ja idem buduci tyzden, uz sa tesim ako mala budeme hadat na koho sa podoba,a dufam ze bude dobre otoceny, to je zaklad

katulka74
21. jún 2011

viviem,chuda 🙂 ale si si musela vytrpiet,ja mam za sebou zlcnikove zachvaty,aj operaciu a viem ze ladvinove su este horsie....hlavne ze je babo zdrave a brusko ti este tak vybehne ...ja uz mam pomaly vsetko okrem kozmetiky a postielky,vanicky...

nika195
21. jún 2011

@katulka74 -krasne fotky 🙂

zuzanazuzana
21. jún 2011

ahojte!!!!....tak uz sme doma z prahy.....naozaj bolo super, aj priatel povedal, ze si zatial asi najviac oddychol doteraz, viac ako pri mori....
aj synacik sa mi vratil v nedelu zivy a zdravy a nic nevyparatil....zevraj boli za posledne roky najlepsi turnus, tak som velmi stastna!!!! a dolezite je, ze postupuje do 3.rocnika.....matiku nakoniec zvladol......hihi
vcera som si urobila radost a kupila deku do autosedacky, ale aj v kociku moze byt....tak sa z nej vytesujem
zajtra idem na ten cukor, tak som zvedava co to bude, ked kazdy to opisuje ako hnusnu sladku vodu....

zuzanazuzana
21. jún 2011

@nelynka18 mas pekny prebalovaci pult.....esteze taky zdedim po neteri....podla mna to bude dobra pomoc, ked sa nebudeme musiet zohybat k vanicke a malinke si hned mozeme prehodit na ten pult.....uz sa tesim, lebo pri synovi som nemala vobec ziadne vymozenosti!!!!!!

zuzanazuzana
21. jún 2011

@bettyx no uz sme doma z prahy a urcite sa tam este niekedy vratim, ved sme toho este vela nevideli!!!!!!

viviem
21. jún 2011

@nelustek dakujem si zlata 🙂 kym trpim len ja tak je to ok...vsak ani nechapem preco nepriberam, stravu mam pestru...ale tych 9kg nie je nic hrozne, hlavne aby si sa citila dobre 🙂 ...som zvedava ake budu tie nase babatka, ked teraz kopkaju v kuse, mozno budu presne opacne kludnucke 🙂

viviem
21. jún 2011

@katulka74 jej krasny drobcek 🙂 ja som bola tiez, ale mam placentu na prednej stene, tak zle sa robili zabery, ale aspon sme sa zasmiali, lebo vyplazoval jazycek a vraj nostek ma po mne, vcera na utz si drzal rucickou nozku pri tvaricke a prst cmulal, robi si z nas srandu 🙂...no super, ze uz mas vacsinu veciciek, mozes sa vytesovat, malinke vecicky su take zlatucke....tiez si si vytrpela, zlcnik je hrozny a hlavne ze ho uz asi nemas a nezastihne ta to v tehu...ja budem mat najvacsiu dilemu pri kupovani kocika, viem co chcem, ale akosi sa mi nedari najst taky kocik...a ty mas aky kocik?

bv_alexandra
21. jún 2011

na glukozu idem aj ja čoskoro a sestrička mi povedala že si mam doniesť čaj s citronom to asi aby to nebolo také strašné vypiť 🙂

viviem
21. jún 2011

chcem sa vas spytat, ze ked som teraz evidovana ako rizikova a moze ma zastihnut oblickova kolika a k tomu isto pride aj zapal mocovych ciest, lekari povedali, ze hned musim byt hospitalizovana na infuzkach, lenze manzel chce ist na dovolenku do budapesti, ma tam sestru s rodinou....ked si predstavim to cestovanie, kedze som z liptova a potom ak ma to tam zastihne, co mam robit? treba nejake specialne poistenie, aby som potom neplatila horibilne sumy? dakujem

viviem
21. jún 2011

@bv_alexandra ahoj, ja som bola v pondelok, mala som este doma vypit dva deci tekutin s 15 lyzickami cukru, krv brali po 1hod a 2 hod...najhorsie je ze sa nic nemoze ine pit ani jest, prva polka sa celkom dala ale potom prisla kriza a myslela som ze to nevypijem...potom som si dala zuvacku 🙂 ...jedna co bola tiez na cukre skoro z toho odpadla, esteze mne zazracne nebolo zle...drzim palce, aby to bolo aspon trochu chutne a hlavne vysledky boli ok 🙂

jana0706
21. jún 2011

@zuzanazuzana kraasna zavinovacka, presne take nieco som si vyhliadla aj ja, len zatial som nasla len na internete, radsej by som to videla aj na zivo, ale nikde v okoli ju nemaju.. Je to Emitex alebo ina znacka?

