icon

Pôrod v októbri 2011

silvia0201
21. jan 2011

Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))

katulka74
4. júl 2011

nelynka18,nasi nestekaju,pochybujem ze to vobec vedia.

kocica51
4. júl 2011

@zuzkazv no veru sa nestiham cudovat 🙂

kocica51
4. júl 2011

@nelynka18 fuu tak to uz je za chvilku ved ten cas tak rýchlo ide ved nedavnosoom sa dozvedela ze soom tehotna a o chvilku budem rodit 🙂

nelynka18
4. júl 2011

@katulka74 no vidis ona bola ako besna aj vonku to som ju nemohla zobrat s nami(so mnou a riskom) von lebo po vsetkych detoch stekala....nepohryzla len stekala ako sisi 😔
@kocica51 ani nevrav mne to tiez tak rychlo leti,ked si predstavim,ze po prazdnich dam riska do skolky a ja budem uz porod ocakavat,tak tomu ani neverim....ved teraz 19 mi ide doky robit posledny uzv a len tod som sa tesila na prvy 😀

katulka74
4. júl 2011

Velmi to uteka aj mne,minule tehotenstva sa mi to vlieklo a teraz normalne neztiham 🙂

katy31
4. júl 2011

@peta_k gratulujeme k dievčatku... 🙂 nech Vám rastie do krásy.. 😉

chavallee
4. júl 2011

baby, my po týždni na dovolenke v kúpeľoch. Len krátko zdravím a želám krásne leto! Mám v práci plnku, tak nehrozí koník...

nelustek
4. júl 2011

@nelynka18 ahoj je krasny havko malinky 😉
Tak hento by nahnevalo aj mna,boze neviem si predstavit ze by sme zabudli zatvorit okno.My byvame na siedmom poschodi,keby si tam tak nieco prisunuli.Teraz kazdu chvilu vypadne dieta z okna.Hrozne sa takeho niecoho bojim.Ja zas nelke hovorim ze ak si hracky neuprace tak jej ich vyhadzem von oknom. 😀 a vtedy si uprace boji sa ze o ne pride 😉

duska88
4. júl 2011

ahojte 🙂
@nelynka18 ahooj...hehe no flákam sa trošku 😀 , ale nie posledné 2 týždne som nemala kedy sem poriadne nakuknúť, nestíham ani všetko dočítať...bola som za priateľom, potom sme mali u nás jarmok..hneď na to sa mamina vrátila z nemecka...stále niečo.. 😀 😀 ..čo je nové ako sa darí??s naším bývaním je to stále oničom, byty sú buď na hovno alebo až moc drahé..už sme rozmýšlali aj nad tým, že to by sme radšej kúpili nejaký menší domček na dedine..predsa ja by som len radšej niekde v tichšom prostredí a priateľovi sa to tiež pozdáva..no len to by skôr ako na jar určite nebolo ☹ ☹ tak neviem ako nakoniec dopadneme 😒 😒.. ale inak sa máme dobre, malý kopká, mám pocit, že bude z neho futbalista.. 😀 ...o 2 dni idem konečne na to očakávané 4Dcko...tak sa teším 😉 už máš všetko nakúpené, nachystané??

14petulka88
4. júl 2011

Dneska mi je brutalne zle, asi sa mi vracaju nevolnosti :(

nelustek
4. júl 2011

@jana0706 ahoj a je dobry aj k detom? Lebo keby sme postavili tak by som ho chcela 🙂

nelustek
4. júl 2011

kde ste vsetci? Vonku je skaredo,ja som spravila sluzbu na schodoch a cosi upratala doma.Teraz oddychujem
Dnes som v praci isla z WC a ako som kracala tak zo mna vyslo tolko vytoku(dufam ze to bol vytok) taky vodovy.Normalne som sa trochu zlakla ci to nebola plodovka.Ale potom uz nic,tak hadam ...

