Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@santerra aha no pekny had 😒 to si viem predstavit ako na teba kukali ked si sa pytala na pracu....to poznam 😖
ale tak zachvilku bude materska,ci ty vlastne nie ci?budes brat aj matersku?a ozaj pytala si sa na tie bolesti ja to tiez mavam ako pri mrche a ide mi to az do krizov a aj do noch ale co to je netusim 😕
@zuzkazv hmmm no to netusim preco jedna to ma druha nie....robia si co chcu 😔
@szali88 ahoj,ty si pribrala len kilo a mas strie na zadku?to ako 😕 ja som pribrala 9 a nemam ani jednu..... nastastie 🙂
Ahojte baby, nemate nejaky recept na nespavost? Ja som tuto noc nespala ani 5 min., pred tym som zaspala tiez az okolo 4-tej a takto to uz mam asi tyzden, uz nevladzem 😒
@szali88 mňam vianočka s nutellou, robíš mi chute 😀 nooo, tak to je iná sebakontrola, to ja už keď mu chystám papať, tak vždy aj ja papám - menšie porcie, ale vždy si dám 🙂 mne sa objavili strie na prsiach, na brušku ani nikde nič, len prsia zospodu mám, ale drahý stále, že to nevadí, že pre ňho som najkrajšia na svete, že má rád aj moje strie 🙂 ono ja už som mala jemne aj predtým, ale nie je to ani vidno, neboj,to časom zmizne, resp zbledne a nebude nič vidieť 😉
a natieraš sa nejakým krémom? Ja len prsia a bruško s tým ElastiQ, hlavne sa bojím bruška, aby som nemala ako moja mama, ona ho má veľmi popraskané odomňa, ako kysnuté cesto, tak mažem mažem o 100 6, aby som to aj ja tak nemala 😅
baby, boli ste už na to vyšetrenie na cukrovku? Čo to obnáša?
@tun1ska u mna to bolo tak,ze som doma o siestej vypila glukozo a o 8 hodine som sla na krv z prsta....ale baby co tu pisu,ze im to dala sestricka vypit a museli v cakarni cakat 2-3hodiny na krv...zalezi na lekaroch 😒 ale ta glukozka je hnusne sladka(baby to piju s citronom,skus) a niektore tvrdia,ze ich bolelo to pichnutie do prsta no mna nie 😉 a ak budes mat spravne hodnoty,tak cukrovku nemas 🙂
baby nerobte chute uz som si dala aj ja nektarinku aj jablko a kukam este na melon 😀 😀 to neviete ze vo fore pre tehule je o jedle zakazane pisat? 😀 😀
@nelynka18 @wera.g dakujem za rady, vyskusam to mlieko aj ked teple no neviem neviem a aj ten medovkovy caj, len uz pred spanim sa bojim vela pit lebo stale beham na zachod.
A co sa tyka toho kremu, ja som sa pri Lukaskovi natierala ElastiQ a ani jedna stria, teraz pri malej sa nenatieram vobec a zatial je to v pohode. Ani moja mama nemala strie, tak je to mozno dedicne, kamaratka sa mazala o 106 a ma plne brucho.
@szali88 my sme uz prve chceli dievcatko a mame chlapceka, ale nevymenila by som ho za nic na svete taký je zlatucký, tak teraz nevieme, urcite by ma potesilo dievcatko, ale ak nebude tak potom bude tretie 🙂 , aj s manzelom sme sa smiali ze budeme mat deticky kym nebude dievcatko 🙂 tak uvidime kedy sa podarí, ale myslím si ze kazda zena tuzi mat dievcatko a vidno to hlavne na tých zenách, ktore maju samych chlapcov 😵
nikto nemá doma elektronickú opatrovateľku? nikto mi zatiaľ neodpovedal, či máte konkrétnu značku s ktorou ste spokojné. chcem kúpiť, ale niečo kvalitné.