jana0706
21. jún 2011

@dzuli08 vyzera velmi prakticky, inak je tiez od Emitexu, zrejme sa specializuju na taketo vyrobky...len mne ide o to aby boli samostatne zabalene nozicky kvoli tej autosedacke..

jana0706
21. jún 2011

@katulka74 skvele fotecky, nas maly si cely cas chytal nostek ked sme boli...az to trochu vyzeralo ze sa v nom spara 😀

katulka74
21. jún 2011

viviem,dakujem,aj my sme sa velmi nasmiali...kocik mame objednany peg perego GT3,len sa nevieme rozhodnut ci cerveny alebo zeleny,nechcela som trojkolku ale ze vraj je stabilny,pevny a hlavne velky.

zuzanazuzana
21. jún 2011

@jana0706 je to emitex......je taka hrubsia, poradila mi to predavacka, inac som mala vyhliadnutu taku trocha tensiu....tato si myslim, ze je super!!!!

nelynka18
21. jún 2011

@motylik08 no ved ja viem,ze pre vas je to nieco nove,tak si to uzivajte 😵 aj my si budeme 😉 no vyzeralo to tak,ze maly sa uz pyta na svet a doktor v nemocke,ze to su iba hlieny nie plodova voda a jej doktor,ze voda oni si uplne seru(s prepacenim) do huby.... a ako ma potom ona vediet kedy ide rodit ked oni ju takto mylia 😠 veru nech uz mame oktober a dufam,ze tento druhy prcek nebude tvrdnut v nutri tak dlho ako risko 😀
@zuzanazuzana ahoj krasny fusacik mas....takze je po dovolenke,som rada,ze ste si takto uzili a ze syn nic nevyparatil 😀 dakujem,ani ja som to pri riskovi nemala a dost ma bolieval chrbat,tak som rada ze teraz sa nam bude kupkat jednoduchsie 😉 ja ho mam tiez z druhej ruky...
@viviem ahoj,prajem ti skore uzdravenie a nech ste s babetkom zdravi 😉 neboj verim,ze budete 🙂

nelustek
21. jún 2011

@viviem no to dufam ze bude kludna. mohla by spat ako ja teraz,vzdy ked mozem 😀

nelustek
21. jún 2011

@zuzanazuzana aj ja idem zajtra na cukor 😉

jana0706
21. jún 2011

@zuzanazuzana tak potom je to presne ta ista ktoru som si vyhliadla ja, tiez chcem tu zimnu verziu, ved v oktobri tolko von chodit nebudeme a v novembri uz bude zima...ty si ju asi kupila v Cechach ci nie? no ale aspon viem ze je material v pohode, ked ju mas uz doma 🙂

nelustek
21. jún 2011

@nelynka18 a ta tvoja svagrova je uz v nemocnici?

jana0706
21. jún 2011

@nelynka18 to je podla mna najhorsie ked ti ani lekari nevedia povedat ze co sa vlastne deje...ved kto to ma vediet ked nie oni 😠

nelynka18
21. jún 2011

@nelustek no rano bola u doktora s tym,ze jej asi odteka plodova voda lebo je ako pocikana a on ze ano to je plodova ale ze este neodtiekla cela ze nech ide domov a keby este raz nahodou odtecie ma bezat do nemocky....no a teraz okolo piatej sa to stalo znova a isli do nemocky a doktor druhy ze to nieje plodova voda ale hlieny,ze nech ide domov a nech pride zajtra na kontrolu....nechapem to si ju tam uz nemohli nechat?zajtra ma termin a ked doktori nevedia ci je ci nie je to plodova voda tak ako ona chuda to ma vediet??? 😒 takze je doma...
@jana0706 no povedz a oni ju este poslu domov,ved ona je prvorodicka a ked sa nevedia dohodnut,ci je ci nieje to plodova voda,tak si ju tam mali nechat,nie? 😒