misic
4. júl 2011

cavte baby, vcera ma zacali straaasne boliet krize a bolest mi ide do lavej nohy. Fakt ma to dost boli, rano to bolo lepsie ale teraz cim dalej tym to viac citim... neviem, ci to moze byt nejaky zaseknuty nerv alebo ci maly sa nejako natlacil ☹ ach jaj, dufam, ze to prejde, lebo vizia ze takto budem trpiet do porodu ma znepokojuje... ☹ ☹

misickab3
4. júl 2011

@nelustek ahoj, no ja som to mala presne rovnaké, vtedy, keď ma lekár volal sa mu ukázať s tým. Ako- keď ma kontrolovali, tak zistili, že išlo len o výtok, ale každopádne, lekár to chcel skontrolovať- a mimochodom, potom mi liečil zápal, ktorý tým objavil....takže na tvojom mieste sa idem preventívne ukázať....ak máš na to čas, lebo nikdy nevieš- ja som osobne bola rada, keď mi potvrdili, že nič zlé sa s bábom nedeje 🙂

nikolka4
4. júl 2011

Ahojte 🙂 🙂 🙂 o týžden na poradnu jeej a hadam aj sono ukáže čo to bude,bo už chcem ísť na nákupy ☹ zatial to nebolo dobre vidno tak nepresne že baba dalšia ale nech je hlavne zdravá

katy31
4. júl 2011

ahojte baby, ja dnes ladujem sladké.. a vrátili sa mi stavy smútku, som sa dnes vyplakala tak veľmi, ani neviem z čoho, asi mi blbnú hormóny, a to som zjedla aj dva krémeše.. 😖 @nelustek vidím, že píšete o výtoku.. aj ja taký hojny občas mám, ale doki mi robil ster a všetko v pohode... tak neviem.. 😕

nikolka4
4. júl 2011

tak to slaké máme rovnaké chute aj ja papala teraz he a ten výtok trápi aj mna ☹

nelynka18
4. júl 2011

@nelustek diky 😉 no tak v prvom rade som sa zlakla,ze sa im cosi stane a potom ked som videla,ze su ok a videla tie hracky,tak som myslela,ze ich uskrtim 😒 ale tak co uz s nimi 🙂 ten vytok to sa mi stalo tiez raz v strede bol biely a inak vsade voda,tiez som sa zlakla,ale bol to len ten vytok 😉
@duska88 tak si mala toho dost,ved ani ja tu uz tak casto nesedim kazdy den kuknem ale nie tak vela ako pred tym...no to by ste veru mali lepsie s tym domcekom ale ani s nim to neni moc lahke 😒 treba riadne porozmyslat aby ste casom nelutovali....my tiez asi na vianoce nebudeme byvat ☹ a taaak som sa tesila...... no oblecenie ma moja svagrova a vrati mi ho v septembri,takze este to nie,ani flasky,dudle a taketo veci nemam....nemam cas 😀 ale tak este je casu....a ty mas? jeeeeej 4D tak potom sem daj video,ok? 😵
@misic ahoj presne toto sa stava aj mne bolia krize,maly je hrozne dolu a ide mi to do noh a v lavej polke zadku az taky krc ☹ a tiez neviem cim to je,v prvom tehu som to nemala 😕
@katy31 ahoj jeeej no sladke to ano,,,,ja tak miluuujem moj novy objav pribinacik s piskotou a marhulami....hned si idem aj jeden dat 😉

natalii6
4. júl 2011

caute babenky po kratkej dobe sa tu zase hlasim 😉 konecne sme prerobili spalnu na detsku 🙂 a byt je upratany co ma stalo kopec prace maly stale za zadkom a unavena som bola ako kon lebo uz nevladzem tolko ☹neviem ako vy ale ja som uz rano dako unavena ale co uz musim sa premoct kedze mam maleho a nemozem si dovolit lenosit ☹ tak ja som sa tesila ze maly ma konecne svoju izbycku a ze bude spavat vnej a predvcerom ked som ho dala tam spat tak to bol taky plac az sa triasol ☹ a vcera mi zase bolo luto ze tam bude sam tak som ho vzala knam 😠 no nie som ja dili 😀 😀 co sa tyka nasho drobceka v brusku 😀 ten sa ma dobre veselo si kopka a nejako ma tlacit niekde dole take tlaky tam mavam pri Davidkovi som to nemala a stale mi trpnu prsty na pravej ruke ☹ 😠 a pobolieva ma prava noha 😠 ale inaksie v pohodke 😉 vidim ze tu pribudlo zopar novych mamiciek tak ich zdravim 😉
@elannor tak my pojdeme bud do Chorvatska,Bulharska alebo Talianska dufam ze zozenieme daky dobry last minute 😉
@verinka100 ahoj ano aj prvy x som rodila v Ruzinove...my sme nedavno v Tescu na zlatych videli concord 3kombinaciu sa nam velmi pacil a cenovo bol velmi prijatelny ale vanicka sa mi zdala mala tak to ma odradilo lebo si neviem predstavit ako by sa tam zmestilo take 4mes.dieta naobliekane a este aj fusak 😠 nechapem preco robia take male vanicky kde v dnesnej dobe sa rodia dost velke deticky 😀 ..ty este chodis do prace?kedy mas najblizsiu poradnu?

