Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@nelustek takze bude aj pri porode?no moj by porod neprezil 😀 do stonarne pojde potom na vytlacenie pojde za dvere a hned ako bude vonku,este taky spinavucky,tak pojde dnu aj pri riskovi to tak urobil 🙂 on si to ptrdstavuje ako neake scifi 😀 a pritom podla mna je horsia stonaren ako porod,ved nemusi mi stat pri zadku ale pri hlave a tak nic neuvidi ale ako chce pre mna je hlavna stonaren 😉
@nelynka18 chcela by som aby bol pri samotnom porode,ale povedal ze pojde tiez iba na stonaren.A este sa smial na tom nazve ze stonaren 🙂 ale ked ho schytim za ruku tak ho uz nepustim a bude musiet ist aj k porodu 😀
Ale ved uvidime co bude a ako bude... v ten nas tyzden porodu ma totiz poobednu,tak ci to vlastne stihne
@nelynka18 on robi v continentale a tam im davaju taky kalendar na pol roka aku maju zmenu.
Mame to pripnute na chladnicke tak som pozrela aku ma zmenu.Inak by som nevedela 😀
Pri Nelke bola so mnou mama od odtecenia plodovej az po porod a tie dve hodiny co som tam lezala bol so mnou uz aj Lukas
@nelustek no lenze epi davaju az ked si na urcite cm otvorena.....alebo ak nestihnem....dufam,ze to nepojde rychlo a stihnu mi ju dat 🙂 tak to si sa ozaj zacala zavcasu bat 😀 riso konecne dojedol,ideme sa umyt a trosku hadam dat byt dokopy 😀 co ides varit?ja som sa rozhodla,ze si dnes navarim aj na zajtra lebo konecne bude zajtra mm doma,tak az nestojim pri sporaku 😀
@nelynka18 ja este neviem,muz kupil vcera spagety tak dnes len taky lahky obed.Spagety s morcadelou.To je asi jedine jedlo pri ktorom by som Nelku musela tlacit do jedla.A zajtra asi nieco od kapusty ,ale neviem co.Nelka mala o siestej rano mliecko a o siedmej odhryzla trochu z vianocky vypila caj.A to je vsetko,asi jej pojdem urobit vlocky to zje isto 😉
@nelynka18 vies co ked tak vidim Riska s tou kyticou... ja som riadna krava... Nelka este tento mesiac bude chodit do skolky,vies a mna vobec nenapadlo ze tie kvety mam kupit na konci skolskeho roka 😖
Chcela som jej ich kupit az ked nastupi na prazdniny.A Nelka prisla domou a pyta sa ma preco ona nemala kvietky ked vsetky deti mali ☹ tak my to prislo luto a nadavam si doteraz ake som sproste telivo.Kupim jej ich 22 ked pojde posledny den a pani ucitelke povieme ze sme padli na hlavu asi
@nelynka18 prislo mi to hrozne luto ked deti mali vsetky kvietky,ta nasa mala tam musela stat a nevedela co sa robi.Neboj od pondelka sa ma oteplit a ved som pocula ze ma byt velmi teply jul.som zvedava.
Chodite sa kupat niekde na prirodne kupaliska v okoli? Chceli by sme ist s Nelkou,pocula som ze v horovciach je nejake nove jazero.Kam chodite?
@nelustek aha no ak tam pojdes tak daj potom vediet ako bolo.... ano aj ja.....nebudem v spacaku berem perinu a moj vankus,ideme autom,tak to tam nasackujem a mame taky velky fajny stan pre 6 ludi aj s chodbickou,tak sa tesim,len aby sme to stihli tak do 4 tyzdnou,potom by som uz nesla uz by to bolo aj pre mna nepohodlne 🙂 berieme aj stolicky a take hovadiny,moj muz je rybar tak aku taku vybavu mame....tak snad sa nam to vidari 😉 ked spravime strechu,chceme ist s muzom niekam na noc,nikde kde su bazeny a masaze a tak nevies nieco odporucit?
@nelynka18 s tým holením to bude len horšie a celkom vtipné ešte neskôr 🙂
baby, neviem ako vy, ale u nas v KE som pocula o jednej dule, ktora robi nieco ako pripravne kurzy (porod, sestonedelie, kojenie, otec pri porode a tak)... A kedze sa mierne zacinam toho vsetkeho bat, tak to asi vyskusam...
@elannor to ano,mna ku koncu musel holit muz a to bolo strachu 😀 ale ta dula cosi aj stoji a ak ju nechces mat aj pri porode,tak skus radsej obycajne predporodne kurzy....u nas v PB je taky kazdu stredu a prebera sa tam vsetko od tehotenstva,cez porod az po babetka...a nestoji to nic 🙂
@nelustek hm musim nieco pozriet na nete,my sme tiez este neboli takto väcsinou sme boli tam kde to najviac vyhovuje detom 😅 no dakujem,plati sa za stan asi 4€ a za osbu tiez tak neako uz presne neviem,je to aj na nete...v arealy je aj kuchynka aj na elektriku sa mozme napojit,je tam super voda 😉 minuly rok sme tam boli v tych chatkach a tie su tiez krasne 🙂 no nic idem do lekarne po kvapky a po muza zatial sa majte babule 🙂
@nelynka18 praveze moj muz chce byt pri porode a v porodnici to nebude asi mozne, pokial by nas rodilo na sale viac.. a ani na tu "vzdycharen" neviem, ci muzov u nas pustaju.. a tiez ked nebude volny nadstandard, tak bude musiet ist domov.. to sa nam nepaci, my by sme chceli byt spolu ako rodina 🙂 ..ja neznasam doktorov a nemocnice.. nechcem byt pri a po porode ako chory pacient 😒
ked som mu povedala, ze tak budeme rodit doma, tak on ze super 😀
@wera.g moje je otočené dole hlavičkou od 12 tt a tak isto som mala aj prvého syna a keď mi dr. robila utv tak som sa jej pýtala že ako tam je poskladané tak mi to presne vysvetlila že keď cítite kopance tu tak je tak a keď zas cítim inde kopance tak je onak, ale kopance cítim stále na tom istom mieste takže sa asi veľmi netočí 😉
@reanda ale ved do nemocnice si ides pre babenko nemozes to brat ze tam musis ist lezat.Budes mat pri sebe malu princeznicku a bude to nadherny pocit.Ja som sa stale na Nelku pozerala nosila ju na rukach a bola som rada ked sa prebudila ,to som ju mala prisatu.No nadhera a ked ju budes prvy krat prebalovat,to male telicko.No nadhera uz aby to bolo 😉

ahojte baby....
kde ste kto?ja som sama doma,tak mam cas pisat 😀 dnes som zistila,ze uz mam problem sa oholit 😀 niekedy je maly tak nacapeny v predu,ze sa mi odost zväcsi brucho,raz ho mam male a zachvilku jak sud 😀 no veru uz je co nosit....planujete si niektora porod?viete vase poziadavky ohladom porodu si napisete na papier a potom odovzdate porodnikovi alebo mate niektora nebodaj dulu?tu by som brala,no len co to stoji 😖
@jani74 nemas zaco 😉