Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
dobre ranko 😉 vcerajsi den som stale chodila cikat az mi to liezlo uz na nervy 😠 a nad ranom som dostala este aj poriadny krc do nohy co ma este aj teraz boli ☹
@domi123 no neva budem skusat hada sa mi to raz podari 😉
@verinka100 tak to je super mozeme chodit aj do medickej to tiez nemas daleko 😉 takze budes mat Davidka to je parada ja ked som cakala nasho drobca hned som vedela ze ako sa bude volat 😀 ale teraz ma dako nic nenapada ☹ a co satyka veciciek a inych veci tak kedze uz jedneho drobca mame nemusim nic kupovat jedine nieco pre radost ved tie detske vecicky sa nedaju aj tak znicit lebo ztoho vsetkeho rychlo vyrastu 😉 co sa tyka kocika po Davidkovi ten predavam a uz sme kupili druhy lebo ten prvy bol dost velky a uz sa mi az tak neepacil tak som si kupila z netu 3kombinaciu..predpokladam ze ty budes kupovat vela veci novych ale ak mas niekoho kto uz ma vetsie deti by bolo dobre keby ti pozicali lebo je zbytocnetoho vela kupova ja som mala tiez pozicane a este som aj vela veci dostala od rodiny z Kanady ale kedze my sme take ked sa nam nieco paci tak aj kd toho mame dost tak kupime 😀
@elannor @marikac no ale toto aj my prerabame spalnu na detsku este nam idu robit stavanu skrinu a robili sme aj podlahy ale poviem vam bolo to o drzku kedze vsade bordel clovek sa ledva pohol a este tehotna netehotna musela som pomahat a potom upratovat a este nas caka celkova prerabka kupelne ale to ideme na dovcu lebo tu by sa nedalo zit 😠 a potom uz pokoj na dlhe roky aspon dufam 😀
my uz kocik mame a dost dlho, boli sme na nakupoch v polsku a padol nam do oka, farbou velkostou a mali jeden tak ho bolo treba zobrat ale ulozeny je v garazi u nasich, je to Espiro Atlantic 2011, zatial neviem aky bude, uvidim pocas prevadzky, teraz mi vyhovuje velka vanicka ktoru budem vyuzivat celu zimu
ahojte, kočky byva vam este občas zle? reps. mne nie je zle tak ako na začaitku ze nevolnosti a tak ale proste nevladzem stat, mam pocit ze odpadnem, hlava ma boli a tak divne, a pritom pijem vodu
@natalii6 Jasne, mozme chodit spolu, Medicka je moja najlepsia vytipovana lokalita 🙂 , kam chcem chodit. Moc tu takych parkov nie je, akurat tak na Racku (ale uz je dost preplneny), Prezidentska zahrada a najlepsia je Medicka. Minule sme sa s manzelom boli prejst na Ondrejskom cintorine 😀 ,sice cintorin, ale neskutocny klud tam bol, vtaciky, vela zelene 😎 😀 No jasne, som si to nespojila, ze uz vlastne vsetky potrebne vecicky mas. Ja akurat zacinam pomaly kupovat. Vcera sme boli u svagrinky, tak mi nabalila asi 3 kopy oblecenia, len oni maju dievcatko, takze uplne vsetko co mi mohla dat, aj tak nemohla. Nemozu nam dat ani postielku, kocik, lebo neterka ma len 10.mesiacov, takze si taketo drahe veci musim nakupit. Akurat tak vanicku dostanem, kolotoc na postielku. A z kamaratok som prva tehotna,takze uz nemam po kom pytat 😖 Kocik bude takze najst, lebo mam dost uzky vchod do bytu, maly vytah, maly kufor v aute...A uplne nas prekvapilo,ze cim mensi a skladnejsi kocik, tym su drahsie. Ked sme 1.krat videli tie ceny,skoro nam oci vypadli :D ale tak co narobim, ked ho potrebujem..A aky si mala prvy porod? JA sa toho dost bojim, este neviem poriadne co ma caka a vraj sa chlapci rodia castejsie sekciou,lebo su velki 😕
@tinika hej hej, nie si v tom sama 🙂) ja som zvedavá, čo budem robiť keď budú väčšie teploty, keď už teraz mám vždy poobede nohy opuchnuté ako balóny a býva mi takto... 😅 nooo, povedala som si, že kým budem vládať a budem ako tak v pohode, tak tu budem, prečo nie, ale už by som pravdupovediac bola najradšej doma, nohy vyložiť a spokojne si odfukovať, keď je takto teplo 😀 a teraz čakáte ďalšieho chlapčeka? 🙂 super, to sa ašpoň budú spolu hrávať 🙂)
@elannor pomaly zacni ale este je aj tak casu dost 😉
@natalii6 ahoj,to s tym cikanim u mna nastastie nie je az take hrozne ale tie krce mavam aj ja a hlavne nad ranom aaj 2-3krat a potom ma to cele doobedie boli,je to hnusne,sucitim s tebou 😉
@marikac pekne meno 🙂 mne sa teraz volako dievcenske paci lea neviem co mi to tak padlo do oka 🙂
@tinika ahoj,to poznam niekedy som ok akoby som ani tehu nebola a potom pride taky den,ze mi je zle a cely clovek akoby vypovedal...aj vcera normalne som poobede aj spala asi 2 hodky co u mna nebyva zvykom 😒 takze nie si v tom sama 😉
@wera.g no dalsieho chalana hej 🙂 chceli sme babu ale ta nevyslo 🙂 neva, hlavne ze bude zdravy 🙂 mozno este raz skusime .)))) no ja som mala pri prvom nochy spuchnute az posledny mesaic v novembri, teraz uvidime, toto ti nezavidim, hoci v lete mozes zobrat slapky a mas pokoj ja som mala jedine topanky ktore so mako tak obula
ahojte baby....