natalii6
4. júl 2011

@misic tak aj mna boli noha ale prava a zle sa mi nanej aj spi ☹ u mna je to taka bolest ze mi z vonkajsej strany vyzaruje take teplo a potom mam taky pocit ako by som mala nejaku cievu zacviknutu ale nastastie ta bolest je ovela znesitelnejsia ako pri prvom tehotenstve vtedy som od bolesti plakavala ☹ tak dufam ze nam to co najskor prejde 😉

natalii6
4. júl 2011

@nelynka18 ahoj citam co ti deti vyparatili a aj o malom ze ti zjedol mincu a asi pred vcerom moj muz prezlekal maleho a zrazu krici nech pridem a nase trdlo v ustach srobovaci klinec 😠 skoro ma prekotilo esteze ho neprehltol lebo by som asi zosalela ☹ az mi prislo zle ked som si predstavila co vsetko by sa mohlo stat ☹

jana0706
4. júl 2011

@nelustek to je lepsie sa popytat konkretneho chovatela, zalezi aj od povahy rodicov psa...tento nas by bol dobry k detom, celkovo ma velmi rad ludi (zato do psov sa vzdy rad len tak zo zabavy pustal na vychadzkach, teraz uz az tak nie ako je starsi), ibaze my sme ziadne male deti v okoli nemali ked rastol, a teraz ked k nam chodia tak je z toho na stare kolena trochu vykolajeny, necha sa hladkat aj chytat za chvost, ale po chvili ho to prestane bavit a radsej sa ide niekam schovat...ale nespravil nikomu nikdy nic, je to taky plysak...no a potom je dolezita vychova, my ked sme boli mali tak sme mali u babky dobermana, bola nas hrba vnucat co sme sa tam stale tmolili takze to bol doberman co bol zvyknuty na deti a neuveritelne pritulny...a pritom to nie je rasa co sa odporuca k detom..

jana0706
4. júl 2011

@natalii6 juj citam ze sa vas tu vela stazuje na rozne bolesti, tak nech vam to vsetko rychlo prejde a ste fit az do porodu...mna bolieval chrbat predtym, zrejme z tych nekonecnych hodin za pocitacom v praci, aj take krce do nohy mi akokeby zo zadku vystrelovali, mozno tiez z chrbtice, ale musim si zaklopat ze odkedy som doma tehotna tak az na priserne palenie zahy ma zatial vsetky problemy obchadzaju, tak uvidime ci to vydrzi...ale mala by som asi zacat preventivne cvicit alebo plavat, lebo s touto lenivostou si asi koledujem o bolesti krizov 😒

verinka100
4. júl 2011

@natalii6 Citam, ze ta pobolieva prava noha..ja chytam niekedy v noci do lytka (bud praveho alebo laveho) taky strasny krc, ze potom cez den ledva chodim..Aj tuto noc som jeden schytala na lavom lytku a rano sme sli do Viedne na nakupy, pozerat kocik a detske oblecenie a chodila som ako kripel :D:D Doktorke som to spominala a vraj v tehotenstve je to bezne a mam si davat magnezium..Obcas ma pali zaha a najnovsie sa mi robia modriny na stehnach. Najblizsiu poradnu mam teraz v stvrtok, tak sa jej chcem spytat na tie modriny a ze kedy ma posle na ten oralny glukozovy test a ci ma vobec posle.. 😕 Ja som na nom este nebola, ty ano? Co sa tyka kocikov, tak ja som uz zufala. Mame strasne uzky vchod do domu, aj vytah, tak sme strasne limitovany sirkou kocika a maju ich zalostne malo. Myslela som, ze vo Viedni bude lepsi vyber, ale nie 😢 DO prace nechodim, a ty? Mam prerusene studium, Bc som este stihla zostatnicovat a teraz na Mgr prislo tehotenstvo, tak hadam sa mi podari dokoncit posledny pol rok, vlastbe mi chybaju uz len statnice a odovzdat diplomku 😠

zuzaxa
4. júl 2011

Ahojte! ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Dnes mi zomrel tatino, vybavovali sme pohreb, bude v piatok, je mi strašne, viem, že kvôlli malinkému to nesmiem veľmi prežívať, ale veľmi to bolí, aj keď sme vedeli, že je to s ním zle, človek si to nechcel pripustiť, že to príde. Už sa netrápi chudáčik. Je mi to veľmi ľúto, ani vnúčika sa už nedožije... Myslite troška na mňa ak Vás môžem poprosiť, ďakujem.