Ahojte maminky, tak dnes mame dusny uprsany den.Tak neviem asi pojdem poupratovat co ine? Mala je je s tatinom u babky 🙂 Uz iba tri tyzdne a som doma jupi 😀
Mojej svagrinej vysli zle vysledky z krvy ,bola na hematologii a aj tam jej to zle vyslo.Ma zlu zrazanlivost tak sa ma setrit lebo by mohla zacat krvacat alebo mat potrat. Chuda to je hrozne 😒
Ahojte,tak ja dnes cely den spim,nechapem co mi je,neviem sa rozobrat,maly ma neustale kope do mechura,je to neprijemne,niekedy to az boli...chcem sa opytat pijete aspon raz denne kavu alebo kolu?
Ja mam stale chut na kolu,ale obmedzujem sa a ked si nedam kavu tak to vypada ako dnes.
nelustek,uz som zacinala mat vycitky 🙂
@wera.g Ano mazem sa s Nivea kremom smooth kremom a je velmi dobry ja si tiez natieram brusko a prsia a teraz som si zacala aj ritku lebo tu mam popraskanu a nabokoch a nikde inde nic.. aj moj mi vravi ze som ta najkrajsia a vsetko blablabla ale ja uz tak kaslem na to len dufam ze to zmizne.. 😎 kamaratka nemala strie pocas tehotensva vobec a ked porodila sa jej objavili.. ale ani ona si z toho nic nerobi vychutnava si babatko 😀
k tomu papaniu vecer.. tiez si davam male porcie ked je a tiez doslova velmi male ako je napr. pol rozke pokial on ich zje 3.. 😉
@mata90 no to ano aj ja som hned ze to dievcatko strasne som po nom tuzila, ale hned som si zvykla ze to bude chlapcek v podstate mi to nevadi len nech to malé je zdrave ako rybycka a tiez som priatelovi hovorila ze ked ani to druhe nebude dievcatko urobime tretie 😎 tak uvide on chce mat druhe babo o 2 roky po malom ked sa narodi ale ja na to zatial neviem mysliet pockam co poviem po porode 😅
Joj niekedy tak premyslam ze zachvilocku tu postupne budeme pisat na ktoru to uz prislo.Tak rychlo mi to leti 🙂
@tun1ska ja sladke mozem tiez 😀 ale toto je nechutne 😒 ale da sa 😉
@nelustek ahoj,a kde si teraz? no svagrova to ma blbe,len nech pekne oddychuje a snad to nebude take zle ale neake tabletky jej dali,nie? u nas zacalo prave teraz prsat a to sme chceli ist na bicykel ☹ no veru uz len tri mesiace a uz sa to tu spusti,ktora uz rodi ci poslickuje....dufam,ze ja pojdem medzi prvymi a nie nakoniec 😀 lebo tie moje deti su take lenive...... 😀
@szali88 aha to som nevedela.....no tak to sa teda hadam strati 😉
@katulka74 ja pijem jednu denne a niekedy si dam aj dve ako napr.teraz 😀 alebo si dam caro kavu 😉 a inak mna to tiez niekedy tak chyti,ze by som len spala a nic ine nerobila a je to hrozne neprijemne....ked lezim na gauci,tak väcsinou vtedy,tak sa postavim a trosku rozhybem 😉 a tu kofolo si tiez dam neako ju moc nemusim ale ked mam chut dam si 😉

Odolam dam si namiesto toho radsej pohar kakaa ale niekedy pridam aj vianocku s nutellou.. 😀 zatial sa viem kontrolovat a co je najlepsie stale ja mu pripravujem papat.. a nechce sediet v kuchini sam tak tam sedim s nim a kukam ako papa 😒 niekedy si dam len pohar vody a dam si odchod do postele a tecu mi slinky 😀 stale mi vravi aka som pekna ale uz si davam dlhsie pyzamko lebo ako strie na brusko vobec nemam ale na zadku sa mi uz objavili ☹