tak sme boli s malym na rontgene a minca je fuc,asi sme ju uz vykakali 😀 ale v pondelok este jedna kontrola pre istotu 😉 chcem sa vas opytat,vy co uz mate deti....ked ste porodili mali ste hned mlieko?moja svagrova je smutna,ze nema ☹ a ja jej neviem poradit,bo ja som mala hned jak dojnica 😀
@tinika nooo, žeby babula do tretice? 🙂 tak tak, zdravie je najdôležitejšie 🙂 my sme si odzačiatku mysleli, že budeme mať babu, ani vlastne už neviem prečo, aaale drobček roztiahol nôžky a ukázal nám pinďúra, doktorka sa smiala, že toto už baba určite nebude 😀 Nooo v novembri nič moc, to už je všetko malé, úzke.. Mne keď spuchnú nohy teraz, tak už mám problém aj žabky si obuť, ako sú mi veľmi tesné... Teda fakt to opúchanie v novembri nezávidím..
Tak sa pekne vyspite, dobrú noc vám prajem 🙂) Tiež by som hneď zaľahla, tu v práci asi ťažko, alebo žeby pod stôl? 😀
ahoj holky, tak už mám objasněný proč jsem tak ospalá...
vyšel mi špatně krevní obraz ☹ ... kromě pozitivních protilátek mám hodně nad hranicí bílé krvinky a pod hranicí červený krvinky a jsem silně chudokrevná, takže mám i málo kyslíku pro naše miminko... co bude dál???
no vtípek je, že mám málo jednoho a hodně druhýho.. jedno se stará infekce a rakovinu a druhý přenáší kyslík... jsem fakt silně znepokojená a mám fakt nechutný strach!! bojím se co bude dál!
U mě je opsalost jiná.. připadala jsem si fakt divná! a taky jsem divná...
malej usne kolem desátý večer -někdy dřív, někdy dýl... usínám hned s ním a ikdyž jdem spát v deset! tak já bych ve 12dopoledne ještě spala, odpoledne mi taky nedělá problém s malým usnout a spát i dvě hodiny.. a je to každý den... když dělám úklid, tak jsem po chvilce úplně vyřízená a neni to tim že bych nechtěla dělat -za 1, mě uklízení v celku i baví a za 2, nenávidim bordel a já na to prostě po chvilce fyzicky nemám...
@anita12 no to je na ty červený krvinky -u těch je to asi jasný, ale co ty bílý??
Holky, od doby co chodím s malým na plavání se mi dělají prapodivný výtoky, takže jsem začala chodit plavat s tampóny... pak se to přes zimu zlepšilo a teď jsme začli zas a mám je znova!!! ale svýmu gynekologovi jsem to řekla pokaždý když jsem přišla na kontrolu! vždycky se zeptá jak se cítím, tak mu řikám že fajn, ale že mám výtoky a že je mám asi z plavečáku a nikdy to ani nekomentoval.... ale to je holky takový hnus!!! to jsem v životě neměla! je to bílej výtok a neni to nic opomenutelnýho! ikdyž jsem těhotná, tak mám příšernou spotřebu vložek -protože ten výtok je častější jak chození na záchod a v takovym množství že vypadám že jsem se fakt neudržela.. tak asi mám nějakou infekci na spodku, ale co to miminko?? co když mu to může ublížit?? a proč to ten doktor nikdy nekomentoval a ni neprověřil??? jsem z toho fakt mimo
ahojte, dnes som sa bola objednat na tehotensky cukor. Ako prebieha? mi povedali, ze mam prist na lacno a budem tam 3 hodiny???

@nelynka18 no, tak ja sa pomaly pustím do práce a snáď už len nejaký vyberiem 🙂