katy31
5. júl 2011

@zuzaxa Ahoj, to mi je hrozne ľúto, úprimnú sústrasť.. 😔 Mne zomrel pred dvoma rokmi a teraz celé tehu na ňho myslím, ako by sa tešil z ďalšieho vnúčika. Drž sa moja, hlavne pozor na bábätko. Teraz je dôležitý malý život... otec je už tam, kde je dobre.. a bude z hora na Vás dávať pozor... Veľa síl želám v tomto smutnom čase... 😔

natalii6
5. júl 2011

dobre ranko vsetkym..dnes to vyzera na pekny den tak idem rychlo nieco navarit a potom sup von 🙂
@zuzaxa juj to je zla sprava prijmi odomna uprimnu sustrast ☹ ale hlavne drz sa koli babatku aj ked viem ze v srdiecku mas velku bolest 😢
@verinka100 nastastie ta noha ma neboli kazdy den a nie je to take hrozne pri prvom tehotenstve som to mala ovela horsie az som plakavala od bolesti a chodila som po vseliakych vysetreniach a nic mi nenasli 😠 najviac mi vadi to trpnutie prstov alebo svrbenie v noci to ma ide porazit 😠 ale citala som ze to patri k tehotenstvu a ja som moc na tabletky neni aj ked som si kupila magnezko davam si ho velmi nesporadicky ach jaja ☹ a tie krce to mavam obcas aj ja a je to poriadna bolest mam co robit aby som nekricala 😠 ☹ takze ty studujes a co ak smiem vediet? my sme boli minuly tyzden na promociach a bolo fajn 😉 tak neboj nejak dostudujes aj z babatkom a budes sa hrdit titulom Mgr 😉 a s tym kocikom to je nafigu ked mate taky uzky vchod budes ho musiet nejako vyburat 😀 u nas zase nie je vytah tak budem nutena nosit kocik nastastie len na prve 😉 cukor som uz absolvovala ale uz by som to nechela bolo to premna nechutne sladke a pila som to po troske bleeeeee ale niektorym kockam to chuti skor im vadilo pichnutie do prsta to zase mne nic nerobilo 😉 co sa tyka roboty ja som doma na materskej ci skor na rodicovskom prispevku.. prajem pekny dnik

@jana0706 ach tie bolesti no ale co uz to asi patri k tehotenstvu 😠 ja som napriklad nemala ziadne nevolnosti ani pri prvom a ani pri druhom tak aby mi nebolo luto nieco ma boliet musi 😀 zaha ma palila si 2x ale pri prvom som to mala castejsie..a stym plavanim to je super napad ja som aj chcela chodit lebo blizko domu mam cvicenie pre tehotne ale nejako mi to nevychadza kedze nemam kde dat maleho ked je to cvicenie 😠 ale hadam sa mi to niekedy podari 😉

bettina
5. júl 2011

@zuzaxa prijmi úprimnú sústrasť.prajem Ti veľa sily v čo najlepšie preklenutie najťažších chvíl. 😔

lutsy
5. júl 2011

@zuzaxa tiez prajem uprimnu sustrast, drz sa, ja tiez uz nemam ocka a tiez myslim na to ze sa nedozil vnucika, vlastne ani segrinej malej, no hadam na nas budu ockovia davat pozor z neba

kocky ako travite volno? ja musim na potvoru pracovat , nastastie z domu prave preto sa aj tesim na matersku fest sa mi nechce

misic
5. júl 2011

@natalii6 @nelynka18 baby vcera ma to tak bolelo, ze sme s manzelom zbehli na pohotovost, dnes sviatok, zajtra moja dr. neordinuje, tak som sa radsej chcela ukazat, vysetrili ma ale velmi mi nepomohli, lebo v nasej nemocnici neni neurologia, tak ma dr. odporucila, aby som v stredu sla ku neurologovi... ☹ a ze si mam davat suche teple obklady a ak bude velmi bolet tak paralen... tak som si to vcera nahrievala teplym vankusikom a dnes je to trosku lepsie, uvidime co bude do vecera....